Hoe u zich voorbereidt op een Blockchain-interview

Het is best moeilijk om je voor te bereiden op een blockchain-interview. Blockchain is absoluut een van de rijzende sterren die nu op de markt is. Als gevolg hiervan zijn er nu zoveel mensen op zoek naar professionals voor blockchain-banen. Maar om je spel te verslaan in het blockchain-interview, heb je de juiste vaardigheden nodig.

Dus, hoe bereid je je voor op een blockchain-interview? Nou, eigenlijk moet je alle basisprincipes van blockchain leren en je voorbereiden op je specifieke blockchain-gebaseerde carrière.

Afgezien van deze, zijn er zoveel meer belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u op gesprek gaat. Dus om je te helpen, ga ik een overzicht geven van wat voor soort vaardigheden je nodig zou hebben om onder de knie te krijgen. Meer nog, ik zal je ook een aanwijzing geven voor het voltooien van je blockchain-interview.

Dus waarom het wachten? Bekijk ze nu meteen!

Bereid je voor op een Blockchain-interview: vaardigheden die je moet beheersen

De voorbereiding van een blockchain-interview wordt een moeilijke taak als je niet precies weet wat je kunt verwachten. Je hebt dus een goede richtlijn nodig om je voor te bereiden op een blockchain-interview. Hieronder ziet u concepten die u moet volgen om het interview te halen.

Hoe u zich kunt voorbereiden op een blockchain-interview

Laten we ze eens bekijken!

 • Begin met de basisprincipes van Blockchain

Als je je wilt voorbereiden op een blockchain-interview, moet je beginnen met te leren wat de basisprincipes van blockchains zijn. Het is echt cruciaal omdat u vanaf hier met veel vragen te maken krijgt. Als u geen duidelijk concept van blockchain-technologie heeft, kunt u deze vragen niet correct beantwoorden.

Kortom, u leert hoe blockchain-technologie werkt, leert over de verschillende functies en geschiedenis. Meer nog, bekijk ook hun gebruiksscenario’s.

Maar het allerbelangrijkste: vergeet ook niet om slimme contracten of consensus te bekijken. Welnu, je vindt een juiste definitie van alles in de blockchain-woordenlijst. Meer nog, u kunt zich ook inschrijven voor onze enterprise blockchain-cursus om er meer over te leren.


 • Verbeter uw disciplineoverschrijdende brede vaardigheden

De beste manier om je voor te bereiden op een blockchain-expertinterview, is door je disciplineoverschrijdende brede vaardigheden aan te scherpen. Ongeacht het carrièrepad dat u bewandelt, u zou deze vaardigheden altijd moeten tonen om in elke bedrijfsomgeving te schitteren.

Tegenwoordig zijn bedrijven niet alleen op zoek naar programmeerfanaten, maar willen ze een medewerker die ook elk project kan leiden en de controle overneemt. Meer nog, u zou ook kritieke problemen binnen korte tijd moeten oplossen.

De basistheorie is dat de interviewer veel vragen op expertniveau zal stellen die verstandig moeten zijn om op de juiste manier te beantwoorden. Meer nog, hoe meer u uw disciplineoverschrijdende vaardigheden aanscherpt, hoe meer vertrouwen u zult hebben bij het beantwoorden van alle vragen.

Begin dus met het verbeteren van uw analyse, beheer, DevOps, denken, aanpassingsvermogen, marktvoorspellingen en nog veel meer. In werkelijkheid, als u dit samen met uw technische kennis voor elkaar kunt krijgen, is het vrij eenvoudig om direct tijdens het interview aangenomen te worden.

 • Lees meer over de verschillende Blockchain-platforms

Weet je, wanneer je solliciteert voor een blockchain-baan, hoeft het niet altijd volledig technisch te zijn. Ook op dit gebied kun je altijd terecht voor veel niet-technische vacatures. In werkelijkheid is het in beide gevallen een noodzaak om te weten hoe de blockchain-platforms werken.

Om je voor te bereiden op een blockchain-expertinterview, bekijk je gewoon alle verschillende blockchain-platforms die momenteel populair zijn op de markt. En meer nog, begrijp vooral de platforms die meer geschikt zijn voor een bedrijfsomgeving.

In werkelijkheid is het probleem dat wanneer u een oplossing ontwikkelt op basis van een ander platform, het moeilijk kan worden zonder er iets van af te weten. Meer nog, bij wetshandhaving of marketing moet u de oplossing aan klanten presenteren. Dus zonder het concept te begrijpen, kunt u het onmogelijk aan uw klanten verkopen.

En dus, bekijk Hyperledger, Quorum, R3 Corda, Enterprise Ethereum, enzovoort.

 • Leer zaken te koppelen aan technologie

Om zaken te doen vanuit blockchain is meer innovatie nodig. Omdat het een nieuwe technologie is, heeft iedereen meer tijd nodig om deze technologie te accepteren. Dus als u in de bedrijfsomgeving werkt, moet u misschien creatief zijn om deze technologie in de zakelijke omgeving te brengen.

In werkelijkheid zal een bedrijf niet volledig vertrouwen op technologie om op de markt bij te blijven. Er zijn ook andere aspecten. Dus als u zich voorbereidt op een blockchain-expertinterview, moet u ook meer te weten komen over de marktwaardering van de technologie.

Dus als u ernaar wordt gevraagd, kunt u met vertrouwen vragen over de situatie beantwoorden. Daarom zou het ook uw eerste prioriteit moeten zijn.

 • Weet ook over gedistribueerde grootboeken en gedecentraliseerde platforms

Dit is erg belangrijk wanneer je je voorbereidt op een blockchain-coderingsinterview. Kortom, codeerders van elke soort moeten weten over decentralisatie en hoe verschillende gedistribueerde grootboeken werken. Maar waarom dan? Nou, het is omdat blockchain een soort gedistribueerd grootboek is, maar het is niet de enige.

Er zijn veel meer grootboeken die worden gedistribueerd, en met de kennis van deze platforms kunt u ook eenvoudig een oplossing ontwerpen.

Houd hier in werkelijkheid rekening mee wanneer u zich voorbereidt op interviewvragen over blockchain-ingenieurs. Deze stap is meestal technisch en u moet professionele ondersteuning zoeken om deze beter te begrijpen.

Ik raad je aan om deel te nemen aan onze cursussen om ook meer over dit soort technologie te leren.

 • Begrijp zakelijke bedrijfsprocessen

Wanneer u zich voorbereidt op een interview met blockchain-codering, probeer dan ook de bedrijfsprocessen van de onderneming te begrijpen. In werkelijkheid zijn deze vaardigheden absoluut noodzakelijk om een ​​strategie te ontwikkelen bij het ontwikkelen van een duidelijke routekaart voor uw oplossing.

Kortom, een goede kennis van inkoop, logistiek, distributie, supply chain, treasury-operaties, enzovoort, is een must. Het zal je zeker helpen om indruk te maken op je HR-manager in het interview. Meer nog, het zal u helpen om ook in deze niche een betere baan te krijgen.

De vraag naar dit soort vaardigheid is ook vrij hoog.

Het is dus het beste om het van tevoren te begrijpen om uw interview te verslaan.

 • Wees in staat om creativiteit aan eenvoud te koppelen

Dit is het meest geschikt voor zowel technische als niet-technische interviews. Het maakt niet uit wat uw functie in de onderneming is. Je moet ervoor zorgen dat je creativiteit met eenvoud kunt doordringen. Meer nog, het kunnen bedenken van een oplossing zonder de extra complexiteit is een enorm pluspunt voor elke ontwikkeling.

Hoe dan ook, te veel functies lijken mensen altijd in verwarring te brengen, dus het is het beste om dit te vermijden. In het interview kunt u een denkbeeldig scenario tegenkomen en wordt u mogelijk gevraagd om ook de problemen op te lossen.

Sommige bedrijven kunnen het naar een hoger niveau tillen en dit soort vragen stellen. Dus als je niet buiten de kaders kunt denken, zou het moeilijk voor je zijn om erop te reageren. Dus als je je voorbereidt op een blockchain-expertinterview, zorg er dan voor dat je ook aan boord gaat van deze vaardigheid.

 • Word lid van een Blockchain-community

Van blockchain-experts wordt verwacht dat ze in het interview uitblinken van andere kandidaten. Maar je kunt geen blockchain-expert worden zonder cruciale elementen van deze technologie te leren. Dus, hoe kun je dat doen??

Een van de mogelijke oplossingen is om lid te worden van een blockchain-community. Het heeft veel voordelen. Meer nog, een community wordt altijd geleverd met high-end programmeurs die u ook kunnen helpen uw codeervaardigheden aan te scherpen.

Bovendien is het vrij eenvoudig om op de hoogte te blijven wanneer u zich in een community bevindt. Ze hebben altijd te maken met de laatste technologische veranderingen.

Met hun hulp kunt u uw leiderschapsvaardigheden, applicatie-ontwikkeling, zelfs organisaties, enzovoort, verbeteren.

Dus als je je voorbereidt op een blockchain-expertinterview, probeer dan lid te worden van een community om van A tot Z te leren over blockchain.

 • Begrijp hoe Blockchain-standaarden en ecosystemen werken

In werkelijkheid kun je veel technische vragen verwachten over blockchain-ecosystemen en -standaarden wanneer je solliciteert voor een ingenieur of ontwikkelaarspositie. Dus als u zich voorbereidt op een interview met blockchain-codering, leer dan altijd over deze normen.

Als je hiervan al weet, lees dan altijd opnieuw wat je hebt geleerd voordat je naar het interview gaat. Het is het beste om uw geheugen op te frissen voordat u alle vragen onder ogen ziet.

Meer nog, leer alle architecturen van populaire platforms te ontleden om een ​​dieper inzicht te behouden. Kortom, dit is waar de meeste mensen de neiging hebben om hun interviews te verpesten. Wees hier dus heel voorzichtig mee.

 • Knowhow om waarde te communiceren

Het probleem is dat communicatie een grote sleutel is bij het volgen van een interview. Misschien weet u alles van de technologie en kunt u efficiënter programmeren dan uw concurrenten. Maar u weet niet hoe u waarde moet communiceren.

Welnu, wat het betekent is dat, als u niet slim kunt praten, uw kans om aangenomen te worden zeer laag wordt. In werkelijkheid zou u communicatief moeten zijn om in een samenwerkingsomgeving te werken. Eerlijk gezegd zou u uw oplossingen ook aan potentiële klanten moeten doorgeven.

Dus als je je voorbereidt op een blockchain-coderingsinterview, vergeet dan niet om ook je communicatieve vaardigheden onder de knie te krijgen.

 • Krijg kennis van verschillende ontwikkeltools

Een ander belangrijk ding om te onthouden wanneer u zich voorbereidt op een blockchain-coderingsinterview, is het gebruik van ontwikkeltools. In de praktijk besparen ontwikkeltools veel tijd wanneer u een oplossing voor ondernemingen ontwikkelt.

Veel high-end ontwikkelaars gebruiken blockchain-ontwikkeltools om hun oplossingen te ontwikkelen. Om eerlijk te zijn, ze helpen veel. En als u zich in een snel veranderende markt bevindt, moet u een strikte deadline volgen.

Het bedrijf verwacht dus dat u al uw taken binnen dat tijdsbestek voltooit, en zonder deze tools zou het behoorlijk moeilijk zijn. Daarom moet u kennis opdoen over deze tools.

In elk geval kan de interviewer vragen stellen met betrekking tot bepaalde ontwikkeltools die de codeerders van hun bedrijf vaak gebruiken.

 • Doe mee met een Enterprise Blockchain-certificeringscursus

De beste manier om u voor te bereiden op blockchain-interviewvragen, is door deel te nemen aan een Enterprise Blockchain Certification Course. Meer nog, als je net een nieuwkomer bent die op zoek is naar een baan in dit vak, moet je zeker deze cursus volgen.

In werkelijkheid kan de enterprise-cursus u helpen meer te weten te komen over de basisprincipes van blockchain, samen met de juiste use-cases.

Deze cursussen zijn zo ontworpen dat je de technologie langzaam kunt ontvouwen naarmate de lessen vordert. Meer nog, u leert ook over de verschillende platforms en over standaarden.

Wilt u weten hoe het van invloed is op verschillende industrieën? Nou, deze cursussen hebben dat ook. Hoe dan ook, ik zou het ten zeerste aanbevelen om onze Enterprise Blockchain Certification Course te bekijken. We hebben ervoor gezorgd dat alle technische aspecten zijn vereenvoudigd op een manier die u helpt het sneller te begrijpen.

Bovendien leer je ook over use cases zoals SCM en het gebruik van verschillende tools die je geest verrijken en je helpen met het bedenken van een creatieve maar simplistische oplossing.

Hoe dan ook, onze cursussen ontleden populaire platforms zoals Hyperledger, Ethereum, en Corda, waardoor u een technisch voordeel krijgt ten opzichte van andere kandidaten.

In werkelijkheid kan de voorbereiding van het blockchain-interview behoorlijk moeilijk zijn. Maar we zijn hier om het u een beetje eenvoudiger te maken. Daarom kun je, als je onze gids volgt, gemakkelijk elk soort blockchain-interview afleggen.

Tips voor het kraken van een Blockchain-interview

Er zijn enkele belangrijke tips die u kunnen helpen bij de voorbereiding op blockchain-interviewvragen. Laten we ze eens bekijken!

Bestudeer het bedrijf

Om je voor te bereiden op blockchain-interviewvragen, moet je van tevoren het bedrijf bestuderen waarvoor je solliciteert. Waarom? Welnu, het is een belangrijke stap die u zal helpen om u beter voor te bereiden op het interview.

Bovendien krijgt u een context van wat de interviewer ook tijdens het interview kan vragen. In veel gevallen stelt het bedrijf vragen over hun bedrijf, en als u ze bestudeert, krijgt u een voorsprong op andere concurrenten.

Dus probeer de onderneming te onderzoeken, samen met wat uw rollen zouden zijn. Het bedrijf zou iemand willen die weet hoe hun bedrijfsbeleid werkt en die als teamlid speelt. Ik weet dat het misschien een beetje moeilijk is, maar probeer je links uit te breiden en vraag iemand van dat bedrijf als je dat weet.

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden.

 • Lees meer over de service of het product

Misschien is uw rol niet rechtstreeks verbonden met de services of de producten die het aanbiedt. Maar u moet weten wat voor soort diensten het bedrijf aanbiedt of producten waarop het zich richt. Meer nog, het zou het beste zijn als u blockchain kunt verbinden met deze services.

Als je solliciteert voor een niet-technische functie, hoef je niets te weten over de technische aspecten. Maar met een simpele basiskennis kom je al een heel eind.

Om je voor te bereiden op interviewvragen over blockchain-ontwikkelaars, is het in ieder geval het beste om ook naar hun technische aspect te kijken. Het zou een goede indruk zijn als u ze kunt laten begrijpen dat u precies weet hoe ze met hun technologieën omgaan.

Als u kunt, moet u naar het product of de diensten vragen om er vertrouwd mee te raken. Het zou u helpen om feedback te geven op basis van het klantperspectief, samen met het bedrijfsperspectief.

 • Onderzoek de rol

In de vacature schetste het bedrijf uiteraard naar wie ze op zoek waren en welke kwaliteiten ze prefereren voor de functie. Bestudeer de rol uitgebreid. In veel gevallen hebben blockchain-ontwikkelaars, ingenieurs en architecten verschillende functieverantwoordelijkheden.

Je moet het verschil tussen elk van hen kennen en je op basis daarvan voorbereiden. Bovendien helpt het u bij het voorbereiden van eventuele gerelateerde vragen op basis van uw functie.

Als u kunt proberen vergelijkbare berichten in andere bedrijven te onderzoeken of inzichten te krijgen van andere personen in die functie. Vraag ook altijd om de juiste opheldering tijdens het sollicitatiegesprek als u niet zeker weet wat voor verantwoordelijkheden dan ook over de functie.

Dit houdt in dat je leergierig bent en zou proberen om alles wat ze nodig hebben dienovereenkomstig te vervullen.

 • Onderzoek de bedrijfscultuur

Je bent nu in de moderne wereld. Elk bedrijf zou dus anders werken. Kortom, ze zouden een aanwezigheid op sociale media moeten hebben die hun bedrijfscultuur zou overbrengen. Je kunt ook andere aspecten van het bedrijf vinden in hun blogs.

Hoe lucratief een onderneming ook mag lijken, u moet met hen synchroon lopen om in hun omgeving te kunnen werken. Als je het gevoel hebt dat deze omgeving niet bij je past. Het is het beste om het interview te vermijden.

Meer nog, als u vragen heeft over de werkomgeving, stel deze dan altijd tijdens het interview. Het kan variëren van de technologieën die ze gebruiken tot ziekteverlof en vakantietijden. Onthoud altijd dat u zich moet kunnen aanpassen aan een nieuwe omgeving, maar ook daarvoor moet het bedrijf gastvrij genoeg zijn.

Breng uw vaardigheden in kaart om ze up-to-date te houden

Blockchain blijft veranderen. Het is dus vrij gemakkelijk om achterop te raken en verouderd te raken als u niet op de hoogte bent van elke nieuwe innovatie. Meer nog, de bedrijven veranderen ook. Dus als u nog steeds een bedrijfsmodel volgt dat een paar jaar geleden verouderd is geraakt, helpt het u niet om het sollicitatiegesprek te halen.

Hoe dan ook, om je voor te bereiden op blockchain-interviewvragen, probeer je vaardigheden in kaart te brengen op basis van wat momenteel het populairst is op de markt. Probeer ook je eigen draai aan het systeem te geven. Zo kunt u ook uw bedrijf helpen schitteren.

Lees meer over het beveiligingsperspectief van de blockchain om u voor te bereiden op interviewvragen over blockchain-ontwikkelaars. Elke onderneming zou zich in hun oplossingen vooral op het beveiligingsperspectief moeten concentreren.

Het hebben van meer kennis zou je dus enorm helpen.

Voorspel de Blockchain-vragen

Nadat u voldoende technische kennis heeft opgedaan over blockchain en uw bedrijf, kunt u gaan voorspellen welke vragen zij u kunnen stellen. Het zal je enorm helpen om je voor te bereiden op interviewvragen over blockchain-ontwikkelaars.

In sommige gevallen kan het ook leiden tot algemene vragen. Zorg er dus voor dat u ook op hen voorbereid bent. Dit zijn –

 • Uw reden om voor het bedrijf te kiezen
 • Reden om de carrièrestap te zetten
 • Uw motivaties
 • Of u nu een langetermijnplan heeft of niet
 • Sterke en zwakke punten

Denk na voordat u antwoordt

Denk altijd na voordat u een vraag beantwoordt. Er is geen beloning voor verkeerd en snel antwoorden. Probeer aandachtig naar hun vragen te luisteren voordat u antwoord geeft. Het zal je echt helpen om de vraag strategischer te beantwoorden.

Houd er echter rekening mee dat als u al eerder heeft gewerkt, uw ervaring dan nooit met de vorige werkgever bespreekt. Bekritiseer ook op geen enkele manier uw vorige werkgevers.

Houd hier rekening mee om je voor te bereiden op interviewvragen over blockchain-ontwikkelaars.

Focus op lichaamstaal en spreekstem

De eerste indruk is belangrijk. Denk er daarom aan om je dienovereenkomstig te kleden en jezelf te presenteren om een ​​grote impact op hen te hebben. Om je voor te bereiden op interviewvragen voor blockchain-ingenieurs, is het belangrijk om de indruk positief en blijvend te houden.

Maar hoe doe je dat? Nou, begin met een zelfverzekerde en sterke stem, niet te luid of te zachtmoedig. Zorg ook voor een open en vriendelijke lichaamstaal. Als dit niet je gebruikelijke natuurlijke manier van doen is, oefen het dan van tevoren om het te perfectioneren.

Houd ook een speciale notitie over handdrukken, glimlach tijdens het interview. In werkelijkheid worden al uw bewegingen vanaf het moment dat u in het gebouw bent, geanalyseerd. Wees dus extra voorzichtig in deze kwestie.

Voer nep-interviews uit

De beste manier om je voor te bereiden op interviewvragen voor blockchain-ingenieurs, is door zelf proefinterviews af te nemen. U kunt zelfs uw vrienden en familie vragen om u ook te helpen. In werkelijkheid zal het vooraf oefenen je helpen om van alle angst af te komen en ook je prestaties te verbeteren.

Oefen de technische vragen bovendien altijd krachtig om ze vloeiend te maken. De truc is om niet één keer te mompelen als je voor de interviewer antwoordt. In het begin lijkt het misschien vreemd, maar je zult het wel onder de knie krijgen.

Verkoop jezelf

Om je voor te bereiden op interviewvragen over blockchain-ingenieurs, moet je jezelf kunnen verkopen. Ja, ik weet dat het misschien een beetje raar lijkt, maar zo krijgen experts in de eerste plaats uitstekende banen.

Je voelt je misschien een beetje ongemakkelijk, maar jezelf positief en accuraat presenteren hoeft niet altijd een verkoopgesprek te bevatten. Dus wanneer u zich presenteert, moet u een verbinding maken met uw expertise en de behoeften van hun bedrijf.

Hoe nauwkeuriger u het kunt doen, hoe groter uw kans om de baan te krijgen.

In werkelijkheid kan de voorbereiding van een blockchain-interview vrij eenvoudig zijn als u er al zeker van bent dat u indruk kunt maken op uw potentiële klanten.

Gevolgtrekking

Uiteindelijk kan de voorbereiding van een blockchain-interview behoorlijk moeilijk worden als je niet weet wat je doet. Alleen al de kennis van de technologie helpt niet. Aangezien deze technologie nogal anders en praktisch nieuw is, is het mogelijk dat zelfs de ondernemingen niet op de hoogte zijn van alle veranderingen.

Dus als u uw expertise in het interview kunt tonen, zult u de baan zeker zonder gedoe krijgen. Probeer te volgen wat ik in deze gids heb beschreven. Als je het in je voordeel kunt gebruiken, kan ik je garanderen dat je je blockchain-interview zult halen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map