Beginnershandleiding: wat is een mainnet in cryptocurrency?

Mainnets zijn gedeeltelijk belangrijk omdat ze een duidelijke waarde bieden van een cryptocurrency in een real-world implementatie. Laten we eens kijken wat dit is en hoe het werkt.

Mainnet in cryptocurrency biedt een gemakkelijke manier om het succes van een blockchain-project te meten wanneer prijzen moeilijk te voorspellen zijn. Het is een belangrijke technologiefunctie waar iedereen die wil investeren in een eerste muntenaanbieding een duidelijk idee van moet hebben voordat hij geld inzet..

Schrijf nu in:Gratis Blockchain-cursus

Wat is een mainnet in cryptocurrency?

Een mainnet is een blockchain die de functionaliteit vervult van het overbrengen van een digitale valuta van een afzender naar een ontvanger. Mainnet is simpelweg het hoofdnetwerk, waarbij daadwerkelijke transacties plaatsvinden op een gedistribueerd grootboek. Een testnet daarentegen is een testnetwerk waarbij gedecentraliseerde applicaties en EDCC’s worden getest en ontwikkeld.

Alvorens te investeren in een eerste muntenaanbieding, is het voor een investeerder van vitaal belang om ervoor te zorgen dat een blockchain-project een mainnet heeft. Het teken van een mainnet of een testnet laat zien hoe serieus een project is, aangezien de twee functies de prijs van een cryptocurrency op de een of andere manier beïnvloeden.

Mainnet in cryptocurrencies is het eindproduct in blockchain-projecten die het mogelijk maken om digitale valuta te verzenden en te ontvangen. Mainnets ondergaan van tijd tot tijd veranderingen wanneer projectteams besluiten dat er updates of revisies nodig zijn. Meer nog, op crypto gebaseerde mainnet-lanceringen zullen een portefeuillesysteem moeten bevatten.

Benieuwd hoe blockchain kan werken? Hier is een artikel om u te helpen begrijpen hoe blockchain werkt.

Hoe Mainnet in cryptocurrencies de prijzen beïnvloedt

Voortdurende upgrades en herziening van de mainnet-functie is een must als een cryptocurrency-project groot succes wil hebben in termen van stijgende prijzen. Bitcoin is een project dat enorm veel succes heeft gehad in de sector, deels dankzij Mainnet-upgrades.

De mainnet-upgrade hielp de prijs van de cryptocurrency van onder de $ 7000 naar een maximum van $ 9.500 in de daaropvolgende weken te duwen, na aanvankelijk te zijn gedaald van een maximum van $ 10.600..

In maart lanceerde de grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie Lightning Network, een mainnet in cryptocurrency-functie die een tweede laag op de blockchain heeft toegevoegd. De Off-chain-oplossing was een belangrijke update die bedoeld was om BTC schaalbaarder te maken, waardoor de blockchain meer transacties per seconde kon verwerken. Meer nog, op crypto gebaseerde mainnet-lanceringen zullen een portefeuillesysteem moeten bevatten om het handelsproces te helpen.

Lees nu meer over de verschillende functies van blockchain-technologie!


Mainnet in cryptocurrencies om op te letten

EOS Mainnet-lancering

In werkelijkheid was EOS een van de meest verwachte blockchain-projecten, gezien als een snelle, schaalbare en efficiënte versie van Ethereum. EOS is een blockchain-platform voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties. Het wordt een Ethereum-moordenaar genoemd. Sterker nog, omdat de onderliggende software zorgt voor accounts, authenticatie, cloudopslag, databases en serverhosting. Het platform kan ook miljoenen transacties per seconde verwerken.

Nuls Mainnet

Nuls is een blockchain-project dat al lang een slapende reus wordt genoemd. Het project beoogt een wrijvingsloze ervaring te creëren. Meer nog, klanten en bedrijven kunnen communiceren via meerdere blockchains. Ze kunnen ook communiceren met programmeertalen en slimme contracten. Het hoofdbestanddeel van het project in cryptocurrency begon in april met testen.

VeChain Mainnet

VeChain-project streeft naar een naadloze integratie tussen het internet der dingen en blockchain. Het is in de race om een ​​vertrouwensvrij en gedistribueerd ecosysteem op te bouwen voor een transparante informatiestroom. Het VeChain Mainnet in cryptocurrency staat gepland voor release op 30 juni 2018. Na de lancering van een testnet op 1 mei 2018.

Ontology Mainnet

Ontology is een ambitieus blockchain-project dat blockchains toegankelijk wil maken voor bedrijven en consumenten. Het netwerk bouwt momenteel aan een verifieerbaar systeem waarbij klanten en bedrijven ook met gegevens kunnen communiceren zonder de uitdagingen van Sharding, orakels en bliksem aan te gaan..

Het project heeft tot doel om amper drie maanden na de lancering een hoofdletter in cryptocurrency te trekken.

Ethereum Mainnet

Ethereum Mainnet wil het platform bieden om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties. Met behulp van het platform kunnen de ontwikkelaars dus verschillende soorten dApps maken. In werkelijkheid zal het de acceptatie van blockchain versnellen. Ze bieden ook een cryptocurrency genaamd Ether. Momenteel zijn er veel gedecentraliseerde applicaties op basis van Ethereum, en het is een van de superieure mainnets op de markt.

Lees verder:Enterprise Ethereum: Private Blockchain voor ondernemingen

Gevolgtrekking

Mainnet in cryptocurrency biedt een betrouwbare en effectieve manier om het succes van elk opkomend blockchain-project te meten. Dergelijke functies dienen als bewijs dat een blockchain-project wordt geïmplementeerd en dat het team van de ontwikkelaar eraan werkt om het efficiënter en beter te maken. Mainnet heeft ook invloed op de prijzen van cryptocurrencies, zowel op korte als op lange termijn.

Ben je net een beginneling die meer wil weten over blockchaintechnologie, dan raden we je aan te beginnen met onze gratis blockchain cursus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map