Moet u in 2018 in Bitcoins investeren?

Dus je lijkt behoorlijk geïnteresseerd in het “nieuwe geld”! Ideeën moeten je verbazen in het denken – kan ik geld verdienen met Bitcoin? Wanneer een valutawaarde stijgt tot $ 19.000, moeten mensen worden aangetrokken. Sinds 2009 doet bitcoin wonderen, waarbij de gewone mensen zich keer op keer afvragen: is Bitcoin het toekomstige geld?

Maar gewone mensen maken nog een fout: ze verwarren Bitcoin met cryptocurrency. Het is net als die vervelende regel uit de leerboeken – Alle Bitcoin zijn cryptocurrencies, maar niet alle cryptocurrencies zijn Bitcoins! Goh, het klinkt altijd verwarrend!

Doe je huiswerk: leer voordat je in Bitcoins investeert

Laten we zeggen: Bitcoin is een soort cryptocurrency. Het is gebaseerd op de Bitcoin-blockchain en een peer-to-peer online geldsysteem en het heeft geen bestuursorgaan zoals een federale bank.

Er is een horde cryptocurrencies die er zijn. Denk maar aan Ethereum. De waarde steeg met 10.000%, terwijl de verhoging van Bitcoin met 1.000% steeg. Bovendien zorgt de drastische prijsdaling na december vorig jaar ervoor dat gewone mensen moe worden.

Vanaf mei 2018 heeft de Bitcoin een waarde van $ 7.300. Dus je ziet, Bitcoin is extreem vluchtig. Maar toch is het de hoogst gewaardeerde cryptocurrency. Dus de grote vraag komt bij ons op: kunnen we in 2018 nog steeds in Bitcoins investeren, gezien de huidige moeilijkheidsgraad van Bitcoin?

Het antwoord is tegelijkertijd ja en nee. Het grootste probleem met Bitcoin is dat het vluchtig is. Je kunt niet zeggen wanneer het zal stijgen en alle records zal breken of wanneer het als een lawine waarde zal verliezen. Pak een pen en een papier, je hebt het nodig om de lijst met voor- en nadelen te maken voordat je beslissingen neemt.

The Brighter Side: waarom zou u in Bitcoins moeten investeren??

  • De marktleider

Bitcoin is de allereerste cryptocurrency die de wereld ooit heeft gekend. De weg kende tijdens de reis kleinere ups en downs, maar als je het grotere plaatje ziet, zul je het zien groeien. U zult veel advies horen over het kopen van andere cryptocurrencies. Ja, dat is een goed advies, maar hey, Bitcoin is nu de hoogst gewaardeerde valuta ter wereld en sinds het begin van cryptocurrencies heeft het de kampioenstitel bekleed..

  • Hé Haters! Waar is die Bubble-Burst?

De stereotypen hebben Bitcoins altijd bespot door te zeggen dat een vluchtige valuta op elk moment de grond kan raken. De afgelopen jaren hebben veel mensen met een waarzeggersstem ons verteld dat het elk moment kan barsten. Elke keer dat Bitcoin hun gezichten met een knock-out slag heeft geslagen. Zo is de prijs eind 2013 drastisch gedaald en is Bitcoin toch weer als koning teruggekeerd.

  • Echte aankopen – gecontroleerd!

Je kunt nu voor jezelf de perfecte kleine casa kopen met dit virtuele geld. Het is geen “Fugazi” waarvan mensen dachten dat het in het begin was. Mensen accepteren en adopteren het nieuwe geld.

Wacht! Zelfs de maan heeft littekens!

Er kunnen een aantal redenen zijn om elders te investeren. Nogal wat andere cryptocurrencies zijn veel slimmer dan Bitcoin. Dit is waarom u twee keer moet nadenken voordat u uw zuurverdiende geld uitgeeft –

  • De strijd is nu moeilijker

U leeft niet meer in 2010. Een simpele pc thuis kan je geen Bitcoins meer maken. Het is moeilijker daarbuiten en je moet een efficiënte mijntool aanschaffen of investeren in een Bitcoin-mijnbedrijf. Dus je ziet dat het genereren van Bitcoin geen kind meer is en dat je binnen enkele maanden geen miljonair kunt worden. Gratis cloud-mining-sites kunnen hier geen oplossing voor zijn. De markt is nu gewoon te moeilijk.


  • Speculatie is de brandstof

Dus waarom is de prijs van Bitcoin zo sterk gestegen? Simpel, mensen kopen het. Ze geloven dat Bitcoin binnenkort het “GOUD” van het informatietijdperk zal worden. Maar het scenario kan op elk moment veranderen. Volatiliteit is hier angst. De markt is te onstabiel. Dus als je echt wilt investeren, denk er dan over om het volledig te verliezen. Het kan niet uw enige inkomstenbron zijn.

  • De rivalen jagen sneller

Nieuwe technologieën zullen altijd de oudere verslinden. Bitcoin heeft een groot aantal gebreken – niemand kan dat ontkennen. Nieuwere cryptocurrencies zijn frisser en ze hebben niet de gebreken die Bitcoin heeft. Na de enorme groei van Ethereum en Litecoin, denken veel beleggers dat nieuwere beter zijn en een betere groeisnelheid hebben.

De beslissing is dus helemaal aan jou of je al dan niet in Bitcoins moet investeren. Maar wat u ook doet, zorg ervoor dat u klaar en voorbereid bent op het ergste, aangezien de crypto-wereld nog steeds groeit en vluchtig is.

Genoten van dit artikel? Bekijk waarom NEO de sterkste cryptocurrency van 2018 zou kunnen zijn?

Nieuw in deze wereld? Bekijk de complete beginnershandleiding over hoe u in crypto kunt investeren.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek en zorg ervoor dat je onze volledige Disclaimer leest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map