Hoe word je een blockchain-expert?

Dit artikel gaat over – de rol van een blockchain-expert, het verwachte salaris, waarom en hoe je een blockchain-professional kunt worden, en de beste blockchain-certificeringen en cursussen om een ​​gecertificeerde expert te worden.

De vraag naar blockchain-expertvaardigheden blijft elke dag stijgen. Momenteel zijn veel grote ondernemingen op zoek naar professionals met de kennisbank van blockchain. Meer nog, aangezien er maar een handvol professionals is die weet hoe ze met blockchain-netwerken moeten omgaan, is de noodzaak van blockchain-experts ongekend hoog..

Meestal is het loonpercentage voor deze functie relatief hoog, zelfs hoger dan bij typische softwareontwikkelaars.

Het is duidelijk dat als je een blockchain-expertcertificering kunt krijgen, je kans op een goede baan groot is. Daarom zijn we hier om u te helpen begrijpen hoe u een blockchain-expert kunt worden.

Blijf dus op de hoogte en volg de richtlijnen op de juiste manier.

Inschrijven Nu: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -cursus

Contents

Wie is een Blockchain-expert?

Laten we allereerst beginnen met wie in de eerste plaats een blockchain-expert is. In eenvoudige bewoordingen is een blockchain-expert iemand die begrijpt hoe alle blockchain-platforms werken, een meester is in programmeertalen en oplossingen in enterprise-bedrijven kan integreren met enterprise blockchain-oplossingen..

Meer nog, hij / zij is in staat om alle protocollen en regels af te handelen die een blockchain-oplossing volgt. Bovendien kende een blockchain-expert de basisprincipes van blockchain en kan hij zijn / haar kennisbasis gebruiken om nieuwe bedrijfsmodellen te implementeren.

Ook zou een blockchain-expert moeten weten – de basisprincipes van blockchain-technologie, slimme contracten, blockchain-beveiliging, consensusalgoritmen en -methoden, use-cases, enzovoort..

Zonder deze kennis kun je onmogelijk een blockchain-expert zijn.

Weten hoe je een blockchain-expert kunt worden, is dus absoluut cruciaal.

Blockchain Expert Salaris


Voordat we ingaan op de stappen die u moet nemen om blockchain-expert te worden, laten we eens kijken wat de salarisstatus is voor blockchain-experts.

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, is de salarisstatus voor blockchain-experts vrij hoog. In werkelijkheid blijft de toenemende vraag naar hun expertise elk jaar toenemen. En daarmee blijft ook de salarisrange toenemen.

Hoe dan ook, het varieert doorgaans van $ 68.000 tot $ 108.000 per jaar! En als je gewoon een nieuweling bent, kun je verwachten dat je elk jaar met meer dan $ 60.000 in een bedrijf begint. Dus hoe meer ervaren of bekwaam u wordt, hoe meer uw salaris zal stijgen.

Veel ondernemingen zijn bereid om een ​​mooi salaris te betalen om u in dienst te nemen. Dus als u kunt aantonen dat u het kaliber hebt om al hun verwachtingen waar te maken, dan krijgt u mogelijk meer salaris dan we hadden verwacht.

Uiteindelijk komt het allemaal aan op het bedrijf zelf.

Hoe dan ook, genoeg over het gecertificeerde salaris van blockchain-experts, laten we eens kijken hoe u alle vaardigheden voor blockchain-experts daadwerkelijk kunt benutten.

Laten we daarom eens kijken naar het volgende deel, hoe u een gids voor blockchain-experts kunt worden.

Blockchain Expert Jobs: stappen die u moet nemen

Er zijn bepaalde stappen die u moet nemen om banen voor blockchain-expert te krijgen. Bekijk ze dus en zorg ervoor dat je ze ook volgt.

Meer informatie over technologie en zakelijke bedrijven

Banen voor blockchain-experts vereisen eigenlijk een hoge kennisbasis van zowel de blockchain-technologie als de bedrijfsmodellen. Als je alleen weet hoe je de technologie moet gebruiken of hoe je de technologie kunt ontwikkelen, kun je geen goede baan krijgen bij grote bedrijven.

Waarom? Welnu, u moet begrijpen hoe deze bedrijven hun bedrijf aansturen, zodat u uw oplossingen kunt gebruiken om het efficiënter te maken.

In werkelijkheid kun je alleen de expertise erin verwerven als je deze beide sectoren weet te koppelen.

Begrijp gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken

Het begrijpen van gedistribueerde grootboeken of gedecentraliseerde netwerken is erg belangrijk. U moet begrijpen hoe beide technologieën verschillen en waar u ze moet gebruiken. U zou dus moeten beginnen met door te nemen hoe deze verschillende grootboeken werken.

Meer nog, u moet begrijpen hoe u deze oplossingen ook in bepaalde scenario’s kunt gebruiken.

Zonder de whitepapers te bestuderen of een cursus te gebruiken om erover te leren, zou het een moeilijke beslissing zijn om ze te onderschatten.

Dus van deelname aan een cursus kunt u ook veel profiteren.

Wees een specialist in verschillende programmeertalen

Nou, je kunt geen blockchain-expert worden als je niet weet hoe je programmeertalen moet gebruiken. Leren over verschillende programmeertalen is dus ook noodzakelijk. Meer nog, dit is een van de noodzakelijke dingen voor uw succesvolle levensstijl.

In alle banen voor blockchain-expert is het verplicht zijn om specialist te zijn in verschillende programmeertalen.

Je moet je dus zeker concentreren op het leren van Python, JavaScript, C ++, Java, Solidity, enzovoort.

Ontwikkel uw disciplineoverschrijdende brede vaardigheden

Nou, alleen technische kennis zal je niet helpen om een ​​goede baan te krijgen. Je moet ook gretig zijn om je disciplineoverschrijdende brede vaardigheden te ontwikkelen. Wat zijn deze vaardigheden, vraag je? Deze vaardigheden zijn voornamelijk creatief denken, aanpassingsvermogen, efficiëntie analyseren, behendigheid, DevOps, enzovoort.

Zoals u waarschijnlijk begrijpt, kunt u zonder deze vaardigheden geen strategie bedenken voor uw blockchain-oplossingen.

Door ze te ontwikkelen, kun je je talenten dus nog beter laten zien tijdens het sollicitatiegesprek.

Bestudeer verschillende Blockchain-platforms

Begin met het bestuderen van verschillende blockchain-platforms. In werkelijkheid werken niet alle blockchain-platforms op dezelfde manier als u misschien denkt. Meer nog, er zijn bepaalde platforms die totaal anders werken dan het algemene idee.

U moet ze dus ook leren kennen.

U hebt dit nodig wanneer u een strategie bedenkt voor de volgende zakelijke oplossing van uw bedrijf met behulp van blockchain.

Zorg er dus voor dat u weet hoe ze allemaal werken.

Meer informatie over zakelijke bedrijfsprocessen

Nou, banen voor blockchain-expert vereisen ook leren over zakelijke bedrijfsprocessen. Als je in een eersteklas bedrijf wilt werken, moet je ze een vaardigheid bieden die ze niet kunnen weigeren. En weten over hun bedrijfsprocessen is er een van.

Zorg er dus voor dat u bestudeert hoe verschillende bedrijven werken of hoe ze zaken doen, en blijf relevant in de markt.

Het zal u ook helpen om innovatieve ideeën naar voren te brengen die ook voor uw bedrijf meer zaken zullen opleveren.

Knowhow om Blockchain Enterprise-problemen op te lossen

Enterprise-bedrijven hebben veel problemen. Wanneer je volledig nieuwe technologie gaat gebruiken in het bestaande businessmodel, zul je veel problemen tegenkomen. Maar als u niet weet hoe u ze moet oplossen, kan dat tot veel andere problemen leiden.

Meer nog, deze bedrijven zijn op zoek naar experts die eventuele problemen snel kunnen oplossen. Het lijkt misschien een moeilijke taak, maar als u op de hoogte bent van alle technische aspecten en zakelijke aspecten, kunt u het gemakkelijk doen.

Begrijp Blockchain-architectuurpatronen

De volgende stap in je reis is om te begrijpen hoe de verschillende blockchain-architectuurpatronen werken. Om dat te doen, moet je ze een voor een ontleden en de kern ervan bekijken.

Je hoeft niet per se een blockchain-architect te worden, maar zorg ervoor dat je casestudy’s doorloopt, want die zullen je enorm helpen. U kunt ook altijd deelnemen aan online cursussen om ook deze patronen te begrijpen.

Deze stap is hoe dan ook erg belangrijk. Sla deze dus nooit over.

Meer informatie over blockchain-ecosystemen en -standaarden

Verschillende blockchain-platforms gebruiken verschillende standaarden. Het is belangrijk dat u ze allemaal leert kennen. In de toekomst moet u wellicht interoperabiliteit tussen andere netwerken integreren. Dus als u nieuwe standaarden gebruikt, kan dat voor veel problemen zorgen voor uw oplossingen.

Het is dus een enorm pluspunt om gemeenschappelijke normen te leren gebruiken en deze te onderschatten. Eerlijk gezegd moet je ook verschillende blockchain-ecosystemen bestuderen.

Hoe dan ook, hopelijk leert u er bij ons in een mum van tijd over.

Ontvang een Blockchain-certificering

Expert blockchain-certificering is een must voor blockchain-expertbanen. Eigenlijk kan een certificering je cv echt een boost geven. Bovendien is het een geweldige manier om uw talenten te laten zien in uw interviews.

Ik bedoel, het is een geweldige manier om ze te laten weten dat je weet wat je doet. Bovendien kunt u met deze certificering ook altijd om een ​​hoog salaris vragen.

Het is duidelijk dat als je een blockchain-expertcertificering kunt krijgen, je kans op een goede baan groot is.

Leer hoe u Blockchain-ontwikkeltools kunt gebruiken

Een andere belangrijke stap die essentieel is in banen voor blockchain-experts, is het gebruik van blockchain-ontwikkeltools. Wanneer u in een bedrijfsomgeving werkt, zult u veel tools moeten gebruiken om uw werk beter te stroomlijnen.

Maar u kunt dat niet doen als u in de eerste plaats niet weet hoe u ze moet gebruiken. Dus een blockchain-expert moet deze tools leren gebruiken. In werkelijkheid zullen deze tools of sjablonen uw leven veel gemakkelijker maken. Bovendien zullen ze u helpen een oplossing veel sneller te voltooien dan verwacht.

Meld u aan voor een Blockchain-cursus

Het beste wat je kunt doen, is je aanmelden voor cursussen over blockchain. In werkelijkheid kan een blockchain-cursus je echt helpen om sneller te begrijpen en sneller te werken dan je had verwacht.

Deze cursussen zijn uitgerust om u te helpen meer te weten te komen over technologie en ook hoe u deze technologie in uw eigen voordeel kunt gebruiken.

Zorg er echter voor dat u voor legitieme cursussen kiest, want nepcursussen kunnen uw cv ook echt belemmeren.

We raden u aan onze cursussen uit te proberen, omdat we de beste van de best bijgewerkte informatie op de markt bieden.

Waarom kiezen voor Blockchain Expert-certificering?

U moet zich afvragen of het de juiste keuze is om voor een blockchain-expertcertificering te gaan? Nou, om eerlijk te zijn, een blockchain-expertcertificering kan je cv echt een boost geven. Bovendien is het een geweldige manier om uw talenten te laten zien in uw interviews.

Het is een geweldige manier om ze te laten weten dat u weet wat u doet. Bovendien kunt u met deze certificering ook altijd om een ​​hoog salaris vragen.

Er zijn veel andere redenen om een ​​certificering te behalen. Laten we eens kijken waarom je ervoor zou moeten gaan.

Revolutionaire toekomst van de technologie

Laten we beginnen met de basis. We weten allemaal dat blockchain een van de revolutionaire technologieën is die onze kijk op de toekomst zal veranderen. Momenteel gebruikt echter slechts 0,5% van de mensen deze technologie.

Aan de andere kant gebruiken tegenwoordig meer dan 3,77 miljard mensen internet. Denk dus aan de enorme kans die u alleen vanuit dit perspectief kunt krijgen.

Blockchain-experts kunnen gemakkelijk begrijpen hoe de dingen werken en hoe u deze technologie voor uw eigen voordeel kunt gebruiken. En dat is een geweldige reden om een ​​certificering te halen.

Grote vraag naar blockchain-experts

Er is tegenwoordig altijd een grote vraag naar blockchain-experts. Omdat er minder mensen zijn die geknipt zijn om een ​​expert te worden, zijn bedrijven op zoek naar professionals die de verantwoordelijkheden op zich kunnen nemen.

In werkelijkheid is blockchaintechnologie om te beginnen geen simpele technologie. Zo begrijpt slechts een handvol mensen hoe het werkt.

Daarom kan het behalen van een certificering echt een verschil maken om een ​​blockchain-expert te worden.

Enorme bedrijfsinfrastructuur

Je kunt blockchain in bijna alles gebruiken. Nu ik erover nadenk, blockchain creëert een nieuwe bedrijfsinfrastructuur. Meer nog, deze infrastructuur is helemaal niet klein. Alleen blockchain-experts kunnen de kansen volledig in handen nemen en deze voor hun eigen voordelen gebruiken.

Deze infrastructuur is in staat om van elk bedrijf een heel ander bedrijfspad te maken. Meer nog, het is iets dat het potentieel heeft om de inkomsten voorgoed te verhogen.

Kennisbank voor slimmere investeringen

Alleen als u begrijpt hoe de technologie werkt, kunt u deze echt gebruiken om slimmere investeringsplannen te maken. In werkelijkheid lijkt investeren in blockchain-technologie op dit moment misschien een risico.

Meer nog, niet alle oplossingen zijn het risico waard, en u moet ook de verschillen tussen beide begrijpen.

Ook cryptocurrencies maken hier een groot deel van uit. Als u er graag in wilt investeren, krijgt u ook een certificering voor een beter oordeel.

Mogelijk kwetsbare informatie beveiligen

Netwerkbeveiliging is altijd de belangrijkste zorg van elk bedrijf. In werkelijkheid zijn cyberdreigingen prominent aanwezig en blijven ze groeien, ongeacht welke maatregelen we nemen. Dus, hoe kunnen we voorkomen dat criminelen onze systemen hacken??

Nou, blockchain lijkt het perfecte antwoord te hebben. Het is meer dan in staat om eventuele inbreukproblemen op te lossen. Dus als u op zoek bent naar een manier om het te beveiligen of blockchain wilt gebruiken voor uw beveiligingsproject, dan is een blockchain-expertcertificering de beste optie..

Enorme industriële kans

Blockchain domineert de industriële markten. Meer nog, de banksector is niet de enige sector die blockchain kan gebruiken. Andere industrieën zoals de gezondheidszorg, de toeleveringsketen, de detailhandel en de overheid krijgen er ook een enorme boost van.

Weet je wat dat betekent? Het betekent dat u deze kans kunt aangrijpen en uw bedrijf eruit kunt halen. Maar daarvoor moet je het concept van blockchain begrijpen en hoe je het kunt gebruiken.

Blockchain-expertcertificering is dus de perfecte oproep ervoor.

Integratie met andere technologieën

Je weet dat blockchain ook hand in hand gaat met andere technologieën. In werkelijkheid is blockchain niet de enige opkomende technologie. Er zijn al enkele potentiële technologieën die efficiënter kunnen werken met blockchain.

Dus als u aan die technologieën werkt en blockchain ermee wilt integreren, moet u er zeker vanaf het begin over leren.

Een certificering helpt u dus enorm bij deze kwestie.

Vaardigheid sneller

Certificering is de beste manier om sneller vaardigheid te krijgen in deze veranderende wereld. In werkelijkheid kan alles alleen doen zonder de juiste begeleiding veel tijd in beslag nemen. In veel gevallen weten de meesten van jullie misschien niet eens welke weg je moet inslaan of welke vaardigheden geschikt zijn voor de echte werkervaring.

Nieuwkomers kunnen dus veel lijden, ondanks hun best te doen om een ​​goede baan in deze sector te krijgen. Een blockchain-expertcertificering zal u echter zeker naar uw rechtmatige pad leiden.

Hoge baanvooruitzichten

Eerlijk gezegd ziet de arbeidsmarkt voor blockchain-experts er een stuk beter uit dan andere banen. Van cryptobedrijven tot meer gevestigde ondernemingen overal, er is een grote vraag naar. Je kunt ook verwachten dat je ook goede banen krijgt.

In werkelijkheid zijn deze vacatures ook zeer respectabel en wenselijk. U zult zeker genieten van de extra faciliteiten die bij deze posities horen.

Neem de controle over de verstoring

Blockchain verstoort de manier waarop we zaken doen in deze wereld. In werkelijkheid zal blockchain in 2030 bijna elke branche veranderen. Dus als je er niet op voorbereid bent, hoe kun je dan van plan zijn om in de race van inkomsten te blijven?.

Dus als je alleen een blockchain-expert wordt, krijg je de controle over de chaos die het met zich meebrengt. Daarom kun je alleen dan deze tool gebruiken en in de race blijven.

Word een Blockchain-expert met deze Blockchain-cursussen

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Deze blockchain-cursus is perfect voor blockchain-experttaken. In werkelijkheid zal onze certificeringscursus erop gericht zijn u te helpen leren hoe blockchain werkt en hoe u deze kunt gebruiken in bedrijfsoplossingen.

Het behandelt ook hoe blockchain bepaalde industrieën beïnvloedt en hoe u dat in uw voordeel kunt gebruiken.

Kortom, deze certificeringcursus is perfect voor jouw blockchain-reis.

Inschrijven Nu: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -cursus

Cursusoverzicht
Grondbeginselen van Blockchain-technologie
 • Wat is blockchain?
 • Hoe werkt blockchain?
 • Bewijs van werk
 • Private en openbare blockchains
 • Slim contract
Gedetailleerde analyse van verschillende Enterprise Blockchain-platforms
 • Hyperledger-stof
 • Ethereum
 • Corda
Handelsfinanciering en blockchain
 • Verschillende blockchain-oplossingen voor handelsfinanciering
 • Fundamentals of Ripple
 • Cryptocurrencies en crypto-activa
Blockchain-applicaties voor Enterprise Industries
 • Blockchain en supply chain management
 • Blockchain-digitale-transformatie
 • Blockchain supply chain echte use cases
Top use cases voor blockchain
 • Echte bedrijven die blockchain gebruiken

Er zijn ook bepaalde bonusmaterialen voor jou.

Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Dit is weer een geweldige cursus om blockchain-expertbanen te krijgen. In deze blockchain-cursus leert u hoe u blockchains kunt gebruiken in supply chain-industrieën. Dus als je graag in deze branche wilt werken, geef onze cursus dan zeker een kans.

Hier krijgt u alles wat u nodig heeft voor uw supply chain en blockchain-expertise.

Inschrijven Nu: cursus Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Cursusoverzicht
Inleiding tot Supply Chain Management
 • Wat zijn de toeleveringsketen en het beheer van de toeleveringsketen?
 • Welke verantwoordelijkheden vervult de supply chain manager?
Hoe u waarde kunt creëren in SCM?
 • Analyse van uw bedrijfswaarde met behulp van werkkapitaal
 • Analyseer uw SCM-modellen en gebruik het EVA-model (economische toegevoegde waarde)
 • Supply chain management en werkkapitaalrelatie
Real use cases voor supply chain- en blockchain-integratie
 • Hoe blockchain het beheer van de toeleveringsketen beïnvloedt?
 • Blockchain-toepassingen in de toeleveringsketen
Implementatie van op blockchain gebaseerde oplossingen voor supply chain management
 • Proces van implementatie

Er zijn ook bepaalde bonusmaterialen voor jou.

Enterprise Blockchains en Trade Finance

Als je geïnteresseerd bent in het krijgen van blockchain-expertbanen in de sectoren handelsfinanciering, dan is deze cursus perfect voor jou. In werkelijkheid zullen we in deze cursus alles behandelen dat te maken heeft met handelsfinanciering en blockchain.

We beginnen met verschillende elementen van handelsfinanciering en helpen u langzaamaan ook bij het bedenken van de oplossingen.

Inschrijven Nu: cursus Enterprise Blockchains en Trade Finance

Cursusoverzicht
Inleiding tot handelsfinanciering
 • Grondbeginselen van handelsfinanciering
 • Wat zijn de problemen van handelsfinanciering?
Hoe Blockchain de Trade Finance Industries beïnvloedt?
 • Hoe blockchain handelsfinancieringsbedrijven ten goede kan komen?
 • Evaluatie van blockchain-initiatieven voor handelsfinanciering
 • Ontleding van verschillende blockchain-platforms voor de sector handelsfinanciering
Blockchain die verschillende elementen van handelsfinanciering verandert
 • Kredietbrief (LC)
 • Grensoverschrijdende betalingen
 • Bill of Lading (BoL)
Blockchain-toepassingen in handelsfinanciering
 • Handel
 • Marco Polo
 • TradeLens
 • Contour
Verschillende ontwikkelingen in Blockchain Trade Finance
 • Digital Standards Initiative
 • TradeTrust

Enterprise Blockchains-sjablonen

Zoals u al weet, is leren over blockchain-sjablonen of ontwikkeltools een must in blockchain-experttaken. Daarom brengen we u onze ultieme verzameling blockchain-sjablonen.

U krijgt niet alleen de sjablonen, maar we zullen u ook vertellen hoe u ze precies kunt gebruiken. U ziet dus dat deze sjablonen u zeker zullen helpen de ontwikkeling van uw oplossingen te stroomlijnen.

Inschrijven Nu: cursus Enterprise Blockchains-sjablonen

Onze sjablooncollectie
 • Heeft u een blockchain nodig?
 • Gereedheid voor Blockchain-projecten
 • Een Enterprise Blockchain-project presenteren
 • In kaart brengen van Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain

Er zijn ook bepaalde bonusmaterialen voor jou.

Conclusies

Blockchain is een nieuwe technologie die de wereld zal veranderen. U kunt in elk geval niet over het hoofd zien wat het doet of wat het in de toekomst zal bereiken. Als je deze kans wilt grijpen, ga dan voor blockchain-expertbanen die je toekomst voorgoed veiligstellen.

Nou, nu weet je hoe je een blockchain-expert kunt worden. We zijn er vrij zeker van dat als u onze richtlijnen volgt, u zeker zult uitblinken als expert in grote ondernemingen.

Bekijk ook zeker onze verzameling cursussen, want we bieden het beste van het beste op de markt. We scheppen op over de kwaliteit van onze cursussen, en we weten zeker dat deze je kunnen helpen in je carrièrepad om een ​​gecertificeerde blockchain-professional te worden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map