Top 10 cryptocurrencies die u moet kennen

We zullen ons 2017 herinneren als het jaar waarin cryptocurrencies opbliezen en mainstream aandacht kregen. In 2018 proberen steeds meer mensen wat actie in de crypto-ruimte te bemachtigen. Dit omvat meestal mensen die geen idee hebben van de onderliggende technologie en gewoon snel wat willen verdienen. Wat mensen niet begrijpen, is dat, net als elke andere investering, ook cryptocurrencies geduld en een goed uitgevoerd plan vereisen. In dit artikel bevelen we de top 10 cryptocurrencies aan die u in de gaten moet houden.

Er zijn twee belangrijke investeringsstrategieën als het gaat om cryptocurrencies: langetermijn- en kortetermijninvesteringsplannen. Bij een langetermijninvestering hebben mensen de neiging om hun crypto’s minimaal zes maanden of een jaar vast te houden. Aan de andere kant zijn mensen die voor korte termijn investeren meestal op zoek naar snelle winsten. Voordat u met een van de strategieën in deze top 10 cryptocurrencies belegt, moet u onderzoek doen naar valuta’s met het meeste potentieel en hun onderliggende technologie. Duik diep in de crypto-nieuws en ontdek wat een bedrijf van plan is in de toekomst te doen. Lees meer over de mensen met wie ze samenwerken en ook of ze van plan zijn om echte problemen op te lossen.

Top 10 cryptocurrencies om in de gaten te houden in 2018:

Bitcoin (BTC)

De oudste cryptocurrency domineert nog steeds de markt met een marktaandeel van 40%. Bitcoin blijft een van de top 10 cryptocurrencies van 2018. Het maakt nog steeds een sterke zaak voor zichzelf goed, vooral voor nieuwe crypto-investeerders. Investeren in Bitcoin kan echter lastig zijn, gezien de dynamische prijsschommelingen. Beleggers willen misschien op zoek naar een scherpe prijsdaling om deze voor een lagere prijs in handen te krijgen. Lees bovendien het nieuws en ontdek of het bedrijf technische verbeteringen in zijn technologie aanbrengt. Dit kan de prijs aanzienlijk verder doen stijgen.

Ethereum (ETH)

Natuurlijk moet Ethereum in 2018 op de lijst van top 10 cryptocurrencies staan. Het trok de aandacht van veel invloedrijke mensen, wat zich zou kunnen vertalen in betere vooruitzichten. Ethereum is meer dan alleen een cryptocurrency, maar ook een platform voor andere ontwikkelaars om hun eigen blockchains. Dit betekent dat de kans dat ETH vruchten afwerpt voor investeringen erg hoog is. Ethereum wil dit jaar ook revolutionaire veranderingen in zijn technologie aanbrengen. Dit omvat de implementatie van nieuwe protocollen die bijna klaar zijn.

Rimpel (XRP)

Ripple is een andere veelbelovende cryptocurrency die een groei van 36000% registreerde in het jaar 2017. Misschien heb je vorig jaar de beste kans gemist om in Ripple te investeren. Het maakt echter nog steeds een verstandige keuze in 2018 en komt daarmee op de lijst met top 10 cryptocurrencies. Een internationale transactie met een traditioneel betalingssysteem kan 2 tot 10 werkdagen duren. Ondertussen kan Ripple het binnen enkele seconden doen. Dit is de reden waarom veel betalingsinstellingen zoals American Express, JP Morgan en Santander de technologie van Ripple al implementeren.

Lees ook Ethereum versus Ripple: diepgaande vergelijking.

Litecoin (LTC)

Net als de andere hierboven genoemde munten, vertoonde ook Litecoin een groei van 8000% in het jaar 2017. Van $ 4 in januari tot $ 358 in de maand december maakte het enorme winsten voor vroege investeerders. Deze mensen waren in staat om het potentieel ervan te zien vóór de aanzienlijke groei. Een van de top 10 cryptocurrencies, het is van plan de technologie van Bitcoin te verbeteren, voltooide de eerste bliksemnetwerktransactie in mei 2017. De transactie maakte het mogelijk om 0,00000001 Litecoin van Zürich naar San Francisco in minder dan een seconde te verzenden. Zodra de technologie volledig in de valuta is geïmplementeerd, kan er nog een aanzienlijke stijging van de prijzen volgen.


Dash

Een andere veelbelovende Altcoin voor het jaar 2018 is Dash (genaamd Digital Cash). Het heeft een marktkapitalisatie van $ 4,8 miljard en elke dag worden op het platform transacties ter waarde van $ 100 miljoen gedaan. Dash, gelanceerd in 2015, is een valuta gebaseerd op het Bitcoin-project. Het wil het meest gebruiksvriendelijke en schaalbare betalingssysteem ter wereld worden. Het is een van de meest ‘gedecentraliseerde’ valuta’s die er momenteel bestaan, dus geld investeren in Dash kan vruchtbaar zijn.

Zcash (ZEC)

Zcash is een van de nieuwere nieuwkomers in de cryptocurrency-ruimte en heeft momenteel $ 21 miljoen in omloop. Hoewel hun transacties op een openbare blockchain, het geeft de gebruikers de mogelijkheid van volledige anonimiteit. Het kan de details van zowel de begunstigde als de ontvanger verbergen. Het stelt de gebruikers echter nog steeds in staat een kopie te ontvangen van de records van door hen uitgevoerde transacties. Met ZEC kunnen mensen zich houden aan witwas- en belastingwetten over de hele wereld, terwijl ze toch cryptocurrencies blijven gebruiken. Het is gebouwd op de Bitcoin-kern, maar belooft op dit moment betere gebruikersprivacy en anonimiteit dan andere digitale valuta. De cryptoliefhebbers hebben de neiging om meer aandacht te besteden aan privacygerichte cryptocurrencies. Dit betekent dat Zcash een redelijk veilige gok is als het gaat om investeren in 2018.

Monero (XMR)

Als u voorstander bent van de privacy van gebruikers, dan Monero is een andere deelnemer in de lijst met top 10 cryptocurrencies voor 2018 die jouw geld verdient. De transacties op de Monero-blockchain zijn volledig onvindbaar dankzij het gecombineerde gebruik van stealth-adressen en ringstructuren. Monero is getuige geweest van een groei van 13000% sinds de start in het jaar 2014. De kans is groot dat het ook dit jaar zal blijven groeien. Bovendien zorgt het er ook voor dat niemand uw IP-adressen en uw geolocatie kan achterhalen. Al deze redenen maken het een perfecte crypto om in te investeren voor 2018.

IOTA (MIOTA)

 

In 2015 gelanceerd door een team van ongelooflijk getalenteerde mensen, IOTA is van plan de cryptocurrency-ruimte te verstoren. Het is van plan dat te doen met zijn unieke benadering van digitale transacties. Bijna elke andere cryptovaluta beloofde meer gedecentraliseerd te zijn dan de andere. Ondertussen heeft IOTA’s ideologie om gratis transacties aan te bieden (ongeacht de ticketgrootte) op haar netwerk een snaar geraakt bij investeerders. Het heeft al banden met bedrijven als Deutsche Telekom, Fujitsu en Microsoft. Het heeft plannen om het standaard betalingssysteem te worden dat wordt geaccepteerd door zowel startups als bedrijven. Wees niet verbaasd als dit het standaard betalingssysteem op het internet der dingen wordt. Dit was een ander cruciaal punt op hun routekaart.

Power Ledger $ POWR

Power Ledger is zonder twijfel het meest unieke concept dat we in de crypto-ruimte in een tijdje hebben gezien. De Australische blockchain-cryptocurrency maakt de gedecentraliseerde handel in hernieuwbare energie op zijn platform mogelijk. Huizen en bedrijven kunnen hun extra zonne-energie verkopen aan microgrids. In ruil daarvoor kunnen ze goedkopere stroom kopen in vergelijking met wat wordt aangeboden door traditionele bronnen. Het is een van die cryptocurrencies die een reëel verschil zullen hebben. Daarom kunnen we niet beweren dat het een enorm potentieel heeft en dus op de lijst van top 10 cryptocurrencies voor 2018 staat..

VeChain (VEN)

Een andere opwindende cryptocurrency om op te letten in 2018 is VeChain. Het wordt geleid door de getalenteerde Sunny Liu, die een C-level executive was bij ‘s werelds beste Fortune 500-bedrijven. Omdat het een relatief nieuwere valuta is, is het gericht op het stroomlijnen van de toeleveringsketen van Chinese bedrijven. Het werkt zelfs al samen met Bright Foods uit China. Aangezien grote bedrijven al een samenwerking aangaan met VeChain, kunnen meer bedrijven dit voorbeeld volgen. Dit zou zich kunnen vertalen in een beter vooruitzicht voor zowel het bedrijf als de investeerders.

Lees ook,

Onderzoek is de sleutel tot alles:

Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee dat cryptocurrencies ongelooflijk vluchtig zijn en dat voorspellingen altijd verkeerd uitpakken. Als u miljonair wilt worden door te investeren in digitale valuta, moet u ook bereid zijn om uw geld te verliezen. Zelfs een kleine fout in de code kan zich vertalen in een aanzienlijke verandering in de prijs van een cryptocurrency. Dit is waarom je diep in cryptocurrencies moet duiken en alles moet weten wat er dagelijks in zijn wereld gebeurt.

Kies hoe u verder wilt gaan met uw eigen investeringen in cryptocurrencies. Voor een langetermijninvesteringsplan moet u mogelijk uw crypto voor een langere periode bewaren. Aan de andere kant vertalen kortetermijninvesteringen zich in snel geld. Onthoud wat de cryptocurrency-experts altijd hebben gezegd. De tweede grootste fout die iemand kan maken, is door meer te investeren dan hij zich kan veroorloven te verliezen. De eerste blijft echter helemaal niets investeren.

 

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map