101 Blockchains heeft nog een mijlpaal in zijn tas toegevoegd met de aankondiging van G2.com, Inc. Fall 2020 Reports. We hebben met succes de eerste plaats behaald ten opzichte van andere opmerkelijke online cursusaanbieders in de G2 Fall 2020-rapporten.

We hebben de badge van de ‘High Performer’ in handen gekregen in twee Grid Reports, namelijk Grid Report for Online Course Providers Fall 2020 en Grid Report for Technical Skills Development Fall 2020.

Deze prestatie is een duidelijke indicatie van de jarenlange inspanning en toewijding die is geïnvesteerd in het bouwen van 101 Blockchains-certificeringen en trainingen. De uitkomsten vestigen de reputatie van 101 Blockchains als een betrouwbaar platform voor blockchain-onderwijs en onderzoek. Bovendien laat het duidelijk de mening van klanten over dit innovatieve platform zien. Het resultaat van het G2 Grid Report for Online Course Providers Fall 2020 en Grid Report for Technical Skills Development Fall 2020 Reports is belangrijk voor het stimuleren van het moreel van het team bij 101 Blockchains.

Betekenis van de G2-rapporten najaar 2020


De evaluatie van G2 zorgt voor de allerhoogste zekerheid van geloofwaardigheid door het verzamelen van inzichten van studenten en bedrijven die 101 Blockchains gebruiken. De rapporten van G2 helpen bij het begrijpen van de verwachtingen van klanten om de kwaliteit van blockchain-trainingsbronnen te verbeteren. De feedback van klanten is een cruciale entiteit bij het verbeteren van de kwaliteit van blockchain-onderwijs- en trainingsmateriaal op 101 Blockchains. Het rapport biedt kansen om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel en de sterke punten van 101 Blockchains.

Op de lange termijn hangt de duurzaamheid van 101 Blockchains in grote mate af van het aanpassingsvermogen aan de behoeften van gebruikers. De resultaten van het G2 Grid-rapport voor online cursusaanbieders en de ontwikkeling van technische vaardigheden voor herfst 2020 tonen duidelijk de toewijding van 101 Blockchains aan om naar hun klanten te luisteren. Het resultaat is dat het ervoor kan zorgen dat klanten het beste serviceniveau krijgen. Het vertrouwen en de erkenning van klanten door deze resultaten zou de broodnodige inspiratie bieden om efficiënt in de behoeften van klanten te voorzien.

De badge die is ontvangen in het G2 Grid-rapport voor aanbieders van online cursussen najaar 2020 toont een hogere klanttevredenheid met een beperkte aanwezigheid op de markt van 101 blockchains. Terwijl de badge ontvangen in het G2 Grid Report for Technical Skills Development Fall 2020 de efficiëntie aantoont van 101 blockchains bij het leveren van een end-to-end leerervaring voor het aanscherpen van technische vaardigheden.

Sterke basis voor sterke prestaties

De toewijding van het team achter de oprichting van 101 Blockchains heeft de prestaties in de G2 Fall 2020 Reports gestimuleerd. Het succes van 101 Blockchains resoneert met de efficiëntie van het afstemmen van diensten op basis van de behoeften van klanten. Met het ontbreken van speciale blockchain-trainings- en onderzoeksplatforms, worden veel aspirant-professionals met tegenslagen geconfronteerd bij het ontwikkelen van hun blockchain-carrière.

101 Blockchains bieden niet alleen leermiddelen over blockchain-technologie, maar bieden ook loopbaanondersteuning. De rolspecifieke blockchain-certificeringen, vergezeld van trainingen over 101 blockchains, bieden haalbare kansen voor alle aspirant-blockchain-professionals.

Het belangrijkste is dat de focus van 101 Blockchains op verschillende vaardigheidsniveaus bij het ontwerpen van de trainingsbronnen en certificeringen geloofwaardige voordelen biedt. De badges in het G2 Grid-rapport voor aanbieders van online cursussen en het G2 Grid-rapport voor de ontwikkeling van technische vaardigheden najaar 2020 als vertrouwde, goed presterende aanbieder van onlinecursussen vormen een waar bewijs van het vertrouwen van veel studenten in 101 blockchains..

G2 zomer 2020 rapporteert 101 blockchains genoemd als high-performer online cursus

Een toppresteerder vanuit verschillende perspectieven

101 Blockchains is er ook trots op uitzonderlijk gepresteerd te hebben in verschillende aspecten van klanttevredenheid, en opzet en ondersteuning in het G2 Fall 2020 Grid Report for Online Course Providers en Grid Report for Technical Skills Development. Het rapport plaatst de beoordeling van 101 Blockchains boven het gemiddelde om te voldoen aan de eisen van de klant met de hoogwaardige Blockchain-certificering en trainingen.

Bovendien heeft 101 Blockchains verbluffende beoordelingen boven het gemiddelde kunnen scoren op het gebied van kwaliteit van ondersteuning, installatiegemak en administratiegemak. Klanten hebben 101 Blockchains ook hoog beoordeeld op het gebied van administratiegemak en kwaliteit van de ondersteuning. Het belangrijkste van alle badges in twee categorieën geeft aan dat 101 Blockchains in staat zijn om klanttevredenheid te garanderen met een lage aanwezigheid op de markt.

Je kunt ook de reviews van verschillende klanten over 101 Blockchains bekijken hier!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me