Wil je een carrière in blockchain opbouwen? Let tijdens het doorlopen van elke stap op hoe u een succesvolle carrière in blockchain-technologie kunt opbouwen.

Een carrière opbouwen in de blockchain is momenteel een van de beste beslissingen die u kunt nemen. Blockchain-technologie vormt de industrieën om ze efficiënter en betrouwbaarder te maken. Omdat de technologie nieuw is, is er niet veel bekwaam personeel om de oplossingen te ontwikkelen.

Het resultaat is dat grote industrieën en ondernemingen alles in het werk stellen om blockchain-experts te vinden. Onnodig te zeggen dat het salaris van de blockchain-ontwikkelaar ongelooflijk is! Dus als er een grote behoefte is aan zo’n talent en je je nog steeds afvraagt ​​welk carrièrepad je moet inslaan, zou blockchain dan niet bovenaan je lijstje moeten staan?

Als je een blockchain-liefhebber bent zoals wij, dan is werken met de technologie misschien wel jouw droombaan. Het maakt niet uit of je geen ervaring hebt met coderen of programmeren; er zijn veel banen die ook specialiteiten in andere blockchain-zaken vereisen.

Als je vastbesloten bent om een ​​carrière in blockchain op te bouwen, dan is deze gids zeker iets voor jou. Vandaag laten we je weten hoe je een carrière in blockchain kunt opbouwen.


Schrijf nu in: Hoe u uw carrière kunt opbouwen in de cursus Enterprise Blockchains

Pad naar het opbouwen van een carrière in Blockchain

Het opbouwen van een carrière in blockchain zal geen gemakkelijke taak zijn. Maar met een goede richtlijn kun je leren hoe je je toekomst voorgoed kunt bezegelen. Volg gewoon de onderstaande stappen en start uw blockchain-carrièrepad.

Meer informatie over de basisprincipes en basisprincipes

Allereerst moet u de basisprincipes van blockchain-technologie leren kennen. Als je een nieuweling bent, is dit een zeer cruciale stap. Je kunt niet in het technische aspect van blockchain duiken zonder op de hoogte te zijn van de basisprincipes. De sleutel is om te leren hoe de technologie werkt, de geschiedenis ervan, over verschillende puntjes zoals consensus en slimme contracten, mogelijke use-cases, enz..

In werkelijkheid kun je de blockchain-woordenlijst bekijken om snel de juiste definitie voor elk ervan te bekijken.

Begin met het ontwikkelen van uw disciplineoverschrijdende brede vaardigheden

Interdisciplinaire vaardigheden zijn een must voor mogelijke carrièremogelijkheden voor blockchain. Zelfs als u zich op een carrièrepad voor blockchain-ontwikkelaars bevindt, moet u nog steeds uw vaardigheden aanscherpen. Tegenwoordig zijn bedrijven niet alleen op zoek naar iemand die kan programmeren; ze zijn ook op zoek naar talenten die in korte tijd kritische vraagstukken kunnen oplossen.

Vaardigheden als ontwerpdenken, analyseren, agile, DevOps, aanpassingsvermogen, beheer en marktvoorspellingen zijn dus essentieel. Als je deze kunt koppelen aan je technische vaardigheden, zul je zeker een stabiele blockchain-carrière krijgen.

Begrijp hoe verschillende Blockchain-platforms werken

Deze stap is voor zowel technische als niet-technische functies. Vanuit technisch oogpunt moet u precies begrijpen hoe meerdere platforms werken. Omdat niet alle blockchains op dezelfde manier werken, is het uitzoeken van de benodigde pateen cruciaal.

Als je dat niet kunt, wordt het redelijk lastig om een ​​oplossing te vinden. Bij marketing of wetshandhaving moet u het concept volledig begrijpen om de oplossing aan potentiële klanten te presenteren. Meer nog, u wilt absoluut niet in tegenspraak zijn met de voorschriften van een land. Platforms zoals Corda, Quorum, Hyperledger en Ethereum zijn iets waarop u zich moet concentreren.

Wees een technologie en zakelijk inzicht

Een bedrijf besturen vanuit een compleet nieuw soort oplossing is een lastige klus. Als je carrièremogelijkheden in blockchain binnen een bedrijfsomgeving wilt krijgen, moet je een hoger zakelijk perspectief hebben. Ook al is het een nieuwe oplossing, een heel bedrijf is niet alleen afhankelijk van die oplossing.

U moet ook rekening houden met andere aspecten van dat bedrijf. De bedrijfsresultaten van elke oplossing die u ontwerpt of teamontwerpen moeten dus positief zijn om relevant te blijven.

Daarom moet het leren van hoe bedrijfsfuncties ook uw prioriteit zijn.

Begin nu met de gratis Blockchain-basiscursus!

Krijg kennis van gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken

Blockchain is een soort gedistribueerd grootboek. In werkelijkheid zijn er andere gedistribueerde grootboeken die niet noodzakelijk blockchain zijn. Het punt is dat blockchain niet perfect is, en je kunt je kennis op andere distributieplatforms gebruiken om er meer over te weten te komen en het te gebruiken om de technologie zelf te verbeteren..

Je hebt een expert nodig als het gaat om het ontleden van populaire gedecentraliseerde platforms. Hoe dan ook, het is in principe geschikt voor het carrièrepad van blockchain-ontwikkelaars. Deze stap is dus vrij technisch. Daarvoor kun je deelnemen aan een programmeercursus of een diploma halen bij bekende instellingen om je vaardigheden aan te scherpen.

Meer informatie over zakelijke bedrijfsprocessen

Leren over bedrijfsprocessen van ondernemingen is een volgende stap om carrière te maken in blockchain. Deze vaardigheden zijn absoluut noodzakelijk omdat ze je zullen helpen bij het opstellen van een roadmap met blockchain in de mix.

In werkelijkheid is een grotere onderschatting van logistiek, inkoop, distributie, treasury-activiteiten en nog veel meer een must. Het zorgt ervoor dat u de potentiële klanten van uw bedrijf beter kunt bekijken door te spreken als een woordvoerder van het bedrijf. Er is momenteel ook veel vraag naar, dus het kan een pluspunt zijn in je blockchain-carrièrepad. Het is een geweldige vaardigheid om aan te scherpen als je blockchain-carrièremogelijkheden wilt krijgen.

Leer vereenvoudigen

Deze stap is voor zowel technische als niet-technische functies. Als u zich op een carrièrepad voor blockchain-ontwikkelaars bevindt, moet u een oplossing bedenken zonder complexiteit. Te veel functies zouden de mensen op dit moment alleen maar in verwarring brengen.

Probeer altijd de oplossingen tot een minimum te beperken, maar bied de meest efficiënte output. Als je dat kunt doen, is je lot bezegeld in een blockchain-carrièrepad.

Wat betreft de niet-technische functies, moet u buiten de gebaande paden leren denken en oplossingen bedenken voor toekomstige hindernissen voor uw bedrijf.

Als je een beginner bent, moet je je carrière beginnen met deze Blockchain voor beginners-gids.

Word lid van een Blockchain-community

Lid worden van een blockchain-community is een optionele stap voor jou. Maar het heeft veel voordelen. Met de blockchain-hype begonnen veel gemeenschappen zich te vormen om mensen te helpen meer over technologie te leren. Meer nog, deze gemeenschappen hebben zelfs geavanceerde programmeervaardigheden van wie u er meer over kunt leren.

Ze kunnen u dus helpen met uw leiderschapsvaardigheden, evenementenorganisaties, applicatie-ontwikkeling, enzovoort. Bovendien kan het ook een geweldige kans zijn om te netwerken met mensen in de niche. Je hebt geen extra geld nodig om lid te worden van een community; in plaats daarvan is alles open-source voor u om te gebruiken.

Begrijp Blockchain-architectuurpatronen, ecosystemen en standaarden

Als u zich op een carrièrepad voor blockchain-ontwikkelaars bevindt, is het een must om verschillende blockchain-architectuurpatronen, -standaarden en -ecosystemen te begrijpen. Meer nog, het ontleden van de architecturen voordat met een oplossing wordt begonnen, is een enorme vaardigheid. Daarvoor kunt u verschillende cases uit de hele branche bestuderen.

We raden aan om bestaande whitepapers grondig te bestuderen, te spelen met standaarden en ecosystemen om een ​​dieper inzicht te krijgen. Dit is waar de meeste mensen het missen, en u kunt dit gebruiken om uw carrière in blockchain-technologie veilig te stellen. Het is een geweldige vaardigheid om aan te scherpen als je blockchain-carrièremogelijkheden wilt krijgen.

Leer waarde te communiceren

Misschien ken je alle technische elementen, kun je zelfs blockchain-oplossingen sneller coderen of implementeren dan je concurrenten, maar als je niet kunt vertellen wat je zegt, kan niemand je aannemen. In werkelijkheid zoeken bedrijven nu naar mensen die slim en gracieus kunnen praten.

Het zal u helpen uw oplossingen beter door te geven aan uw klanten of collega’s, en mensen zouden uw oplossing op prijs stellen. Ook voor niet-technische functies zijn communicatieve vaardigheden een must. Hoe meer u een probleem kunt omzeilen, hoe groter uw kansen om uw carrière in blockchain-technologie veilig te stellen.

Wil je een Blockchain-professional worden? Bekijk de beste tips om een ​​Blockchain-carrière te starten door de experts.

 Krijg kennis van verschillende ontwikkeltools

Om goede carrièremogelijkheden in blockchain te krijgen, moet je kennis opdoen over verschillende ontwikkeltools. In principe gebruikt elke ontwikkelaar of ingenieur ontwikkeltools om het proces te vereenvoudigen. Meer nog, deze ontwikkeltools zorgen er ook voor dat u tijd bespaart bij het bouwen van een nieuwe oplossing.

Als u niet weet hoe u deze tools moet gebruiken om een ​​duurzamere output te krijgen, kan het een probleem zijn om uw carrièrepad voor blockchain-ontwikkelaars veilig te stellen..

 Volg een Enterprise Blockchain-certificeringscursus om meer te weten te komen over de technologie

Als je gewoon een newbie bent in de blockchain-wereld, maar er een passie voor hebt of op zoek bent naar carrièremogelijkheden in blockchain-technologie, dan is een cursus voor enterprise blockchain-certificering de beste stap..

In werkelijkheid zou een cursus u zeer ten goede komen als u meer wilt weten over de basisprincipes van blockchain en de impact ervan op de zakenwereld.

Deze cursussen helpen je meer te weten te komen over blockchain-platforms, die je startpunt kunnen zijn bij het begrijpen van de architectuur.

Daarnaast leer je ook over verschillende tools en gebruiksscenario’s, die je kunnen helpen met het bedenken van een functierijke oplossing. Bovendien behandelt de cursus populaire platforms zoals Ethereum, Hyperledger en Corda, samen met het verschil tussen private, publieke en federatieve blockchains.

Onze professionele cursussen bieden u waardevolle blockchain-lessen en tips om ervoor te zorgen dat u een duidelijk beeld krijgt van de implementaties ervan. Het maakt niet uit wat voor soort carrière in de blockchain je krijgt, het is duidelijk dat je er in ieder geval theoretische kennis over moet hebben.

U moet zich afvragen waarom u een cursus zou volgen als u zoveel gratis informatie op internet heeft. Nou, niet alle informatie die u op internet krijgt, is waar. En veel gratis inhoud biedt niet de premium richtlijn die u nodig heeft.

Dus zelfs als u voor deze gratis inhoud gaat, eindigt u met een halfbakken kennisbank. Maar maak je geen zorgen; onze cursussen en programma’s kunnen u helpen een solide en diepe basis te leggen voor uw blockchain-carrièrepad. De cursus biedt onder andere ook een volledige ontleding van mogelijke blockchain-use-cases. Je kunt ook als blockchain-stagiair lid worden van een onderneming of technologiebedrijf voor meer informatie. Als stagiair leer je echt veel over blockchaintechnologie.

Certificering biedt validatie van uw vaardigheden en tilt uw Blockchain-carrière naar een hoger niveau. Dus, behaal uw Blockchain-expertcertificering en neem uw Blockchain-carrière vooruit.

Carrière in Blockchain: wat voor soort vacatures heb je?

Blockchain Professional

Het is momenteel een van de bestbetaalde banen in de blockchain-niche. In werkelijkheid is er een grote vraag naar bekwame blockchain-ontwikkelaars / professionals, maar niet genoeg middelen om een ​​evenwicht te bewaren. Kortom, hier werk je als een full-stack ontwikkelaar. In werkelijkheid kun je in deze functie een flink bedrag aan blockchain-ontwikkelaarsalaris krijgen.

U moet bekwaam zijn in AJAX, C, JavaScript, C ++, SDL, .NET, MVC, SQL-servers, JQuery, SOAP, FTP, XCOD, REST, FTP en nog veel meer. In deze carrièremogelijkheden in blockchain zet je knooppunten en transacties op en creëer je zelfs slimme contractgebaseerde oplossingen.

Schrijf nu in: Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) cursus

 Blockchain-ingenieur

Blockchain-ingenieurs zijn de op een na best betaalde banen op de markt. In werkelijkheid kan het gemakkelijk een lucratief leven verzekeren met een goed salaris. Meer nog, er is ook een stijgende vraag naar het werven van ingenieurs in de blockchain-sector. In werkelijkheid kan het bereik van het blockchain-salaris in deze carrière oplopen tot $ 175.000!

Kortom, u zet infrastructuren op, ontwerpt de architectuur van de oplossingen. Ook zijn Hyperledger, Ethereum, Ripple, Java, Oracle en Python een must.

 Blockchain-adviseur

Bedrijven werven nu adviseurs die hun doelen volledig kunnen beoordelen en een mogelijke routekaart voor hun toekomst kunnen ontwikkelen. Hier moet u analyseren hoe een bedrijf werkt en hoe het in de toekomst zal worden voortgezet.

Meer nog, je zult ook een strategie moeten bedenken en een blockchain-zaak moeten bouwen. Hoe dan ook, deelname aan een blockchain-certificeringsprogramma voor bedrijven zou de beste keuze zijn.

 Blockchain-architect

Blockchain-architecten hebben kennis nodig van geavanceerde blockchain-technologie. Waarom? In werkelijkheid moet een blockchain-architect een expert zijn in het ontwikkelen van de infrastructuur van het platform.

Carrièremogelijkheden in blockchain voor enterprise architect-banen vereisen dat je alle architectuur van blockchaintechnologieën bestudeert en de vaardigheden beheerst om een ​​nieuw soort platform volledig te creëren.

In werkelijkheid kan het bereik van het blockchain-salaris in deze carrière oplopen tot $ 182.000!

 Schrijf nu in: Gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

 Blockchain-projectmanager

Nou, als projectmanager heb je geavanceerde communicatieve vaardigheden, analytische vaardigheden en probleemoplossende vaardigheden nodig. Kortom, u voert het blockchain-project van een onderneming uit als u wordt aangenomen. Het is dus veel verantwoordelijkheid.

Je bent ook de schakel tussen het technische team en het niet-technische team van je project. Zorg er dus voor dat je een robuuste mentaliteit hebt voor dit soort carrière.

 Blockchain Quality Engineer

Blockchain-kwaliteitsingenieurs zullen werken als een aanvulling op blockchain-ingenieurs of zelfs onder hen werken aan een project. Kortom, hun primaire doel is om een ​​nieuwe oplossing krachtig uit te testen om erachter te komen of deze mazen of bugs bevat.

Daarom vereist deze carrièrekans in blockchain expertise in verschillende blockchain-frameworks en architecturen.

 Blockchain Juridisch Consultant

Blockchain-banen voor juridische adviseurs vereisen serieuze toewijding aan technologie. Maar waarom? Omdat de technologie nieuw is en enigszins niet voldoet aan de traditionele regels en voorschriften, wordt deze geconfronteerd met veel juridische hindernissen. In feite kregen veel goede blockchain-applicaties een behoorlijk deel van de slechte resultaten.

Daarom is het noodzakelijk dat een juridisch adviseur de technologie van binnen en van buiten begrijpt om te weten of een nieuwe oplossing juridische problemen kan opleveren of niet.

 Blockchain-ontwerper

Startups, zelfs ondernemingen, beginnen blockchain-georiënteerde afdelingen te lanceren om potentiële inkomsten te genereren. Maar aangezien de gebruikers nu voornamelijk internetgericht zijn, wat is dan een betere manier om ze aan te trekken dan met een fantastische website? Het is onnodig te zeggen dat het eigenlijk een geweldige strategie is om consumenten enthousiast te maken voor webdesign.

Dit is de reden waarom velen blockchain-ontwerpers rekruteren die de gebruikersinterface van deze websites kunnen ontwerpen. Ze kunnen zelfs de gebruikersinterface ontwerpen voor een blockchain-app.

 Blockchain technisch recruiter

Zoals je aan de naam kunt zien, zou de rol hier zijn om potentiële werknemers te eisen voor verschillende blockchain-oplossingen. Als je denkt dat een gewone HR deze carrièrekans in blockchain kan beheren, dan heb je het mis. Zelfs als het een HR-functie is, moet u een grondige kennis van de technologie zelf hebben.

Zonder dat kunt u onmogelijk de juiste kandidaten identificeren. Daarom zoeken bedrijven ook een deskundige recruiter.

 Blockchain-gegevenswetenschapper

Omdat blockchain een grootboeksysteem is, kan het een enorme hoeveelheid gegevens bevatten. Kortom, deze rol in het blockchain-carrièrepad vereist dat de persoon de enorme hoeveelheid transactiegegevens analyseert, verzamelt, beheert en interpreteert.

Het is duidelijk dat deze gegevens afkomstig zijn van het openbare platform, niet van privé- of federatieve platforms. Meer nog, deze gegevens helpen bij het opstellen van statistieken op basis van hun transactiegewoonten. Hiervoor heb je een masterdiploma in computer- en datawetenschap nodig.

Lees verder: Hoe u een gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect (CEBA) wordt?

Waarom zou je voor een carrière in Blockchain kiezen??

Je moet je afvragen waarom je je echt moet wijden aan een carrière in blockchain. We bedoelen, we krijgen de verwarring; je bent op zoek naar voordelen voor een blockchain-carrièrepad. In werkelijkheid zijn er veel voordelen die het blockchain-carrièrepad met zich meebrengt. Laten we eens kijken wat ze zijn –

Beter betalen

Allereerst betekent een carrière in blockchain-technologie een flinke hoeveelheid geld. Alle salarissen van de baan rond deze technologie hebben een bereik van $ 50.000 – $ 130.000. Dat is veel geld, zelfs als u geen ontwikkelaar of ingenieur bent.

Sterker nog, zelfs de stagiaires binnen deze branche krijgen een mooi bedrag aan betaling. Dat is een hoog uitgangspunt, en het zou je moeten motiveren voor een carrière in blockchain-technologie. Een ander geweldig aspect is dat als je kunt bewijzen dat je super bedreven bent in blockchain, bedrijven bereid zijn veel te betalen om je gelukkig te maken..

Hogere huurprijs

In principe varieert in elke andere branche het huurtarief van tijd tot tijd, afhankelijk van de situatie en marktomstandigheden. Als er een nieuw element op de markt is, stijgt het huurtarief zelfs altijd.

In werkelijkheid trekt blockchain, dat relatief nieuw is op de markt, alle aandacht van bedrijven. Nu zijn de meeste bedrijven bereid blockchain-specialisten in te huren om hun blockchain-oplossingen zo lucratief mogelijk te maken.

Er zijn dus altijd nieuwe carrièremogelijkheden in blockchain. Omdat er geen eerder gedefinieerde traditionele functies waren die specifiek voor blockchain waren bedoeld, creëren bedrijven hun eigen vorm van werknemersposities.

Minder concurrentie

Er zijn minder mensen die bekwaam zijn in deze technologie. Waarom? Nou, eigenlijk is de technologie nieuw, en mensen zijn nog steeds aan het uitzoeken hoe het werkt. Meer nog, de technologie lijkt nogal geavanceerd. Dit ontmoedigt mensen om een ​​risico te nemen en in deze sector te studeren.

Als je al het harde werk kunt doorstaan ​​en je volledig kunt ontwikkelen of zelfs kunt begrijpen hoe de technologie werkt, zou het vruchtbaar zijn. En omdat minder mensen begrijpen hoe de technologie werkt, laat staan ​​ervan weten, heb je minder concurrentie.

Dus als je een betere kans hebt om een ​​carrière in blockchain-technologie veilig te stellen.

Wereldwijde revolutie

Wie wil er nou niet met iets nieuws werken? Door de generaties heen worden mensen aangetrokken door nieuwe mogelijkheden. Blockchain is onmiskenbaar spannend. In werkelijkheid heeft blockchain nog veel veranderingen nodig om een ​​perfecte technologie te zijn. Dit betekent dat niemand het binnenkort perfect maakt.

Aan de andere kant helpt het werken aan deze technologie u om oplossingen te bedenken die wereldwijd kunnen worden herkend. Zou dat geen groot succes zijn voor je carrière? Deelnemen aan een wereldwijde revolutie is een uitstekende prestatie in het leven, en met het blockchain-carrièrepad kun jij het ook hebben.

Exclusieve vacatures

Het beste van een carrière in de blockchain is dat alle vacatures ongelooflijk exclusief zijn. Het betekent dat je je carrière kunt beginnen vanaf een toppositie in een bedrijf. En natuurlijk betekent een toppositie in een bedrijf dat u ook extra voordelen krijgt.

Meer nog, alle vacatures zullen ook uw sociale status aanzienlijk verhogen. Vakantiedagen, unieke behandelingen, autoriteit, bonusbetalingen zijn slechts enkele van de voordelen waarop u kunt hopen. En daarom zou je zeker een blockchain-carrière moeten krijgen.

 Enterprise-omgeving

Dit is het beste deel van het krijgen van een blockchain-carrière. Je gaat aan de slag in een enterprise-omgeving met high-end professionals. U kunt zelfs spraakmakende zakenmensen ontmoeten en uw netwerken versnellen. Kortom, er zijn grote namen die blockchain-experts rekruteren, zoals IBM, J.P. Morgan, enz.

Je krijgt een team en werkt in een strategische omgeving waar je veel groeimogelijkheden hebt. Bovendien zitten deze ondernemingen boordevol toegang tot geavanceerde technologieën, waarmee u uw oplossing nog sneller kunt bouwen.

Dus in je blockchain-carrièrepad krijg je de kans om ook met deze grote namen te werken.

Toekomstbestendig

Blockchain gaat binnenkort nergens heen. Na analyse van de markt kunnen we oprecht zeggen dat deze hier is om te blijven. Sterker nog, het zal in de toekomst nog prominenter worden. Omdat het voor een wereldwijde impact gaat, is het slechts een kwestie van tijd dat iedereen krachtig overschakelt naar de blockchain en gecentraliseerde modellen achter zich laat.

Dus als je nu een carrière in blockchain kunt veiligstellen, heb je in de toekomst ultieme baanzekerheid.

Lees ook de inzichten van LinkedIn Report waarin staat dat Blockchain een TOP-vaardigheid is in 2020.

Eindnoot

Blockchain is een prachtige technologie die wordt geleverd met veel compacte functies. Het kan onze bedrijven wereldwijd echt radicaal veranderen. We bedoelen, als u meer voordelen kunt krijgen in een gedecentraliseerde interface, waarom zou u dan blijven bij een gecentraliseerde, verouderde architectuur?.

Ja, de vorige gecentraliseerde servers zijn echt legacy-netwerken geworden, en daarom zal blockchain ze in de nabije toekomst zeker vervangen. Daarom is het duidelijk dat veel mensen hoe dan ook een carrière in blockchain kunnen opbouwen. Meer nog, er zijn steeds meer carrièremogelijkheden in blockchain.

Dus waar wacht je op? Schrijf u in voor onze cursus How to Build Your Career in Enterprise Blockchains Course en begin met het vormgeven van uw blockchain-carrièrepad in een bedrijfsomgeving.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me