R3 Corda-certificering: word een Corda-expert

Wil je Corda Expert worden? Laten we van de experts leren hoe u de R3 Corda-certificering kunt behalen.

Momenteel gebruiken veel grote bedrijven Corda voor hun verschillende blockchain-projecten. Samen met andere populaire platforms heeft Corda zijn positie al gevestigd op de enorme blockchain-markt.

Daarom zijn veel bedrijven nu op zoek naar Corda-experts om hen te helpen bij het ontwikkelen van hun oplossingen. Dit is de perfecte gelegenheid voor jou om de R3 Corda-certificering te behalen als je een carrière in blockchain wilt nastreven.

Vandaag laten we in deze gids zien hoe 101 Blockchains CEBP-certificering u kan helpen dit doel te bereiken. Dus laten we geen tijd verspillen en er meteen mee beginnen!

Binnenkort beschikbaar: Beginnersgids voor Corda Development Course

Contents

Blockchain is de toekomst

Voordat ik inga op hoe de CEBP-cursus u kan helpen een Corda-expert te worden, zal ik uitleggen hoe blockchain de toekomstige technologie is. We zullen ook uitleggen waarom Corda er ook een groot deel van uitmaakt.

Als je een carrière in deze branche gaat opbouwen, moet je begrijpen hoe blockchain de toekomst zal zijn. Het helpt u ook om uw beslissing om de R3 Corda-certificering te behalen beter te evalueren.

Volgens een onderzoek uit 2020 maakt 55% van de zakelijke organisaties van blockchain hun topprioriteit. Het is dus een enorme kans om nu aan uw blockchain-reis te beginnen.

Stel ook dat u al in een bedrijfsomgeving werkt. In dat geval is het het beste om R3 Corda-certificering te gebruiken, aangezien Corda-blockchain momenteel een van de meest gevraagde en populaire platforms is..

Blockchain zal in de toekomst veel bedrijfsstrategieën veranderen. Laten we eens kijken wat dit zijn –

Governancemodel van de organisatie

We zullen een verandering in verschillende organisatiemodellen gaan zien, aangezien deze in de toekomst een meer geautoriseerde staat zullen naderen. Het zal ook betalingen op een effectievere manier beveiligen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de publieke status binnenkort zal verdwijnen.


Onderling verbonden netwerken

Op dit moment doen de blockchain-platforms hun best om interoperabiliteit te bereiken. Als gevolg hiervan kunnen experts gerust zeggen dat deze platforms dit in de toekomst zullen bereiken. U zult dus een meer onderling verbonden netwerk zien in meerdere industrieën.

Koppeling met andere technologieën

Blockchain is een van de toekomstige technologieën, maar het is niet de enige. Er zijn andere technologieën die onze wereld echt veranderen. AI-technologie is er bijvoorbeeld een van, en met blockchain kan het nog meer bloeien en aanleiding geven tot AI-blockchain-gebaseerde oplossingen.

Ook het koppelen van blockchain aan andere technologieën kan helpen om meer voordelen voor blockchain zelf te creëren.

Validatietools Boom

Blockchain gebruikt veel tools om gegevens in de keten te valideren. Daarom heeft het validatietools nodig die informatie van de buitenwereld kunnen ophalen en op de juiste manier door verkeerde informatie kunnen filteren. Om blockchain dus effectiever te maken, zullen de validatietools een enorme upgrade ondergaan, samen met een enorme implementatie.

Digitale valuta in centrale banken

De meest ingrijpende verandering zal plaatsvinden in de banksector. In werkelijkheid zullen ze allemaal bescheiden gaan voor digitale valuta in plaats van papieren valuta. Meer nog, u zult ook een enorme verschuiving in hun efficiëntie zien. Ook zal alle papieren documentatie verschuiven naar digitale versies op de blockchain. Daarom zul je op de lange termijn meer digitale valutaprojecten van de centrale bank zien.

Dit is waarom je blockchain nu zeker moet kiezen als je carrièrepad. Als u geïnteresseerd bent in Corda, kunt u het beste de R3 Corda-certificering behalen.

Corda Expert-certificering: waarom zou u Corda-expert worden??

Nou, je moet je afvragen waarom je überhaupt een Corda blockchain-expert zou moeten worden. We bedoelen, waarom zou je een Corda-expertcertificering moeten krijgen, toch? Welnu, er zijn tal van redenen voor u om de R3 Corda-certificering te behalen.

R3 corda-certificering

Toenemende behoefte aan Corda

De behoefte aan Corda neemt snel exponentieel toe. Eerlijk gezegd kijken veel industrieën naar Corda voor hun volgende grote blockchain-project. Daarom is er ook een toenemende behoefte aan levensvatbare Corda-tutorials. In werkelijkheid begon Corda als platform voor specifieke financiële sectoren. Het is op dit moment echter niet beperkt tot alleen de financiële sector.

Als gecertificeerde kandidaat kunt u profiteren van deze technologie en u inschrijven voor een R3 Corda-certificeringscursus. Je hoeft dus niet aan je toekomst te denken als je de ontwikkelingsvaardigheden van Corda eenmaal onder de knie hebt.

Eenvoud van Corda-infrastructuur

De Corda-infrastructuur is ongetwijfeld eenvoudig te begrijpen en te hanteren. Het zal dus geen moeilijke taak voor u zijn om erover te leren. Maar probeer het niet zelf te leren, want in zekere zin is het een andere technologie die een deskundig perspectief nodig heeft.

In werkelijkheid wil Corda dit toegankelijk maken voor elke branche die er is. Dus zorgden ze ervoor dat de architectonische complexiteit tot een minimum werd beperkt. Daarom leert u met de Corda R3-certificering in een mum van tijd over de eenvoudige infrastructuur.

Tekort aan vaardigheden bij de ontwikkeling van Corda

In werkelijkheid zijn er niet veel Corda-ontwikkelaars. Ook is blockchain zelf een vrij nieuwe technologie, daarnaast is Corda ook vrij nieuw. Daarom zijn veel organisaties op zoek naar geschikt talent dat hen kan helpen bij het maken van Corda-basisprojecten en het verhogen van hun inkomsten. Aangezien de behoefte aan blockchain-vaardigheden in deze niche groeit, moet u deze onder de knie krijgen zolang het nog kan.

Dus wanneer u de R3 Corda-ontwikkelaarscertificering behaalt, kunt u voor deze vacatures gaan en uw positie binnen het bedrijf claimen. Meer nog, uw concurrentie zal minimaal zijn.

Hoger salaris

High-end bedrijven zijn bereid een flink bedrag te betalen voor de perfecte Corda-ontwikkelaar. Als je weet wat de ins en outs zijn van de ontwikkeling van Corda, kun je een lucratief salaris vragen. In werkelijkheid kunt u elk jaar een salaris van een blockchain-ontwikkelaar verwachten van $ 135.000 – $ 200.000!

Dat is een erg genereus salaris, nietwaar? Maar zonder een R3 Corda-certificeringscursus is het moeilijk om erover te leren, laat staan ​​om ontwikkelaar te worden. Dus als je een mooie salarisbaan wilt hebben, dan kan Corda Development daar voor je zorgen.

Voordelen van de Corda-certificering

Er zijn bepaalde voordelen verbonden aan het volgen van de R3 Corda-certificeringscursus. Behalve de voor de hand liggende vooruitzichten op een baan, zijn er nog andere punten die u moet overwegen. Laten we dus eens kijken wat deze voordelen zijn –

Bewijs uw vaardigheden als Corda-expert

De Corda R3-certificering helpt u uw vaardigheden te bewijzen aan de betrokken autoriteiten. Wanneer u bijvoorbeeld naar een interview met een blockchain-ontwikkelaar gaat, kunt u uw certificering laten zien en uw waarde claimen.

Misschien heb je ook al een kennisbasis over deze kwestie. Maar het moet worden opgepoetst. Bovendien helpt het gebruik van een cursus u beter te begrijpen wat de interviews zullen verwachten en hoe u eventuele vragen bij u kunt aanpakken.

In werkelijkheid zullen expertcursussen u helpen om samen met Corda een beter perspectief te krijgen op het blockchain-netwerk. Je hebt dus niet alleen kennis van blockchain digitale transformatie, maar je hebt ook expertise op basis van Corda en koppelt deze twee aan elkaar.

Er zijn dus geen andere goede middelen om een ​​expert te worden dan door de cursus te volgen.

Lees verder:30+ Corda interviewvragen en antwoorden

Start een lucratieve carrière als Corda-expert

Het beste van het behalen van de R3 Corda-ontwikkelaarscertificering is dat je een lucratieve blockchain-carrièrepositie krijgt. Dit is natuurlijk iets wat veel professionals willen, en met het behalen van een certificering wordt het gemakkelijker.

Zoals u al weet, staat de blockchain-industrie klaar om veel geld in deze sector te steken of te investeren. Dus als u uw waarde kunt bewijzen, kunt u gemakkelijk een eersteklas baan krijgen in een bedrijfsomgeving.

Ook professionals die hun games willen verbeteren, moeten dit certificaat ook gebruiken om hun vaardigheden te demonstreren of om promotie te maken.

Krijg een concurrentievoordeel ten opzichte van anderen

Als u de kans krijgt om uw cv te verrijken en een concurrentievoordeel krijgt ten opzichte van andere kandidaten, doet u dat dan niet? In werkelijkheid zal een Corda R3-certificering u helpen uw cv te verrijken en andere werkzoekenden op de markt te overtreffen.

Laten we eerlijk zijn, de arbeidsmarkt is erg competitief. Zelfs als er maar een paar Corda-experts zijn, zal certificering ervoor zorgen dat u beter in staat lijkt om de taken uit te voeren. Het is ook mogelijk dat u een meer adviesbureau of een leidende positie binnen het ontwikkelteam krijgt. Daarom raden we je aan om nu een certificeringscursus over R3 Corda te volgen!

Begrijp de kernconcepten van Corda Architecture

Wat is de beste manier om uw blockchain-reis te beginnen in plaats van de kernconcepten te leren kennen? Het is dus uw plicht voor een Corda-ontwikkelaar dat u zich volledig bewust bent van waar u mee werkt. In werkelijkheid omvat de R3 Corda-ontwikkelaarscertificering alle basisprincipes die u nodig hebt om aan de slag te gaan.

Meer nog, met deze certificeringscursussen kunt u diepgaande kennis over het onderwerp opdoen. Als u niet duidelijk bent over de architectuur of hoe deze werkt, zult u het moeilijk vinden om dieper in te gaan op het coderingsschema. Het zal ook helpen om uw blockchain-projecten te strategiseren voor consultants of een andere professionele professional.

Schrijf nu in:Gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect (CEBA) cursus

Welk platform u moet gebruiken voor uw Corda R3-certificeringsproces?

Nou, zoals je al kunt zien, zijn de voordelen van inschrijving voor een R3 Corda-certificeringscursus enorm. Meer nog, een gecertificeerde corda-expert kan op dit moment geen kans krijgen, maar kan ook toekomstige technologische voordelen verwachten.

Daarom is het logisch dat u op zoek gaat naar de beste manier om uw Corda-reis te beginnen. 101 Blockchains is toevallig een van de beste onderwijs- en onderzoeksplatforms op het gebied van blockchain.

In werkelijkheid is het een bekende, onafhankelijke bron die u kunt gebruiken om op uw gemak zakelijke informatie te krijgen. Meer nog, om u te helpen, biedt 101 Blockchain een Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering.

Deze certificering geldt ook voor Corda. U kunt dus een gecertificeerde professional worden, samen met toegevoegde Corda-certificering. Hoe dan ook, het beste van dit platform is dat het productieve tools en praktische kennis over het genoemde onderwerp biedt. U blijft dus altijd op de hoogte, wat er ook gebeurt.

Er komt ook een cursus aan die uitsluitend over de ontwikkeling van Corda gaat en daar zullen we in de toekomst ook op ingaan.

Binnenkort beschikbaar: Beginnersgids voor Corda Development Course

101 Blockchains Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering

De certificatiecursus Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) is perfect voor iedereen die Corda-expert wil worden. Het is ook niet zomaar een certificeringsexamen, maar een uitgebreide begeleiding om u te helpen een professional te worden.

101 Blockchains streeft er altijd naar om potentiële kandidaten de ervaring en kennis te bieden die ze nodig hebben om experts te worden. Hoe dan ook, de certificering is bedoeld om u te helpen de R3 Corda-ontwikkelaarscertificering te behalen.

Omdat de cursus ook andere technologieën behandelt, zoals Hyperledger Fabric en Enterprise Ethereum, leer je over het algemene spectrum van blockchain.

Hoe dan ook, aangezien de cursus nieuwe inhoud biedt, houdt het u ook op de hoogte van de huidige ontwerpwijzigingen. Meer nog, de 101 Blockchains CEBP-certificering zorgt ervoor dat u in staat bent om bedrijfsdoelen te begrijpen en effectief strategieën te ontwikkelen.

Maar onthoud, deze cursus is vooral bedoeld voor studenten die bereid zijn om een ​​gecertificeerde professional in de blockchain te worden.

Hoe dan ook, in deze cursus kom je bij –

 • Begrijp de kernconcepten van R3 Corda en zijn algehele ecosysteem.
 • Ontwikkel expertise en ervaring met bruikbare tools en interactieve quizzen.
 • Lees meer over de productieve en realistische implementatie van op Corda gebaseerde bedrijfsmodellen.

Zoals u kunt zien, hoeft u zich alleen maar te registreren voor de CEBP-cursus en krijgt u toegang tot alle lucratieve materialen die 101 Blockchains aanbieden.

Schrijf nu in: Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) cursus

Duur van de Cursus

In werkelijkheid duurt de cursus slechts 4 weken. Alle materialen zijn onderverdeeld in kleinere segmenten, die slechts 3-4 uur per week duren. Maar het beste is dat je je niet aan een vaste tijdlijn hoeft te houden om meer te weten te komen over Corda.

Daarom kunt u de cursus pauzeren en hervatten wanneer u van uw kant vrije tijd heeft. Het is dus een flexibele planningsoptie voor u, in tegenstelling tot andere cursussen op de markt.

De lesstructuur

Module-1: Grondbeginselen van Blockchain-technologie

Dit is de allereerste module van de CEBP-certificeringstraining. Het zal beginnen met uit te leggen wat blockchain-technologie is en hoe blockchain werkt. Verder zal het langzaamaan de verschillende onderdelen van een blockchain gaan illustreren en welke rollen deze elementen spelen.

Hoe dan ook, het zal later betrekking hebben op de verschillende soorten blockchain-technologie, hun kenmerken, functies, enz.

U leert ook hoe u ze in verschillende omgevingen kunt gebruiken. Dit proces helpt je dus een bepaalde blockchain te gebruiken wanneer je deze nodig hebt.

Vervolgens behandelt deze module de verschillende elementen van blockchain, zoals dubbele uitgaven, slimme contracten en consensusproces voor bedrijfsmodellen..

 • Basisprincipes van Blockchain-technologie
 • Hoe werkt Blockchain?
 • Verschillende soorten blockchains
 • Slimme contracten
 • Bewijs van werk

Module-2: Enterprise Blockchain-platforms

Dit is de volgende module in de CEBP-certificeringscursus die u nodig heeft voor uw corda-certificeringsproces. Dit is eigenlijk de belangrijkste module voor jou, want in deze module leer je over de verschillende blockchain-platforms, waaronder Corda blockchain.

Kortom, deze module begint met het uitleggen van de basisprincipes van Hyperledger Fabric. Het zal uitleggen hoe het werkt, de use-cases en vele andere elementen van dit platform.

Hetzelfde geldt voor het Ethereum-platform. Daarna zal het het Corda-platform bedekken. In deze module leert u over de basisprincipes van Corda, hoe u het kunt gebruiken, wat de gebruiksscenario’s zijn en hoe u het in uw bedrijf kunt gebruiken, en vele andere cruciale onderwerpen..

 • Hyperledger-stof
 • Ethereum
 • Corda

Benieuwd naar blockchain-platforms? Hier is een gids over Enterprise Blockchain-platforms die u kunt gebruiken om er meer over te weten te komen.

Module-3: Blockchain in handelsfinanciering

In deze volgende module begin je met het leren over de cryptocurrencies en crypto-activa. Ja, deze zijn anders, en ze hebben hun onderscheidende rol binnen een blockchain-netwerk. Daarom, als u een blockchain-project voor handelsfinanciering wilt maken dat tokens gebruikt, kunt u aantekeningen maken van deze les.

Vervolgens komt de basis van het Ripple-netwerk. In werkelijkheid is dit platform geschikt voor financiële sectoren en use cases. Het staat dus in deze module om te benadrukken hoe blockchain omgaat met de digitale valuta.

Verder leer je later over het effect op Trade Finance voor het integreren van blockchain-technologie.

 • Crypto-activa en cryptocurrencies
 • Ripple-grondbeginselen
 • Handelsfinanciering op Blockchain

Zorg ervoor dat u alle lessen heel zorgvuldig doorloopt voor uw corda-certificeringsproces.

Schrijf nu in: Enterprise Blockchains en Trade Finance-cursus

Module-4: verschillende Blockchain-toepassingen

In je trainingssessies leer je vervolgens over de verschillende blockchain-toepassingen. De module begint met het uitleggen van de fundamentele aspecten van het supply chain-proces. Het zal ook behandelen hoe blockchain verschillende delen van het supply chain-ecosysteem beïnvloedt.

Daarna leer je over de verschillende use cases van de blockchain voor supply chain management systemen. Hoe dan ook, de instructeur zal alle stappen van een voorbeeld van een live-project beschrijven om je te helpen het concept beter te begrijpen.

Hoe dan ook, de module wordt afgesloten met een les gewijd aan digitale blockchain-transformatie.

 • Grondbeginselen van supply chain management op basis van blockchain
 • Gebruik voorbeelden van blockchain in supply chain management
 • Blockchain digitale transformatie

Schrijf nu in: Enterprise Blockchains en Supply Chain Management-cursus

Module-5: gebruiksscenario’s voor blockchain in de echte wereld

Om Corda-certificering te krijgen, moet u op de hoogte zijn van de use-cases van blockchain. Dit is de laatste module van de certificatiecursus. In werkelijkheid behandelt deze cursus verschillende praktische blockchain-use-cases.

Vrijwel alle use cases zijn ook geschikt voor het Corda-platform. Meer nog, u krijgt ook voorbeelden uit de echte wereld te zien. Het primaire doel is om u te helpen begrijpen hoe u deze technologie kunt gebruiken en om betere strategieën te bedenken.

Waarom 101 Blockchains gebruiken voor uw professionele Blockchain-certificering voor bedrijven?

Welnu, er zijn verschillende redenen om 101 Blockchains te gebruiken voor professionele certificering van ondernemingen. Laten we eens kijken wat deze zijn, zullen we?

Hoogwaardige leerinhoud

101 Blockchains biedt leerinhoud van topkwaliteit voor uw certificeringsproces. Door dit te gebruiken, kunt u dus gemakkelijk de kernconcepten van het Corda-platform begrijpen. Meer nog, als je de modulestructuur van vroeger opmerkt, zul je zien hoe uitgebreid het lesmateriaal is.

Daarom is het vrij eenvoudig om uw vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd gecertificeerd te worden. Het beste van deze cursus is dat deze wordt geleverd met diepgaande informatie over blockchain en zijn tegenhangers.

Flexibele en interactieve leerstructuur

Voor je Corda-training wordt 101 Blockchains geleverd met een flexibele en interactieve leerstructuur. Je hebt toegang tot de cursus gedurende 1 jaar nadat je deze hebt gekocht. Alle materialen zijn onderverdeeld in kleinere segmenten, die slechts 3-4 uur per week duren. Maar het beste is dat je je niet aan een vaste tijdlijn hoeft te houden om meer te weten te komen over Corda.

Daarom kunt u de cursus pauzeren en hervatten wanneer u van uw kant vrije tijd heeft. Het is dus een flexibele planningsoptie voor u, in tegenstelling tot andere cursussen op de markt.

Lucratieve bonusmaterialen

De beste eigenschap van 101 Blockchains-bedrijfscursussen is dat ze allemaal worden geleverd met bonusmateriaal. En CEBP is een van hen die tonnen bonusmateriaal speciaal voor jou aanbiedt. In het bonusmateriaal krijg je praktische opdrachten, interactieve vragen, oefeningen, interviews met leidinggevenden op het hoogste niveau, enzovoort.

Zoals je al kunt zien, is het een geweldige manier om je Corda-training te starten met 101 Blockchains.

Hier is een gids waarom blockchain-certificeringen belangrijk zijn voor iemands blockchain-carrière.

Uitgebreide persoonlijke begeleiding

Uw reis naar het behalen van Corda-expertcertificering is eenvoudiger met de persoonlijke begeleiding die 101 Blockchains bieden. Ja, het expertteam van 101 Blockchains staat altijd klaar om individuen te helpen bij hun leerproces.

In werkelijkheid houden de wekelijkse spreadsheets van 101 Blockchains de voortgang van elke student bij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over verwarring of vragen over een lesonderwerp.

Met de ondersteuning van het expertteam zul je gemakkelijk uitgroeien tot een waardige expert voor spraakmakende banen.

Premium ondersteuning

Wie houdt er niet van premium support? Ik bedoel, als je je inschrijft voor een premium cursus, is het normaal dat je ook om premium support vraagt. Dit is waar 101 Blockchains u nooit zullen nalaten. In werkelijkheid biedt 101 Blockchains een responsief en deskundig ondersteuningsteam, speciaal voor uw behoeften.

Als certificeringskandidaat is het duidelijk dat u zich zorgen maakt of vragen heeft over de examenprocessen. Maak je geen zorgen, het ondersteuningsteam van 101 Blockchains is hier om de dag te redden!

Bewijs van uw deskundige vaardigheden

Dit is de belangrijkste reden om voor 101 Blockchains te kiezen voor uw blockchain-expertcertificering. Als je geen bewijs hebt van je vaardigheden in high-end sollicitatiegesprekken, kan dit in werkelijkheid een beetje van invloed zijn op je resultaten.

Een certificering is een geweldige manier om uw expertise te demonstreren, en met 101 Blockchains krijgt u dat. Zodra u voor het examen bent geslaagd, krijgt u een afdrukbare certificering voor uw cv. U krijgt ook een LinkedIn-accreditatie waarmee u uw LinkedIn-profiel kunt verrijken en uw netwerkbereik kunt uitbreiden.

Haal nu uw R3 Corda-certificering!

Corda is absoluut een van de veelbelovende blockchain-platforms die er zijn. Momenteel gebruiken veel bedrijven zoals Bank of Canada, Monetary Authority of Singapore, ING, SWIFT en nog veel meer dit platform. Meer nog, Corda is momenteel bij veel consortia betrokken, waardoor het blockchain-rijk naar een heel ander niveau wordt geleid.

Daarom is het een zeer strategische keuze om Corda-training te volgen en er een expert in te worden. Zoals u kunt zien, zijn de eisen hoog en staat er een mooie toekomst in het verschiet. Dus waarom zou u nu de kans niet grijpen? Voor alle beginners is dit de perfecte gelegenheid om gecertificeerd te worden met onze aanstaande Corda-ontwikkelingscursus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map