Blockchain Masterclass – Het belang van Enterprise Blockchain-training

De gedistribueerde grootboektechnologie (DLT), ook wel blockchain genoemd, is het wonder van dit decennium. Begonnen als de technologie die ten grondslag ligt aan bitcoin en andere cryptocurrencies, scheurt DLT nu door bijna alle industrieën. Omdat DLT industrieën blijft ontwrichten, wordt het daarom noodzakelijk voor bedrijven om kennis in handen te krijgen. Dit is wat deze blockchain-masterclass informeert.

Blockchain als trigger voor digitale transformatie

Het bedrijfsleven is afhankelijk van vertrouwen tussen leverancier en consument. Het is dit vertrouwen dat de markt met elkaar verbindt en met behulp van verschillende wet- en regelgeving. Verder bepalen consumenten en hun verwachtingen in vrij grote mate de belangrijkste markttrends. Het is echter niet ongebruikelijk om te zien dat er op de wereldmarkt sprake is van een schending van vertrouwen, exorbitante vergoedingen en chronische vertragingen bij de levering van diensten. Helaas werken deze allemaal tegen de klant, die de bepalende factor zou moeten zijn voor hoe zaken gebeuren.

  • Blockchain schrapt financiële tussenpersonen en beveiligt het IoT-ecosysteem

In de financiële sector zijn financiële tussenpersonen zoals effectenbeurzen en betalingsnetwerken bronnen van onrechtvaardigheid voor consumenten. Met name 45% van deze tussenpersonen lijdt aan criminaliteit en fraude, die als verlies op de consument worden overgedragen. Gelukkig belooft blockchain-technologie bedrijfsactiviteiten te versnellen, kosten te verlagen en het vertrouwen in de markt te vergroten. Zo maakt blockchaintechnologie de tussenpersoon in de financiële sector volledig overbodig. Dit wil zeggen dat peers elkaar kunnen vertrouwen zonder dat er een centrale partij nodig is om het vertrouwen af ​​te dwingen.

Verder is er een voortdurende digitale transformatie waarbij het Internet of Things (IoT) betrokken is. Dit is met name een revolutie die begon met de komst van Cloud-technologie. Interessant is dat de IoT-technologie mensen in staat stelt slimme apparaten te gebruiken om verschillende taken uit te voeren. Een dergelijke alomtegenwoordige aanwezigheid op internet brengt echter het gevaar met zich mee dat gegevens aan hackers verloren gaan. Het is dus duidelijk dat de cloud onvoldoende is als het gaat om de veiligheid van gebruikers.

Gelukkig biedt blockchain een ingenieus alternatief dat gebruikers verzekert van hun internetveiligheid. Een van de onderliggende eigenschappen van blockchain is dat het ecosysteem hack-proof is. Als zodanig integreren ontwikkelaars blockchain-technologie in het IoT om ervoor te zorgen dat apparaten veilig zijn. Om dit te begrijpen, zijn er momenteel wereldwijd meer dan 6,4 miljard IoT-apparaten en worden er dagelijks meer dan 25 miljoen aangesloten. Het krijgen van blockchain om al deze gadgets te beveiligen, is een behoorlijk grote verantwoordelijkheid van de kant van de technologie. Interessant genoeg is dit alsof blockchain het volgende grote ding is na cloudtechnologie.

  • Slimme contracten

Misschien is een andere eigenschap van blockchain die de oude bedrijfsstructuur zal afremmen, slimme contracten. De slimme contractfunctie is zo revolutionair dat entiteiten die geen idee hebben van elkaars identiteit, deals kunnen sluiten zonder angst voor fraude. De slimme contracten dwingen overeenkomsten af ​​op een manier waarop alle bestaande mechanismen hebben gefaald.

Met name veroorzaakt de functie een revolutie in de banksector en als gevolg daarvan proberen financiële instellingen de technologie over te nemen. dit toont aan hoe belangrijk deze technologie is. Verder zijn de instellingen zich bewust van de implicaties van de technologie, zodat ze met uitsterven worden bedreigd zonder deze te omarmen.

De slimme contracten en andere blockchain-functies leiden een transformatie naar de digitale markt met gedecentraliseerde structuren. Interessant is dat het soort digitale transformatie dat uit deze technologie zal voortkomen, in staat is tot verschuivingen op politiek en cultureel gebied. Dit op basis van de betekenis van contracten en de rol die ze spelen bij het stroomlijnen van interacties in de sferen.

Key blockchain-statistieken

De DLT vindt wereldwijd gebruiksscenario’s in verschillende industrieën. Met name bedrijven kunnen veel besparen op de kosten van het afhandelen van kernactiviteiten. Evenzo biedt de technologie bedrijven efficiëntie die in het verleden ongehoord was. Interessant is dat uit onderzoeken blijkt dat bedrijven tot nu toe tot $ 2,5 miljard aan waarde hebben gerealiseerd als gevolg van de adoptie van blockchain. Verder zouden de bedrijven tegen 2030 tot $ 2 biljoen aan blockchain-bedrijfswaarde kunnen realiseren als ze de technologie blijven toepassen.

De cryptocurrency-markt valt misschien niet op bij verschillende CIO’s die de technologische richting van een bedrijf bepalen. Het is echter van cruciaal belang om op te merken dat blockchain op het wereldtoneel brak op de rug van bitcoin en andere cryptocurrencies. Met name de markt voor cryptocurrency was begin 2017 ongeveer $ 16 miljard waard. Interessant genoeg sloot de markt het jaar af met meer dan $ 600 miljard. Deze magische transformatie is een van de redenen waarom blockchain tegenwoordig populair is.

  • De blockchain-ruimte breidt zich snel uit

Volgens Netscribes breidt de blockchain-ruimte vrij snel uit. Met name schatte het bedrijf dat de ruimte jaarlijks met 42,8% zal toenemen, waarbij 2018 het scharnierjaar is. Volgens het bedrijf zal deze uitbreiding waarschijnlijk doorgaan tot 2022. Interessant genoeg komt deze bewering overeen met een rapport van de Wereldhandelsorganisatie (WTO) dat voorspelt dat blockchain een revolutie teweeg zal brengen in de handel..


Volgens het rapport zal blockchain tegen 2030 tot $ 3 biljoen aan waardetoevoeging in de wereldhandel mogelijk maken. Met name heeft de technologie het vermogen om de automatisering in de maakindustrie te verhogen en zo de efficiëntie te vergroten. De technologie zal bedrijven verder in staat stellen om de productie- en servicekosten te verlagen. Bovendien leidt de technologie de campagne door nieuwe technologieën zoals AI en Machine Learning om belemmeringen in de wereldhandel weg te nemen. Alleen al op het gebied van blockchain verwacht de WTO dat het wegnemen van belemmeringen zal leiden tot nieuwe handelsmogelijkheden ter waarde van $ 1 biljoen.

  • Er wordt meer geld besteed aan blockchain-oplossingen

Bovendien voorspelde de International Data Corporation (IDC) dat de wereldwijde uitgaven aan blockchain-oplossingen vanaf 2018 snel zullen toenemen. Met name zullen de uitgaven in 2022 waarschijnlijk $ 11,7 miljard bedragen. In de periode van de prognose (2017-2022) bepaalde IDC dat het samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) van de uitgaven aan blockchain-oplossingen waarschijnlijk zal dalen tot 73,2%. Alleen al voor 2018 zouden de uitgaven hypothetisch $ 1,5 miljard bedragen. Interessant genoeg is dit het dubbele van het bedrag dat entiteiten in 2017 aan blockchain-oplossingen hebben uitgegeven.

In dezelfde schattingen voorspelde IDC dat de VS het voortouw zou nemen bij het investeren in de technologie. Volgens het bedrijf zullen de VS, ondanks het wereldwijde enthousiasme over blockchain, waarschijnlijk meer dan 36% van de totale uitgaven voor hun rekening nemen. Desalniettemin zijn er aanwijzingen van wereldwijde acceptatie, aangezien ook regeringen aan boord springen.

Het belang van de opleiding van blockchain-executives

Deze blockchain-masterclass richt zich op de mensen die daadwerkelijk macht hebben om te bepalen hoe een organisatie omgaat met opkomende technologieën. Zoals eerder besproken, ondergaat de bedrijfsruimte al fundamentele verschuivingen als gevolg van blockchain-technologie. Verder is het duidelijk dat early adopters er veel baat bij hebben om de concurrentie voor te blijven.

Interessant is dat blockchain een impact heeft op bijna alle onderdelen van een organisatie. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat entiteiten een organisatieoverschrijdende benadering van deze technologie aannemen. De blockchain-masterclass voor bedrijven omvat met name de belangrijkste aspecten van blockchain, evenals inzichten en onderzoek. In het bijzonder zullen bezoekers meer te weten komen over de verschillende blockchain-netwerken en hoe ze werken.

  • Waarom leidinggevenden een enterprise blockchain-certificaat zouden moeten verdienen

Een enterprise blockchain-cursus helpt bedrijfsleiders om kritische inzichten te krijgen in de verschillende use-cases van blockchain-technologie. De inzichten zullen met name het formuleren van geschikte bedrijfsmodellen waarin de technologie is geïntegreerd, vergemakkelijken. Bedrijfsleiders zullen bijvoorbeeld leren hoe ze blockchain kunnen gebruiken om het vertrouwen in hun toeleveringsketen te vergroten en om het probleem van namaak te bestrijden. Bovendien stelt het behalen van een enterprise blockchain-certificaat leidinggevenden in staat om hun services te verfijnen, zodat ze hun klanten het beste van dienst kunnen zijn..

Een ander belangrijk doel van een enterprise blockchain-certificaat is dat leidinggevenden deelnemen aan workshops die ontwerp en strategisch denken met betrekking tot blockchain-technologie leren. Het is geen geheim dat elke opkomende technologie een schat aan kansen biedt als ze strategisch wordt benaderd. Interessant is dat CEO’s, CTO’s, CIO’s en andere leidinggevenden hun loon verdienen door strategie aan te bieden en benaderingen te ontwerpen die nieuwe technologieën het beste integreren.

Het is echter duidelijk dat er weinig bekend is over de breedte van het potentieel dat blockchain met zich meebrengt. In het bijzonder is blockchain populair in cryptocurrency-kringen, meer vanwege de dramatische opkomst en ondergang van de industrie. Wat leidinggevenden zich realiseren, is dat de technologie buiten crypto veel meer te bieden heeft dan aanvankelijk werd gedacht. Dit is des te meer reden voor leidinggevenden om blockchain-bedrijfstrainingen te volgen om hun kennis af te stemmen op de opkomende technologie.

  • Enterprise blockchain masterclass is ook noodzakelijke publieke entiteiten

Interessant genoeg is blockchain niet alleen een domein van de particuliere sector. Met name gegevens die zijn opgeslagen op een blockchain-platform zijn onveranderlijk en kunnen eeuwen meegaan. Als zodanig wordt technologie van cruciaal belang in identiteitsbeheer voor overheidsinstanties. Verder onderzoeken verschillende entiteiten de geschiktheid van blockchain als middel om te stemmen. Gezien het niveau van transparantie en gegevensintegriteit die inherent zijn aan een blockchain-netwerk, zou het mogelijk kunnen zijn om vrije en eerlijke verkiezingen te houden, iets dat vrij ongrijpbaar is in de hedendaagse democratieën.

Na de toepassing in identiteitsbeheer en het faciliteren van vrije en eerlijke verkiezingen, is het duidelijk dat blockchain ook belangrijk is voor overheden. Dit betekent dat overheidsinstanties het platform kunnen gebruiken om efficiënt belastingen te innen, identiteiten te beheren en nog veel meer. Als zodanig moeten overheidsorganisaties ervoor zorgen dat hun werknemers een enterprise blockchain-masterclass doorlopen.

Ook handelsorganisaties moeten de technologie begrijpen. Vooral als er eenmaal een fundamentele verschuiving in het wereldhandelslandschap plaatsvindt, zal dit gevolgen hebben voor alle belanghebbenden. Het bijwonen van een blockchain masterclass zorgt ervoor dat mensen de verschuivingen voor blijven. Verder zal de kennis die is opgedaan met een blockchain-cursus voor bedrijven, studenten in staat stellen om de mogelijkheden van blockchain te waarderen en de bedreigingen ervan te identificeren..

Verticals van blockchain-transformatie

Er zijn tal van verticals die in opkomst zijn en gerelateerd zijn aan blockchain-technologie. Interessant is dat de technologie geleidelijk afstand neemt van de cryptocurrency-industrie die het op het wereldtoneel brak. Het volgen van de blockchain-masterclass zal de kennis van leidinggevenden over deze verticals vergroten. Verder zullen CIO’s, CTO’s en zelfs Strategiedirecteuren en VP’s beter in staat zijn om te begrijpen hoe ze de technologie kunnen gebruiken.

  • Zakelijk vervoer

Traditioneel is zakelijk vervoer een van de belangrijkste bronnen van verliezen voor bedrijven. De bestaande middelen voor het volgen en traceren van zakenreizen en paden zijn niet opgewassen tegen de uitdaging. In het bijzonder stelen slechte werknemers met succes van bedrijven zonder de kennis van het bedrijfsmanagement.

Blockchain-technologie stelt het management in staat om de reizen en paden tot in de puntjes te volgen. Zodra een bedrijf blockchain-oplossingen integreert die de toeleveringsketen volgen en traceren, zijn alle gegevens met betrekking tot de toeleveringsketen direct beschikbaar en gemakkelijk toegankelijk.

Er zijn andere branches zoals detailhandel, gezondheidszorg, olie & gas, overheidsdiensten, slimme steden, reizen, onderwijs, enzovoort, waar blockchain super kritisch is. Het is van cruciaal belang voor bedrijfsleiders om diepgaande kennis op te doen over de verschillende verticale markten. Met name het volgen van blockchain-bedrijfstrainingen is een belangrijke stap om deze kennis te verwerven.

Enterprise blockchain-platforms

Gezien de interesse van bedrijven en ondernemingen in de belofte van enterprise blockchain, zijn er maar weinig platforms ontstaan ​​om de vraag aan te vullen. Enkele van de platforms zijn Corda, Hyperledger Fabric, Ethereum, Stellar en Tezos. Hoewel ze vergelijkbare diensten lijken aan te bieden, is het belangrijk om te erkennen dat ze verschillen op fundamentele, maar kritische aspecten.

Met name het bijwonen van de blockchain-masterclass stelt leidinggevenden in staat om de platforms te differentiëren op basis van technische eigenschappen zoals beveiliging, privacy, consensus, transactieprestaties, slimme contracten en finaliteit van transacties..

  • Strategische criteria voor geschikte blockchain-platforms voor ondernemingen

Verder zullen degenen die het enterprise blockchain-certificaat halen, de strategische kant van enterprise blockchain leren waarderen. In de enterprise blockchain-masterclass leren deelnemers over de strategische criteria die helpen bij het kiezen van het meest geschikte enterprise blockchain-platform. Met name zullen leerlingen begrijpen dat een platform moet zijn gericht op gebruik door de onderneming, zoals blijkt uit samenwerking in de branche en kernstrategie.

Een goed platform moet ook betrouwbare ontwikkelaarstools bevatten en goed integreren met andere bedrijfssystemen. Bovendien moet het platform schaalbare en competente services van derden bieden die van ondernemingsniveau zijn. Ten slotte moet het perfecte blockchain-platform voor ondernemingen inspanningen leveren om zowel certificering volgens normen als naleving van voorschriften in verschillende industrieën te behalen.

Helaas zijn de criteria voor het kiezen van het beste platform momenteel vaag. Gelukkig zal deze blockchain-masterclass bezoekers door cruciale stappen leiden, zoals hierboven beschreven. Met name studenten die doorstromen naar het enterprise blockchain-certificaat, krijgen de mogelijkheid om een ​​platform te kiezen dat verder gaat dan de pilotfase. Dit is een erkenning van het feit dat alleen platforms die echte acceptatie bereiken gebruikers het allerbelangrijkste concurrentievoordeel zullen bieden.

Waarom het belangrijk is om een ​​of enkele volledige dagen te besteden aan persoonlijke training

De blockchain-ruimte is net volwassen aan het worden en het ontbreekt aan gevestigde normen om de acceptatie te begeleiden. Verder is er zoveel in termen van nieuwe terminologieën en bedrijfslogica die voor iedereen problematisch kunnen zijn zonder een duidelijk idee van wat ze zijn. Persoonlijke blockchain-bedrijfstraining overbrugt deze kloof en legt de meest robuuste basis voor de leerling. In een paar volle dagen zullen de leerlingen termen en idiosyncratische processen onder de knie krijgen die blockchain-technologie definiëren.

Bovendien zou het te lang duren om blockchain zelf aan te leren. Zoals eerder vermeld, ontbreken in het veld vastgestelde normen, wat ook betekent dat informatie versnipperd is. Men zal waarschijnlijk verdwalen in het labyrint van niet-gestandaardiseerde informatie die over het hele internet verspreid is. Uiteindelijk zou iemand te slecht geïnformeerd kunnen raken om het hele blockchain-concept helemaal in diskrediet te brengen. Een persoonlijke blockchain-masterclass brengt alle informatie op één plek en geeft deze op de meest geschikte manier aan de leerling door.

Verder groepeert persoonlijke training de verspreide informatie in smakelijke kennisblokken. Een dergelijke compartimentering van de gegevens maakt het voor studenten gemakkelijker om de kernconcepten van de blockchain-masterclass te begrijpen. Dit vult ook de onbeschikbaarheid van een enterprise blockchain-cursus in die up-to-date en relevant is.

Persoonlijke carrière

Deze blockchain-masterclass is niet bedoeld om alleen een stukje blockchaintechnologie te geven. Het is eerder bedoeld om uitgebreide informatie te verstrekken, zodat leerlingen een enterprise blockchain-certificaat kunnen behalen. Als zodanig kan men net zo goed een persoonlijke carrière creëren op basis van de opgedane kennis.

Boek dus nu onze blockchain masterclass en leer van een van de allerbeste in de branche.

Laten we contact maken en ontdekken hoe we u kunnen helpen nieuwe waarde voor uw organisatie te genereren

U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

[contact-form-7 id = “9726 ″ title =” masterclass “]
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map