Telkens wanneer u een nieuwe branche zoals blockchain betreedt, is het van het grootste belang om influencers te vinden. Daarom geven we je graag onze lijst met de top 20 blockchain-technologie-influencers. De influencers in blockchain-technologie op onze lijst zijn een bron van inspiratie voor zowel blockchain-aspiranten als geeks. Zorg ervoor dat u, naast de onderstaande lijst, gelijke tred houdt met alle blockchain-ontwikkelingen.

Top 20 Twitter-beïnvloeders in Blockchain-technologie

1. Joseph Lubin

Joseph is de mede-oprichter van het blockchain-verwerkingsplatform van ethereum. Het is een gedecentraliseerd platform dat verbinding maakt met de virtuele machine. Joseph’s bijdrage aan blockchain-technologie verbreedt de blockchain-database. Hij is de grondlegger van consensussystemen (ConsenSys). Dit is een blockchain-softwarebedrijf.

Je moet Joseph volgen omdat zijn visie is om producten en projecten te ontwikkelen voor zowel de private als de publieke blockchains. Hij werkt momenteel aan de WWW-versie3 die zowel mobiele als webapplicaties kan leveren met behulp van blockchain. We zijn het er allemaal over eens dat Joseph een leider is en een van de beste beïnvloeders in Blockchain-technologie.


Je kunt Joseph volgen Twitter waar hij 81.700 volgers heeft:

2. Andreas M. Antonopoulos

Andreas is de belangrijkste blockchain- en bitcoin-specialist. Hij is ook een spreker, auteur en docent. Hij staat erom bekend het complexe jargon van blockchaintechnologie begrijpelijk te maken voor de gewone man.

Zijn bijdrage aan de blockchain zijn videogesprekken over ethereum, blockchain en bitcoin. Hij is ook een auteur. Zijn boeken zijn onder meer ‘The Internet Money’, deel 1 en 2 en ‘Mastering Bitcoin’

Andreas is absoluut een van de beste beïnvloeders in Blockchain-technologie, de volgende zijn de redenen waarom je Andreas zou moeten volgen:

• Hij is van plan nieuwe gebruikers te helpen bitcoin te krijgen

• Bijdragen aan de open source-projecten van bitcoin.

Andreas is beschikbaar op Twitter.

Andreas heeft 424.000 volgers op Twitter.

3. Charlie Lee

Hij is een voormalig Googler en de oprichter van Litecoin. Zijn bijdrage aan de blockchain-technologie is de introductie van Litecoin-hashing. De hashing maakt gebruik van een op scripts gebaseerd algoritme. De Litecoin-hash is anders dan de SHA256 van Bitcoin.

Charlie’s hashing is 75% sneller. Daarnaast blogt hij tegenwoordig over blockchain en cryptocurrency in het algemeen. Je kunt zijn bijdragen krijgen op GitHub.

Je moet Charlie volgen vanwege de volgende 5-puntsvisie voor Litecoin:

• Verhoog handelsliquiditeit

• Verbeter de netbeveiliging

• Litecoin om als legaal geld te gebruiken

• Verbetering van de kapitalisatie van de markt

• Inclusief ondersteuning voor de handelaar

Je kunt Charlie volgen Twitter, Hij heeft 769.000 volgers.

4. Vitalik Buterin

Vitalik is de grondlegger van ethereum. Hij richtte ook bitcoin magazine op. Hij is een software-engineer. Ethereum is een soort open blockchain.

Vitalik heeft bijgedragen aan blockchain door ethereum op te richten, de eerste die de slimme contracten van blockchain gebruikte. Hij heeft ook bijgedragen aan het whitepaper van ethereum, heeft verschillende blogs geschreven over bitcoin, blockchain en de organisatie van ethereum op Wikipedia.

De visie van Vitalik is het oplossen van de schaalbaarheidsproblemen waarmee ethereum wordt geconfronteerd. Hij is ook van plan de opslagkosten van ether te verlagen. Hij is van plan de opslagruimte te verkleinen door de introductie van sharding van ethereum-knooppunten.

Vitalik behoort in 2018 tot de top influencers in blockchain-technologie.

Je kunt hem volgen Twitter. Hij heeft 765.000 volgers.

5. Roger Ver

Roger is een andere grote beïnvloeder in de blockchain-industrie. Hij is een van de eerste investeerders in bitcoin ICO’s. Hij heeft ook startups gekocht van andere cryptocurrencies zoals Zcash, BitPay, Blockchain om er maar een paar te noemen.

Roger is een stem om rekening mee te houden in de blockchain-industrie. Hij is beschikbaar op Twitter.

Hij heeft 529.000 volgers.

6. Nick Szabo

Nick is een onderzoeker op het gebied van geautomatiseerd contant geld en slimme contracten. Deze technieken zijn essentieel bij de decentralisatie van virtuele valuta. Hij is ook degene die de term ‘slimme contracten’ heeft bedacht

Zijn bijdrage aan de blockchain is dat hij in 1998 het protocol voor gedecentraliseerde virtuele valuta ontwikkelde. Momenteel blogt hij over verschillende blockchain- en cryptocurrency-onderwerpen.

Je moet Nick volgen, want zijn visie is om een ​​net van de tweede laag te ontwikkelen. Dit netwerk zal helpen bij het afwikkelen van kleinere uitwisselingen op bitcoin op een veilige en effectieve manier. Nick is een van de belangrijkste beïnvloeders in blockchain-technologie. Volg Nick op Twitter, Hij heeft 210.000 volgers.

7. Charlie Shrem

Charlie is de mede-oprichter van bitcoin foundation. Daarnaast werkt hij als adviseur voor verschillende bedrijven. De meest voorkomende bedrijven waarvan Charlie adviseur is, is Changelly.com.

Zijn belangrijkste bijdrage is door te adviseren. Hij is beschikbaar op Twitter en hij heeft meer dan 148.000 volgers.

8. Gavin Andresen

Gavin is een van de kernontwikkelaars van bitcoin core. Hij heeft een enorme kennis van de cryptocurrency-industrie.

Hij schrijft regelmatig blogs over crypto-nieuws en geeft handige handelstips.

Volg Gavin op Twitter.

Gavin heeft 139.000 volgers.

9. Tuur Demeester

Tuur is een bekende schrijver op Medium voor bitcoin. Hij is ook een investeerder en econoom, hij draagt ​​bij door nuttige bitcoin-nuggets te bewijzen aan zijn volgers.

Hij heeft meer dan 165.000 volgers op Twitter. Je kunt hem ook volgen Twitter.

10. Don Tapscott

Don is een blockchain-engineer. Hij is ook een auteur, “Blockchain Revolution” Daarnaast; Don is de bestsellerauteur van de digitale economie, Wikinomics en andere boeken.

Don is ook de CEO van de Tapscott-groep. Hij heeft enorm bijgedragen aan blockchain-technologie door verhelderende, evenwichtige en grondige begeleiding te geven in de industrie.

Je moet hem volgen, want zijn doel is om doorbraken voor blockchain te identificeren, zowel in de overheid als in het bedrijfsleven. Hij probeert de financiële sector te transformeren door het internet of things te animeren, zowel persoonlijke als organisatorische veiligheid te vergroten.

Je kunt Don volgen Twitter.

Hij heeft 110.000 volgers op Twitter.

11. Josh Olszewics

Josh is een cryptohandelaar. Hij is ook een investeerder, Josh deelt veel geweldige tips op zijn tweets die u kunnen helpen bij uw handelen. Hij levert ook een bijdrage aan de grootboekstatus via podcasts.

Je kunt Josh volgen Twitter.

Josh heeft 107.000 volgers.

12. Laura Shin

Laura is een eersteklas blockchain- en cryptojournalist. Ze is te zien in vele toppublicaties, waaronder Forbes. Ze heeft een enorme kennis over blockchain en cryptocurrency.

Daarnaast host Laura 2 podcasts, namelijk Unconfirmed en Unchained. Via deze podcasts deelt ze haar schat aan kennis over blockchain-technologie en crypto.

Vind Laura op Twitter, Ze heeft 90.088 volgers.

13. Elizabeth Stark

Elizabeth is een voormalig professor aan Yale en Stamford. Ze is ook de mede-oprichter van lightening labs. Ze gebruiken blockchain-technologie om transacties voor hun diensten te geven.

Haar bijdrage aan de blockchain is om studenten te leren hoe peer-to-peer-technologie werkt.

Ze is beschikbaar op Twitter. Elizabeth heeft 74.700 volgers.

14. Nicolas Cary

Nicolas is de CEO en oprichter van de blockchain. Het is de ruggengraat van zowel ethereum- als bitcoin-portefeuilles. Het heeft meer dan 20 miljoen portemonnees over de hele wereld.

Zijn bijdrage is de blockchain waarop bitcoin en ethereum draait. Het is de meest vertrouwde blokverkenner.

Het doel van Nicolas is om gelddiensten te blijven bieden aan verschillende klanten over de hele wereld. Hij wil ook een toegankelijk, open en rechtvaardig financieel platform voor de toekomst ontwikkelen.

Je kunt hem volgen Twitter.

Nicolas heeft 38.700 volgers.

15. Adam Ludwin

Adam is de CEO en weldoener van Chain. De keten is verantwoordelijk voor het opbouwen van de cryptografische records voor financiële records. Daarnaast definieerde hij cryptocurrency als een activaklasse.

Zijn bijdrage aan de blockchain-technologie omvat de creatie van Sequence. Een sequentie is software voor het registreren en beheren van saldi. Het is een cloudgebaseerd grootboek voor balansbeheer in handels- en financiële portefeuilles, bijv. forex exchange, onder andere leningen.

Je moet Adam volgen omdat hij van plan is om de beschikbare financiële gerelateerde platforms te veranderen. Hij is van plan een soortgelijk platform te gebruiken als in bitcoin om de beschikbare middelen en geld te digitaliseren.

Adam is een van de top influencers in blockchain-technologie in 2018. Je kunt Adam volgen Twitter, Adam heeft 20.600 volgers.

16. Jed McCaleb

Jed McCaleb is de ontwikkelaar van Stellar Development Foundation. Hij ontwikkelde ook de eerste uitwisseling van bitcoin – Mt. Gox. Momenteel houdt Jed toezicht op de ontwikkeling van een gedistribueerd grootboek voor blockchain waarmee waarschijnlijk waarden zoals betalingen kunnen worden overgedragen.

De bijdrage van Jed aan de blockchain-technologie is de oprichting van Stellar. Stellar heeft de mogelijkheid om native kopieën van transacties in een cryptografisch grootboek te bewaren.

Je moet Jed volgen, want zijn visie is om Stellar aan zoveel mogelijk mensen te geven. Hoewel het nog niet klaar is, is het bijna.

Je kunt Jed volgen Twitter, hij heeft 19.200 volgers.

17. Vincent Briatore

Vincent is een invloedrijke figuur in cryptocurrency. Hij is analist op het gebied van digitale activa, ICO-investeerder en DApp-ontwikkelaar.

Zijn bijdrage zijn regelmatige blogs over handel in cryptocurrency. Hij deelt ook handelstips op zijn blog. Hij heeft talloze volgers.

Om Vincent te volgen Twitter. Hij heeft 21.800 volgers.

18. Ameer Rosic

Ameer is een blockchain-evangelist. Hij is ook een ICO-investeerder en ondernemer. Hij is ook een bekende spreker en instructeur.

Zijn bijdrage aan de blockchain omvat de opleiding van de blockchain-aspiranten via zijn YouTube-video’s.

Hij is beschikbaar in Twitter.

Ameer heeft 19.800 volgers.

19. Brian Krogsgard

Brian levert een bijdrage aan de grootboekstatus. Dit is een website voor liefhebbers van crypto- en blockchain. Het is een nieuwe site die een verzameling verhalen heeft die puur over virtuele valuta gaan. Het bevat ook basisprincipes, bronnen en technische analyse van verschillende cryptocurrencies.

Ledger-status is een van de belangrijkste beïnvloeders van blockchain-technologie in 2018. Je kunt het volgen Twitter.

Hij heeft 13.100 volgers op Twitter.

20. Richard Gendal Brown

Gendal is momenteel technologieleider bij R3CEV. Dit is een organisatie van verschillende banken. Het doel van R3CEV is om geavanceerde gedeelde online grootboeken te creëren en te distribueren naar verschillende professionals op de financiële wereldmarkt.

Zijn bijdrage aan de blockchain-industrie is de corda. Dit is een op blockchain gebaseerd online grootboek voor open distributie. Corda is een slimme contracttechnologie waarmee een interoperabel gedeeld blockchain-netwerk kan worden geschreven. Het is erg veilig en sterk geprivatiseerd.

Richard wil bedrijven in staat stellen efficiënter te werken. Hij hoopt dit te bereiken door handelaars en bedrijven te synchroniseren. Hij werkt aan openbare blockchains die hij met blockchain wil automatiseren, beheren en vastleggen.

Richard is beschikbaar op Twitter en hij heeft 12.500 volgers.

Meer weten? Bekijk onze Top Blockchain-boeken en YouTube-influencerslijsten:

  • Top 15 Blockchain-beïnvloeders op YouTube
  • Top 5 Blockchain-podcasts om te volgen in 2018
  • Top 5 blockchain- en cryptocurrency-boeken

Nu is het tijd om van je te horen, welke is de beste blockchain-beïnvloeder? Kent u Top Influencers in Blockchain Technology die op deze lijst zouden moeten voorkomen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me