Waarom zou NEO de sterkste cryptocurrency van 2018 kunnen zijn?

Met de snelle opkomst van de NEO, de Chinese crypto in 2017, geloven handelaren al dat NEO de crypto-wereld regeert in 2018. Als je van plan bent te investeren in een cryptocurrency, zou NEO de sterkste cryptocurrency van 2018 kunnen zijn. Waarom? NEO laat het potentieel zien, aangezien de prijs van de NEO-cryptocurrency is gestegen tot $ 52 en nog steeds groeit.

NEO staat momenteel op de 11e positie met een marktkapitalisatie van $ 3,4 miljard. Zelfs de Chinese overheid steunt zelf de blockchain, samen met Alibaba en Microsoft. NEO is hier om te blijven en velen geloven al dat NEO naar een van de meest robuuste en veiligste crypto’s gaat die er zijn.

Dat is een gewaagde uitspraak en u moet altijd overwegen voordat u uw zuurverdiende geld uitgeeft aan cryptocurrency.

Maar we kunnen één ding zeker voorstellen: waarom NEO de sterkste cryptocurrency van 2018 zou kunnen zijn?

Er zijn tal van redenen achter de verklaring,

Top 7 redenen waarom NEO de sterkste cryptocurrency van 2018 zou kunnen zijn?

  1. NEO is geen Ethereum, het is beter!

Mensen noemen NEO vaak het Chinese Ethereum. Beide zijn de non-profit altcoin-blockchains die zich richten op de implementatie van Smart Contracts of Smart Economy. Maar technologisch gezien is NEO jonger en sneller. Het kan 10.000 transacties per seconde aan in vergelijking met Ether’s 15.

Zelfs beiden gebruiken een ander consensusalgoritme. NEO heeft de dBFT en Ethereum heeft de PoS. dBFT is veel beter dan de oudere PoS, in feite een upgrade naar het oudere algoritme. dBFT heeft een beter verdedigingsmechanisme tegen splitsing en vorkpieken, wat veelvoorkomende gevallen zijn voor Ethereum en vele anderen.

Welke technische parameter u ook kiest, NEO wint. Bovendien zijn de munten voorgemijnd. U hoeft dus niet de enorme hoeveelheid elektrische stroom te verspillen om er grip op te krijgen.

  1. De steun van het Chinese internetimperium

Hoe mensen de Chinese merken ook behandelen, ze zijn tegenwoordig financieel een gigant. Baidu en Alibaba zijn enorme en succesvolle bedrijven. Wanneer de grootste populatie een technologie gebruikt, zal deze vroeg of laat zeker bloeien.

Zelfs de Chinese centrale en nationale banken ondersteunen het gebruik van NEO. We kunnen dus in ons dagelijks leven veel real-time gebruik van de munt verwachten.


  1. Een flexibele ontwikkelingsoptie

NEO ondersteunt de meeste gangbare programmeertalen zoals Java, C #, Kotlin en Python. Dit stelt gewone codeurs in staat om het ecosysteem te ontwikkelen en robuust te maken tegen gebreken. Omdat meer ontwikkelaars kunnen bijdragen aan onbewerkte ontwikkeling, waardoor het echt een gewone munt wordt. Meer informatie over het NEO dApps-ecosysteem.

  1. NEO, Winning the Hearts!

Veel cryptogoeroes geven een positief commentaar op de prijsvoorspelling van de NEO. Als u de ups-en-downs van de trendlijn van de medaille volgt, zult u zien hoe de munt op de voorpagina van de krant terechtkwam.. NEO munt nieuws heeft ervoor gezorgd dat iedereen zijn hoofd ernaar heeft gekeerd.

  1. Beveiliging: toekomstbestendig!

Weet u dat bijna alle cryptocurrencies kwetsbaar zijn voor de kwantumcomputers? Dit betekent dat op een dag een echt krachtige AI de muntenmarkt zou kunnen overnemen, zoals in een sciencefictionfilm. Nou, het kan de NEO’s niet aan. NEO is ontworpen om beveiligd te zijn tegen de kwantumcomputers. De technologie toekomstbestendig maken.

  1. Huidige marktanalyse

Volgens de woorden van de NEO-muntenwebsite worden $ 127 miljoen munten ingewisseld in een periode van 24 uur. Steeds meer mensen vragen op de forums hoe NEO te kopen?

Hun populariteit stijgt enorm.

Wat betekent het? De gebruikers kunnen een munt naar de maan brengen en tegelijkertijd naar de aarde brengen. Momenteel staat de wind aan de NEO-kant en lijkt de reis spannend.

  1. Een digitale identiteit

De reden waarom de cryptocurrencies werden geboren – pure anonimiteit. Niemand wil een extra paar ogen die 24/7 naar uw bezittingen kijken. Maar met anonimiteit komt nog een ander probleem: het geld kan worden gebruikt om illegale transacties uit te voeren, zoals het kopen van wapens of het afbetalen van moorden.

Momenteel gebruikt de blockchain de digitale PKI X.509-standaard als het identificatiesysteem. NEO heeft een plan om een ​​geavanceerde digitale identiteit op te leggen. Hier is uw anonimiteit verzekerd, maar de boekhouders of de grootboekbeheerders hebben digitale identiteiten maar echte namen.

Dus als er regelgeving nodig is, kan de overheid de touwtjes in handen nemen.

Laatste gedachten

Dus dat was bijna alles waardoor NEO zich onderscheidt van de massa. Al deze redenen maken het handiger dat NEO de sterkste cryptocurrency van 2018 zou kunnen zijn. Wordt NEO de grootste crypto na het enorme succes van Bitcoins en Ethereum? Alleen de tijd zal het vertellen, alleen de tijd zal het leren!

Nieuweling? Bekijk onze ultieme beginnershandleiding over hoe u in crypto kunt investeren.

Geen beginner &# 128578; Probeer deze handleidingen:

  1. NEO versus Ethereum: wat een betere investering is?
  2. Wat is een Airdrop? Hoe je tokens kunt verdienen met een Airdrop?
  3. Hoe stabiel is een stabiele muntprijs en zijn zij de toekomst van cryptocurrencies?

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Zorg ervoor dat u onze volledige Disclaimer leest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map