101 Blockchains is een bekende naam in de onderzoeks-, onderwijs- en certificeringssector van de Blockchain. Laten we eens kijken waarom u 101 blockchains zou moeten kiezen om Blockchain-gecertificeerd te worden.

Blockchain is een van de meest opvallende interventies in de digitale economie van de afgelopen tijd. De primaire impact van de transformatie met Blockchain-technologie heeft ertoe geleid dat grote ondernemingen zoals Yahoo, Google en Amazon opkwamen als wereldleiders en de wereld veranderden met hun aanpassingsvermogen voor de nieuwe technologie. De wereld kwam voor het eerst op de hoogte van Blockchain-technologie met de introductie van cryptocurrency, zoals Bitcoin.

Volgens de Financiële crisis van 2008, Blockchain-technologie is geëvolueerd in de kern van cryptocurrency-alternatieven zoals Bitcoin. Ondanks dat het is ontworpen voor financiële transacties, is Blockchain-technologie langzaam doorgedrongen in verschillende industrieën, zoals de gezondheidszorg, banken, onroerendgoedsegmenten, het bijhouden van gegevens voor activa en eigendommen en aandelenmarkten. Daarom zoeken veel bedrijven naar Blockchain-gecertificeerde professionals met de vereiste expertise en branchekennis voor het vervullen van verschillende rollen in een Blockchain-infrastructuur.

Als u op zoek was naar een betrouwbare Enterprise Blockchain-certificering die de reikwijdte van uw carrière in Blockchain kan verbreden, dan staat u op het punt om een ​​van de veelbelovende antwoorden voor uw zoekopdracht te ontdekken. De volgende discussie schetst de details over de Certified Enterprise Blockchain Professional Certification door 101 Blockchains. De reflectie op de details van de CEBP-certificering zal u helpen de redenen te begrijpen om 101 Blockchains-gecertificeerd te krijgen.

Belang van Blockchain-technologie


Laten we, voordat we ingaan op de details en het belang van de CEBP-certificering door 101 Blockchains, nadenken over de redenen die ten grondslag liggen aan de populariteit van Blockchain-technologie. Elke kandidaat die Blockchain-gecertificeerd wil worden, moet op de hoogte zijn van de essentiële functies waarvoor Blockchain naar voren is gekomen als een revolutionaire technologie.

Blockchain-technologie is een systeem voor het vastleggen van informatie op een manier die de uitgebreide integriteit van het systeem garandeert, waardoor het onkwetsbaar wordt voor wijzigingen, trucs of hacks. In technische termen is Blockchain een gedistribueerd digitaal grootboek van transacties die zijn onderworpen aan duplicatie en verspreid over het hele netwerk van computersystemen op de Blockchain. Elk blok in de keten bevat een bepaald aantal transacties.

Bij een nieuwe transactie wordt een record van de transactie opgenomen in het grootboek van alle deelnemers. Dit vestigt het Distributed Ledger Platform (DLT) -karakter van Blockchain-technologie. Transacties die zijn vastgelegd in Blockchain worden beveiligd met onveranderlijke cryptografische handtekeningen die bekend staan ​​als een hash. Daarom hebben de volgende kenmerken van Blockchain-technologie bijgedragen aan de stijging van de populariteit ervan.

 • Blockchain is programmeerbaar en komt tot uiting in de voorbeelden van slimme contracten.
 • Blockchain zorgt voor individuele versleuteling van alle records en zorgt zo voor uitgebreide beveiliging.
 • Het gedistribueerde karakter van Blockchain-technologie impliceert een betere transparantie waarbij alle netwerkdeelnemers een kopie van het grootboek ontvangen.
 • Blockchain is onveranderlijk, wat een verbeterde integriteit of onomkeerbaarheid impliceert van alle records die al zijn gevalideerd.
 • Blockchain-technologie impliceert ook unanimiteit, aangezien alle netwerkdeelnemers overeenstemming moeten bereiken over de geldigheid van alle records.
 • Transparantie en monitoringcapaciteiten in Blockchain zijn duidelijk op basis van de tijdstempel van alle transacties die in een blok zijn geregistreerd.
 • Het belangrijkste van alles is dat Blockchain-technologie ook zorgt voor bescherming van de anonimiteit van de identiteit van de deelnemer.

Wilt u meer weten over Blockchain-functies? Lees ons vorige artikel dat specifiek Blockchain-functies in detail behandelt.

Redenen om een ​​Blockchain-gecertificeerd te worden

Daarom biedt Blockchain een formidabel potentieel als geschikte technologie voor veel bedrijven in verschillende industrieën. Nu moet elke lezer zich afvragen wat de redenen zijn om Blockchain-gecertificeerd te worden. Voordat we nadenken over de details van de CEBP-certificering en de voordelen ervan, laten we eens kijken hoe een certificering in de technologie van de toekomst u zal helpen.

 • Potentieel van blockchain voor toekomstige groei

Blockchain-technologie lijkt een beetje afgezwakt naar investeringen en rendement in de bestaande markt. Zoals eerder vermeld, biedt het echter ook een formidabel platform om futuristische groei te garanderen. Blockchain-gecertificeerde kandidaten kunnen zich beter aanpassen aan de vooruitgang in Blockchain-technologie.

 • Eenvoud van Blockchain-infrastructuur

De volgende belangrijke reden om een ​​Blockchain-certificering van betrouwbare platforms zoals 101 Blockchains na te streven, is de eenvoud van de Blockchain-technologie-infrastructuur. Het is een universele technologie die op maat is gemaakt voor integratie met verschillende andere bedrijfsprocessen. Bovendien vormt de effectieve controle over het delen van gegevens tussen blokken een aanvulling op de universele infrastructuur van Blockchain-technologie.

 • Tekort aan vaardigheden in Blockchain

Het belangrijkste van alles is dat u moet overwegen om een ​​Blockchain-certificering na te streven vanwege het duidelijke tekort aan vaardigheden in Blockchain. Langzaamaan zou de vraag naar Blockchain-ingenieurs gevoeld worden in verschillende disciplines, zoals logistiek, marketing, financiën en meer. Daarom kunnen Blockchain-gecertificeerde professionals met een sterke kennis van de basisfuncties van Blockchain en cryptografie gemakkelijk veelbelovende carrièremogelijkheden verkennen.

 • Veelbelovende salarisverwachting

De laatste, maar toch een van de meest prominente redenen om voor Blockchain-certificering te gaan, is de salarispremie die eraan verbonden is. Gemiddeld kunnen software-ingenieurs met expertise in het begrijpen van de werking van cryptocurrency een stijging van 20% in hun salaris ervaren. Volgens Hired kunnen ervaren software-ingenieurs met Blockchain-expertise een gemiddeld salarismaximum verdienen van $ 150.000 tot $ 175.000 per jaar. Daarom is het duidelijk dat een gewone IT-professional met Enterprise Blockchain-expertise een gemiddeld jaarsalaris van bijna $ 137.000 kan verwachten.

Het ideale platform om een ​​Blockchain-gecertificeerde professional te krijgen

Nu is het duidelijk dat de tag ‘Blockchain-gecertificeerd’ de carrièremogelijkheden van een individu met enorme marges kan versterken. Blockchain-certificeringen bieden ook de mogelijkheid voor associatie met futuristische technologie. Met zoveel voordelen is het voor elk individu redelijk om op zoek te gaan naar het beste platform om Blockchain-certificering te verkrijgen.

Een van de beste onderzoeks- en onderwijsplatforms in het Blockchain-landschap is 101 Blockchains. Het is een wereldberoemd, onafhankelijk op onderzoek gebaseerd netwerk dat geschikt is voor Enterprise Blockchain Practitioners. 101 Blockchains biedt het Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificeringsexamen om ondernemingen en teams praktische kennis en vaardigheden te geven voor het gebruik van productieve tools om zeer efficiënte bedrijfsstrategieën te ontwikkelen.

Bedrijfsleiders, senior managers en professionals uit de industrie kunnen de CEBP-certificering gebruiken als een kanaal voor het verkrijgen van formidabele inzichten en inzichten met betrekking tot Blockchain-technologie, de toepassingen en de impact ervan. Laten we meer informatie vinden over de CEBP-certificering om te begrijpen hoe belangrijk deze is voor uw Blockchain-carrière.

101 Blockchains CEBP-certificering

Het Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificeringsexamen van 101 Blockchains is specifiek bedoeld om een ​​concurrentievoordeel te bieden aan de Blockchain-carrière van een individu. Het CEBP-certificeringsexamen is niet zomaar een ander platform om een ​​titel voor je carrière in het Blockchain-ecosysteem te behalen.

101 Blockchains begrijpt dat kandidaten uitgebreide kennis en ervaring van praktische tools en benaderingen nodig hebben om waardevolle Blockchain-experts te worden. De CEBP-certificering door 101 Blockchains is bedoeld om kandidaten Blockchain-gecertificeerd te maken met een grondige beheersing van technische kennis en ervaring om te voldoen aan de eisen van de echte wereld..

U kunt diepgaande begeleiding krijgen voor verschillende aspecten van Enterprise Blockchain-technologieën en hun impact op de zakelijke doelstellingen van ondernemingen. Het belangrijkste van alles is dat de CEBP-certificering het vermogen van de kandidaat voor praktische betrokkenheid bij bedrijfsleiders versterkt. De certificering zorgt er ook voor dat kandidaten in staat zijn om zakelijke doelstellingen na te streven met onmiddellijk effectieve en productieve oplossingen.

De CEBP-certificering is niet alleen geschikt voor kandidaten die Blockchain-gecertificeerd willen worden, maar ook voor de volgende vereisten.

 • Inzicht in de kernconcepten in Blockchain-technologie en het bijbehorende ecosysteem.
 • Leren over de ideale en productieve benaderingen voor Blockchain-implementatie.
 • Expertise ontwikkelen in up-to-date bruikbare tools en hun toepassingen bij bedrijfstransformatie.

Door u te registreren voor de CEBP-certificering op 101 Blockchains, krijgt u ter voorbereiding toegang tot de Certified Enterprise Blockchain Professional-cursus. De totale duur van de cursus is 4 weken met de verspreiding van studiemateriaal op een zodanige manier dat er plaats is voor 3-4 uur per week. Daarom kunnen kandidaten voor CEBP-certificering toegang krijgen tot betrouwbare mogelijkheden voor flexibel leren met de CEBP-cursus door 101 certificeringen. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor het CEBP-registratie-examen op de officiële website van 101 Blockchains voor 397 dollar.

Schrijf u nu in: Certified Enterprise Blockchain Professional

Doelstellingen van het CEBP-certificeringsexamen

Het belangrijkste hoogtepunt over de Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering door 101 Blockchains verwijst rechtstreeks naar modules die in het examen worden behandeld. Laten we nadenken over de doelstellingen van elk domein in het CEBP-certificeringsexamen en de hoofdstukken die erin worden behandeld.

1. Grondbeginselen van Blockchain-technologie

De eerste module in het CEBP Blockchain-gecertificeerde examen van 101 Blockchains legt de nadruk op uitleg over de werking van Blockchain. Deze module biedt geloofwaardige leerresultaten met betrekking tot concepten, kenmerken en de verschillende varianten van het Blockchain-netwerk. Kandidaten kunnen in deze module inzicht krijgen in de werking van slimme contracten. Bovendien zou u ook leren over de belangrijke elementen die nodig zijn om de impact van slimme contracten op conventionele bedrijven in te schatten. De Blockchain Technology Fundamentals-module in CEBP-certificering omvat de volgende hoofdstukken.

 • Blockchain-basisprincipes
 • Bewijs van werk
 • Hoe komt de Chain of Blocks tot stand??
 • Publieke en private blockchains
 • Slimme contracten

2. Enterprise Blockchain-platforms

De tweede module van het CEBP-certificeringsexamen om Blockchain-gecertificeerde professional te worden, gaat over het begrijpen van de bedrijfstoepassingen van Blockchain. Deze module richt zich primair op hoe Blockchain-technologie meer is dan alleen cryptocurrency en Bitcoin.

Het belangrijkste van alles is dat kandidaten inzicht kunnen krijgen in productieve benaderingen voor bedrijfstransformatie met Blockchain-technologie. Interessant is dat kandidaten ook zouden leren over de methodologische benaderingen voor het identificeren van de ideale balans tussen bedrijfsgerichte oplossingen en technische perfectie. De hoofdstukken in deze module van het CEBP-certificeringsexamen zijn als volgt,

 • Ethereum-grondbeginselen
 • Basisprincipes van Hyperledger Fabric
 • Corda-grondbeginselen

Lees ook: Enterprise Blockchain – The Industrial Information

3. Blockchain in handelsfinanciering

Deze module van het CEBP-certificeringsexamen begint met een kort overzicht van belangrijke crypto-activa met een formidabele rol in Blockchain-centrische handelsfinancieringsoperaties. Kandidaten kunnen benaderingen leren voor het ontmaskeren van mythen en nepnieuws met betrekking tot cryptocurrency door de correlatie tussen crypto-activa en cryptocurrencies te begrijpen. Kandidaten kunnen ook vaardigheden opdoen voor het identificeren van de benaderingen van het gebruik van crypto-activa op bepaalde Blockchain-gebaseerde platforms ter ondersteuning van de verstorende effecten van Blockchain op handelsfinanciering..

Bovendien zouden kandidaten ook leren over ondernemingen die Blockchain gebruiken voor het beheer van handelsfinancieringsactiviteiten. Tegelijkertijd krijgen kandidaten ook de kans om in details van bestaande use cases te duiken. Daarom kunnen kandidaten ook leren over het vinden van de ideale use case voor onmiddellijke zakelijke behoeften die aan hen worden voorgelegd. De hoofdstukken in de Blockchain in Trade Finance-module van de CEBP-certificering zijn als volgt,

 • Crypto-activa en cryptocurrencies
 • Ripple-grondbeginselen
 • Handelsfinanciering op Blockchain

4. Blockchain-toepassingen

De vierde module in het CEBP-certificeringsexamen om een ​​Blockchain Certified Enterprise Professional te worden, behandelt voornamelijk de impact van Blockchain op supply chain management-operaties. In deze module moeten kandidaten zich voorbereiden op een goed begrip van de dramatische impact van Blockchain op SCM-processen. Bovendien moeten kandidaten ook leren over verschillende tools die helpen bij het benutten van de maximale kracht van Enterprise Blockchain in echte SCM-use-cases. De hoofdstukken in deze module van CEBP-certificering zijn als volgt,

 • Grondbeginselen van supply chain management op Blockchain
 • Gebruik voorbeelden van supply chain management op Blockchain
 • Blockchain digitale transformatie

Blockchain-technologie heeft met zijn toepassingen een revolutie teweeggebracht in bijna alle industrieën. Kom in detail op de hoogte van de echte Blockchain-applicaties.

5. Blockchain-gebruiksgevallen

De laatste module van het CEBP-certificeringsexamen gaat over het verbeteren van de praktische kennis met betrekking tot de toepassingen van Blockchain-technologie. Kandidaten zouden voorbeelden moeten leren van verschillende toepassingen van Blockchain-technologie in verschillende bedrijfsscenario’s. Dientengevolge zouden kandidaten vaardigheden moeten ontwikkelen in het gebruik van tools die ideaal zijn wanneer ze met echte projecten worden geconfronteerd.

Redenen om 101 blockchains te kiezen om Blockchain-gecertificeerd te worden

Daarom kunt u het niveau van volledigheid in het CEBP-certificeringsexamen opmerken op basis van examenmodules. Het CEBP-certificeringsexamen van 101 Blockchains biedt het ideale platform voor kandidaten om hun vaardigheden in een breed scala aan Blockchain-functionaliteiten te bewijzen. Als gevolg hiervan konden CEBP Blockchain-gecertificeerde kandidaten toegang krijgen tot veelbelovende mogelijkheden voor vaardigheidsverbetering. Daarnaast zijn hier enkele van de opmerkelijke redenen waarom u ervoor zou moeten kiezen om 101 Blockchains-gecertificeerd te worden.

 • Online training voor het voorbereiden van certificeringen

101 Blockchains biedt een gedetailleerde online training voor de voorbereiding van het CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) certificeringsexamen. De training is een jaar toegankelijk vanaf de aankoopdatum. Kandidaten kunnen de trainingsvideo’s bekijken en zich op hun gemak voorbereiden op de CEBP-certificering. De modulaire indeling van hoofdstukken in de training helpt bij het wegnemen van opvallende obstakels voor de voorbereiding van kandidaten. Zelfs beginners zullen geen problemen ondervinden bij het vinden van leermiddelen om zich voor te bereiden op de CEBP-certificering.

 • Ondersteuning van bonusmateriaal

Kandidaten krijgen toegang tot bonusmateriaal bij de training voor CEBP-certificering. Het bonusmateriaal omvat interactieve oefeningen, praktische opdrachten en diepte-interviews met enkele van de wereldwijd gerenommeerde Enterprise Blockchain-experts. Als gevolg hiervan zouden kandidaten met beperkte tegenslagen worden geconfronteerd bij het verkrijgen van praktische inzichten in het Blockchain-ecosysteem. Daarom biedt 101 Blockchains niet alleen een certificering, maar ook een algehele verbetering van uw waarde als Blockchain-expert.

Bekijk hier meer informatie over Certified Enterprise Blockchain Professional Certification (CEBP-certificering)

 • Zeer effectieve individuele begeleiding

De voorbereiding van kandidaten voor CEBP-certificering door 101 Blockchains wordt verder eenvoudiger dankzij hun uitgebreide begeleiding. Individuele aandacht voor elke kandidaat voor persoonlijke begeleiding geeft niet alleen kracht aan de voorbereiding van de kandidaat, maar vergroot ook hun zelfvertrouwen.

De faciliteit van een wekelijks trainingsspreadsheet kan kandidaten helpen hun trainingsvoortgang efficiënt te volgen en op koers te blijven. Het belangrijkste van alles is dat de mogelijkheid van premium ondersteuning en e-mailbegeleiding alle zorgen of twijfels wegneemt waarmee kandidaten tijdens hun voorbereidingen te maken krijgen. Met de ondersteuning van vakexperts konden kandidaten antwoord krijgen op al hun vragen over onderwerpen in CEBP-certificering.

 • Ondersteuning na certificering

De meest prominente reden om Blockchain gecertificeerd te krijgen door 101 Blockchains is de mogelijkheid van ondersteuning na certificering. 101 Blockchains bieden praktische opdrachten die kandidaten zouden helpen hun leerresultaten en expertise te implementeren in real-life projectscenario’s. Bovendien kunnen kandidaten ook voldoende inzicht krijgen in het gebruik van hun Blockchain-vaardigheden in relevante use-cases.

 • Tastbaar bewijs van uw vaardigheden

De volgende belangrijke reden om 101 Blockchains te kiezen voor uw Blockchain-certificering, is de toegang tot een officieel voltooiingscertificaat. U krijgt een afdrukbaar diploma dat u kunt toevoegen aan uw sollicitaties en cv’s. Het belangrijkste van alles is dat u ook een LinkedIn-accreditatie krijgt die dient als een digitale herkenningsbadge voor CEBP-certificering. Daarom hoeven kandidaten geen problemen te ondervinden bij professioneel netwerken met de CEBP-certificering door 101 Blockchains. De digitale CEBP-certificeringbadge op LinkedIn zou potentiële werkgevers helpen uw Blockchain-expertise te herkennen.

Schrijf nu in: CEBP-trainingscursus en certificering

De geloofwaardigheid en volledigheid van 101 blockchains

Ten slotte is de meest voor de hand liggende reden om 101 Blockchains-gecertificeerd te krijgen, het platform zelf. 101 Blockchains wordt wereldwijd erkend onder zakelijke Blockchain-beoefenaars vanwege het uitzonderlijke volume en de kwaliteit van Blockchain-onderzoek ernaar. Het is een van de vertrouwde platforms voor het begrijpen van kernconcepten van Blockchain-technologie en het bijbehorende ecosysteem. Vervolgens volgt 101 Blockchains een strategische benadering bij het ontwerp van het CEBP-certificeringsexamen.

Zoals je kunt zien aan de examendoelstellingen van CEBP-certificering, moeten kandidaten zich voorbereiden op de realtime toepassingen van Blockchain in verschillende zakelijke use-cases. Daarom kunnen kandidaten hun waarde als Blockchain-experts versterken met CEBP-certificering door 101 Blockchains. Een andere opvallende factor bij het kiezen van 101 Blockchains voor certificering is hun nadruk op het gebruik van bijgewerkte en relevante bruikbare tools om bedrijfstransformatie met Blockchain-technologie te garanderen..

Bent u klaar om de sprong te wagen??

Ter afsluiting kunt u zien hoe 101 Blockchains u helpt uw ​​carrière in Blockchain-technologie vooruit te helpen. De CEBP-certificering is een geloofwaardig instrument voor alle aspirant-kandidaten om hun Blockchain-expertise te bewijzen. Daarnaast kunnen kandidaten met 101 Blockchains ook een ideale basis leggen voor hun loopbaanontwikkeling.

De focus op praktische use-cases en het gebruik van Blockchain-tools voor bedrijfstransformatie in CEBP-certificering bereiden kandidaten voor op de daadwerkelijke arbeidsmarkt. Vervolgens geeft de inhoud van topkwaliteit op 101 Blockchains, samengesteld door experts uit de industrie en gekwalificeerde instructeurs, een betrouwbare boost aan de leerresultaten van alle kandidaten. Schrijf je dus nu in voor 101 Blockchains CEBP-certificering en verken nu de carrièrevoordelen in Blockchain met 101 Blockchains!               

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me