Hyperledger Fabric-certificering is de perfecte manier om uw vaardigheden als Fabric-ontwikkelaar te demonstreren. Momenteel is Hyperledger Fabric een van de meest populaire blockchain-platforms. In werkelijkheid gebruiken veel grote ondernemingen Hyperledger Fabric als de ruggengraat van hun projecten.

Daarom zijn deze bedrijven op zoek naar het perfecte talent dat hen kan helpen bij het opzetten van een blockchain-project.

Maar zonder Hyperledger Fabric-training is het vrij moeilijk om een ​​Fabric-expert te worden en een lucratieve positie te krijgen tussen deze high-end bedrijven.

Dus, hoe kunt u een Hyperledger Fabric-expert worden? Welnu, de best mogelijke oplossing is om je in te schrijven voor een Hyperledger-certificeringscursus en daar alle benodigde kennis te verzamelen.

Om u te helpen, zal ik het daarom hebben over waarom u een Hyperledger Fabric-expert zou moeten worden en hoe u dat kunt doen.

Dus laten we beginnen!

Schrijf nu in:Gratis Blockchain Fundamentals-cursus

Contents

Waarom zou u een Hyperledger Fabric-expert worden??

Nou, een expert worden in Hyperledger Fabric is geen grap. Ik bedoel, je moet leren over geheel andere technologie en je kostbare tijd besteden aan het worden van een expert. Eerlijk gezegd zal het tijd kosten, maar laat me je vertellen waarom het het allemaal waard is.

Hyperledger-certificeringIn feite zijn er veel voordelen aan verbonden. Laten we dus eens kijken wat deze zijn, zullen we?

 • Hoogbetaalde banen

De vacatures met betrekking tot Hyperledger-ontwikkeling beginnen op een zeer hoog punt. Meer nog, je kunt een knap salaris verwachten voor elke vorm van functiebenaming in deze niche. Het zal voornamelijk variëren van $ 60.000 – $ 180.000. Toegegeven, dat is een uitstekend salaris om je carrière te beginnen, nietwaar?

Het beste is ook dat u zich niet in een ontwikkelingspositie hoeft te bevinden. U kunt een adviseur, technisch advocaat, manager, marketeer enzovoort zijn.

Ik kan gerust zeggen dat je zelfs als stagiair een aanzienlijk bedrag kunt verwachten. Maar u moet een Hyperledger-certificering hebben om uw waarde voor de bedrijven te vergroten.


Als ze eenmaal zien dat je super bedreven bent in wat je doet, zullen ze zeker veel geld in je investeren.

 • Hogere huurprijs

In elke branche varieert het huurtarief afhankelijk van de tijd en de marktstatus. In werkelijkheid zorgt Fabric voor veel buzz en de vraag ernaar is ongekend hoog. Meer nog, dit platform gaat hand in hand met de regels en voorschriften van het bedrijf. In werkelijkheid zijn er te veel live-projecten op basis van dit platform dat uitzonderlijk goed werkt.

Daarom is dit de perfecte gelegenheid om een ​​Hyperledger Fabric-ontwikkelaarscertificering te behalen en voor die lucratieve carrière te gaan die u altijd al wilde hebben. Ik kan gerust zeggen dat de algehele indruk van blockchains steeds beter zal worden. Dit is dus het perfecte moment om een ​​doelpunt te maken.

 • Gebrek aan geschoolde professionals

Het belangrijkste probleem van deze branche is dat er niet genoeg bekwame mensen zijn. Als gevolg hiervan zoeken bedrijven heinde en verre naar een gekwalificeerde professional die hen kan helpen met hun Hyperledger-projecten.

Maar waarom is er een laag aanbod van geschoolde professionals? In werkelijkheid is de technologie nieuw, en mensen zijn er gaandeweg nog steeds achter. Meer nog, Fabric is ook een unieke interpretatie van de blockchain-technologie en kan een beetje ingewikkeld worden om te begrijpen.

Als gevolg hiervan hebben de meeste mensen de neiging om hun tijd niet te besteden aan het leren over vrij nieuwe technologie. Ook het feit dat veel professionals nog steeds denken dat blockchain in de toekomst niet relevant zal zijn. Maar we weten allemaal dat dit niet waar is.

Een Hyperledger Fabric-ontwikkelaarscertificering kan u dus snel helpen de deal veel sneller af te sluiten.

 • Unieke en toch eenvoudige netwerkarchitectuur

Werken aan nieuwe technologie is vol spanning en nieuwe ontdekkingen. Stel je voor, je hebt een project ontwikkeld dat een enorme hit wordt en de toestand van de wereld verbetert. Wie wil dat nou niet? Blockchain heeft echter ook veel veranderingen nodig. In feite is Fabric ook geen perfect platform.

Het heeft ook veel veranderingen nodig. Maar op dit moment kan het werken aan een nieuw project op basis van Fabric u wereldwijde erkenning opleveren.

In werkelijkheid heeft Fabric een iets andere architectuur. Een deel ervan kan complex zijn, maar over het algemeen is het een eenvoudige architectuur die gemakkelijk te begrijpen is als je het probeert.

U moet dus een Hyperledger-certificering behalen om er meer over te leren en deel te nemen aan een wereldwijde revolutie.

 • Exclusieve vacatures

Een carrière als stofexpert betekent dat je een baan krijgt die exclusief is. Het kan u dus helpen uw carrièrepad te beginnen vanuit een zeer hoge positie in een bedrijf. Bovendien levert een hogere positie meer voordelen op.

Als gevolg hiervan zal ook uw sociale status toenemen. Als u al in een groot bedrijf werkt, kan het leren over blockchain u helpen om promotie te maken en u superieur te maken aan uw collega’s..

In werkelijkheid zijn autoriteit, bonussen, vakantiedagen en speciale behandelingen slechts enkele extraatjes.

 • Enterprise-omgeving

Dit is de beste reden waarom u een Hyperledger-certificering zou moeten behalen. Als je eenmaal een blockchain-expert bent geworden, kun je verwachten dat je een baan krijgt in een bedrijfsomgeving. Meer nog, u kunt verwachten dat u ook met high-end professionals werkt.

Het versnellen van uw netwerkproces zal een gemakkelijke taak zijn als u eenmaal een ontmoeting heeft met spraakmakende zakenmensen.

Bedrijfsomgevingen bevorderen ook groei en werken graag in een team. Dit zal je dus ook helpen veel over management te leren. Bovendien betekent de bedrijfsomgeving eersteklas technologieën. Dit zal uw projectontwikkeling veel sneller stroomlijnen.

 • Hogere baanzekerheid

Blockchain is er om te blijven, en dat geldt ook voor Hyperledger. In werkelijkheid is Hyperledger een gigant geworden met veel projecten eronder. Meer nog, het platform Fabric heeft ook veel grip en omvat momenteel veel blockchain-ontwikkelingen.

Het is dus slechts een kwestie van tijd wanneer andere sectoren deze technologie gaan gebruiken. Daarom kunt u in de toekomst een grote verstoring verwachten, waarbij oude bedrijfsmodellen er niet meer toe doen.

Waarom zou u dat risico nemen als u uw baan of bedrijf nu veilig kunt stellen? Alleen al met een Hyperledger-certificeringscursus kunt u een expert worden en met de stroom meegaan in plaats van achterop te raken.

Het wordt hoog tijd dat u de sprong waagt.

Wil je een gratis trainingsgids over blockchain? Waarom kijk je niet eens naar onze Blockchain For Enterprise: gratis trainingsgids om de basisprincipes te begrijpen?

Wat zijn de voordelen van Hyperledger Fabric-certificering?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het voltooien van een Hyperledger-certificeringscursus. Laten we eens kijken wat dit zijn:

 • Bouw uw particuliere Blockchain-bedrijven met toestemming

Het begint met het bouwen van uw eigen Private-Permissioned blockchain-projecten. In werkelijkheid moeten bedrijven privacy en vertrouwelijkheid bieden. Dit is iets dat Fabric exclusief aanbiedt. In feite met deze technologie, je kunt een consortium bouwen waar je kunt samenwerken met andere bedrijven en samen aan oplossingen kunt werken.

Daarvoor moet u echter alles weten over Fabric. De beste manier om zoveel kennis op te doen, is door u in te schrijven voor een cursus voor ontwikkelaars van Hyperledger Fabric.

 • Verwerf concurrentievoordeel in uw carrière

Wie wil er geen concurrentievoordeel hebben op zijn of haar carrièrepad? Als je je wilt onderscheiden van de massa, is de beste manier om je cv zo veel mogelijk te verrijken. In werkelijkheid kan het voltooien van een Hyperledger Fabric-certificeringscursus u helpen dat gemakkelijk te bereiken.

Deze cursussen zijn bedoeld om van jou de professionele kandidaat te maken die je wilt zijn. Als je voor een sollicitatiegesprek gaat, heb je ook een grotere kans om aangenomen te worden dan de persoon die geen certificering heeft.

 • Bewijs uw Hyperledger Fabric-vaardigheden

Je wilt een baan krijgen in een high-end bedrijf, en ze zijn op zoek naar bekwame professionals. Hoe bewijst u dat u bekwaam en bekwamer bent dan de volgende persoon in de rij? Een Hyperledger Fabric-certificering kan u helpen uw vaardigheden te bewijzen aan de gerespecteerde autoriteiten.

In een interview kunt u uw certificaat laten zien en beweren dat u vaardig bent in het genoemde onderwerp. Hierdoor heb je een grotere kans om de baan te krijgen dan andere deelnemers.

 • Begrijp een diepgaand begrip van Hyperledger Fabric

Om een ​​expert te worden, moet u een beter begrip hebben van de architectuur en het werkproces van de Hyperledger Fabric. Zonder er alles over te leren, kunt u geen expert worden. Een Hyperledger Fabric-ontwikkelaarscertificering kan u helpen de A tot Z van dit platform te leren kennen.

Bovendien biedt het u het strategische pad dat u moet inslaan om nieuwe technologie in het bedrijfsmodel van uw bedrijf te introduceren. Daarom heeft u de certificeringscursus nodig om uw kennisbasis te vergroten.

 • Start een lucratieve carrière als een hyperledger-expert

Zoals je kunt zien, kun je een lucratieve carrière opbouwen als je een Hyperledger-expert wordt. Maar daarvoor moet u een Hyperledger Fabric-certificeringscursus volgen. In werkelijkheid kunt u een hoog salaris verwachten in een geweldige functie met extra voordelen.

U bent er ook levenslang mee verzekerd en u hoeft zich geen zorgen te maken over het wisselen van baan of het verliezen van zaken. Bovendien kunt u altijd verwachten dat u sneller wordt aangenomen dan andere mensen zonder certificering.

 • Implementeer uw vaardigheden voor alle Blockchain-projecten

Bij elke baan die met Fabric te maken heeft, moet u uw vaardigheden implementeren. In werkelijkheid betekent dit dat u uw vaardigheden moet gebruiken om innovatieve blockchain-projecten te maken. Daarom, als u geen idee heeft hoe en waar u Fabric kunt gebruiken, hoe kunt u dan een strategische methode gebruiken om uw oplossing te implementeren??

Na het voltooien van een Hyperledger Fabric-certificeringscursus, kunt u uw vaardigheden implementeren in elk type blockchain-project dat Fabric als basis gebruikt.

Blockchain-oplossingen implementeren? Bekijk de ultieme strategiegids over “Hoe Blockchain te implementeren?” nu!

Welk platform u moet gebruiken voor uw Hyperledger Fabric-certificeringsproces?

In werkelijkheid zijn de voordelen van de ontwikkelaarscertificering van Hyperledger Fabric eindeloos. En het kan gaandeweg een enorm verschil maken. Maar waar haal je een certificering? Moet je gaan voor de typische institutionele certificering? Bieden instellingen dat zelfs aan? Of ga je voor online cursussen? Moet u een Hyperledger Fabric-certificeringsexamen afleggen??

Er zouden op dit moment teveel vragen in je hoofd moeten zijn. Nou, laat me het een voor een uitleggen. In werkelijkheid bieden instellingen overigens geen fysieke certificering specifiek voor Fabric of zelfs maar voor blockchain.

Dus je moet naar online cursussen gaan. Nu zijn er te veel online cursussen, en om eerlijk te zijn, gratis cursussen geven je geen certificering.

Meer nog, degenen die wel een certificering bieden, hebben een variabele kwaliteit en effect. Dus zelfs als u uw geld uitgeeft en een certificering krijgt van een bron die geen merkwaarde heeft, maakt het niet uit.

U moet dus een certificaat krijgen van een betrouwbare en merkgebonden bron.

Om u te helpen, is 101 Blockchains een van de gerenommeerde onderzoeks- en onderwijsplatforms met een merkwaarde. Een certificering van 101 Blockchains zal dus zwaarder wegen, en u kunt dit aan de juiste autoriteiten laten zien.

In werkelijkheid is Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering een van de essentiële cursussen die 101 Blockchains aanbieden. Uiteraard komt er een certificeringsexamen bij om uw kennisbasis te testen.

Deze cursus is geschikt voor iedereen uit de branche (d.w.z. bedrijfsleiders, brancheprofessionals, ingenieurs, ontwikkelaars, senior manager, etc.) en ook voor degenen die hun carrière willen beginnen.

Laten we dus eens kijken wat deze cursus u in het volgende segment kan bieden.

Word nu gecertificeerd: Certified Enterprise Blockchain Professional

101 Blockchains Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering

De cursus is meer dan voldoende om jou te helpen stofexpert te worden. In werkelijkheid omvat de certificatiecursus Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) alles wat u moet weten over Hyperledger.

Het biedt u ook een certificeringsexamen waarmee u ook uw expertiseniveau kunt beoordelen. Ik geef de details van het certificeringsexamen verderop in deze handleiding.

In werkelijkheid wil 101 Blockchains altijd het beste voor aankomende studenten en wil ze hen helpen hun doelen zo snel mogelijk te bereiken.

Daarom zorgt de CEBP-certificeringstraining ervoor dat u alle kennis op een gemakkelijke manier kunt begrijpen.

Het beste van de Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificeringcursus is dat deze bijgewerkte inhoud biedt samen met een modulaire structuur.

Het zal zich niet alleen richten op Hyperledger Fabric, maar ook op Corda en Ethereum.

Bovendien leert u hoe deze technologie van invloed kan zijn op andere industrieën, zoals de toeleveringsketen en handelsfinanciering.

Met deze cursus kunt u –

 • Lees meer over de infrastructuur van het Hyperledger Fabric-ecosysteem.
 • Begrijp hoe u het kunt gebruiken om op blockchain gebaseerde projecten te ontwikkelen.
 • Weet wat de belangrijkste use-cases zijn van het gebruik van dit platform in verschillende industrieën.

Het enige dat u hoeft te doen, is u registreren voor de Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificeringcursus, en u bent klaar!

Cursusduur

De cursus is ontworpen om tot 4 weken lang slechts 3-4 uur per week in beslag te nemen. Zo leer je binnen 16 uur alles over deze technologie. Het is echter het beste om meer tijd te besteden aan het begrijpen van elke les en de interactieve quizzen te maken terwijl u bezig bent.

De beste eigenschap is dat het tijdbeheer helemaal aan jou is. Je kunt het in je vrije tijd doen en de cursus pauzeren wanneer je maar wilt.

Leerpad van uw certificering

Het certificeringsexamen zal voornamelijk de vragen uit de volgende lessen bevatten. 101 Blockchains hebben de cursus zo ontworpen dat u het concept zonder problemen beter kunt begrijpen. Laten we hoe dan ook eens kijken naar wat u van deze cursus zult leren.

Module-1: Basisprincipes van Blockchain-technologie

U begint met het leren van de basiselementen van blockchain-technologie. Verder zal het duidelijk maken hoe blockchain werkt en hoe het de blokken aanmaakt. Vervolgens leer je hoe verschillende elementen van deze technologie zorgen voor de gedecentraliseerde status.

Hoe dan ook, het zal ook betrekking hebben op verschillende soorten blockchain, slimme contracten en Proof of Work.

 • Grondbeginselen van Blockchain-technologie
 • Verschillende soorten blockchains
 • Hoe werkt Blockchain?
 • Bewijs van werk
 • Slimme contracten

Module-2: Huidige Enterprise Blockchain-platforms

Dit is een zeer belangrijk onderdeel van het cursuspad van uw Hyperledger Fabric-certificering. In dit deel zal de instructeur zich concentreren op drie hoofdplatforms die de ondernemingen op grote schaal gebruiken. Dit zijn – Hyperledger Fabric, Ethereum en Corda.

Vanuit deze module krijg je een diepgaande blik in het Hyperledger-ecosysteem. In werkelijkheid gaat het in op hoe het werkt, wat de gebruiksscenario’s zijn, de netwerkinfrastructuur, enzovoort.

 • Hyperledger-stof
 • Ethereum
 • Corda

Module-3: de rol van Blockchain in handelsfinanciering

In de volgende module zal de instructeur zich vooral richten op hoe blockchain de Trade Finance-sector beïnvloedt. Maar eerst leer je over het verschil tussen crypto-activa en cryptocurrencies.

Later zal de instructeur de Ripple-basisprincipes behandelen en later doorgaan naar Handelsfinanciering. Als je een carrière op dit gebied wilt nastreven, moet je meer tijd aan deze les besteden.

 • Ripple-grondbeginselen
 • Cryptocurrencies en Crypto-activa
 • Blockchain en handelsfinanciering

Module-4: verschillende Blockchain-toepassingen

In module 4 leer je de toepasbaarheid van blockchain op verschillende gebieden. Om te beginnen zal de instructeur zich richten op Supply Chain Management, omdat dit de meest populaire branche is die blockchain gebruikt.

Dus hier leert u hoe het blockchain gebruikt en hoe u uw eigen blockchain-gebaseerde supply chain-oplossingen kunt implementeren.

Vervolgens krijg je een grondige les over digitale transformatie van blockchain.

 • Blockchain en Supply Chain Management
 • Gebruiksscenario’s voor supply chain management op basis van blockchain
 • Blockchain digitale transformatie

Module-5: gebruik gevallen van blockchain

In de laatste module behandelt de instructeur alle mogelijke use-cases van blockchain. Meer nog, u zult ervaring opdoen met live blockchain-oplossingen die momenteel op de markt zijn. Deze module helpt u dus bij het ontwikkelen van strategieën voor uw Fabric-implementatie. Zorg er dus voor dat u deze module niet overslaat.

Het is belangrijk om te weten wat de echte blockchain-use-cases zijn voor uw blockchain-strategie. Bekijk nu onze gids over Blockchain-applicaties!

Waarom zou u 101 blockchains gebruiken voor professionele blockchain-certificering voor ondernemingen??

Voor uw Hyperledger Fabric-training kunnen 101 Blockchains de beste ondersteuning en richtlijn bieden. Maar waarom? Bekijk de onderstaande redenen.

 • Interactieve leerstructuur

101 Blockchains biedt een exclusieve leerstructuur die andere online cursussen niet bieden. U kunt bijvoorbeeld een korte evaluatiequiz maken nadat u elke module in de cursus hebt voltooid. In werkelijkheid zullen de lesstructuren u langzaam dieper in de prospects brengen, zodat het gemakkelijk te begrijpen is.

Het betekent dat u zich niet overweldigd voelt door informatie terwijl u de lessen een voor een doorneemt. Het zal dus een interessante en interactieve ervaring voor je zijn.

 • Hoogwaardige en up-to-date inhoud

Allereerst krijgt u tijdens uw certificeringsproces content van topkwaliteit van 101 Blockchains. U kunt de kernconcepten van Hyperledger Fabric dus vrij gemakkelijk begrijpen. Bovendien blijft de inhoud bijgewerkt, zodat u uw concurrenten altijd een stap voor blijft.

Zoals u kunt zien, omvat de modulestructuur veel aspecten, en het zal u ook helpen uw vaardigheden te verbeteren.

 • Bewijs van uw professionele vaardigheden

Waarom een ​​cursus volgen als u uw bewijs van deelname aan de cursus niet kunt laten zien? Om je te helpen bij het vinden van geweldige banen met een hoog salaris, biedt 101 Blockchains een certificaat aan. Dit zorgt ervoor dat de autoriteiten die u de Hyperledger Fabric-training hebt gevolgd, bekwaam zijn en uw diensten aanbieden.

Maar je moet er wel voor slagen. Zodra u dat doet, krijgt u een digitale kopie van het certificaat. Bovendien krijg je ook een LinkedIn-badge om je profiel te verrijken.

 • Exclusief bonusmateriaal

De certificeringscursus wordt geleverd met exclusief bonusmateriaal speciaal voor jou. Eigenlijk bieden alle cursussen van 101 Blockchains exclusief bonusmateriaal aan (geef ze een vinkje als je kunt). Hoe dan ook, in het bonusmateriaal krijg je oefeningen, interactieve vragen, praktische opdrachten, interviews en nog veel meer.

Je zult dus een geweldige ervaring hebben met 101 Blockchains.

 • Eersteklas ondersteuningssysteem

Het ondersteuningssysteem van 101 Blockchains zal je zeker bevallen. 101 Blockchains streeft ernaar het beste ondersteuningssysteem op de markt te bieden. In werkelijkheid staat er altijd een deskundig team klaar om te antwoorden en u te helpen bij al uw vragen.

Bovendien is het team deskundig en up-to-date over elk onderwerp dat verband houdt met de cursussen of het bedrijf.

Als student krijg je dus de beste ondersteuning voor de prijs die je voor de cursus betaalt.

 • Uitgebreide persoonlijke begeleiding

101 Blockchains biedt persoonlijke begeleiding om u te helpen de inhoud van de certificatiecursus beter te begrijpen. In werkelijkheid zijn online cursussen vaak niet gericht op individuele studenten en hun behoeften. Het is duidelijk dat niet alle studenten hetzelfde zijn en dat iedereen een ander soort aandacht nodig heeft.

Om u te helpen de aandacht te krijgen die u verdient, biedt 101 Blockchains wekelijkse spreadsheets en nieuwe informatie om u op de hoogte te houden..

Bovendien kunt u deze spreadsheet gebruiken om uw voortgang gemakkelijk bij te houden.

Start nu uw Hyperledger Fabric-training!

Hyperledger Fabric is een van de blockchain-projecten onder het grote overkoepelende project Hyperledger. Linux Foundation staat achter dit project, waar veel bedrijven samenwerken en nieuwe technologieën uitvinden. In werkelijkheid heeft dit specifieke project veel grip gekregen en zal dit in de toekomst blijven doen.

Daarom is het volgen van een opleiding op dit platform de beste carrièrestap die u op dit moment kunt maken. Ik zou aanraden om te beginnen met onze gratis blockchain-cursus.

Waarom wachten? Krijg nu uw Hyperledger Fabric-training!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me