Is de kerstsfeer al begonnen? Als je het meeste uit het winkelweekend van dit jaar na Thanksgiving wilt halen, dan heeft 101 Blockchains precies wat je zoekt in de winkel. We zijn erg blij om aan te kondigen dat je geweldige deals kunt krijgen voor onze cursussen en certificeringen met de 101 Blockchains Black Friday Sale. 101 Blockchains is een game-changer geweest in blockchain-onderwijs en -onderzoek met de steun van experts uit de industrie.

Dit jaar wilden we onze klanten iets speciaals geven om te koesteren en het meeste uit hun vakantie te halen. Kies ervoor om er een te kopen voor uzelf of als cadeau voor uw vrienden; 101 Blockchains-cursussen en -certificeringen hebben voor iedereen een opwindende waarde. Laat ons u de details van onze Black Friday-uitverkoop dit jaar laten zien en wat u kunt krijgen met uw waardevolle investeringen.

101 Blockchains Grand Sale is terug en blijft geldig van 23 december 2020 tot 3 januari 2021. Gebruik coupon HAPPYDEAL en ontvang 40% korting op de 101 Blockchains Blockchain-cursussen en -certificeringen.

Betekenis van Thanksgiving en Black Friday

Laten we, voordat we naar de beschrijving van de 101 Blockchains Black Friday Sale gaan, even stilstaan ​​bij de specialiteit van Thanksgiving en Black Friday. Zoals de naam al doet vermoeden, is Thanksgiving de tijd van het jaar waarin een blijk van dankbaarheid moet worden gegeven. Met de kerstperiode slechts een maand verwijderd, luidt Thanksgiving de vroege fase van de vakantie in!

Gezinnen die op één plek samenkomen, een uitgebreid diner aan een tafel delen en geschenken uitwisselen, zijn altijd de belangrijkste hoogtepunten van Thanksgiving geweest. De dag na Thanksgiving draagt ​​de titel ‘Black Friday’, vermoedelijk bedoeld om de melancholie na een feestelijke dag te laten zien. De dag van ‘Black Friday’ heeft echter meer te bieden dan het oppervlakkig lijkt.

Black Friday belooft veel meer in tegenstelling tot de gelijknamige betekenis. Black Friday markeert het begin van het vakantieweekend en gaat gepaard met vele aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen van verschillende winkels. Reuzen in de detailhandel springen in het spel met enorme kortingen en lucratieve deals, en we zijn ook in dit jaar.

Er is weinig ruimte om dergelijke aanbiedingen te negeren terwijl het weekend op zijn plaats is, en de Black Friday-trend heeft zich in de loop van de jaren geleidelijk opgebouwd. Afgezien van winkels hebben veel e-commerce winkels en e-learningplatforms de trend ingehaald. Als gevolg hiervan kun je veel Black Friday-verkopen vinden op de websites van online cursusaanbieders.

Het interessante is dat de verrassingen met Black Friday Sale pas op de corresponderende maandag stoppen. Het plezier van winkelen gaat door tijdens het weekend en duurt tot maandag, waardoor de trend van Cyber ​​Monday wordt bevestigd. Dus, vanaf Thanksgiving en doorlopend met Black Friday in het weekend tot maandag, kunnen shoppers een gala-tijd hebben.

Bekijk nu 101 Blockchains-certificeringen en trainingscursussen!

101 Blockchains Black Friday-uitverkoop

101 Blockchains heeft dit jaar Black Friday Sales geïntroduceerd om de geest van Thanksgiving en kerstinkopen te vieren. Als gerenommeerde e-learningprovider in blockchain-technologie zijn 101 Blockchains-certificeringen en cursussen erg populair onder Blockchain-enthousiastelingen.

Als je je plannen om 101 Blockchains-cursussen en -certificeringen te kopen echter hebt uitgesteld, dan is de 101 Blockchains Black Friday-uitverkoop het beste voor jou. Het meest interessante hoogtepunt van de Black Friday-verkoop van 101 Blockchains is dat deze eerder begint en langer duurt.


We beginnen de Black Friday-uitverkoop twee dagen voor Thanksgiving (26 november), d.w.z. op 24 november, en het zal doorgaan tot een dag na Cyber ​​Monday (30 november), d.w.z. 1 december.

We wilden dat onze klanten de haast zouden vermijden en hun eigen tijd zouden nemen om hun favoriete leermiddelen te kiezen. U kunt achteroverleunen op uw laptops of telefoons en weloverwogen beslissingen nemen over de trainingen en certificeringen die u wilt met alle extra tijd.

Wat krijg je in 101 Blockchains Black Friday-uitverkoop?

We bieden dit jaar een vaste korting van 40% op al onze certificeringen en trainingen tijdens onze Black Friday Sale. 101 Blockchains streeft er voortdurend naar nieuwe leermiddelen te introduceren om blockchain-beoefenaars van ondernemingen en aspirant-blockchain-professionals te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden.

Het relatief gebrek aan aanbieders van blockchainonderwijs en certificering zorgt voor tegenslagen om meer te leren over verschillende specialisaties in de blockchain. We hebben echter met succes het vertrouwen van meer dan 11.000 enterprise blockchain-professionals gewekt met ons gevarieerde assortiment aan trainingen en certificeringen. Op de Black Friday-uitverkoop bieden we je een spannende flat 40% korting op de volgende certificeringen,

  • Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering
  • Gecertificeerde Blockchain Security Expert (CBSE) -certificering
  • Gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -certificering

Je kunt ook 40% korting krijgen op alle volgende 101 Blockchains professionele blockchain-trainingen,

  • Enterprise Blockchains en Supply Chain Management
  • Enterprise Blockchains en Trade Finance
  • Enterprise Blockchains Bruikbare sjablonen en tools

We hebben ook goed nieuws voor onze klanten dat we 40% korting bieden op onze nieuw gelanceerde cursussen. Je kunt de opwindende Black Friday-korting toepassen op de volgende nieuwe cursussen die we onlangs hebben gelanceerd,

  • Hoe u uw carrière kunt opbouwen in Enterprise Blockchains
  • Inleiding tot DeFi- Gedecentraliseerde financiële cursus

Bovendien kunt u zich zoals gewoonlijk ook inschrijven voor onze gratis Enterprise Blockchains Fundamentals-training om uw blockchain-trainingstraject te beginnen..

Het toenemende belang van blockchain-technologie heeft een prominente revolutie teweeggebracht in technologische certificering en training. We willen onze gemeenschap van lerenden en zakelijke blockchain-beoefenaars helpen om te profiteren van de opkomende carrièremogelijkheden van blockchain. De Black Friday-deals voor 101 blockchains zouden mensen ondersteunen die kosteneffectieve oplossingen willen voor blockchain-educatie en training.

Laatste woorden

De 101 Blockchains Black Friday-uitverkoop is ons unieke initiatief om blockchain-educatie en training te bevorderen. Dit kerstinkopenseizoen willen we onze trainingsbronnen en certificeringen uitbreiden tot het maximale aantal leerlingen. Gerenommeerde experts uit de industrie maken onze leermiddelen met jarenlange ervaring in de blockchain-praktijk en diverse bedrijfsprojecten.

Daarom kunnen we de zekerheid bieden van ideale platforms voor het ontwikkelen van uw blockchain-vaardigheden. De deals van Black Friday op 101 Blockchain geven u ook veel tijd om na te denken voordat u koopt. Klanten kunnen al hun opties zorgvuldig evalueren voordat ze de keuze van cursussen of certificeringen die ze willen kopen, definitief maken. Zet dus je klok in en bereid je nu voor op geweldige Black Friday-deals voor 101 Blockchains!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me