Beginnershandleiding: wat is een premie?

In het artikel van vandaag zullen we ons concentreren op premie in cryptocurrency.

De term Bounty kwam uit de gamingwereld. Als een doel is bereikt, wordt de beloning aan de premiejager gegeven.

Hetzelfde concept is geïmplementeerd in cryptocurrency. Vooral marketeers zijn geïnteresseerd in het profiteren van premies. Op dit moment, wanneer een ICO live gaat, gaat deze gepaard met premies.

Kortom, het is een belangrijk onderdeel geworden van de digitale marketing.

Wat is Bounty?

Premies in cryptocurrency is een programma waarmee positief gedrag en actie ten aanzien van het bedrijfsproduct wordt gestimuleerd. In het geval van cryptocurrency gebeurt dit meestal in de ICO-fase.

Dus als een bedrijf bijvoorbeeld een nieuw programma of nieuwe dienst uitbrengt, zal het een nieuw premieprogramma introduceren. Het premieprogramma zal een goede uitleg hebben van welke acties u specifieke beloningen kunnen opleveren. Zowel de activiteiten als de beloningen worden van tevoren bepaald. De premiejagers (mensen die premies doen) ruilen hun tijd en moeite in voor de beloningen.

Voor bedrijven is er niets te verliezen. Allereerst hoeven ze niet vooraf te betalen voor de services. Ten tweede werkt het op zichzelf. Het zoeken naar of screenen van talent is niet nodig. Iedereen die de details leest, kan er mee aan de slag.

Dit eenvoudige idee komt veel voor in de cryptocurrency-scene. Het helpt zowel bedrijven als individuen die op zoek zijn naar lucratieve beloningen.

Premies hoeven over het algemeen niet deel uit te maken van de ICO. Meestal wordt het echter uitgevoerd tijdens een ICO. Sommige bedrijven houden hun hele leven premies. Het hangt allemaal af van hoe de marktstrategie van het bedrijf is gepland.

Zijn premies slecht?

Premies kunnen een slechte zaak zijn. Volgens veel experts kunnen ze door de bedrijven worden gemanipuleerd om meer verkeer binnen te halen of meer geld in te zamelen. Bedrijven in hun ICO-fase kunnen de beste premiejagers inhuren. In ruil daarvoor krijgen ze een beter marketingbereik. Over het algemeen hebben deze premies betrekking op het delen van inhoud op sociale mediaplatforms. En als u de besten inhuurt, zal het ongetwijfeld groeien.

Door grote bounty-spelers aan te trekken, worden ook de kleinere getrokken. Over het algemeen krijgt de ICO een aanzienlijke boost, wat misschien niet het beste is voor de hele cryptocurrency-gemeenschap.


Laten we hieronder een aantal van de slechte gevolgen noemen.

  1. Het kan een vals gemeenschapsgevoel creëren. Iedereen hier is op zoek naar een uitkering.
  2. De premiejagers kunnen de tokens verkopen nadat deze op de markt zijn uitgebracht.
  3. De lezers raken verzadigd en kunnen geen onderscheid maken tussen een gepromote post en een echte post.
  4. ICO-hypes worden kunstmatig gecreëerd en dit kan leiden tot onvoldoende investeringen in het cryptocurrency-ecosysteem.
  5. Pump and dump wordt steeds gebruikelijker op de markt

Al deze problemen kunnen echter worden uitgeroeid met behulp van het juiste kader voor premieprogramma’s. In het kader moeten de bedrijven hun intentie en manier vermelden om alle premiebijdragen bij te houden.

Hoe u geld kunt verdienen met Bounty?

Er zijn veel manieren waarop bedrijven bounty-activiteiten kunnen aanvragen voor hun ICO. Laten we ze hieronder opsommen.

  1. Campagne op sociale media

Bij deze activiteit doet de premiejager activiteiten op sociale media. Hun belangrijkste doel is om interactie te brengen en de betrokkenheid van campagnes te verbeteren met behulp van sociale media.

  1. Artikel schrijven

Het schrijven van artikelen is ook een populaire bezigheid. Premiejagers schrijven artikelen over de ICO en delen deze op blogs en andere websites.

  1. Bitcointalk Signature Bounties

De premies worden vrijgegeven wanneer de premiejager de ICO-handtekeningcode op Bitcointalk plaatst. Het is een snelle manier om een ​​aandeel in de ICO te krijgen.

  1. Vertaling premies

Bij deze activiteit vertalen premiejagers het project in verschillende regionale talen zoals Hindi, Duits, Nederlands, enz. Ze moeten belangrijke documenten vertalen, waaronder whitepaper, website of de Bitcointalk ANN-thread.

  1. Bugrapportage

Nieuwe projecten zijn altijd vatbaar voor bugs. Door premies te geven aan iedereen die bugs vindt, kan de snelheid waarmee bugs worden gevonden en verholpen worden verbeterd.

Ben je geïnteresseerd om er een te krijgen?

Toegang krijgen tot een bounty-programma voor cryptocurrency is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is een account aanmaken op Bitcointalk. Je zult talloze projecten volgen en waaraan je kunt werken!

U kunt ook volgen Icodrops en BountyOne. Ze vermelden alle aankomende en oude premies.

Premies zijn een integraal onderdeel van het hele cryptocurrency-ecosysteem. Het heeft echter zijn nadelen. In 2018 zullen we zien dat meer bedrijven premies gebruiken.

Ben je bekend met Airdrops? Zo niet, lees dan ons artikel over wat een Airdrop is?.

Dus, ga je ervoor? Of leer je er gewoon over? Reageer hieronder en laat het ons weten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map