Cryptocurrencies hebben een vlucht genomen en het kan een kwestie van tijd zijn voordat ze hun weg vinden naar de reguliere industrie, gezien hun enorme toepassingen. Zelfs terwijl de evolutie voortduurt, zijn sommige mensen miljonair geworden alleen al door het kopen en verkopen van deze opkomende klasse activa. In deze gids gaan we in gewoon Engels uitleggen hoe u cryptocurrencies kunt kopen?

Bitcoins is een van de meest gewilde cryptocurrencies gezien zijn waarde en het feit dat het een van de weinige is die goed ingeburgerd is. Het kopen van bitcoin kan verwarrend zijn, vooral voor degenen die net hun weg vinden in digitale valuta. Dat zou echter niet het geval moeten zijn, aangezien er veel manieren zijn om een ​​stukje cryptocurrency te bezitten.

Om cryptocurrencies te kunnen kopen, moet u eerst een idee hebben waar u ze kunt kopen en de mensen die dergelijke diensten aanbieden.

Waar cryptocurrencies kopen?

Nog maar een paar jaar geleden waren er maar een paar plaatsen waar je cryptocurrencies kon kopen en verkopen. Met de evolutie van de industrie zijn er echter meer plaatsen ontstaan, waarvan de meeste een klik op een knop verwijderd zijn.

Cryptocurrency-uitwisselingen

Cryptocurrency-uitwisselingen zijn naar voren gekomen als een voorkeursmarktplaats voor het kopen en verkopen van verschillende soorten cryptocurrencies. Dergelijke beurzen werken op dezelfde manier als aandelenmarkten, waardoor mensen meerdere fiat-valuta’s kunnen gebruiken om de digitale valuta naar keuze te kopen.

De meeste cryptocurrency-uitwisselingen accepteren betaling via bankoverschrijving of creditcards als een middel om transacties af te ronden, afhankelijk van het type en de hoeveelheid cryptocurrency die men wil kopen. Er zijn cryptocurrency-uitwisselingen die PayPal accepteren als betaalmethode.

Coinbase en Bitfinex zijn enkele van de beste cryptocurrency-uitwisselingen voor het kopen van digitale valuta, omdat ze verschillende betalingsopties accepteren.

Hoe Bitcoin met contant geld te kopen?

Kopen via uitwisselingen

Door simpelweg een account te openen bij een van de belangrijkste cryptocurrency-beurzen zoals Coinbase, zou je bitcoin moeten kunnen kopen. Dergelijke transacties bieden een manier om verschillende betaalmethoden toe te voegen, zoals debet- of creditcards of bankoverschrijvingen, van waaruit men contant geld kan overmaken om te gebruiken om cryptocurrency naar keuze te kopen. Andere beurzen die Amerikaanse dollars accepteren als middel om cryptocurrencies te kopen, zijn onder meer Kraken en Gemini in de VS..

P2P-sites

Peer-to-peer-sites die een platform bieden waar mensen bitcoin kunnen kopen en verkopen, groeien met de dag. Op deze sites hoeft men alleen contant geld aan een vriend te overhandigen in ruil voor het afgesproken aantal BTC-munten.


LocalBitcoins is een van de beste, omdat het wereldwijd actief is en gebruikers in staat stelt om vooraf een prijs af te spreken voordat een transactie wordt afgerond.

Bitcoin-geldautomaten

Bitcoin-geldautomaten worden populair in ontwikkelde werelden, waarbij men alleen met fiat-valuta hoeft te verschijnen om een ​​betaling uit te voeren en bitcoins naar een bitcoin-portemonnee te laten sturen. De geldautomaten maken het ook mogelijk om BTC in een portemonnee te verkopen in ruil voor fiatvaluta’s.

Hoe Bitcoin anoniem te kopen?

Voor wie zijn privacy koestert, is het mogelijk om anoniem bitcoin te kopen.

Lokale Bitcoin-optie

Als u geen creditcard of enige vorm van identificatie wilt gebruiken, moet u een persoon op uw locatie zoeken die bereid is bitcoin te verkopen in ruil voor contant geld..

Bitcoin geldautomaat

Bitcoin-geldautomaten kunnen ook worden gebruikt voor anonieme bitcoin-aankopen, omdat ze er maar één nodig hebben om te verschijnen met contant geld en een bitcoin-portemonnee waar de tokens naartoe moeten worden gestuurd.

Prepaidkaarten met P2P-uitwisselingen

Als u contant geld heeft, kunt u proberen een prepaid-betaalpas te krijgen en deze vervolgens gebruiken om bitcoins te kopen in peer-to-peer-uitwisselingen zoals LocalBitcoins en andere uitwisselingen. Wegwerpkaarten hebben geen ID nodig om een ​​transactie uit te voeren.

CoinMama

CoinMama is ook een topbestemming voor anonieme bitcoin-aankopen, omdat het mensen in staat stelt hun eerste $ 150 aan BTC te krijgen met een debet- of creditcard zonder dat een identiteitskaart nodig is.

Gevolgtrekking

Anders dan in het verleden waar cryptocurrencies een domein waren van een kleine groep mensen, heeft de opkomst van cryptocurrency-uitwisselingen het mogelijk gemaakt om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Er zijn ook peer-to-peer-sites waarmee mensen kunnen communiceren en zaken kunnen doen met cryptocurrencies. Bitcoin-geldautomaten zouden het binnenkort kunnen overnemen, waardoor mensen anoniem in cryptocurrencies kunnen handelen.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je cryptocurrencies kunt kopen, is de volgende gids waar je cryptocurrencies kunt uitgeven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me