De rapporten van G2.com, Inc. Winter 2021 zijn verschenen en iedereen is verheugd te horen wat ze hebben gescoord. Veel bedrijven kijken op naar de G2 Winter 2021-rapporten die in het laatste deel van het jaar zijn onthuld. G2-rapporten hebben een aanzienlijke geloofwaardigheid omdat ze bekend staan ​​om het beoordelen van de best beoordeelde oplossingen op het gebied van technologie.

We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat 101 Blockchains in twee Grid Reports is uitgeroepen tot een high-performer, namelijk Grid Report for Online Course Providers Winter 2021 en Grid Report for Technical Skills Development Winter 2021. We hebben al topbadges gescoord in de G2 Summer 2020-rapporten, en de nieuwe resultaten van G2 hebben ons vertrouwen vergroot. De uitkomsten van de rapporten tonen de prominente sterke punten die onze vooruitgang hebben geholpen om onze klanten beter van dienst te zijn.

G2 Winter 2021-rapporten en ons succes

Wij, bij 101 Blockchains, zijn dankbaar voor onze enorme gemeenschap van studenten, experts en beoefenaars die ons hebben geholpen deze geweldige prestatie te bereiken in de G2 Winter 2021-rapporten. We hebben 7 verschillende nieuwe badges kunnen verdienen voor 2021. Klinkt motiverend, nietwaar?


G2 is een betrouwbare metgezel geweest in onze reis van evolutie als aanbieder van online cursussen op het gebied van blockchain. De rol van G2-rapporten om ons te helpen onze diensten te verbeteren om aan de behoeften van onze leerlingen te voldoen, is onmisbaar. Tegelijkertijd kan de feedback van gebruikers ons helpen onze sterke punten en verbeterpunten te begrijpen.

Vervolgens betuigen we ook onze oprechte dank aan de leerlingen en onze klanten voor het achterlaten van hun waardevolle getuigenissen over ons op G2. De steun van onze klanten heeft ons niet alleen geholpen nieuwe 101 Blockchains G2-badges te winnen, maar heeft ons ook geïnspireerd om beter klantensucces te behalen. Laten we nu eens kijken naar onze prestaties in de G2-rapporten voor winter 2021.

G2 Winter 2021101 Blockchains genoemd als High Performer

  • Hoge prestaties in winter 2021 X2

De Grid Reports for Online Course Providers Winter 2021 en Grid Report for Technical Skills Development Winter 2021 hebben ook 101 Blockchains geëerd met de ‘High Performer’ badge. De ‘High Performer’-badge voor winter 2021 is een duidelijke indicatie van onze prestaties op verschillende aspecten van klanttevredenheidsbeoordelingen.

Bovendien wordt de reputatie van 101 Blockchains G2-badges evenzeer ondersteund door onze score in de categorie van high-performers. 101 Blockchains scoren relatief hoger dan andere concurrenten.

Lees ook: 101 Blockchains benoemd tot High Performer in G2 Fall 2020 Report

  • Best presterende aanbieder van onlinecursussen voor kleine bedrijven

De volgende prestatie was de ‘High Performer’-badge in het Small Business Grid Report for Online Course Providers Winter 2021. Het Small-Business Grid for Online Course Providers in de G2 Winter 2021-rapporten rangschikt producten voor kleine bedrijven onder online cursusaanbieders.

De Grid-rapporten rangschikken providers op basis van aanwezigheid op de markt en klanttevredenheid. 101 Blockchains is erin geslaagd te concurreren met vele andere spelers in de categorie van high-performers om de badge te verdienen.

  • Toppresterende ontwikkeling van technische vaardigheden voor kleine bedrijven

101 Blockchains met de naam high performer in een andere categorie van G2-rapporten voor winter 2021 voor de ontwikkeling van technische vaardigheden voor kleine bedrijven. G2 heeft de waarde van blockchain treffend erkend als een belangrijke vereiste voor technische vaardigheid. Daarom heeft onze relatief nieuwe aanwezigheid op de markt met een uitzonderlijke kwaliteit van klanttevredenheid ons eer gebracht.

De ondersteuning van onze klanten is cruciaal bij het uitbreiden van de dienstverlening van 101 Blockchains. Ook hebben hun eerlijke beoordelingen de herkenning van 101 Blockchains voortdurend verbeterd. Hierdoor kunnen 101 Blockchains een breder publiek aanspreken op basis van hun vaardigheden en competenties.

  • Hoge prestaties in Europa

101 Blockchains scoorden de ‘High Performer’-badge in Europa volgens de Europe Regional Online Course Providers Winter 2021. De reden waarom 101 Blockchains volgens de G2-rapporten als een high-performer onder online cursusaanbieders in Europa werd genoemd, is de relatief hogere klanttevredenheidsscores.

  • Gemakkelijk zaken doen met en kwaliteit van ondersteuning

101 Blockchains heeft ook twee andere nieuwe G2-badges kunnen verzamelen in de Winter 2021-rapporten. De Relationship Index for Technical Skills Development Winter 2021 presenteerde twee G2-badges:

  • Het gemakkelijkst om zaken mee te doen
  • Beste ondersteuning

We hebben een aantal forse cijfers kunnen binnenhalen in de scores van de relatiegegevens die boven het verwachte gemiddelde uitstijgen. Deze prestatie was alleen mogelijk dankzij de steun van onze klanten. Volgens de relatie-index scoorden we bovengemiddeld op het gebied van relatiegegevens of aanbevelingsmogelijkheid. Bovendien houdt de Relationship Index ook rekening met het gemak van zakendoen en de kwaliteit van de ondersteuning voor een relatiescore van 101 Blockchains.

Nogmaals, we hebben hogere punten gescoord in vergelijking met het gemiddelde in termen van gemak van zakendoen. De score van 101 Blockchains op het gebied van kwaliteit van ondersteuning was full-on full, wat ruim boven het gemiddelde ligt. Daarom speelde een allround prestatie een cruciale rol bij het verdienen van de ‘Ease of Doing Business With’ en ‘Quality of Support’ G2-badges..

  • Liefde voor onze klanten

101 Blockchains heeft ook nog een veelbelovende beloning verdiend en nog een vermelding toegevoegd aan de 101 Blockchains G2-badges. De extra beloning is de ‘Users Love Us’-badge. Het is een duidelijke indicatie van de waardering van onze klanten voor ons aanbod. G2 heeft ons beloond met de ‘Users Love Us’ -badge nadat we ongeveer 20 recensies hadden verzameld. Bovendien voldeden we ook aan de voorwaarden om op alle beoordelingen een gemiddelde beoordeling van 4 sterren te krijgen.

U kunt ook kijken wat onze klanten over ons zeggen hier.

Allround prestaties in G2 Winter 2021-rapporten

De resultaten van de G2 Winter 2021-rapporten vormen een veelbelovende voorspelling voor 101 blockchains. Inmiddels zijn we er zeker van dat we beter dan wie dan ook kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Het belangrijkste is dat we onze identiteit hebben kunnen onderscheiden als een van de beste aanbieders van Blockchain-certificeringen en cursussen.

Tegelijkertijd laten de G2-rapporten ook zien dat we in staat zijn om sterke ondersteuningsmechanismen voor onze klanten te handhaven. Afgezien van de sterke punten, werpen de G2-rapporten ook licht op de zwakke punten in ons bedrijfsmodel. Dus nu streven we ernaar om te werken met weloverwogen beslissingen voor onze toekomstige initiatieven op basis van de feedback van onze gebruikers en om nog meer G2-badges toe te voegen aan onze bucket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me