In dit artikel kunt u meer te weten komen over de reikwijdte en rollen van een blockchain-ontwikkelaar, evenals de nodige vaardigheden en cursussen die nodig zijn om een ​​baan als blockchain-ontwikkelaar te krijgen.

Als je de vaardigheden hebt, zou het een gemakkelijke taak voor je moeten zijn om een ​​baan als blockchain-ontwikkelaar te vinden. Omdat de arbeidsmarkt voor blockchain-ontwikkelaars echter blijft veranderen, zijn velen van jullie in de war met de vaardigheden die je nodig hebt om er een te worden.

In werkelijkheid kunnen blockchain-ontwikkelaarsbanen het perfecte carrièrepad voor u zijn als u van blockchain-technologie houdt. Het salaris is enorm en de faciliteiten die bij de functie horen, zijn ongelooflijk!

Maar ook al heb je de vaardigheden, je hebt misschien nog steeds een boost nodig met een blockchain-ontwikkelaarscursus. In werkelijkheid zijn deze cursussen perfect om een ​​gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar te worden en ze in het interview te laten zien.

Daarom zal ik me vandaag concentreren op alles wat je moet weten over de baan van blockchain-ontwikkelaars en je helpen bij het opbouwen van je droomcarrière.

Inschrijven nu: Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) cursus

Contents

Waarom zou u kiezen voor Blockchain Developer Jobs?

Er zijn bepaalde redenen waarom velen van jullie zouden moeten kiezen voor het carrièrepad van blockchain-ontwikkelaars. Dit zijn –

Intellectueel stimulerend

Een van de belangrijkste redenen voor een baan als blockchain-ontwikkelaar is dat deze sector intellectueel stimulerend is. We weten allemaal hoe de diversiteit van ons werk een positieve invloed kan hebben op onze resultaten. En de blockchain-industrie zit vol met diverse mogelijkheden.

Meer nog, het is toevallig een van de opwindende banensectoren die u kunt kiezen in uw carrièrepad. Bovendien is er praktisch geen limiet en kunt u blockchain in bijna elke branche gebruiken die u maar kunt bedenken.

Meer loon

Een andere goede reden is dat het gepaard gaat met een hoog salaris. In werkelijkheid kan de baan van een blockchain-ontwikkelaar je $ 150k of zelfs meer opleveren. Het is duidelijk dat de onderneming uw salaris bepaalt, en dit hangt af van uw vaardigheidsniveau.

Maar denk eens na over de mogelijkheden. Zelfs als je nog maar een beginner bent en niet echt veel ervaring hebt, zal je salaris beginnen bij minimaal $ 60.000 – $ 70.000.!


Trends suggereren dat het salaris van blockchain-ontwikkelaars stijgt. Zelfs de banen van blockchain-ontwikkelaars voor eerstejaars of blockchain-ontwikkelaarstaken op instapniveau krijgen tracties.

Opkomende technologie

Blockchain bestaat al geruime tijd, nauwkeuriger sinds 2009. Ook al realiseerden velen zich in die tijd niet wat de verborgen waarde van deze technologie was. Op dit moment proberen mensen echter nog steeds de technologie te perfectioneren.

Als gevolg hiervan zijn er niet veel professionals die kunnen gaan voor blockchain-ontwikkelaarstaken. De concurrentie is dus vrij laag en je kunt gemakkelijk een baan voor een blockchain-ontwikkelaar krijgen met de juiste vaardigheden.

Toekomstige technologie

Als je in een blockchain-ontwikkelaarstaak werkt, ben je niet alleen een ontwikkelaar, maar help je ook bij het bouwen van de toekomst zelf. Ja, blockchain is de toekomst, en daar zal jij ook deel van uitmaken. In werkelijkheid speelt het gevoel dat u het verschil maakt een grote rol in onze zakenwereld.

Dus hoe meer je er gepassioneerd over bent, hoe beter je output zal zijn. En daarom is het vinden van een baan als blockchain-ontwikkelaar perfect voor jou.

Volgens een recent onderzoek beschouwt meer dan 68% van de ontwikkelaars blockchain als een positieve technologie, en bijna 30% ziet deze technologie de toekomst veranderen..

Afstandswerk

De wereld verschuift van ouwe saaie 9 naar 5 banen. In werkelijkheid werken veel ontwikkelaars nu graag vanuit huis in plaats van een strakke dagelijkse tijdlijn aan te houden.

Daarom nemen veel grote bedrijven nu blockchain-ontwikkelaars aan en bieden ze blockchain-opdrachten op afstand aan om ze in het bedrijf te houden.

Omdat het aanbod van ontwikkelaars vrij laag is, zijn de grote bedrijven bereid om veel regels te ombuigen om u een comfortabel gevoel te geven..

En om eerlijk te zijn, dat is op dit moment een enorm pluspunt.

Hoe u een Blockchain-ontwikkelaarstaak kunt krijgen?

Blockchain-ontwikkelaarstaak: vaardigheden die u moet gebruiken

Er zijn enkele vaardigheden die je nodig hebt om een ​​baan als blockchain-ontwikkelaar te krijgen. Daarom hebben we een lijst voor u samengesteld. Bekijk het van onderaf –

Beschikken over Calibre voor Enterprise Business en Tech

Blockchain-ontwikkelaarsbanen vereisen altijd een hoog kaliber in bedrijfsactiviteiten en technologie. Je hebt misschien de technische vaardigheden, maar zonder een behoorlijke onderschatting van zakelijke activiteiten, kun je niet de maximale output bieden die de bedrijven willen.

In werkelijkheid zullen bedrijven niet in nieuwe technologie investeren als dat hen geen inkomsten oplevert. In feite is het hele punt van blockchain-banen erop gebaseerd.

Het is dus ook hoogst noodzakelijk voor je cv.

Begrijp gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken

Vervolgens komen de technische vaardigheden die u nodig heeft. Allereerst moet u begrijpen hoe andere gedistribueerde grootboektechnologie en gedecentraliseerde platforms werken. In werkelijkheid is blockchain niet de enige technologie die een vertrouwde omgeving kan bieden.

Daarom, als je bestudeert hoe de andere grootboeken werken, zal het je helpen het concept van blockchain veel beter te begrijpen. U moet ook de belangrijkste verschillen tussen blockchain en gedistribueerde grootboektechnologie begrijpen.

Meestal vereist de baan voor blockchain-ontwikkelaar dat u hiervan op de hoogte bent.

Wees een specialist in verschillende programmeertalen

Je kunt niet verwachten een blockchain-ontwikkelaar te worden zonder iets te weten over programmeertalen. Dit zijn de belangrijkste pijlers van uw succes. Meer nog, het leren van slechts één programmeertaal is niet voldoende om carrière te maken in high-end bedrijven.

Kies er dus voor om meerdere talen te leren en uw vaardigheid daarin te vergroten. In werkelijkheid zou Python, Solidity, Java en C ++ moeten werken.

Het leren van andere talen kan u echter ook helpen.

Scherp de disciplineoverschrijdende brede vaardigheden aan

Weet je, het hebben van alleen technische of zakelijke kennis is in het heden nog niet voldoende. Weet u waarom? Het is omdat de bedrijven tegenwoordig deelnemen aan een zeer competitief spel om relevant te blijven.

Een baan voor blockchain-ontwikkelaar vereist dus vooral extra disciplineoverschrijdende vaardigheden die helpen om relevant te blijven op de markt.

Dit zijn voornamelijk behendigheid, creatief denken, analysevaardigheden, kritisch denken, aanpassingsvermogen, DevOps, enzovoort.

Begrijp verschillende Blockchain-platforms

U weet dat het begrijpen van verschillende blockchain-platforms ook cruciaal is bij het binnenhalen van een baan als blockchain-ontwikkelaar. Voordat u aan een oplossing gaat werken, moet u in werkelijkheid beslissen welk platform de basis van uw oplossing moet zijn.

In veel gevallen hebben bedrijven de neiging om veel fouten te maken in de beslissingsfase. Als gevolg hiervan werken veel van de oplossingen uiteindelijk niet.

Maar als u weet hoe elk blockchain-platform werkt, kunt u eenvoudig uw oplossingen bedenken.

Wees bedreven met zakelijke bedrijfsprocessen

Willen werken in een bedrijfsomgeving, toch?

Wie niet!?

Maar als u dat echt van plan bent, zorg er dan voor dat u weet hoe deze bedrijven hun processen uitvoeren. Als u hier geen ervaring of zelfs maar kennis van heeft, kunt u geen opvallende zakelijke ideeën bedenken.

Als gevolg hiervan zal het moeilijk zijn om in deze bedrijven te schitteren en betere blockchain-oplossingen voor bedrijven te implementeren.

Knowhow om Blockchain Enterprise-problemen snel op te lossen

Als u een oplossing sneller oplost in een blockchain-onderneming, wordt uw baan als blockchain-ontwikkelaar veiliggesteld. In werkelijkheid kan slechts een handvol professionals eventuele problemen die hen tegenkomen sneller oplossen. Je moet ook in hun schoen lopen.

We weten dat het een moeilijke taak is, maar door elk probleem te vereenvoudigen, krijgt u een voorsprong op uw werk. Bovendien, hoe complexer u uw oplossingen maakt, hoe meer tijd het kost om problemen op te sporen.

Laten we hoe dan ook verder gaan met de volgende vaardigheid om een ​​blockchain-ontwikkelaarshandleiding te worden.

In staat zijn om Blockchain-architectuurpatronen te ontleden

Het ontleden van blockchain-architectuurpatronen is de volgende stap voor uw jobtraject voor blockchain-ontwikkelaars. Je hoeft niet per se een blockchain-architect te worden, maar het is een enorme vaardigheid die je moet leren kennen. Om ze echter te ontleden, moet u casestudy’s krachtig doorlopen.

Enterprise-bedrijven zijn in ieder geval altijd op zoek naar professionals die weten waar ze mee bezig zijn of waar ze mee bezig zijn.

Zorg er dus voor dat u hard studeert of deelneemt aan een cursus om meer over hen te leren.

Als u op zoek bent naar een certificering voor blockchain-architectuur, bekijk dan onze Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -cursus

Begrijp Blockchain-ecosystemen en -standaarden

Een andere vaardigheid om u een baan als blockchain-ontwikkelaar te bezorgen, is een grotere kennis van blockchain-ecosystemen en -standaarden. In principe zijn er veel verschillende ecosystemen binnen de blockchain. Meer nog, deze ecosystemen lijken sterk van elkaar te verschillen.

Alle platforms hebben dus ook de neiging om verschillende standaarden te gebruiken. Het kan dus behoorlijk verwarrend worden over welk ecosysteem of welke standaard u voor uw oplossing moet gebruiken.

Maar als u ze dan perfect begrijpt, zou het gemakkelijk voor u moeten zijn.

Ken front-end en back-end webontwikkeling

Als je een ontwikkelaar bent, moet je front-end en back-end webontwikkeling leren. Meer nog, zonder deze vaardigheid kom je niet eens in aanmerking voor de functie. Alle bedrijven hebben dit als hun primaire eis.

Het kennen van front-end en back-end webontwikkeling is dus uiterst noodzakelijk voor u. Hier werk je voornamelijk aan het afhandelen van verzoeken, UI’s, API’s, enzovoort.

Laten we hoe dan ook verder gaan met de volgende vaardigheid om een ​​blockchain-ontwikkelaarshandleiding te worden.

Gedegen kennis over de ontwikkeltools

Voor een baan als blockchain-ontwikkelaar moet je verschillende blockchain-tools leren gebruiken. Waarom? Nou, omdat deze tools zeer geschikt zijn en in staat zijn om uw timing bij het implementeren van elk project te verkorten.

In werkelijkheid houden veel ontwikkelaars van deze ontwikkelaarstools. Bedrijven verwachten dus ook dat u ervan op de hoogte bent. Hoe dan ook, als u nog steeds geen ontwikkeltools gebruikt, raden we u ten zeerste aan om ze een kans te geven.

Meld u aan voor een Blockchain-cursus

Het worden van een gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar kan op dit moment het beste zijn voor je carrière. Je moet je dus zeker inschrijven voor blockchain-ontwikkelaarscursussen die je cv een enorme boost kunnen geven.

U moet zich echter bewust zijn van nep- of incompetente cursussen die uw cv kunnen belemmeren in plaats van verrijken.

Om je te helpen, hebben we een brede collectie cursussen die je zou kunnen uitproberen. We kunnen u verzekeren dat deze cursussen u zullen helpen om een ​​gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar te worden.

Daarom kun je, zodra je de cursus hebt voltooid, gemakkelijk een baan als blockchain-ontwikkelaar krijgen.

Blockchain-cursussen die u zullen helpen uw carrière op te bouwen

Onze blockchain-ontwikkelaarscursussen zullen je zeker helpen om in een mum van tijd je carrière op te bouwen. Zorg ervoor dat u onze richtlijnen over het carrièrepad van blockchain-ontwikkelaars dienovereenkomstig volgt. Hoe dan ook, laten we eens kijken welke van onze cursussen op dit moment voor u geschikt zijn –

Certificaten

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Als u certificeringen wilt, moet u zeker beginnen met onze gecertificeerde professionele blockchain-cursus. In werkelijkheid is dit een van de blockchain-ontwikkelaarscursussen die u door het algehele ecosysteem van blockchain zullen leiden.

Dus alleen door dit certificeringsprogramma te gebruiken, kunt u gemakkelijk een baan krijgen voor blockchain-ontwikkelaar. Dit programma helpt je ook om een ​​gecertificeerde blockchain-ontwikkelaar te worden. Veel ondernemingen zijn op dit moment op zoek naar deze kwalificatie terwijl ze aan het werk zijn.

Overzicht

Onze blockchain-certificeringscursus helpt u de verschillende aspecten van blockchain-technologie te begrijpen. In werkelijkheid zal deze cursus voornamelijk gericht zijn op het effect van blockchains op zakelijke activiteiten. Dus als u onze cursus eenmaal heeft afgerond, weet u snel hoe u deze technologie in uw bedrijf kunt gebruiken.

Onze cursus richt zich ook op tactieken die u kunt gebruiken om relevant te blijven en een standaard te handhaven voor uw klanten. In werkelijkheid zijn er in theorie veel gebruiksscenario’s van, maar we zullen de echte voorbeelden ervan behandelen en u helpen bij het opstellen van een routekaart.

Kortom, de hele cursus is ontworpen om u te helpen een baan als blockchain-ontwikkelaar te krijgen.

Inschrijven nu: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering

Wat zal het bevatten?
 1. Grondbeginselen van Blockchain-technologie
 • Basisprincipes van blockchain
 • Hoe u blokken kunt maken?
 • Private en openbare blockchains
 • Bewijs van werk
 • Slim contract
 1. Grondbeginselen van verschillende Enterprise Blockchain-platforms
 • Hyperledger-stof
 • Ethereum
 • Corda
 1. Blockchain in handelsfinanciering
 • Blockchain-oplossingen in handelsfinanciering
 • Ripple-grondbeginselen
 • Cryptocurrencies en crypto-activa
 1. Blockchain-apps voor bedrijven
 • supply chain management en blockchain
 • Real-world use cases blockchain supply chain management
 • Blockchain digitale transformatie
 1. Blockchain-gebruiksgevallen

Er zijn ook exclusieve bonusmaterialen voor jou.

Cursussen

Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Supply chain management is momenteel een van de opkomende jobvereisten voor blockchain-ontwikkelaars. In werkelijkheid lijkt blockchain een behoorlijk krachtige impact te hebben op supply chain en supply chain management.

Daarom hebben we strikt een cursus voor u die zich uitsluitend zal richten op blockchain en supply chain management.

In werkelijkheid is dit een van onze populaire blockchain-ontwikkelaarscursussen om uit te proberen. We kunnen je verzekeren dat deze cursus je zeker zal helpen begrijpen hoe je een blockchain-ontwikkelaar kunt worden.

Hoe dan ook, deze cursus is meer dan uitgerust om u een baan te bezorgen voor blockchain-ontwikkelaar in supply chain-industrieën.

Overzicht

In werkelijkheid is deze cursus alleen voor werknemers in de supply chain management sector. Als u geïnteresseerd bent om in deze branche te werken, dan kan het volgen van deze cursus de beste beslissing van uw leven zijn. Hoe dan ook, in de cursus leer je hoe blockchain de manier verandert waarop supply change management werkt.

Bovendien begrijpt u hoe elk supply chain-proces werkt in de bedrijfsomgeving. Deze kennisbank helpt je een baan te vinden voor blockchain-ontwikkelaar.

De cursus zal voornamelijk focussen op de problemen van deze industrie en hoe blockchain deze oplost. Meer nog, er zijn veel platforms die geschikt zijn voor toeleveringsketens, ook die zullen we behandelen.

U kunt dus verwachten dat u veel informatie zult leren voor uw baan als blockchain-ontwikkelaar.

Inschrijven Nu: cursus Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Wat zal het bevatten?
 1. Grondbeginselen van supply chain management
 • Wat is de toeleveringsketen?
 • Verantwoordelijkheden en vaardigheden van de supply chain manager
 1. Waardecreatie in SCM
 • Evalueer uw bedrijfswaarde met werkkapitaal
 • Evaluatie van uw SCM-modellen met een economisch toegevoegde waarde (EVA) -model
 • Supply chain management beïnvloedt werkkapitaal
 1. Blockchain voor gebruikssituaties in de supply chain
 • Impact van blockchain op supply chain management
 • Supply chain-applicaties met behulp van blockchain
 1. Hoe op supply chain gebaseerde blockchain-oplossingen te implementeren

Er zijn ook exclusieve bonusmaterialen voor jou.

Enterprise Blockchains en Trade Finance

Een andere populaire keuze uit onze lijst met blockchain-ontwikkelaarscursussen is de ‘enterprise blockchains and trade finance course’. In werkelijkheid is deze cursus ook voor een specifieke branche – Trade Finance.

Net als de supply chain-sector bloeit ook deze sector geleidelijk dankzij blockchain. Daarom plaatsen veel van de bedrijven in deze niche vacatures voor blockchain-ontwikkelaars. U kunt dus ook in deze branche veel kansen verwachten.

Hoe dan ook, om u te helpen bloeien in deze branche, zijn we erin geslaagd om alles wat u moet weten in deze cursus op te nemen.

Zorg er dus voor dat je het bekijkt als je een baan voor een blockchain-ontwikkelaar wilt krijgen.

Overzicht

U zult zeker genieten van deze cursus. Het draait om de verschillende scenario’s van handelsfinanciering in de eerste les. Later behandelt het de belangrijkste problemen waarmee deze industrie op dit moment te maken heeft. Vervolgens bespreken we hoe blockchain alle problemen gemakkelijk kan oplossen.

Bovendien leer je ook over bedrijven die blockchain op verschillende manieren gebruiken om hun doel te bereiken. Dit zal u helpen bij het ontwikkelen van uw eigen strategie met behoud van de normen.

Inschrijven Nu: cursus Enterprise Blockchains en Trade Finance

Wat zal het bevatten?
 1. Basisprincipes van handelsfinanciering
 • Fundamentele handelsfinanciering
 • Handel-financiën-industrie-kwesties
 1. Impact van blockchains op het handelsfinancieringsproces
 • Hoe kan handelsfinanciering profiteren van blockchain??
 • Analyse van op blockchain gebaseerde initiatieven
 • Grondbeginselen van verschillende blockchain-platforms in handelsfinanciering
 1. Gebruik cases van blockchain voor handelsfinanciering
 • Grensoverschrijdende betalingen
 • Kredietbrief (LC)
 • Bill of Lading (BoL)
 1. Verschillende op blockchain gebaseerde handelsfinancieringsplatforms
 • TradeLens
 • Contour
 • Marco Polo
 • Handel
 1. Andere ontwikkelingen in op blockchain gebaseerde handelsfinanciering
 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

Sjablonen

Enterprise Blockchains-sjablonen

In je baan als blockchain-ontwikkelaar moet je veel tools gebruiken om dingen sneller gedaan te krijgen. Daarom helpen we u met onze bruikbare blockchain-sjablonen. In werkelijkheid geven al onze sjablonen alleen output op basis van uw invoer.

Zorg er dus voor dat u de opties invult om de juiste uitvoer te krijgen. Heb je bijvoorbeeld een blockchain-sjabloon nodig, dan zijn er bepaalde strategische opties. Als het, na analyse van de vereisten van uw bedrijf, tot de conclusie komt dat u geen blockchain nodig heeft, zal het u dat laten zien.

Zie je dus, we dwingen niemand om blockchain te gebruiken, zelfs als dat niet nodig is.

In veel gevallen heeft u echter mogelijk een goede strategie nodig om uw oplossing te bouwen. In dat geval kunt u eenvoudig onze andere sjablonen gebruiken om dat uit te zoeken zonder te zweten.

Inschrijven Nu: cursus Enterprise Blockchains-sjablonen

Welke sjablonen krijgt u?
 • Heeft u een blockchain nodig? – Dit zal je helpen om te bellen als je blockchain nodig hebt of niet.
 • Blockchain Project Readiness – Dit zal u helpen te weten wanneer uw project klaar is voor lancering en eventuele onderliggende problemen te achterhalen.
 • Een Enterprise Blockchain-project presenteren – Met deze sjabloon kunt u uw presentatie lucratiever maken voor uw klanten.
 • In kaart brengen van Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Met deze sjabloon kunt u uw supply chain-modellen in kaart brengen tegen enterprise blockchain-platforms.

Er zijn ook exclusieve bonusmaterialen voor jou.

Hoe onze Blockchain-cursussen uw Blockchain-carrière kunnen helpen

We zorgen ervoor dat onze blockchain-cursussen alles omvatten wat u nodig heeft voor uw carrièrepad voor blockchain-ontwikkelaars. Wat nog belangrijker is, deze helpen u zich zonder problemen voor te bereiden op uw bedrijfsgesprekken.

In werkelijkheid zijn onze cursussen anders dan andere certificeringsprogramma’s op de markt. Allereerst richten onze cursussen zich op de combinatie van blockchain met bedrijfsprocessen. Op dit moment zijn grote bedrijven op zoek naar professionals die blockchain kunnen combineren tot bedrijven.

Bedrijven willen deze technologie dus gebruiken om hun inkomsten te verhogen en de processen te vereenvoudigen. Daarom is het voor u van cruciaal belang om ook meer te weten te komen over zakelijke bedrijfsmodellen. Je moet ook begrijpen hoe bepaalde delen van blockchain deze modellen beïnvloeden.

Daarom zijn onze cursussen volledig uitgerust om u te helpen meer te weten te komen over bedrijfsresultaten. Het zal u dus helpen bij het opstellen van strategieën en het nemen van snelle beslissingen voor uw bedrijf.

Ten tweede ontwerpen we al onze lessen op basis van de huidige marktresultaten. Dus als er iets op de markt verandert, zullen we ervoor zorgen dat we onze lessen dienovereenkomstig bijwerken. Dit is een van de kenmerken die andere cursussen op de markt lijken te missen.

Zo wordt uw carrièrepad voor blockchain-ontwikkelaars een soepele rit!

Afsluitende gedachten

De baan van een blockchain-ontwikkelaar is echt een lucratieve carrièrekeuze voor iedereen die van webontwikkeling en blockchain houdt. In werkelijkheid is de vraag naar blockchain-ontwikkelaars ongekend hoog. Je krijgt dus veel kansen omdat veel bedrijven nu een baan aanbieden voor blockchain-ontwikkelaar.

Om nog maar te zwijgen van het salaris en de kans om in een zakelijke omgeving te werken, zijn echt uitstekend.

Tot nu toe hebben we uitgelegd hoe u een blockchain-ontwikkelaar kunt worden. Hopelijk weet u nu welke stappen u moet nemen en hoe snel u zich kunt ontwikkelen. In de eerste fase lijkt het misschien wat ingewikkeld, maar naarmate je verder komt, wordt het gemakkelijker.

En het allerbelangrijkste: vergeet niet onze professionele blockchain-certificering te bekijken en deze aan uw interviewer te laten zien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me