Blockchain Masterclass: Enterprise Blockchain-training

Ooit afgevraagd hoe blockchain uw organisatie echt kan helpen groeien? Blockchain-technologie is momenteel een van de toonaangevende innovaties en onze blockchain-masterclass behandelt alle kernwaarden van deze krachtige technologie. In onze blockchain-masterclass combineren we diepgaand onderzoek met praktijktoepassingen en verschillende voorbeelden.

Elke persoon die onze masterclass bijwoont, zal het concept van blockchain voor bedrijven kunnen begrijpen en die kennis kunnen gebruiken voor hun zakelijke blockchain digitale transformatie.

Kijk dus eens wat we voor u in petto hebben!

Enterprise Blockchain Masterclass

London School of Economics, 2019

Waarom onze Enterprise Blockchain-training gebruiken??

Elk onderwerp dat in de private blockchain-masterclass wordt behandeld, zal je helpen de technologie en het algehele landschap grondiger te begrijpen. Bovendien kunt u op deze manier vrij gemakkelijk deelnemen aan de nieuwe grens. We scheppen echter vooral op over onze private blockchain-masterclass om drie belangrijke redenen:

 • Strategische benaderingen:

De blockchain masterclass biedt strategische benaderingen die je kennis vergroten.

 • Gericht op industrieën:

Om uw bedrijf te helpen bloeien, moet u zich richten op de juiste bedrijfstakken. Bovendien krijgt u met onze blockchain-masterclass de nieuwste inzichten in de branche om u te helpen de juiste marktplaatsen te bereiken.

 • Effectieve gebruiksscenario’s:

We zullen u ook informeren over de huidige use-cases voor blockchain voor bedrijven. Deze lessen zullen u helpen uw blockchain-integratie nauwkeuriger te modelleren.

 • Privésessies:

Onze masterclasses zijn allemaal privésessies die uitsluitend zijn bedoeld voor contactadvertenties van bedrijfskwaliteit. U krijgt dus eersteklas lessen met meer aandacht voor uw zakelijke behoeften. Bovendien zul je vrijer met onze instructeur kunnen communiceren, waardoor je sneller leert.


Beschrijving van onze Business Blockchain-training

In onze blockchain masterclass gaan we diep in op blockchain technologie en alles wat met deze technologie te maken heeft. Onze lessen zijn voornamelijk voor leidinggevenden en individuen die de impact van blockchain op hun respectievelijke industrieën willen onderzoeken en de mogelijke risicofactoren willen begrijpen en formuleren..

Blockchain-technologie is een ontwrichtende kracht om traditionele bedrijven te beïnvloeden. Al deze verstoringen ontvouwen zich naarmate de technologie evolueert. Deze technologie heeft invloed op een groot aantal sectoren, waaronder toeleveringsketen, gezondheidszorg, overheid, financiën, handel, detailhandel en nog veel meer.

Dat is de reden waarom een ​​groot aantal leiders en leidinggevenden nu op zoek is naar goede bronnen om de technologie efficiënter te begrijpen, zodat ze deze ook kunnen gebruiken voor hun verbetering..

Onze private blockchain masterclass bevat ‘no fluff’-materialen en we leveren inzichtelijke kennis voor deze professionals. Bovendien behandelt onze masterclass-instructeur elk onderwerp een voor een op een simplistische manier die voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is.

Dus als je op zoek bent naar enterprise blockchain-training, dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Enterprise Blockchain Masterclass

Enterprise Blockchain Masterclass @ juli 2019

Welke onderwerpen zullen onze Blockchain Business Training behandelen?

Onze instructeur behandelt een breed scala aan onderwerpen, en bij elke les behandelt hij –

 • Blockchain-grondbeginselen:

Alle basisprincipes van de blockchain-training, te beginnen met wat het is, hoe het werkt, de belangrijkste kenmerken van de technologie.

 • Blockchain-woordenlijst:

Neem enkele belangrijke Blockchain-termen door. U moet deze speciale termen kennen om het concept van deze technologie volledig onder de knie te krijgen.

 • Blockchain-geschiedenis:

Geschiedenis van de technologie en hoe blockchain-technologie zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

 • Verschillende soorten blockchains:

Drie algemene soorten blockchain die u kunt gebruiken bij digitale transformatie, zoals openbare, particuliere en federatieve netwerken. Verder zijn er twee soorten toestemming – Toegestaan ​​en Zonder toestemming. Onze instructeur zal deze netwerken ook vergelijken in de business blockchain training.

 • Blockchain digitale transformatie:

Bekijk de digitale transformatie van blockchain en laat zien welke bedrijven deze transformatie al doormaken.

 • Slimme contracten:

Wanneer en waar u ze moet gebruiken en in welke branches ze het meest nodig hebben.

 • Populaire zakelijke trends:

Huidige zakelijke trends met betrekking tot blockchain – STO’s, BAAS (Blockchain as a Service), Stablecoins en meer.

 • DLT’s:

Verschillende gedistribueerde grootboektechnologieën (DLT’s) anders dan blockchain die de moeite van het onderzoeken waard zijn.

 • Web 3.0 en internet:

Toekomstscenario’s van blockchain zoals Web 3.0 – het nieuwe gedecentraliseerde internet, IOT en nog veel meer.

 • Gebruiksscenario’s voor ondernemingen:

Volg de use-cases van blockchain-ondernemingen op en bespreek de verschillende bedrijfsmodellen voor uw bedrijf.

 • Enterprise Blockchain-bedrijven:

Bekijk de populaire blockchain voor ondernemingen waar u naar moet kijken en hoe deze werken en die u kunnen helpen. We zullen voornamelijk opnemen Hyperledger, Ethereum en Corda in de enterprise blockchain-training.

 • Casestudy’s voor ondernemingen:

Verschillende casestudy’s van grote ondernemingen en hoe deze verschillende industrieën blockchains implementeren, zoals detailhandel, overheid, gezondheidszorg, verzekeringen en nog veel meer.

 • Implementaties Uitdagingen:

Er zijn enkele implementatie-uitdagingen die u zeker moet weten voordat u aan de slag gaat. We zullen ze allemaal grondig behandelen.

 • POC-strategie:

Hoe u uw POC-strategie (Proof of Concept) moet ontwikkelen.

 • Enterprise Blockchain-workshop:

Hier leert u nieuwe ideeën voor uw bedrijf te innoveren.

 • Hands-on-oefeningen:

Praktische oefeningen om u te helpen het hele concept van de blockchain-masterclass te begrijpen.

Blockchain-topluidspreker

Verandering Gezondheidszorg, 2019

Is het cursusmateriaal inbegrepen??

Ja, we zullen de presentatiedia’s (100+ pagina’s) samen met het cursusboek opnemen voor elke student die onze blockchain-masterclass bijwoont. Bovendien actualiseren en herzien we elk cursusmateriaal om u zoveel mogelijk de meest recente informatie te geven.

Wie zou de Blockchain-masterclass moeten bijwonen?

De blockchain voor zakelijke en zakelijke training is specifiek ontworpen voor niet-technische en technische mensen die een krachtig begrip willen ontwikkelen van de hele blockchain-technologie en de impact op ondernemingen.

CIO’s, CTO’s, CEO’s, innovatiemanagers, strategische directeuren en VP’s, bedrijfsleiders, besluitvormers en ondernemers moeten dus zeker onze bedrijfstrainingen volgen..

Bovendien moeten overheidsinstellingen, handelsorganisaties, gemeenten of welke professional dan ook die zich bezighoudt met technologische en industriële transformatie van organisaties, zeker onze blockchain-bedrijfstraining uitproberen..

Certificering van voltooiing

Alle deelnemers die de private blockchain-masterclass bijwonen en de enterprise blockchain-workshop voltooien, krijgen het 101 Blockchains Certificate of Completion.

Over de instructeur

Aviv Lichtigstein is een ervaren leider en ondernemer met uitgebreide ervaring in het bouwen van hoogwaardige producten met behulp van kunstmatige intelligentie en big data. Hij is ook de CEO en oprichter van een van ‘s werelds toonaangevende resource-portals voor blockchain – 101Blockchains.com.

Aangezien Aviv meer dan 12 jaar senior executive is, heeft hij nu uitgebreide ervaring op verschillende gebieden waar hij deelneemt in zakelijke, operationele en technisch georiënteerde functies. Bovendien is hij efficiënt in het lanceren, groeien en uitvoeren van programma’s en projecten met behulp van tal van bedrijfsmodellen. Met de genialiteit en humor van Aviv dreef hij veel gerenommeerde startups naar Fortune 500-bedrijven naar hun succes en glorie.

Afgezien van al deze zaken, toont Aviv een enorm niveau van expertise in het ontwikkelen en beheren van teams om bedrijven en producten te ontwikkelen. Bovendien Ironman-triatleet en een gepassioneerde reiziger.

Boek dus nu onze blockchain masterclass en leer van een van de allerbeste in de branche.

Laten we contact maken en ontdekken hoe we u kunnen helpen nieuwe waarde voor uw organisatie te genereren

U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map