Als je blockchain wilt leren, moet je een duidelijk idee hebben van de voorwaarden daarvoor. De volgende discussie helpt je een gedetailleerd overzicht te vinden van de best practices om te leren over blockchain-technologie.

U moet hebben gehoord dat blockchain het volgende grote ding is in de wereld van technologie in de trant van machine learning, cloud computing, kunstmatige intelligentie en big data. Daarom zijn veel mensen geïnteresseerd in het onderzoeken van mogelijkheden om een ​​carrière op te bouwen in het domein van blockchain. Dus aspirant-blockchain-professionals zoeken over het algemeen naar begeleiding met betrekking tot de mogelijkheden om te leren over blockchain.

In de volgende discussie kunnen de lezers gemakkelijk hun weg vinden door hun gewenste blockchain-loopbaanrol met een duidelijk beeld van de essentiële vereisten. Verder kun je ook enkele van de belangrijke aanbevelingen bekijken voor het starten van een carrière in blockchain.

Schrijf nu in: Gratis Blockchain Fundamentals-cursus

Wat is Blockchain?

De belangrijkste zorg voor elke beginner in een blockchain-tutorial verwijst rechtstreeks naar de definitie van blockchain. Blockchain is in feite een gedigitaliseerde, vertrouwensloze en gedecentraliseerde database. Het dient als een ‘add-on’-systeem dat een constante groei van de meest recente transacties als‘ voltooide ’blokken met zich meebrengt. Vervolgens worden ze ook opgenomen en in chronologische volgorde aan de ‘keten’ van blokken toegevoegd.

Blockchain heeft veelbelovende toepassingen voor digitale valutatransacties gepresenteerd in de vorm van betere monitoring zonder de noodzaak van centrale archivering. Hoewel blockchain-technologie aanvankelijk was afgestemd op het verifiëren van transacties met digitale valuta, is het redelijk om te zorgen voor digitalisering, codering en toevoeging van bijna elk type document of transactie in de blockchain..

Vervolgens zorgt de blockchain voor de beveiliging van het proces van het invoeren van het document door een onuitwisbaar record te creëren dat bestand is tegen wijziging. Vervolgens kan de hele gemeenschap de registratie of authenticiteit van de transactie verifiëren in plaats van een enkele centrale autoriteit.

Als je een beginner bent, moet je je carrière beginnen met deze Blockchain voor beginners-gids.

Waarom zou ik Blockchain leren??

Hoe zit het met de markt voor blockchain? Het is waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren voor elke beginner die een carrière in blockchain ambieert. De blockchain-industrie laat een enorme groei zien en presenteert de vereiste motivatie om blockchain te leren. De wereldwijde blockchain-markt verwacht hoogstwaarschijnlijk inkomstenstijgingen tot $ 20 miljard tegen het jaar 2024.

Volgens de voorspellingen van Gartner zal blockchain-technologie in 2030 meer dan $ 3,1 biljoen aan bedrijfswaarde toevoegen. Bovendien overweegt 23% van de grote ondernemingen actief de adoptie van blockchain-apps en -oplossingen. Een andere formidabele factor die de groei van blockchain ondersteunt, betreft de groei van een aantal blockchain-portefeuillegebruikers.

leer blockchain-technologie


In vergelijking met de 3 miljoen blockchain-portemonneegebruikers in 2015, waren er in 2018 in totaal 28 miljoen blockchain-portefeuillegebruikers. Momenteel drijven enorme investeringen door zowel bedrijven als startups de blockchain-markt aan. Op de lange termijn zou de blockchain-markt in omvang toenemen en veel opmerkelijke spelers omvatten. Dus je hebt al je redenen om nu over blockchain-technologie te leren.

Lees verder: Hoe de banenmarkt van Blockchain bloeit!

Vereisten voor beginners om te beginnen met het leren van Blockchain

Het volgende belangrijke dat beginners in gedachten moeten houden voordat ze beginnen met het leren van blockchain, verwijst naar de vereisten. De voorwaarden om te leren over blockchain-technologie zijn belangrijk om te bepalen of u klaar bent voor blockchain-concepten. Algemene voorwaarden kunnen echter geschikt zijn voor een professional die goed thuis is in technologie. Aan de andere kant maken beginners op het gebied van blockchain zich zorgen over de termen die direct naar hen worden gegooid als voorwaarde om blockchain te leren. Laten we eens kijken naar de verschillende essentiële vereisten waaraan u moet voldoen om blockchain te leren.

  1. Kennis over de oorsprong

De eerste vereiste voor blockchain waarop u zich moet concentreren, verwijst rechtstreeks naar kennis over de oorsprong of geschiedenis van blockchain. Beginners kunnen zich gaan concentreren op het verhaal van de introductie van Bitcoin en een uitgebreid begrip van Bitcoin ontwikkelen. Indien mogelijk kunt u ook proberen Bitcoins of een andere cryptocurrency te kopen om de praktische implicaties van blockchain te begrijpen.

U kunt ook op de hoogte blijven met Bitcoin-forums en blockchain-nieuwsplatforms om uw kennis over Bitcoins te verfijnen en hoe blockchain als hun fundamentele mechanisme dient. Elk type onderzoek naar de werking van Bitcoins en een andere cryptocurrency zou een formidabel voordeel zijn voor uw blockchain-leertraject.

Controleer ook: Blockchain Fundamentals-presentatie

  1. Basiskennis van programmeertalen

Een andere belangrijke voorwaarde voordat je blockchain gaat leren, is het begrijpen van meerdere programmeertalen. Blockchain-functies vereisen kennis van programmeertalen zoals Python, C ++, JavaScript en SQL.

  1. Kennis van Blockchain-terminologie

De volgende cruciale voorwaarde voor het leren van blockchain-technologie verwijst naar blockchain-terminologie. Je moet je specialiseren in alle basisbegrippen en concepten die verband houden met blockchain-technologie. Op de lange termijn zou u vaak te maken krijgen met termen als hash-functies, slimme contracten en andere. Zoek daarom altijd naar de basisterminologie van blockchain als eerste stap om blockchain te leren.

  1. Toewijding om Blockchain te leren

Ten slotte is de belangrijkste vereiste voor blockchain de toewijding om blockchain te blijven leren. Als je denkt aan een carrière in blockchain, dan moet je je inzetten voor je goede doel. Blockchain is een relatief nieuwe technologie, aangezien het iets meer dan tien jaar oud is. Je moet dus geduldig blijven en veerkrachtig blijven in je toewijding om te leren over blockchain-technologie.

Wil je een professional worden en meer te weten komen over blockchain? Bekijk de beste tips om een ​​blockchain-carrière te starten door de experts.

Bovendien zou blockchain-technologie in de loop van de toekomst een continue evolutie en transformatie ondergaan. Daarom is het belangrijk dat alle kandidaten een vaste focus hebben op het behalen van hun carrièredoelen in blockchain-technologie.

Gratis bronnen om Blockchain te leren

Dus, waar moeten beginners vanaf dit punt naartoe gaan om meer te weten te komen over blockchain? Is het redelijk om een ​​blockchain-tutorial te zoeken? Wel, ja! Beginners moeten onmiddellijk beginnen met het verkennen van het brede assortiment aan blockchain-leermiddelen zodra ze een besluit hebben genomen. Met een fundamenteel bewustzijn van blockchain, kunt u eenvoudig gratis gebruikmaken van de volgende leermiddelen om meer te weten te komen over blockchain.

  1. De IBM-blog kan u helpen toegang te krijgen tot een gratis cursus, ‘Blockchain by IBM’, voor het leren van de basisprincipes van blockchain en de ontwikkeling van elementaire blockchain-applicaties. Bovendien kan het ook helpen bij het begrijpen van methoden voor de beveiliging van blockchain-oplossingen, terwijl het decentralisatie en Hyperledger-fabric uitlegt.Studenten kunnen ook wat praktische ervaring opdoen voor het maken van blockchain-applicaties met Hyperledger fabric Ethereum virtuele machine.
  2. Een andere gratis bron om blockchain te leren, is de cursus ‘Bitcoin and Cryptocurrency Technologies’ die beschikbaar is op Coursera. U kunt gedetailleerde inzichten krijgen in inleidende basisprincipes voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bovendien maakt het een inleiding mogelijk tot cryptocurrencies, benaderingen voor opslag en gebruik van Bitcoins en mechanica van Bitcoin. Tegelijkertijd kan de cursus ook het decentralisatieaspect van Bitcoin uitleggen.
  3. U kunt ook de ‘Gratis cursus Enterprise Blockchains Fundamentals’ op 101 Blockchains kiezen als een voorkeursalternatief voor het leren van blockchain. De cursus is flexibel en geeft een gedetailleerde indruk van de implicaties van blockchaintechnologie op bedrijfsniveau. De gratis cursus op 101 Blockchains biedt ook de ondersteuning van persoonlijke begeleiding om alle twijfels in de cursus weg te nemen.
  4. Beginners kunnen ook kiezen voor de cursus ‘Inleiding tot cryptocurrencies en blockchain’ op Udemy. De gratis cursus biedt theoretische onderbouwing van blockchain-technologie vanuit een economisch en technisch perspectief. De cursus is ook in staat om de kansen te introduceren die blockchain-technologie voor ondernemers biedt. Beginners kunnen in deze cursus ook nuttige inzichten vinden om toegang te krijgen tot een blockchain-community.
  5. Als je geïnteresseerd bent in een andere gratis blockchain-tutorial, dan kun je de cursus ‘Blockchain Theory 101’ op Udemy kiezen. De cursus biedt een fundamenteel begrip van blockchain-technologie naast de bestaande status van blockchain-technologie. Tegelijkertijd kun je ook inzichten verkennen over toepassingen van blockchain in logistiek, energie, financiële dienstverlening, IoT en gezondheidszorg. Enkele van de opmerkelijke onderwerpen in deze cursus zijn onder meer consensusalgoritmen, betalingsnetwerken, blockchain-implementatie en andere.

Schrijf nu in:Hoe u uw carrière kunt opbouwen in de cursus Enterprise Blockchains

Hoe u een carrière in Blockchain start?

Met zoveel gratis bronnen en gemakkelijke vereisten om blockchain te leren, is het redelijk om uit te kijken naar blockchain-carrières. Het nastreven van een carrière in blockchain is echter een heel ander balspel dan alleen leren over blockchain. Je moet een breed scala aan vaardigheden ontwikkelen naast het volgen van bepaalde essentiële aanbevelingen om je carrière te vestigen in gewenste blockchain-gebaseerde functies. Laten we alle tips een voor een bekijken om u te helpen uw carrière in blockchain op te bouwen.

carrière in blockchain

Mogelijkheden om bedrijfsresultaten te verbeteren

Een van de belangrijkste vereisten voor blockchain-banen die u in geen enkele blockchain-tutorial zou vinden, is zakelijk inzicht. Bedrijven kiezen voor blockchain vanwege het vermogen om meer waarde te leveren. Daarom gaan ze waarschijnlijk voor blockchain-professionals die technologische oplossingen kunnen afstemmen op hun bedrijfsdoelstellingen.

Bovendien hebben ondernemingen blockchain-professionals nodig die het technische jargon voor hen kunnen vertalen en in eenvoudige bewoordingen aan hen kunnen uitleggen. Elke persoon die een carrière in blockchain ambieert, moet de mogelijkheid, ervaring en motivatie hebben om bedrijfsresultaten te verbeteren door gebruik te maken van blockchain-technologie.

Ontwikkel menselijke vaardigheden

De volgende belangrijke vereiste om je carrière in blockchain te beginnen, heeft rechtstreeks betrekking op de vaardigheden van mensen. U moet de vaardigheden en kennis hebben om samen te werken met andere professionals in de organisatie. Daarom moet u in staat zijn tot teamwerk en samenwerking. Bovendien moet u onderhandelingsvaardigheden ontwikkelen om tot de meest haalbare resultaten te komen met de beste kwaliteit en efficiëntie. Communicatie is uiteraard een belangrijke vereiste voor de vaardigheden van mensen in blockchain-carrières.

Als je een passie hebt voor blockchain-technologie, moet je je blockchain-expertcertificering behalen!

Gespecialiseerd in de belangrijke onderwerpen

Het is praktisch moeilijk om vooruit te komen in een blockchain-carrière zonder in de technische details te duiken. Je moet verder gaan dan de basis naar een gedetailleerd en uitgebreid begrip van cryptografie, gedistribueerd computergebruik en decentralisatie. Deze onderwerpen zijn zeer cruciaal voor het bieden van de allround blockchain-competentie waar bedrijven naar op zoek zijn. Met een sterke beheersing van al deze onderwerpen, kunt u verbeterde vaardigheden vinden en tegelijkertijd bedrijfswaarde toevoegen aan uw werkgever.

Vergeet Blockchain-certificeringen niet

Beginners op het gebied van blockchain zouden moeten kiezen voor blockchain-certificeringen om hun doelstellingen voor loopbaanontwikkeling te bereiken. Blockchain-beginners kunnen hun toewijding demonstreren om blockchain te leren en een bepaalde specialisatie te dekken. Tegelijkertijd bewijst blockchain-certificering ook de capaciteiten en kennis van kandidaten op de onderwerpgebieden die onder blockchain-certificering vallen.

Als gevolg hiervan is het moeilijk om de kansen op een baan voor een blockchain-gecertificeerde kandidaat voor opkomende functies te ondermijnen. Bovendien bieden certificeringen ook het voordeel dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technologische trends en vorderingen. Certificeringen omvatten ook een aanzienlijke training om in aanmerking te komen voor de examens.

Daarom bepaalt de moeilijkheidsgraad van de vragen in het examen de mate waarin gecertificeerde professionals hun vaardigheden hebben aangescherpt. Werkgevers staan ​​voor beperkte uitdagingen bij het achterhalen van de vaardigheden van kandidaten door hun blockchain-certificering te herzien. U moet dus proberen een geschikte blockchain-certificering te kiezen op basis van uw favoriete blockchain-functie.

Wilt u een certificering behalen om uw carrière een boost te geven? Bekijk de beste blockchain-certificeringen waar u training kunt krijgen van de beste marktexperts.

Verbeter door middel van professionele training

Professionele training is een andere opmerkelijke vereiste voor blockchain om je carrière in blockchain op te bouwen. Kandidaten moeten toegang hebben tot betrouwbare platforms om hen te helpen de nodige technische vaardigheden te verwerven voor verschillende op blockchain gebaseerde banen. De trainingsplatforms omvatten de ondersteuning van betrouwbare en ervaren materiedeskundigen om alle kandidaten te helpen bij hun voorbereidingen.

Aan de andere kant kunt u blockchain-certificeringstrainingsplatforms selecteren die op maat gemaakte trainingen en certificeringen bieden. Het resultaat is dat u geen extra tijd en moeite hoeft te investeren in het vinden van een training die u kan helpen bij de voorbereiding op uw gewenste blockchain-functie..

Vertrouw op de voordelen van netwerken

Het belang van netwerken bij loopbaanontwikkeling mag nooit uit de mode raken. Netwerken is in feite een van de basisfundamenten van loopbaanontwikkeling, die je niet kunt leren van een blockchain-tutorial. Blockchain-certificeringen helpen u een unieke reputatie te verwerven in de blockchain-gemeenschap.

Digitale badges voor blockchain-certificering kunnen u helpen uw identiteit als professional te markeren met de vereiste specialisatie voor een specifieke functie. Bovendien kan betrokkenheid van de gemeenschap u helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures. Tegelijkertijd dient de gemeenschap ook als een bron van continue informatie om u te helpen uw vaardigheden te ontwikkelen.

Om een ​​succesvolle Blockchain-carrière te hebben, is het belangrijk om de vereiste vaardigheden te verwerven. Bekijk deze top Blockchain-vaardigheden die je moet hebben.

Gevolgtrekking

Je kunt dus duidelijk opmerken dat je blockchain kunt leren en er met eenvoudige stappen een carrière in kunt opbouwen. Elke stap zou echter een unieke uitdaging zijn voor beginners. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle uitdagingen kunt aangaan om uw gewenste blockchain-functie en salaris te bereiken.

Vervolgens is het ook belangrijk dat u de dynamische aard van blockchain-technologie begrijpt en een flexibele houding ten opzichte van leren ontwikkelt. Het resultaat is dat u de nieuwe vaardigheden kunt accommoderen die nodig zijn om uw carrièrevoordeel in blockchain te behouden. Ga je gang en begin je reis met onze gratis blockchain-cursus om meer te weten te komen over de basisprincipes. Probeer onze Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -cursus om u te specialiseren in blockchain-vaardigheden en -kennis!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me