De blockchain-influencers op YouTube zijn in staat om de cryptomarkt in een oogwenk te veranderen. Wanneer een top blockchain YouTuber een sterk sentiment uitzendt over een bepaald marktscenario, kan dit duizenden crypto-investeerders beïnvloeden om actie te ondernemen. Daarom is het voor elke blockchain-nerd of cryptocurrency-investeerder nodig om veel informatie van deze YouTube-influencers te krijgen.

In dit artikel hebben we de top 15 blockchain- en crypto-influencers op YouTube vermeld. Elke influencer heeft zijn niche van invloed in de grotere blockchain-gemeenschap.

Top Crypto- en Blockchain-beïnvloeders op YouTube

1. David Hay

David staat bekend om zijn unieke en vermakelijke benadering in zijn presentaties. Hij heeft zich gespecialiseerd in het verkennen van opkomende en nieuwe soorten crypto. Hij onderzoekt diepgaand hoe elk van de nieuwe virtuele valuta werkt en geeft advies over de beste manier om erin te investeren.


David presenteert ook nieuws over verschillende blockchains en biedt waardevol investeringsadvies. Je kunt hem volgen YouTube, hij heeft 122.651 abonnees.

2. Tone Vays

Tone is een gerenommeerd blockchain- en financieel adviseur. Hij is ook een leider van de gemeenschap en podcast-host. In de blockchain-gemeenschap staat de mening van Tone hoog aangeschreven en heeft hij invloed op miljoenen blockchain- en financiële enthousiastelingen wereldwijd..

Je kunt je abonneren op zijn YouTube, Tone heeft 64.364 abonnees.

3. Dr. Julian Hosp

Dr. Julian is een van de beste blockchain-influencers op YouTube. Julian is de mede-oprichter van het persoonlijke YouTube-kanaal van TenX. Hij presenteert blockchain-inhoud in verschillende talen, hij neemt ook fragmenten uit lange toespraken en maakt ze begrijpelijk.

Hij heeft lange tijd invloed gehad in de crypto-industrie. Zijn YouTube kanaal,  hij heeft 80.879 abonnees.

4. Ian Balina

Ian is een cryptocurrency-evangelist, adviseur en investeerder. Ian is een voormalig IBM analytics-evangelist, hij is te zien geweest in tal van tijdschriften zoals The Street, The Wall Street Channel, Huffington Post, Entrepreneur Magazine, Forbes en INC..

Hij staat bekend om zijn analysewerk, ondernemerschap en crypto-investeringen. Hij is beschikbaar op YouTube, Ian heeft 122.822 abonnees.

5. Crypto Bobby

Bobby is een actieve YouTube-evangelist. Hij is niet alleen actief op zijn kanaal, maar ook in andere gemeenschappen op YouTube. Hij is een gerenommeerde blockchain-insider die eerlijke meningen geeft over virtuele valuta.

Zijn presentaties gaan meestal over waardevolle klompjes en inzichten over trending crypto-nieuws.

U kunt zich abonneren op zijn YouTube kanaal, hij heeft 143.177 abonnees.

6. Andreas M. Antonopoulos

Andreas is een lange tijd YouTuber die eersteklas nieuws presenteert over blockchain-technologie en Bitcoin. Hij is ook een gerenommeerd project- en bitcoin-adviseur en leider van de gemeenschap.

Op zijn YouTube-kanaal communiceert hij vrijelijk met zijn abonnees en hij behoort tot de top blockchain-influencers op YouTube.

Zijn YouTube kanaal & hij heeft 149.215 abonnees.

7. Boxmining

Dit is een kanaal dat bekend staat om zijn toewijding aan blockchain-marktanalyse. Boxmining wordt ondersteund door verschillende YouTube-gemeenschappen. Het wordt grotendeels ondersteund omdat het belangrijke blockchain-onderwerpen presenteert in gemakkelijk te begrijpen video’s.

Daarnaast presenteert Boxmining ook nieuws over hoe blockchain wordt ontvangen in verschillende delen van de wereld.

Het is YouTube kanaal, Het heeft 197.248 abonnees.

8. Crypt0

Dit is een gerenommeerde YouTube-leider op het crypto-nieuws. De zender biedt een breed scala aan nieuws. De video die hier wordt gepost, heeft voornamelijk betrekking op het laatste nieuws en aankomende evenementen. Het bevat ook video van interviews met verschillende leiders van de gemeenschap.

Abonneer je op YouTube van Crypt0 kanaal.

Er zijn 109.799 abonnees.

9. Louis Thomas

Thomas bespreekt actuele gebeurtenissen op blockchain en cryptomarkttrends. Hij is ook een sociaal-politieke commentator. Zijn YouTube-video’s gaan meestal over nieuws over virtuele valuta en zijn persoonlijke ervaring als belegger in cryptocurrency.

Louis behoort tot de top blockchain-influencers op YouTube omdat zijn video’s door miljoenen kijkers worden bekeken.

Zijn YouTube kanaal heeft 96.264 abonnees.

10. Muntenbeheersing

Dit is een kanaal dat zich toelegt op het brengen van trends in de cryptocurrency-markt. Het brengt zijn updates alle weekdagen. De belangrijkste focus ligt op macro-factoren die de markt beïnvloeden. Afgezien daarvan presenteren ze ook waardevolle tips die een investeerder kan gebruiken bij het nemen van beslissingen en een betere investeerder kan worden.

Je kunt YouTube van Coin Mastery volgen kanaal en sluit je aan bij de 129.068 abonnees.

11. Ameer Rosic

Ameer is een blockchain-evangelist, ondernemer, investeerder en marketingexpert. Hij is ook een gerenommeerde blockchain-spreker die op verschillende universiteiten lezingen heeft gehouden over blockchain. Daarnaast is Ameer een top influencer in de blockchain-industrie. Hij is ook een blockchain-blogger.

Abonneer je op zijn YouTube kanaal, Hij heeft 167.588 abonnees.

12. Ivan op Tech

Ivan is een software-engineer, opvoeder, analist en een internationale spreker over de blockchain. Zijn eersteklas technische blockchain-analyse wordt zeer gerespecteerd in de blockchain-industrie. Hij is populair vanwege zijn openhartige meningen over blockchain-evenementen.

Zijn YouTube kanaal omvat meer dan 173.436 abonnees.

13. Gedecentraliseerde tv

Het is opgericht door Peter Saddington. Peter is een gerespecteerde influencer in de blockchain-industrie. Hij staat bekend om zijn unieke en vermakelijke video’s op YouTube. Zijn video’s bevatten meestal nieuws over cryptocurrency en trending cars.

U kunt zich abonneren op gedecentraliseerde tv op YouTube hier, Het heeft 67.426 abonnees.

14. Chris Dunn

Chris is een oude YouTuber die educatieve video’s presenteert over crypto-investeringen. Zijn video’s zijn bedoeld om investeerders te helpen de huidige economische sfeer te begrijpen voordat ze kunnen investeren.

Zijn video’s over het creëren van rijkdom hebben ertoe geleid dat hij een grote gemeenschap van abonnees heeft. Chris is een van de beste blockchain-influencers op YouTube. Je kunt je op zijn kanaal abonneren hier.

Chris heeft 198.226 abonnees.

15. Crypto-investeerder

Crypto-investeerder is een YouTube-kanaal. Het wordt gehost door een deskundige gemeenschapsleider, cryptocurrency-investeerder met een financiële achtergrond. De inhoud die op dit kanaal wordt gepost, bevat waardevolle fundamentele analyse van aandelen en crypto-investeringen.

De informatie die over crypto-investeerders wordt gedeeld, heeft duizenden investeerders geholpen zwendelprojecten en onvoorspelbare markttrends te vermijden.

U kunt zich abonneren op YouTube van crypto-investeerder kanaal en sluit je aan bij meer dan 150.000 abonnees.

Er zijn 150.122 abonnees.

 

Lees ook,

  • Top 20 beïnvloeders in Blockchain-technologie volgen in 2018
  • Top 5 blockchain- en cryptocurrency-boeken
  • Top 5 Blockchain-podcasts om te volgen in 2018

 

Wat vind je van deze Youtubers-lijst? Bekend met een andere influencer? Laat ons uw mening weten in de commentaarsectie hieronder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me