Blockchain-technologie zorgt voor een nieuwe banensector, maar het proces is vrij nieuw en de te volgen weg is moeilijker. Om alle nieuwelingen te helpen, zullen we het proces bespreken om een ​​blockchain-baan te krijgen.

Omdat de technologie vrij nieuw is en er niet veel echte paden zijn die je kunnen garanderen dat je een baan krijgt. Zelfs nu groeien mensen niet op met horen over de technologie die hen kan helpen ambities te koesteren om verder aan deze technologie te werken of ervoor te kiezen als een geldige carrière.

Maar toch is de vraag naar geschoolde mensen ongekend hoog. Vanwege de veelheid aan toepasbaarheid van blockchain, zijn bedrijven uit verschillende industrieën op zoek naar bekwaam personeel dat door deze technologie kan navigeren. Niet iedereen is echter geknipt om een ​​blockchain-professional te zijn. U moet een bepaald niveau van vaardigheden verwerven om u te laten opvallen en een kans te verdienen.

Het goede nieuws is dat, of je nu een techneut bent of niet, blockchain deuren voor je kan openen in grote bedrijven. Dus als je voor banen in blockchain wilt gaan, gebruik dan onze gids om meer te weten te komen over de vaardigheden en kansen die je nodig hebt voor de markt.


Schrijf nu in:Hoe u uw carrière kunt opbouwen in de cursus Enterprise Blockchains

Pad om een ​​baan te krijgen in Blockchain

Een baan vinden in de blockchain is geen gemakkelijke taak. Als je moet werken en veel vaardigheden moet oefenen om een ​​professional te worden. Met de juiste richtlijnen kunt u echter leren om een ​​baan te krijgen in de blockchain-sector. Hier is een lijst met de vaardigheden die u moet beheersen om de eerste stappen op weg naar uw carrière te zetten.

hoe je een blockchain-baan kunt krijgen

Meer informatie over de basisprincipes en basisprincipes

Voor blockchain-banen op instapniveau is het leren van de grondbeginselen van blockchain-technologie een must. Voor beginners is dit een cruciale stap, en je moet de ins en outs van de technologie leren. Meer nog, als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over de blockchain, dan moet u uw reis beginnen met de basisprincipes.

In werkelijkheid kun je leren hoe de technologie kan samenwerken met zijn geschiedenis en de verschillende resultaten die ermee gepaard gaan. U kunt ook kiezen voor mogelijke use-cases enzovoort.

Meer nog, je kunt ook de blockchain-woordenlijst bekijken om de juiste definities van bepaalde attributen te leren.

Ontwikkel disciplineoverschrijdende brede vaardigheden

Zonder disciplineoverschrijdende vaardigheden is het vrij moeilijk om te begrijpen wat uw klanten op de lange termijn misschien willen. Dit soort vaardigheid kan u ook helpen andere werknemers te overtreffen en een favoriet voor uw werkgever te worden. We denken dat het ook heel effectief is om u te helpen een blockchain-baan te vinden en het interview te halen.

Zorg er dus voor dat u uw disciplineoverschrijdende brede vaardigheden begint aan te scherpen. Daarom zijn vaardigheden als behendigheid, aanpassingsvermogen, kritisch denken, DevOps, voorspellingen, analyseren, beheren en leiden integrale onderdelen.

Als u deze vaardigheden onder de knie kunt krijgen, kunt u zeker hopen indruk te maken op de interviewer en de baan van uw dromen te bemachtigen.

Knowhow Verschillende Blockchain-platforms werken

Deze vaardigheid is belangrijk voor zowel expert- als blockchain-banen op instapniveau. Om een ​​blockchain-expert te worden, moet je in werkelijkheid begrijpen hoe verschillende blockchain-platforms werken. Zonder het mechanisme achter elk platform te begrijpen, kunt u ze onmogelijk in uw blockchain-oplossing gebruiken.

Zelfs als u niet direct aan de oplossing werkt, moet u, als u deel uitmaakt van een team dat zich bezighoudt met blockchain, weten hoe ze werken. Ook in marketing of wetshandhaving kunt u uw waarde niet aan anderen aanbieden als u vanaf het begin niet weet waar u mee te maken heeft..

Leer technologie te koppelen aan bedrijven

Wil je kiezen voor een hoogbetaalde baan zoals blockchain engineer banen of banen ontwikkelen, dan moet je leren hoe je businessmodellen kunt koppelen aan technologie. In werkelijkheid zijn grote ondernemingen alleen geïnteresseerd in blockchain zolang het hen een betere versie van het bedrijfsmodel kan bieden dat de inkomsten verhoogt..

Dus als u deze twee elementen niet kunt combineren, hoe kunt u dan de inkomsten van het bedrijf verhogen? In werkelijkheid is het een ietwat lastig proces en vereist het enige ervaring. Daarvoor kun je het beste als stagiair aan de slag gaan en daar alle ervaring mee opdoen die je nodig hebt.

Beschikken over kennis van verschillende gedistribueerde grootboeken

Nou, in deze wereld is blockchain op dit moment niet het enige gedistribueerde grootboek. Ja, blockchain is gedecentraliseerd, maar het is een van de soorten gedistribueerde grootboeken. Dus als u meer over blockchain leert, moet u ook beginnen met leren over andere soorten DLT’s. In veel gevallen zijn bedrijven meer geïnteresseerd in gedistribueerde grootboeken dan alleen vast te houden aan blockchain.

Dus als uw bedrijf of klant om een ​​andere aanpak vraagt, kunt u die leveren als u beschikt over de kennis van DLT’s. In werkelijkheid is deze vaardigheid meer geschikt voor technische functies zoals ontwikkelaar, kwaliteitsingenieurs, enzovoort.

Meer weten over gedistribueerde grootboeken? Bekijk de ultieme gids om te begrijpen wat DLT op dit moment is!

Meer informatie over zakelijke bedrijfsprocessen

Aangezien u in een bedrijfsomgeving werkt, is het logisch dat u relevant moet blijven voor hoe ze werken. Dus als u solliciteert naar banen in het blockchain-veld, kies er dan voor om te leren hoe bedrijven zaken doen.

In werkelijkheid zijn deze vaardigheden buitengewoon belangrijk omdat ze uw output in een vergelijkbare situatie kunnen bepalen. Als u niet weet hoe ze werken, hoe kunt u dan anders in een team of onder een supervisor werken? Begin uw reis dus door te leren hoe inkoop, logistiek, distributie of zelfs treasury-activiteiten werken. Voor een beter resultaat kunt u casestudy’s van grote bedrijven lezen.

Beheers verschillende programmeertalen

Deze vaardigheid is relevanter voor een technische functie zoals blockchain engineer banen. Om een ​​baan in blockchain te krijgen, moet je programmeertalen beheersen. Alleen het beheersen van een of twee is hier echter niet voldoende. In werkelijkheid is blockchain om te beginnen een complexe technologie. Het bevat dus veel verschillende algoritmen die afkomstig zijn uit verschillende programmeertalen.

Begin dus met het leren van Python, Solidity, C ++, Java, JavaScript, etc. Deze programmeertalen zijn momenteel het meest relevant voor de blockchain. Zorg er ook voor dat u hard genoeg oefent om uw kennisbasis te perfectioneren. Neem de tijd, dit kan even duren.

Bestudeer front-end en back-end webontwikkeling

Het is duidelijk dat deze vaardigheid meer geschikt is voor ontwikkelaarstaken in blockchain. In dit geval moet u beginnen te leren hoe front-end en back-end webontwikkeling werken. Als je voor een grotere functie wilt kiezen, moet je deze bestuderen, aangezien dit voor de meeste bedrijven de primaire vereiste is. Dus als u begrijpt hoe API’s, gebruikersinterfaces, gegevensverwerking en verzoekafhandeling werken, is dit een enorm pluspunt voor u.

Maar zorg ervoor dat u elk van deze efficiënt begrijpt. In werkelijkheid zijn dit cruciale informatie, dus een kleine fout kan uiteindelijk uw bedrijf en u kosten. Als je wilt, kun je lid worden van een community om tips van andere professionals te krijgen.

Schrijf u in voor een Enterprise Blockchain-cursus

Enterprise blockchain-cursussen kunnen u helpen bij uw leerproces. Omdat de technologie vrij complex is, is het vrij moeilijk om het op het eerste gezicht zelf te begrijpen. Dus als een deskundige leraar of instructeur u helpt alle lessen op een verteerbare manier te begrijpen en op te splitsen, kunt u sneller dan normaal leren.

Door deze natuurlijk afrondende cursus aan je cv toe te voegen, kun je je kennis over het onderwerp ook laten zien aan je eerste blockchain-banen.

Er zijn al veel online cursussen beschikbaar om u te helpen. Maar zorg ervoor dat u uw training van een betrouwbare bron krijgt om verkeerde informatie te voorkomen.

Enterprise blockchain-cursussen kunnen u helpen bij uw leerproces. Bekijk waarom je een enterprise blockchain-cursus moet volgen om nu een geweldige carrière te krijgen!

Begrijp de ecosystemen en standaarden van Blockchain-architectuur

Welnu, we denken dat dit een andere belangrijke vaardigheid is die u moet beheersen. Als je blockchain-architect wilt worden, moet je begrijpen hoe verschillende architectonische modellen van blockchain werken. Als je in werkelijkheid met verschillende blockchains wilt werken, moet je begrijpen hoe ze werken. Dus wanneer u uw eigen oplossing ontwikkelt, kunt u ook wijzigingen aanbrengen of een nieuw architectonisch model maken dat beter werkt of vergelijkbaar is met blockchain.

Ik zal je aanraden om de casestudy’s van verschillende ecosystemen en standaarden te bekijken om meer kennis over het onderwerp te krijgen. U kunt de cursus ook uitproberen om er meer over te weten te komen.

Heb een diepgaand inzicht in de datastructuren

Als je een diepgaand begrip hebt van hoe blockchain-datastructuren werken, kom je een heel eind. In werkelijkheid ondersteunt blockchain niet elk type datastructuur. U moet dus weten welke worden ondersteund en welke niet. Dus als je eenmaal weet hoe ze werken, kun je ze gaan gebruiken voor je eigen blockchain-project.

Ik zou willen voorstellen om vanaf het allereerste begin met Patricia Trees, Merkle Trees en Merkle-Patricia-bomen te beginnen. Probeer ook cryptografie onder de knie te krijgen, want het is ook een cruciaal element voor blockchain.

Laten we hoe dan ook eens kijken naar de volgende vaardigheid om een ​​blockchain-taakgids te krijgen.

Knowhow om waarde te communiceren

Het zal allemaal tevergeefs zijn als u uw kennis niet goed kunt doorgeven aan uw klanten of teamleden. Dus zelfs als je kunt coderen of uitblinken in het technische aspect, kun je helemaal niet schitteren in het niet-technische aspect. U moet weten hoe u uw informatie kunt doorgeven aan uw gerespecteerde collega’s en teamleden. Deze vaardigheid zal je ook vooral helpen om op te vallen tijdens een sollicitatiegesprek.

Meer nog, als je geïnteresseerd bent in niet-technische functies, dan kun je de communicatieve vaardigheid gebruiken om je kansen om aangenomen te worden te vergroten. Daarom moet je deze vaardigheid beheersen om een ​​blockchain-baan te krijgen.

Leer verschillende ontwikkeltools te gebruiken

Wanneer u in een groot bedrijf gaat werken, heeft u in werkelijkheid een strikte deadline die u moet aanhouden. Maar het probleem is dat de deadline soms overweldigend kan zijn en misschien niet haalbaar is met typische handmatige middelen. U moet dus ontwikkeltools gaan gebruiken om tijd en middelen te besparen.

Normaal gesproken moet u zich voorbereiden op vragen over ontwikkelingstools voor uw eerste blockchain-taken. Op dit moment is het een must om te weten hoe je deze moet gebruiken. Zorg er dus voor dat u weet hoe u deze moet gebruiken en hoe ze werken. Bovendien is het ook een geweldige manier om je cv te verrijken.

Ontvang een Enterprise Blockchain-certificering

Momenteel zijn er geen officiële diploma’s of certificeringen die instellingen zoals hogescholen bieden. Dus om op dit gebied te werken, moet u ervoor kiezen om een ​​certificering te krijgen van een gereputeerde bron. In werkelijkheid zijn al deze certificeringen online en ze zijn van grote waarde voor het inhuren van bedrijven.

Als u wordt gecertificeerd door deze gezaghebbende bronnen, kunt u uw blockchain-vaardigheden laten zien. Het is ook het bewijs dat u weet wat u doet en dat u in staat bent om aan een blockchain-oplossing te werken.

Dit zijn sowieso alle vaardigheden die je moet beheersen om een ​​baan in blockchain te krijgen. Laten we eens kijken welke carrièremogelijkheden u op dit gebied krijgt in deze handleiding voor het verkrijgen van een blockchain-jobgids.

Overweegt u of u voor een bedrijfscertificering moet gaan? Bekijk nu de belangrijkste redenen om voor blockchain-certificeringen voor ondernemingen te kiezen!

Vacatures in Blockchain

Deze lijst bestaat voornamelijk uit de beste actuele vacatures waar je voor kunt gaan. Er zijn echter nog veel meer opties voor u. Laten we in ieder geval beginnen!

Blockchain Professional

De vraag naar blockchain-professionals is momenteel hoog. Kortom, het zijn ervaren ontwikkelaars op het gebied van blockchain. In werkelijkheid zijn er niet veel professionals die de ervaring hebben die nodig is om in een blockchain-oplossing te werken. Daarom maakt de vraag het salaris behoorlijk hoog.

Het salaris van een blockchain-baan voor deze functie varieert bijvoorbeeld doorgaans van $ 150.000 – $ 175.000. Maar het kan ook oplopen tot $ 200.000. Hoe meer ervaren je bent, hoe beter. Praktisch gezien moet u programmeren kennen. Anders dan dat, heb je vaardigheden nodig in Python, XCOD, MVC, SDL, C, SOAP, C ++, AJAX, Solidity, enzovoort.

EEN enquête van Hired kan een goed perspectief geven op het salarisbereik op basis van geografie. Bekijk de onderstaande tabel:

Location Blockchain Salaris
Chicago $ 114.700
Seattle $ 156.391
Toronto C $ 120.647
SF Bay Area $ 170.007
Los Angeles $ 162.739
Austin $ 146.705
Londen £ 79.689
Boston $ 151.662
New York $ 165.487
Denver $ 138.000
San Diego $ 157.500
Frankrijk € 60.882
Dallas $ 132.333
Washington D.C. $ 150.000

Schrijf nu in:Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Blockchain-adviseur

Blockchain-consultant is een andere lucratieve positie die u kunt uitproberen. In werkelijkheid vraagt ​​deze functie veel vraag en een hoog salaris. Maar wat zijn uw verantwoordelijkheden hier? Welnu, u zult strategieën moeten bedenken voor uw bedrijf om aan blockchain-oplossingen te werken.

Dit is uiterst cruciaal dat u de markt goed analyseert en een roadmap bedenkt die zeker succesvol zal zijn. Meer nog, dit soort banen valt vooral onder blockchain-specialistische banen. We zouden zeggen dat je bedreven moet zijn in blockchain om de mechanismen te begrijpen en het perfecte plan te ontwikkelen.

Het salarisbereik voor consultants ligt ook tussen $ 69.000 en $ 179.000.

Blockchain-architect

Nog een geweldige blockchain-functie met een goed salarisbereik. In werkelijkheid zullen blockchain-architecten vooral werken aan de infrastructuur van de technologie. U moet dus alle technische aspecten van blockchain kennen. Als u er alleen maar van op de hoogte bent, kunt u hier niet aan een baan komen. Je moet een expert worden in het ontwerpen van infrastructuur.

Het salarisbereik van dit type functie begint doorgaans vanaf $ 31.000 en kan oplopen tot $ 140.000. Het hangt echter allemaal af van het bedrijf en hoeveel ze bereid zijn te betalen voor dit soort werk.

Schrijf nu in:Gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect-cursus

Blockchain-projectmanager

Als je als projectmanager een blockchainbaan wilt krijgen, moet je veel aan je soft skills werken. In werkelijkheid moet je uitstekende communicatieve vaardigheden beheersen, samen met analytisch en kritisch denkvermogen. Meer nog, het beste is dat je hier een leider kunt worden. U zult dus met een team moeten werken en hen moeten helpen om het project af te krijgen.

Het salarisbereik voor dit type functie is $ 38.000 – $ 111.000.

Blockchain-ingenieur

Dit is een andere geweldige optie die u kunt bekijken. In werkelijkheid is dit weer een lucratieve baan direct na blockchain-professionals. Het probleem is dat uw verantwoordelijkheden in deze functie van bedrijf tot bedrijf kunnen verschillen. In sommige gevallen zul je de rol van ontwikkelaar op je moeten nemen; in andere gevallen moet u wellicht aan de architectuur van het project werken. Zorg er dus voor dat u begrijpt hoe Corda, Hyperledger of Ethereum werkt.

Het salaris voor deze blockchain-baan ligt elk jaar tussen $ 104.000 en $ 186.000!

Blockchain-marketingspecialist

Dit zijn meer van de niet-technische functies op het gebied van blockchain. Deze baan kan je echter ook een geweldige betaaldag opleveren. Ook zullen de verantwoordelijkheden van deze baan je zeker het meest aantrekken als je niet van technische elementen houdt.

Maar u moet begrijpen hoe de technologie werkt, ook al hoeft u niet deel te nemen aan de ontwikkelingsfase. Daarom, als u eenmaal weet wat uw bedrijf aan het uitrollen is, kunt u op basis daarvan consumenten gaan aantrekken.

Hoe dan ook, met dit soort blockchain-specialistische banen kunt u elk jaar $ 34.000 – $ 72.000 verdienen!

Blockchain Quality Engineer

Wil je een blockchain-baan krijgen, dan kun je ook voor kwaliteitsingenieurs gaan. In werkelijkheid moeten kwaliteitsingenieurs werken onder een blockchain-ingenieur en zelfs de rol van ingenieur op zich nemen. Hier moet je kijken of de ontwikkelaar of ingenieurs op de goede weg zijn of hebben, ze maken fouten in hun werk.

Dit is een zeer kritieke baan die elk jaar tussen de $ 51.000 en $ 94.000 kan betalen.

Blockchain Juridisch Consultant

Blockchain-juridische consultants spelen een zeer belangrijke rol in het blockchain-ecosysteem. In werkelijkheid passen de meeste blockchain-projecten niet in de typische wetten of voorschriften van elk land. Het is dus aan de advocaat om ervoor te zorgen dat het bedrijf geen elementen opneemt of projecten uitvoert die in strijd zijn met de regelgeving.

Het salarisbereik voor dit type functie is $ 23.000 – $ 176.000.

Blockchain-gegevenswetenschapper

Een andere goedbetaalde functie is de datawetenschapper. We weten dat dit misschien een beetje vreemd klinkt, aangezien blockchain zichzelf in stand houdt. Maar af en toe heeft het onderhoud nodig. Meer nog, aangezien veel andere technologieën dit ledge-systeem beginnen op te nemen, hebben ze een bekwaam persoon nodig die de gegevens kan analyseren en eventuele inconsistenties kan achterhalen..

Dus je kunt deze blockchain-baan krijgen als je over hoge analytische vaardigheden beschikt en graag met data omgaat. U kunt een salaris verwachten vanaf $ 65k. Maar het kan ook oplopen tot $ 154.000.

Blockchain-beveiligingsexpert

Een andere geweldige optie om uit te checken, is de positie van blockchain-beveiligingsexperts. Als je een blockchain-baan wilt en graag in het veiligheidsaspect wilt werken, dan is dit het beste bij jou. Hier moet u de veiligheid gedurende uw hele project handhaven. Bovendien moet u ervoor zorgen dat uw code 100% beveiliging kan bieden en alle mazen in de wet wegwerken die cybercriminelen kunnen gebruiken. U moet dus een uitgebreide kennisbasis hebben van blockchain-beveiligingsaspecten.

Hier kun je een salaris krijgen vanaf $ 49.000, en dat kan oplopen tot $ 178.000!

Schrijf nu in: Gecertificeerde Blockchain-beveiligingsexpertcursus

Waarom zou je voor een baan in Blockchain moeten gaan??

Als je denkt of blockchain een goede carrière is, zullen de onderstaande punten al je twijfels wegnemen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste redenen om blockchain als carrière te kiezen en een blockchain-baan te krijgen.

Lucratief salarisbereik

Bijna alle blockchain-banen kunnen u helpen elk jaar een goed salaris te krijgen. Als je een blockchain-baan krijgt, kun je in werkelijkheid tot wel $ 200.000 per jaar verdienen! Dat is een enorme hoeveelheid geld die u in de toekomst zekerheid kan bieden. Hoewel voor onervaren het startbedrag lager is, maar naarmate je ervaring opbouwt, kun je steeds meer verwachten.

Hogere huurprijs

Een andere reden om een ​​baan in blockchain te krijgen, is het huurtarief. In werkelijkheid zijn veel traditionele velden verzadigd geraakt met een beperkt aantal bedrijven die elk jaar personeel aanwerven. Maar blockchain is een nieuwe technologie, dus de vraag is nog steeds hoog, en dat zal nog lang zo blijven. Dus als u uw vaardigheden kunt demonstreren, kunt u een baan krijgen bij grote bedrijven met een lucratieve status.

Minder concurrentie

Ook al is de markt enorm, hij groeit nog steeds. Zelfs nu weten veel mensen niet eens wat blockchain-technologie is of hoe het werkt. Het percentage geschoolde mensen is in dit geval dus vrij laag. Daarom zult u minder concurrentie ondervinden bij het vinden van een baan. We denken dat dit een goede reden is om een ​​blockchain-baan te krijgen, omdat je er minder moeite voor zult doen.

Wereldwijde revolutie

Als je van technologie houdt, waarom zou je dan geen baan in blockchain krijgen? Dit is het begin van een nieuw tijdperk, en waarom zou je er niet met volle teugen van genieten? Denk er gewoon over na! Je gaat werken aan een wereldwijde revolutie die de wereld op zoveel manieren zal veranderen. Meer nog, met uw vaardigheden bent u waarschijnlijk zelf verantwoordelijk voor veel verandering.

Exclusieve vacatures

Zoals je inmiddels al weet, zijn de vacatures allemaal exclusief en gloednieuw. Dus als je een blockchain-baan krijgt, kun je ook de meeste voordelen verwachten. In veel gevallen zijn de bedrijven bereid om u te huisvesten zoals u wilt. Het kan dus zijn dat u niet eens de gebruikelijke 9-5-ploeg hoeft te werken.

Enterprise-omgeving

We denken dat dit de beste ervaring voor je is als je een blockchain-baan krijgt. In bijna alle gevallen ga je aan de slag in een bedrijfsomgeving. In werkelijkheid zijn veel grote ondernemingen nu op zoek naar talenten die hen kunnen helpen het belang van blockchain te beseffen en hen te helpen de functies te gebruiken. Het is dus een geweldige ervaring om carrière te maken in deze sector.

Eindnoot

We hebben het eindpunt bereikt van onze gids “hoe krijg je een baan in blockchain”. Nu je de vaardigheden kent die je nodig hebt om een ​​blockchain-baan veilig te stellen, kun je beginnen met je trainingsproces. Blockchain-technologie is een geweldig veld om aan je carrière te beginnen. De technologie bloeit en bevindt zich in de vroege fase van acceptatie. Dit is dus het perfecte moment om te kiezen voor een baan in dit vakgebied.

Als je net een beginneling bent en je training als professional wilt starten, kun je onze gecertificeerde enterprise blockchain professional cursus volgen. We wensen je het allerbeste bij je toekomstige inspanningen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me