Blockchain-sjablonen zijn een redder in nood als het gaat om blockchain-transformatie. Maar hoe? Nou, blockchain-sjablonen zijn specifieke modellen die helpen om alle benodigdheden in uw blockchain-reis te schetsen.

Beschouw ze als tools die u kunt gebruiken om van uw project een enorm succes te maken. Er zijn echter veel gratis versies die niet zo effectief zijn als ze beweren te zijn. Maar waar vind je authentieke blockchain-sjablonen?

Om u te helpen bij uw zoektocht, zal ik me in deze gids concentreren op onze verzameling blockchain-sjablonen voor ondernemingen. Verspil dus geen tijd meer en lees verder!


Waarom Blockchain-sjablonen gebruiken?

Blockchain-sjablonen kunnen u helpen uw blockchain-project op een veel eenvoudigere manier te ontwikkelen. In werkelijkheid, na de populariteit van de blockchain, weten velen van jullie niet of je het nodig hebt of hoe je het gaat gebruiken.

Blockchain-sjabloon in dit opzicht zal u helpen uw strategie correct te schetsen. Omdat je blockchain-reis begint met het weten, het bedenken van een strategie en het ontwikkelen van een proof of concept, zullen blockchain-sjablonen van pas komen.

blockchain-sjablonen

Gratis Blockchain-sjablonen: werken deze echt?

Helaas zullen gratis blockchain-sjablonen op internet u geen goed doen. Ze lijken misschien een uitstekende bron om blockchain-advies te krijgen; ze zijn echter beperkt. De meeste van hen missen het aanvankelijke verband van onderschatting of verschillen tussen verschillende bedrijfstakken.

Hierdoor krijgt u alleen een generieke output, ongeacht uw bedrijf of branche.

Bovendien hebben deze gratis blockchain-sjablonen slechts een paar geselecteerde ingangen die uw mogelijkheid om uw project uit te breiden, beperken. In werkelijkheid zijn de grootte van uw bedrijf, de branche waarin u werkt, de evaluatie van de valutamarkt en de algemene blockchain-functies enkele van de elementen waarmee u rekening moet houden..

Maar deze gratis versies bieden u niet de flexibiliteit die we bij onze sjablonen bieden. Kortom, ik raad u aan om deze gratis tools niet te gebruiken.

Onze Enterprise Blockchains-sjablonen

Blockchain-sjabloonoverzicht

101Blockchains zorgt er altijd voor dat u de beste apparatuur krijgt voor uw enterprise blockchain-implementatietraject. Daarom zijn onze zakelijke blockchain-sjablonen hier om de dag te redden!

In werkelijkheid is ons primaire doel om al onze studenten de nieuwste blockchain-sjablonen aan te bieden die ze kunnen gebruiken in hun op blockchain gebaseerde projecten. Maar waarom hebben we deze verzameling blockchain-sjablonen gebouwd??

Nou, zoals je al hebt, is blockchain een geavanceerde, natuurlijke technologie. Als gevolg hiervan weten velen van u niet echt hoe ze deze branche moeten gebruiken. Ze hebben dus de neiging om fouten te maken die resulteren in verlies van middelen en tijd.

Om u te helpen bij het snel nemen van beslissingen over bedrijfsoplossingen en andere projecten, hebben we deze blockchain-technologiesjablonen voor u gemaakt.

Bovendien kunt u met onze sjablonen voor blockchain-technologie gemakkelijk identificeren welke functies u nodig hebt voor uw blockchain-oplossingen. Laat je ook weten of je in de eerste plaats blockchain-technologie nodig hebt.

Dus wanneer u enterprise blockchain-applicaties implementeert, weet u precies wat u moet doen.

Bovendien zullen de blockchain-technologiesjablonen u zeker helpen tijdens uw implementatiestrategiefase.

Download de sjablonen als u:

 • Wil je werken aan een blockchain-gebaseerde enterprise-oplossing
 • Benieuwd of jouw bedrijf klaar is voor blockchain
 • Wilt u uw ideeën op een lucratieve manier presenteren aan een zakelijke klant

Wat u leert in Blockchain-sjablonen voor Enterprise-cursus?

Kortom, wanneer u probeert om het blockchain-schema te maken of erin te komen, moet u alle gegevens die tot uw beschikking staan, begrijpen. Dus als u niet over voldoende gegevens beschikt, kunt u onmogelijk een verbluffend oplossingsidee bedenken.

Dit is waar de meeste professionals fouten maken. Zonder eerst de technologie te leren kennen, proberen ze deze zelf te implementeren. Het resultaat is dat u veel tijd en geld verspilt.

Maar met onze blockchain-sjablonen voor ondernemingen leert u over deze kritieke gegevens. Bovendien weet u precies hoe u deze informatie moet ontleden en in uw eigen voordeel kunt gebruiken.

Standaard bieden we een gestructureerd plan dat u moet volgen om de concepten van elke blockchain-sjabloon volledig te begrijpen.

De blockchain-sjablonen voor ondernemingen bieden u de perfecte strategie op basis van uw input en de geschiedenis van uw bedrijf. Zo kunt u niet alleen een oplossing implementeren op basis van de huidige behoeften, maar ook op basis van toekomstige vereisten.

Krachtige functies

Een ander ding dat je leert, is om volledig te begrijpen wanneer je blockchain moet gebruiken en waar je het nodig hebt. In werkelijkheid kun je blockchain niet gebruiken om elk onderdeel van je bedrijf te verwerken. Nee, in eerste instantie lijkt het misschien een goed idee, maar u hoeft het niet in alle bedrijfsonderdelen van uw bedrijf te integreren.

Als u dat doet, verspilt u alleen geld en tijd. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat een van uw divisies uitstekend werkt ondanks het feit dat hij het oude model volgt. Maar een ander deel werkt niet zo goed, en u moet de inkomsten op die afdeling verhogen.

Gebruik blockchain dus alleen op die afdeling. U hoeft het momenteel niet massaal te integreren.

Dit zijn enkele van de weinige kleine fouten die uw algehele stroom kunnen verstoren. Maak je er in ieder geval geen zorgen over.

We zijn hier zodat u dit soort fouten niet maakt.

Onze blockchain-sjablonen voor ondernemingen zijn perfect geschikt om dit soort problemen aan te pakken. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat u om alle juiste informatie vraagt.

Meer nog, als u zich ook als professional wilt voorbereiden op een blockchain-interview, zullen onze blockchain-sjablonen voor ondernemingen ook een goede kennisbasis creëren.

Weerspiegelt de fundamentele elementen

De zakelijke blockchain-sjablonen van 101Blockchain zorgen ervoor dat ze de belangrijkste elementen van blockchain weerspiegelen en volgen. Zonder dit is het zelfs moeilijk voor ons om u een werkbare sjabloon te geven die 100% werkt.

Hoe dan ook, we hebben de neiging om ons te concentreren op drie essentiële kenmerken van blockchain –

Gedecentraliseerd

Alle blockchain-sjablonen voor ondernemingen zijn technologie-agnostisch. De toepassing van onze blockchain-technologiesjablonen omvat dus een scala aan bedrijven en oplossingen om u de beste strategie te bieden. Kortom, onze eigen sjabloon richt zich niet op slechts één branche, maar op de hele branche.

Gedistribueerd

U kunt onze blockchain-technologiesjablonen toepassen op elke bedrijfsgrootte en klant. Dus zelfs als u nog maar een startup bent, kunt u onze sjablonen voor blockchain-diagrammen gebruiken. Aan de andere kant, als u een groot bedrijf heeft, kunt u ook profiteren van onze blockchain-diagramsjablonen.

Onveranderlijk

Al onze bruikbare blockchain-diagramsjablonen zorgen ervoor dat elke blockchain-professional constant is met zijn / haar oplossingen en integraties. Het zorgt er ook voor dat u uw ideeën nog efficiënter kunt doorgeven aan uw collega’s en klanten.

Wat biedt onze Blockchain-sjabloon?

Onze professionele blockchain-sjablonen voor bedrijven bieden verschillende soorten actiegerichte blockchain-sjablonen voor uw bedrijf. We hebben ervoor gezorgd dat we het gebruik ervan voorlopig in 17 lessen hebben besproken. In de toekomst zullen we echter ook meer lessen introduceren. Laten we dus eens kijken wat u krijgt.

Sjabloon – Heeft u blockchain nodig??

Dit is de allereerste blockchain-sjabloon die u voor uw bedrijf gaat gebruiken. Doorgaans zijn de typische gratis blockchain-sjablonen die zich richten op het feit of u blockchain nodig hebt of niet, zeer beperkt.

Het resultaat is dat velen van u niet de eersteklas en concrete resultaten krijgen die u nodig heeft. Daarom bieden we u het ultieme beslissingsinstrument. In werkelijkheid geeft onze tool u het perfecte resultaat op basis van uw invoer, of u nu blockchain nodig hebt of niet.

We hebben er ook voor gezorgd dat de gebruikersinterface heel eenvoudig te begrijpen is zonder deze te compliceren met extra functies.

U kunt de vervolgkeuzemenu’s gebruiken om elk criterium te selecteren op basis van uw bedrijf of project. Ze zijn buitengewoon gemakkelijk te gebruiken. Maar zorg ervoor dat de ingangen die u selecteert, rechtstreeks overeenkomen met uw oplossingsdoel.

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat alle gegevens op het model staan, zal het u een combinatie van blockchain-functies aanbevelen op basis van uw vereisten. Zo weet u bijvoorbeeld welk type blockchain voor u geschikt is, zoals zonder of met toestemming.

Bovendien, aangezien we proberen blockchain niet te verkopen, maar u alleen helpen beseffen dat het belangrijk is, kunt u ook een resultaat krijgen zonder dat er een blockchain nodig is.

Dus als onze tool dit resultaat geeft, betekent dit dat je voorlopig zonder blockchain kunt gaan.

De sjabloon biedt sowieso ook een instellingsoptie. Vanaf hier kunt u alle parameters wijzigen voor zowel toestemmingloze als toegestane blockchain-technologie.

Sjabloon – Blockchain-projectgereedheid

Dit is een ander actiegericht sjabloon dat u kunt uitproberen. Kortom, deze tool helpt u erachter te komen of er onderliggende zakelijke problemen zijn in uw blockchain-project of niet. Meer nog, met de tool zult u snel begrijpen wanneer uw project klaar is.

In werkelijkheid hebben veel bedrijven de neiging om het product op de markt te brengen zonder het testproces naar behoren af ​​te ronden. Dat is de reden waarom ze jammerlijk falen wanneer massamensen het gaan gebruiken.

En uiteindelijk wordt blockchain op de een of andere manier de boosdoener. Maar dat is hier niet de grotere scène. Als u niet echt weet of al uw projectcriteria klaar zijn voor lancering, kunt u geen enkel onderliggend probleem oplossen.

Onze sjabloon kan u dus helpen dat op te lossen.

In ons sjabloon moet u uw implementatiedoelen instellen om uw prestaties volledig te meten. Omdat de blockchain-projectdoelen van elkaar verschillen, is het belangrijk dat we niet vanaf het allereerste begin prioriteiten stellen.

Hoe dan ook, je zou ook de belangrijkste acties voor je project moeten corrigeren om te controleren of je ze hebt ontmoet of niet.

Nadat u alles op de sjabloon heeft ingesteld, wordt er een zelfbeoordelingsrapport gegenereerd om u te laten weten of uw project klaar is of niet.

We zijn ervan overtuigd dat het u zal helpen een groter geheel te krijgen en u zal helpen om aan alle vereisten in uw proof of concept te voldoen.

Na de beoordeling krijgt u een resultaat in de post-PoC-ontwikkel- en schaalsectie van het niveau van gereedheid dat uw project op dit moment heeft.

Zo weet u precies wat u moet veranderen of in welke sectie uw project ontbreekt. Daarom zal het veel gemakkelijker worden om al uw tekortkomingen te verhelpen.

Sjabloon – Enterprise Blockchain-projectpresentatie

Wilt u uw projectideeën echt op een eenvoudige en begrijpelijke manier naar uw klanten brengen? Nou, blockchain is een gecompliceerd onderwerp, en in veel gevallen, als u het proces niet kunt vereenvoudigen, komen uw klanten mogelijk niet tot de juiste conclusie terwijl u.

Daarom is het noodzakelijk om op alle mogelijke manieren hulp te krijgen. Dit is waar wij binnenkomen. Met behulp van onze tool kunt u al uw ideeën aan uw potentiële klanten of aandeelhouders presenteren om hun goedkeuring te krijgen..

Bovendien helpt het u om al uw belangrijkste punten in één presentatie te schetsen, zodat het project beter wordt goedgekeurd.

Het probleem is dat je je presentatie niet te technisch kunt maken. Te veel technische details zullen uw klanten alleen maar in verwarring brengen, en ze zullen niet begrijpen hoe uw project hen ten goede zal komen.

Maar maak u geen zorgen, onze sjablonen zijn er om u uitsluitend te helpen. Onthoud echter dat onze tool u alleen kan helpen uw ideeën op een betere manier te presenteren en geen enkele wijziging in uw ideeën suggereert..

U zult zich dus meer moeten concentreren op uw inhoud. Als u nog steeds twijfelt over uw project, kunt u de vorige twee sjablonen bekijken om te zien hoe uw projectidee uw bedrijf ten goede kan komen..

Sjabloon – In kaart brengen van het bedrijfsproces van de toeleveringsketen met Enterprise Blockchain

Dit sjabloon is voornamelijk gericht op de supply chain. Als u zich in de toeleveringsketen bevindt, zal deze sjabloon zeker van pas komen.

Na grondig onderzoek en op basis van de expertise van leden, bouwen we dit sjabloon om u te helpen het blockchains-effect op de supply chain te beoordelen.

Hoe dan ook, onze sjabloon zal u eenvoudigweg begeleiden wanneer u probeert uit te zoeken welk deel van uw supply chain-proces blockchain nodig heeft.

Kortom, als u het niet van tevoren beoordeelt, implementeert u onnodig blockchain in processen waar het helemaal niet nodig is.

Daarom verspilt u veel tijd en middelen.

Hoe dan ook, we bieden u de mogelijkheid om uw ingangen te selecteren op basis van uw vereisten. Nadat u ze hebt geselecteerd, verwerkt het model ze en biedt u de eindresultaten aan.

U kunt ook in ons sjabloon zien hoe de wijziging op de lange termijn van invloed kan zijn op uw bedrijf. Een andere leuke functie die je misschien leuk vindt, is dat het model de moeilijkheidsgraad aangeeft.

Door dat te gebruiken, zult u precies zien hoeveel moeilijk het kan worden om te implementeren op basis van uw behoeften. U kunt uw team dus vanaf het allereerste begin volledig voorbereiden op het afhandelen ervan.

We moeten zeggen dat alle gratis blockchain-sjablonen op de markt u niet volledig kunnen beoordelen met wat u nodig hebt. Bovendien, aangezien al onze sjablonen voortdurend volledig worden bijgewerkt op basis van de marktsituatie, krijgt u alleen het meest perfecte antwoord van onze tool.

Wie moet onze Enterprise Blockchain-sjablonen gebruiken??

Onze sjablonen staan ​​open voor iedereen die aan een blockchain-project werkt of eraan wil gaan werken. Als u echter nog geen blockchain-professional bent of een kennisbank over de blockchain hebt, zou het een beetje lastig zijn om ze te onderschatten.

Daarom raden we je aan om onze andere cursussen te bekijken om een ​​beter begrip van de technologie te krijgen en dan de sjablonen te gaan gebruiken.

Onze sjablonen zijn hoe dan ook niet zoals alle andere gratis blockchain-sjablonen op de markt. Daarom verwelkomen we elke professionele professional om onze sjablonen uit te proberen.

Kortom, als u bent –

 • Adviseur
 • Ondernemer
 • Bedrijfsleider
 • Programma- en productmanager
 • Industrieprofessional
 • Marketing specialist
 • Innovatiemanager
 • Bedrijfsanalist
 • Beslisser

Dan kunt u onze sjablonen gebruiken. We hebben ook geen beperkingen voor iedereen die enthousiast is over het leren van blockchain-technologie. Ook al ben je misschien geen professional maar wil je een carrière nastreven, je kunt ook onze sjablonen bekijken.

Veelgestelde vragen met betrekking tot onze Enterprise Blockchain-sjablonen

FAQ-1: kan iedereen de sjablonen gebruiken?

Ja, iedereen kan onze sjablonen gebruiken! Als je je afvraagt ​​of blockchain geschikt is voor jou of al bezig bent met een blockchain-gebaseerd project, bekijk dan zeker onze sjablonen. Het beste van onze sjabloon is dat het je zeker zal helpen om je project te verbeteren en naar een heel ander niveau te tillen.

Wij zijn van mening dat iedereen die meer wil weten over blockchain, de sjablonen meer dan goed aankan. Daarom moedigen we u aan om nu onze sjablonen te bekijken.

FAQ-2: Zal ​​ik de sjablonen kunnen downloaden?

Een groot ja! Al onze lessen beginnen met het downloaden van de sjablonen. We zorgen ervoor dat u praktische ervaring opdoet met het gebruik van al onze sjablonen. Dus zodra u de sjablonen heeft gedownload, laten we u zien hoe u deze kunt gebruiken in onze videocolleges.

U zult ze dus in zeer korte tijd onder de knie krijgen. Als u problemen ondervindt bij het downloaden van de sjablonen, laat het ons dan weten en we lossen het meteen op.

FAQ-3: Hoe kan ik ze leren gebruiken??

Onze toonaangevende instructeurs zullen u door het hele proces van het gebruik van alle sjablonen begeleiden. We hebben interne deskundige teamleden die altijd beschikbaar zijn om u te helpen meer te weten te komen over blockchain.

Zo laten ze u onze videocolleges zien over hoe u ze allemaal kunt gebruiken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gebruik van de tool.

Zorg er echter voor dat u onze video’s bekijkt, want zonder deze video’s kan het voor u moeilijk worden om ze te begrijpen.

FAQ-4: Komen er andere Blockchain-sjablonen?

Duidelijk! We zijn altijd bezig met het introduceren van nieuwe sjablonen die u kunt uitproberen. Ons team is momenteel dag en nacht aan het werk en binnenkort zullen we ook meer sjablonen introduceren. Blijf dus altijd op de hoogte met onze cursussen om de meest recente versies te krijgen.

Je kunt ook onze andere cursussen bekijken wanneer je maar wilt. Hoe dan ook, als je echt het bredere spectrum wilt zien, dan is het noodzakelijk dat je je inschrijft voor andere cursussen.

FAQ-5: Hoe verschillen uw Blockchain-sjablonen van andere op de markt??

We kunnen u vol vertrouwen laten weten dat al onze blockchain-sjablonen verschillen van alle andere gratis blockchain-sjablonen op de markt. Allereerst bieden de gratis blockchain-sjablonen op internet u niet de specifieke criteria die u nodig hebt. In werkelijkheid zijn deze sjablonen relatief beperkt.

U kunt ze dus nooit volledig in uw voordeel gebruiken. In de meeste gevallen zijn deze gratis versies het resultaat van een zeer slechte onderzoeksoutput. Je kunt dus niet verwachten dat ze hun tools ook updaten.

Aan de andere kant doen we uitgebreid onderzoek naar het onderwerp en krijgen we professionele hulp van ons team om deze sjablonen te maken.

Als gevolg hiervan zijn al onze sjablonen van klasse A en bieden ze elke dag meer waarde.

Marketing is ook niet ons hoofddoel. In werkelijkheid willen we onze studenten eigenlijk helpen om te slagen in hun blockchain-projecten. Daarom houden we onze tools authentiek zonder de resultaten te wijzigen, zodat u blockchain kunt implementeren, ook al heeft u deze niet nodig.

En dit is hoe we verschillen van alle anderen.

Afsluitende gedachten

Blockchain-sjablonen zijn uiterst noodzakelijk voor u als u aan een blockchain-project werkt. Iedereen die graag wil werken of zelfs maar wil leren over blockchain, moet deze sjablonen gebruiken.

Deze sjablonen zijn niet alleen een redder in nood, maar ze besparen u ook veel tijd en middelen.

Al onze sjablonen zijn ontworpen om u tijdens uw reis te begeleiden. Om u te helpen bij het snel nemen van beslissingen over bedrijfsoplossingen en andere projecten, hebben we deze blockchain-technologiesjablonen voor u gemaakt.

We hebben ook andere cursussen die u kunt bekijken. Meer nog, we raden u ten zeerste aan om ze ook eens te proberen. Al onze cursussen zijn gericht op het koppelen van blockchain aan het bedrijfsleven. Als u zich hiervoor inschrijft, zal dit u op de lange termijn zeker ten goede komen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me