Wie is Andreas Antonopoulos met de komst van blockchain? De resultaten van de ontwikkeling van blockchain zijn cryptocurrency, personeel en de toepassing ervan in verschillende sectoren. Een ding dat opvalt, is de piek van experts in cryptocurrency en blockchain.

Als je iemand hebt gezocht om verder te lezen, dan heb je waarschijnlijk allerlei soorten mensen ontmoet. Meestal zijn de meest invloedrijke mensen in de crypto-ruimte de projectontwikkelingsteams en -leiders. Oh, chief executives hebben ook een aandeel in het beïnvloeden van de crypto-ruimte. Maar er zijn anderen die hun invloed verminderen.

In de straten van de cryptostad heb je waarschijnlijk Andreas Antonopoulos ontmoet. Als je Antonopoulos nog niet hebt ontmoet, verlies je een stem met betrekking tot je cryptobelangen. Bovendien is hij een gerespecteerde specialist in de cryptocurrency-industrie. Daarom kunt u het zich niet veroorloven om hem te missen.

Afbeeldingscredits: antonopoulos.com


Dit artikel geeft je een idee van wie Andreas Antonopoulos is. Bovendien zijn weg naar de top in zijn branche.

Wie is Andreas Antonopoulos: Bio

In het recente verleden is er een piek in informatie over cryptocurrency. Met name beroemde catchphrases zijn als ‘hoe crypto kopen’, ‘crypto minen’ en ‘wat is de prijs van bitcoin’? Als u op Google zoekt naar crypto, zijn dat enkele van de trending topics.

Elk cryptoproject wil zichzelf bekend maken. Daarom zal u zoveel cryptogerelateerde informatie raken. De informatie zal zeker afkomstig zijn van een gemeenschap van ontwikkelaars, advocaten, tegenstanders, investeerders en andere mensen. Maar, hoe en waar komt Andreas Antonopoulos binnen?

Andreas Antonopoulos is een ervaren pleitbezorger en commentator van cryptocurrency. Hij heeft er velen op gewezen cryptocurrency en DLT. Oh! Het is de basis van crypto-activa.

Andreas is een topopleider van crypto en aanverwante technologieën en heeft conferenties, seminars bijgewoond en verschillende artikelen geschreven. Het meest opvallende is dat hij twee boeken heeft geschreven. Bovendien hebben de boeken een goede reputatie om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van crypto.

Andreas heeft een geschiedenis en waar al het enthousiasme voor blockchain begon.

Achtergrond van Andreas` Jeugd

Andreas Antonopoulos is Grieks en ook Brit. Al op jonge leeftijd had hij interesse in technologie. Gelukkig voor hem maakte hij na tien jaar kennis met computers. Een jonge geest met zijn nieuwsgierige aard zal alle computermachines verkennen. Als gevolg hiervan groeide een obsessie bij hem omdat hij meer wilde weten over computers.

Een andere ervaring in zijn jonge leeftijd die van direct belang was voor blockchain, was netwerkblootstelling. Andreas maakte op 14-jarige leeftijd het eerste contact met een modem en ook internet verbaasde hem.

In zijn late tienerjaren had Andreas besloten om zaken te doen. Integendeel, de corrupte Griekse samenleving gaf hem niet de vrijheid om na een paar zaken te bloeien. Vanwege de moeilijke economische tijden in Griekenland koos hij ervoor om naar Engeland te verhuizen.

In Engeland klom Andreas door de gelederen en ging hij naar de universiteit. Hij is een undergraduate van University College London met een graad in computerwetenschappen. Daarnaast is hij afgestudeerd in datacommunicatie, netwerk en gedistribueerde systemen.

Na zijn studie verhuisde Andreas naar de VS en was hij medeoprichter van Nemertes Research. Hij was ook betrokken bij de Cypherpunk-beweging. De beweging was tegen de controle van het recht op privacy door de Amerikaanse regering. En daarbij ontdekte hij crypto-tokens.

Andreas ‘eerste Bitcoin-ontdekking

De vorige functie van Andreas als expert en spreker voor bedrijven en fora maakte hem kwetsbaar. Niet kwetsbaar voor iets slechts. Maar kwetsbaar bij het kennen van Bitcoin. Bitcoin is de eerste stap die Andreas heeft gezet om meer te weten te komen over crypto.

Andreas Bitcoin-stap was een struikelblok dat deuren voor hem opende. Het is een ervaring die je wilt overkomen. Het is een verhaal dat hij graag vertelt over de manieren waarop hij zijn eerste stap zette.

Andreas ontmoette Bitcoin in 2011. Zijn gedachte was dat dit nerdgeld was. En dacht waarschijnlijk dat dit niet zijn ding was. Na een poging om meer te weten te komen over Bitcoin. Omdat hij niet wist dat crypto zijn ding zou zijn, negeerde hij het zes maanden lang. Meestal vergelijkt hij zijn ervaring met anderen die dezelfde onwetendheid hebben geleden.

Andreas ‘tweede Bitcoin struikelt naar carrière

De tweede keer dat Andreas crypto tegenkwam, was in een mailinglijstchat. In de chat zat een witboek van Satoshi Nakamoto – de oprichter van Bitcoin. Hij besloot het te lezen. Wist tot dan toe niet wat Bitcoin was. Hij was nu verlicht. In zijn waardering was Bitcoin geen valuta zoals de meeste mensen weten. Het belangrijkste was dat het een netwerk van vertrouwen was.

Nu, Bitcoin als een netwerk van vertrouwen is een gedachte die bestaat. Deze gedachte of liever een realiteit is gebruikt om te betwisten hoe mensen Bitcoin zien. Een populaire tweet beweert:

Blockchain is geen valutasysteem. Maar eerder een platform van vertrouwen. Valuta is er dus een van het gebruik ervan. – Andreas Antonopoulos

De ontmoeting met de whitepaper opende Andreas ‘ogen. De kennis van zijn campusdag kwam goed van pas. Hij kon alles lezen, schrijven, coderen en alles leren over cryptocurrency. Met meer uren om uit te zoeken wat dit nieuwe monster inhield, verloor Andreas gewicht. Kun je jezelf uithongeren om informatie te vinden? Andreas deed dat door inconsequente maaltijden te eten.

De obsessie met Andreas was te groot. Om deze reden waren alle inspanningen gericht op de onderontwikkelde industrie. Hij ging verder op zoek naar manieren om geld te verdienen. Je zou echter geen geld kunnen verdienen, laat staan ​​een carrière hebben. Maar alle inspanningen waren niet voor niets. Hij is nu in staat om blockchain-jargon voor je te castreren.

Andreas ‘Blockchain-carrière

Door de vaardigheden en kennis van blockchain is hij vanaf 2014 aangesteld als teaching fellow aan de Universiteit van Nicosia. In hetzelfde jaar overlegde hij met de Canadese senaat en de Australische senaat over cryptovalutawetten. Hij heeft ook overleg gepleegd met Blockchain.info bij hogere functies van chief executive of security en lid van de raad van bestuur.

Antonopoulos is een speciaal soort expert. Zozeer zelfs dat hij zijn advies onderwerpt aan onderwijs, cultuur, politiek, economie en menselijke perceptie.

Wie is Andreas Antonopoulos: Blockchain Energy

Te midden van alle rollen die hij voor bedrijven heeft vervuld, heeft hij het ook alleen moeten opnemen. Andreas is erin geslaagd zijn naam voor je bekend te maken. U kunt dus gemakkelijk meningen door hem laten delen.

Andreas heeft commentaar geleverd op de relatie tussen Bitcoin en de acceptatie ervan. Andreas deelt dat Bitcoin in 2009 is begonnen. In hetzelfde jaar was er de wereldwijde financiële crisis. Bitcoin kreeg enorme steun van het monetaire beleid dat volgde. Financiële instellingen ontkenden hun plicht na veel pijn van de middenklasse. Dus met weinig vertrouwen werd Blockchain als een platform van vertrouwen een optie.

ICO’s

Hij waarschuwt ook voor de mogelijkheid van hebzucht. Dienovereenkomstig is er potentieel voor oplichters om hun eerste muntenaanbod op te zetten. Een andere reden voor oplichters is dat Initial Coin Offering financiering heeft aangetrokken van investeerders die schreeuwen om crypto.

Uitwisselingen als wallets

Een andere waarschuwing is mogelijke onzekerheid voor uitwisselingen. Uitwisselingen fungeren als manieren om toegang te krijgen tot en te handelen in crypto. Maar dit hele proces is doorzeefd met risico’s. Uitwisselingen werken als portemonnees waar mensen hun geld in bewaren. Klinkt als bankieren, toch? Een systeemblockchain wil afschaffen. Geld is niet veilig omdat het beveiligingsmodel wordt genegeerd. De sleutels zijn gecentraliseerd en de uitwisselingen worden gehackt. Yobit werd gehackt, 4000 Bitcoins gestolen en gedwongen failliet te verklaren.

Crypto-onafhankelijkheid

Andreas, die een voorstander is van Bitcoin, zal zijn wegen verdedigen. In één geval benadrukt Andreas het belang van De geografische onafhankelijkheid van Bitcoin. Door de onafhankelijkheid komen mijnwerkers in de buurt van goedkope elektriciteit. Deze bewering komt voort uit de kritiek; mijnwerkers gebruiken veel elektriciteit. Een voorbeeld van goedkope elektriciteit is in de provincie Sichuan, China. Deze provincie herbergt een overvloed aan waterkracht met minder distributie. Hij vergelijkt kaarttransacties verder als een andere verkwistende activiteit.

De energie van Andreas Antonopoulos wordt tentoongesteld in zijn twee boeken die hij heeft geschreven om u te onderwijzen.

Wat is Bitcoin: Bitcoin beheersen

Bitcoin beheersen is het eerste boek dat in 2014 is uitgebracht, en The Internet of Money is een ander boek dat in 2016 is gepubliceerd. Je kunt verwachten dat je veel van deze twee boeken zult leren.

Het beheersen van Bitcoin is het perfecte werk en de perfecte vaardigheden die voor u op papier zijn gezet. Het is een veelgeprezen boek voor u die meer wilt leren over Bitcoin en blockchain-technologie. Andreas schreef het boek zodat hij het kon leren. Heel egoïstisch van hem zou je kunnen zeggen. Maar uiteindelijk is het een vermomde zegen. U kunt nu leren van zijn egoïstische daad.

Een van de manieren om iets te leren, is door het te onderwijzen – Andreas Antonopoulos

Het beheersen van Bitcoin is een gids voor codeerders. Maar vaardig in sterilisatiejargon, beschrijft Andreas de blockchain in duidelijke taal. U kunt dus ongeacht uw achtergrond lezen.

Het boek begint met de basisprincipes van Bitcoin. En het bouwt je op tot het meest complexe. ‘Wat is bitcoin’ en ‘zijn geschiedenis’ worden uitgebreid behandeld met bijbehorende succesverhalen. In hetzelfde boek kun je ingewikkelde details van het ontwerp en de werking van de blockchain verwachten.

Wat is Bitcoin: het internet van geld

Het internet van geld is een ander boek van Andreas dat je deelt, waarom Bitcoin. Het is een boek met de lezingen die Andreas voor jou heeft gehouden. U wilt de autoriteit van diepgaande inhoud niet missen.

In dit boek kijkt Andreas naar de mogelijkheden van Bitcoin. Hij is moedig in zijn uitspraken en voorspellingen. En het blijft Bitcoin betogen als de meest waardevolle innovatie van de afgelopen twee decennia. Hij gaat verder met te zeggen dat bitcoin een opensource-technologie, netwerk en valuta is.

In dit boek is hij hard voor banken. Hij wijst op het belang van bankieren. Niettemin stelt de combinatie van overheid en geld schadelijk. De samenwerking resulteert in corrupte instellingen die hoge kosten in rekening brengen dan bitcoin.

Pas op, het boek heeft een tweede deel. Je zou dus geen van de sprekende evenementen van Andreas missen.

Gemeenschap breekt los meer dan 100 BTC

Net als jij en ik kan Andreas uitdagingen hebben. Maar deze uitdagingen worden overwonnen door de steun van anderen. Je zou gemakkelijk denken dat Andreas een miljardair was en is – gezien zijn positie. Dat gebeurde echter pas onlangs toen Roger Ver de investeringsopties van Andreas aanviel.

Roger Ver trok de miljonairstatus van Andreas in twijfel. Roger zei dat als Andreas in 2012 $ 300 in bitcoin had geïnvesteerd, hij miljonair zou zijn. Andreas reageerde door te zeggen dat hij voor werkte en dat hij alleen maar uit de schulden was gekomen. Hij was in staat om zijn rekeningen van aangemelde supporters te betalen voor $ 5 per maand.

Bovendien zei Andreas dat hij in Bitcoin had geïnvesteerd, maar verkocht na familieverplichtingen zoals huur. Nu, dit plaatste hem als een familieman. Je zult een man niet kruisigen omdat hij zijn gezin op de eerste plaats stelt.

Deze hele online incidentie trok veel supporters aan om bij te dragen. Van de ene op de andere dag was Andreas miljonair geworden door de genade van zijn volgelingen.

Er zijn meer dan 100 Bitcoins aan hem geschonken. Ik wed dat dit ‘s werelds grootste donatie aan een individu is. Meer nog, voor iemand die een van de grootste voorstanders van cryptovaluta is.

Hij waardeerde de donaties in een blogpost waarin hij uitlegde in welke staat hij verkeerde.

De cryptogemeenschap handelde om een ​​van hen te ondersteunen.

Vooruitziendheid van cryptocurrency

Wil je ambitieus genoemd worden, dan moet je mikken op de toekomst. Andreas heeft dat gedaan. Hij bereidt je voor om te weten wat de toekomst zal brengen.

Andreas is een boek aan het schrijven. Het boek bewijst Andreas toewijding aan crypto en de groei ervan. Een ander monster dat naar boven is gekomen, is Ethereum. Je zult denken dat Andreas alle voorkeur heeft voor Bitcoin. Andreas behandelt Ethereum echter in Mastering Ethereum. Het boek wordt dit jaar verwacht.

In Mastering Ethereum verwacht je de manieren waarop Ethereum werkt en hoe je slimme contracten en dApps schrijft.

Andreas in een recent interview, legt zijn verwachtingen voor cryptocurrency en Bitcoin-ontwikkeling uit. Verder schetst hij vier belangrijke dingen die u kunt verwachten: meer uitwisselingen, voortdurende ontwikkeling van portemonnee, onderwijssystemen en uitgifte van geldautomaten.

Meer uitwisselingen zorgen ervoor dat cryptodiensten wereldwijd zijn. Bovendien hebben de meeste uitwisselingen betrekking op de lokale context. De bijlage belemmert de mogelijkheid om een ​​geldstroom op de cryptomarkt in stand te houden. Andreas beveelt vier uitwisselingen per land aan.

Portemonnee-ontwikkeling zorgt ervoor dat crypto wordt beveiligd. Andreas, legt uit dat wallets gemakkelijk te gebruiken en intuïtief zijn, de functies zijn waar je naar uitkijkt. En niet te vergeten de toepassing van baanbrekende innovaties.

Geldautomaten zullen pushen om directe transacties uit te voeren. Voor crypto, in tegenstelling tot bankautomaten, zullen de vereiste kosten goedkoper zijn. U wilt meer betaalbare opties om uw financiën te beheren.

Eindelijk heb je een idee wie Andreas Antonopoulos is. En wat hij voor je kan doen.

 

 

Referenties:

http://fortune.com/2017/12/08/bitcoin-prices-anton-antonopoulos-rich/

https://cointelegraph.com/news/andreas-antonopoulos-icos-are-total-shit-right-now-revolutionary-in-15-years

http://money.cnn.com/2014/02/19/technology/security/bitcoin-black-market/index.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me