Als je enige kennis hebt van de blockchain-technologie, of je hebt er wel eens van gehoord, dan zou je de naam Da Hongfei zeker meer dan eens zijn tegengekomen. Dit moet je hebben geïntrigeerd om te ontdekken wie Da Hongfei is.

Hongfei is een gevierde presteerder in de blockchain-industrie van China. Hij staat bekend als de maker van de eerste paar blockchain-bedrijven in China. Hij is ook een uitvinder van vele gerenommeerde cryptocurrency-apps die in heel Azië worden gebruikt.

Dit stuk is gewijd aan Hongfei, zijn rol in de Chinese en wereldwijde cryptocurrency, en hoe hij het bewustzijn van blockchain-technologie in Azië heeft vergroot. Simpel gezegd, in dit artikel zal ik in detail antwoorden wie Da Honfegi is.

Ik zal ook wat licht werpen op hoe hij zijn carrière begon en wat zijn opmerkelijke diensten op dit gebied zijn.

Wie is Da Hongfei?


Da Hongfei is het brein achter een gerenommeerd blockchain-podium voor gedistribueerde applicaties genaamd NEO. Daarnaast creëerde hij ook een blockchain-voortgangsbedrijf genaamd Onchain.

Het bedrijf is bedoeld om instellingen en bedrijven te helpen. Het hoofdkantoor van beide ondernemingen is gevestigd in China. Wat geweldig is aan deze ondernemingen, is dat ze de eer hebben om de eerste blockchain-uitbreidingsprojecten ooit te zijn die in China zijn gevestigd.

Om dezelfde reden is Hongfei een bekende figuur in de wereld van blockchain en cryptocurrency in de Aziatische regio. Hongfei is nu waarschijnlijk de meest gewaardeerde experts in cryptocurrency, vooral in China. Hij wordt beschouwd als een autoriteit op het gebied van bedrijfsapps, Chinese gebruikersacceptatie en zelfs staatsvonnissen.

Vanwege zijn hoge reputatie in de Chinese blockchain-industrie, namen overheidsfunctionarissen het initiatief om contact met hem op te nemen voor advies van zijn expert voordat ze de Sep-crypto- en ICO-uitwisselingsverboden openbaarden..

Het onderwijs van Da Hongfei

Hij ging naar de SCUT in de staat Guangdong. SCUT is een van de meest gewaardeerde alma maters in China. Van 1997 tot 2001 woonde hij die instelling bij, waar hij kunst studeerde. Hij heeft een BA-diploma met Engels en technologie als zijn belangrijkste vakken.

Carrière voordat je in Blockchain stapt

Voordat hij het universum van blockchain-technologie betrad, werkte Da Hongfei bij IntPass Consulting in Shanghai. Hij werkte daar bijna een decennium, van 2005 tot 2013 om precies te zijn. Voordat hij het kantoor verliet, werkte hij daar als panellid en de Chief Executive Officer.

Vroege interesse in Blockchain

Da Hongfei leerde Bitcoin kennen in 2011. Hij was echter slim genoeg om alle gevolgen, zowel maatschappelijk als methodisch, achter deze technologie te begrijpen en te identificeren. Omdat zijn ervaring met studeren aan een universiteit hem al een bredere kijk op de wereld had gegeven, hielp het ook bij het wekken van zijn nieuwsgierigheid naar Bitcoin. Hij verlegde zijn focus naar deze technologie om er in detail over te leren.

Wie is Da Hongfei in de wereld van Blockchain?

Zoals we hierboven vermeldden, trok Bitcoin de interesse van Hongfei in 2011. Op dat moment werkte hij nog steeds bij IntPass consulting.

Dus niemand wist toen natuurlijk wie Da Hongfei is en hoe hij de komende jaren een revolutie in de VRC teweeg zou brengen..

In 2011 was China zich ook niet erg bewust van deze technologie. Daarom waren er nergens in het land of in heel Azië speciale Bitcoin-gemeenschappen. Het kleinste beetje besef dat een paar mensen hadden met betrekking tot deze technologie bevond zich nog in de kinderschoenen.

Dit gebrek aan kennis bracht hem ertoe een campagne te starten om mensen kennis te laten maken met Bitcoin in zijn land. Zijn inspanningen hebben geresulteerd in de oprichting van een actieve Bitcoin-gemeenschap in de VRC.

Toen hij dat zag, verdubbelde hij zijn inspanningen om steeds meer mensen aan te moedigen deze technologie toe te passen. Zijn enthousiaste pogingen resulteerden in een aanzienlijke toename van de populariteit van Bitcoin in heel China.

In feite is het echte antwoord op de vraag, wie Da Honfegi is, dat hij de man is die Bitcoin en het concept van cryptocurrency in China heeft geïntroduceerd..

Het kostte hem maar een paar jaar om de groei van deze gemeenschap in het hele land opmerkelijk te verbeteren. Hongfei Doon verdiende de reputatie een van de meest prominente beroemdheden te zijn in deze hele vooruitgang.

Gedurende die tijd realiseerde hij zich de noodzaak om een ​​nieuw blockchain-platform in China te starten dat Bitcoin qua prestaties zou kunnen overtreffen. Dit bracht hem ertoe om aan zijn eigen blockchain-platform te gaan werken.

Wie is Da Hongfei? De oprichter van NEO

Nadat Hongfei zich realiseerde hoe hard zijn land een nieuw blockchain-podium nodig had, kondigde Hongfei in januari 2014 de inhuldiging van AntShares aan. De onderneming was gericht op het creëren van gedistribueerde applicaties. Het platform werd officieel onthuld in de volgende maand en werd meteen de voorkeurskeuze voor de meeste blockchain-ondernemingen in het land.

Hongfei veranderde de naam van het project van Anshares in NEO in 2017. Ik weet zeker dat mensen die over NEO hebben gehoord al een redelijk goed idee hebben van wie Da Hongfei is.

NEO staat momenteel op de 13e plaats van de beste cryptocurrencies ter wereld op basis van marktkapitalisatie.

NEO lijkt in veel opzichten op de Ethereum-blockchain. Ten eerste zorgen beide ervoor dat de gedecentraliseerde apps kunnen worden uitgebreid en ontwikkeld. Ten tweede maken ze allebei gebruik van slimme contractpraktijken. Dat is de reden – NEO wordt vaak Chinees Ethereum genoemd.

Het lijkt echter niet helemaal op het Ethereum. Het heeft ook enkele unieke functies die het beter maken dan Ethereum. Hongfei en zijn bemanning hebben NEO speciaal ontworpen voor een gedelegeerde Byzantijnse fouttolerantie of dBFT-consensusprocedure. Dit allereerste protocol van China werd in 2016 als whitepaper uitgegeven door het team.

Het gebruik van dit nieuwe mechanisme stelt NEO in staat om veel snellere en sterkere prestaties voor dealoptimalisatie te bieden. NEO kan 1000 transacties in één seconde afhandelen. Deze functionaliteit geeft het een opmerkelijke voorsprong op Ethereum, dat slechts 15 transacties per seconde kan aannemen.

Motief achter NEO

Da Hongfei droomde ervan om van NEO een hoogfrequent blockchain-platform te maken dat zou kunnen worden gebruikt voor uitgebreide en belangrijke taken. Hij wilde er ook op verschillende manieren de technologie van de nieuwe markteconomie van maken.

Dat is de reden dat hij en zijn team het platform opzettelijk hebben ontworpen om het onderhoud te bieden aan slimme contracten die werken op gesimuleerde machines. Met NEO kunnen ze worden gecodeerd met behulp van alle gangbare computertalen, waaronder Java, Python en meer.

Dit betekent dat u geen geheel nieuwe taal hoeft te leren om de slimme contracten te coderen.

Omgekeerd, tijdens het gebruik van Ethereum, moeten de ontwerpers degelijkheid gebruiken om dergelijke overeenkomsten op de EVM uit te voeren. Dat is een van de belangrijkste redenen achter de bekendheid van NEO bij de overgrote meerderheid van makers van blockchain-taken.

Onchain

Afbeeldingscredits: OnChain

In hetzelfde jaar dat AntShares werd geïntroduceerd, werkte Hongfei samen met de CTO van NEO / Antshares Erik Zhang om een ​​ander bedrijf Onchain op te richten. In feite begonnen ze allebei hun carrière vrijwel tegelijkertijd. Onchain is in de eerste plaats een commercieel blockchain-bedrijf dat zijn diensten levert aan particuliere bedrijven.

In plaats van te mengen met NEO, Onchain heeft zijn eigen identiteit gemaakt om de essentiële blockchain-uitbreidingsinspanningen te onderscheiden van het digitale geld.

Tegen het jaar 2016 won Onchain voldoende populariteit om een ​​belangrijke plaats in de individuele markt te verwerven. Dit resulteerde in de vergroting van de lijn van de NEO-blockchain.

Creatie van gedistribueerde netwerkarchitectuur (DNA)

Na deze brede acceptatie bundelde Onchain de krachten met Hyperledger, waardoor het opnieuw de pionier op het gebied van blockchain-gerelateerde activiteiten in China werd om dat te doen. Tijdens het werken met Hyperledger kreeg Onchain de kans om zijn belangrijkste product te creëren met de naam Distributed Networks Architecture, of DNA in het kort.

De DNA-modus operandi maakt Onchain in staat om verschillende bedrijfsprocedures en -methoden te integreren. Het protocol maakt het ook mogelijk om levensonderhoud te bieden voor onderscheidende cross chain en cross-platform compatibiliteit.

Dit efficiënte product-DNA stelt beide bedrijven, d.w.z. Onchain en NEO, ook in staat om gemakkelijk hun fundamentele richtlijnen uit te voeren. Het DNA-protocol is met name zo ontworpen dat het door vrijwel elke zakelijke procedure kan worden gebruikt om blockchain effectief in hun taken te implementeren.

Het mooie van DNA is dat het verschillende blockchain-implementaties met elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat een mogelijkheid tot cross-platform assimilatie, wat essentieel is voor implementatie in de setting waar systemen met elkaar zijn verbonden.

DNA maakt het ook mogelijk om blockchain voor tal van doeleinden te gebruiken terwijl het zorgt voor de overheidsvoorschriften, een consensusprotocol aanneemt of niet in staat is om een ​​band met andere dergelijke apps te krijgen. Je kunt het zelfs gebruiken tijdens het zoeken naar ontwikkelaars voor het maken van je persoonlijke blockchain of apps.

Onchain’s samenwerkingen met andere bedrijven

Onchain bundelde in 2016 de krachten met Microsoft China. Daarnaast werkte het bedrijf ook samen met FaDaDa om de juridische volgorde te vinden om de vele tekortkomingen van de geautoriseerde digitale apps aan te pakken. Dat is het niet, Onchain werd ook toegevoegd aan de lijst met de beste 50 Fintech-bedrijven van KPMG in China. Dit resulteerde in een nieuwe samenwerking van het bedrijf met Alibaba voor een e-mailbestendige opslagplaats voor bedrijven die worden aangedreven door blockchain.

In wezen is DNA één podium dat andere heersende podia in staat stelt blockchain-technologie te gebruiken zonder een geheel nieuw platform te hoeven creëren.

Wie is Da Hongfei en hoe communiceerde hij met de Chinese overheid?

Afbeeldingscredits: YouTube

Als je de blockchain-gemeenschap van de PRC vraagt ​​wie Da Hongfei is, zul je versteld staan ​​van zijn hoge reputatie. Een belangrijke reden voor deze reputatie is zijn opmerkelijke inspanning om een ​​vruchtbare manier van communicatie met de staatsambtenaren tot stand te brengen.

Na de ICO-Mania begon China de cryptocurrencies op te ruimen omdat sommigen van hen zeer achterdochtig waren en zich voedden met de onschuld van onervaren investeerders. China, een van de meest prominente landen in technologische vooruitgang, zou pech hebben gehad als de deur van crypto ervoor zou zijn gesloten.

Het zou een groot verlies aan kansen hebben veroorzaakt voor tal van ondernemers in China en in heel Azië. Da Hongfei stelde simpelweg een oplossing voor die acceptabel was voor Chinese bestuurders en de markt.

Da Hongfei was hoopvol. Hij zei ooit dat regulering geen probleem voor hem zal zijn, omdat de overheid zijn technologie en hoe hij werkt leuk vindt. Zijn vertrouwen bracht hem ertoe niet alleen met de Chinese regering te praten, maar hij overtuigde hen ook om het verbod op te heffen. Dit resulteerde in het creëren van een gezonde omgeving die deze technologie hielp gedijen zonder valse ondernemingen.

China’s ICO Bubble en Hongfei’s Response

Volgens Hongfei was de ICO-staat in China vergelijkbaar met de dot-com-bubbel die aan het begin van de jaren 2000 plaatsvond. Volgens hem:

“Wanneer een bedrijf / bedrijf dat u begint, eindigt in de dot-com, wordt het aantrekken van financiering eenvoudiger en hetzelfde is het geval met ICO-buzz.”

Hij zei verder dat, omdat financiers snel geboeid raken in vergelijking met de snelheid van technologische vooruitgang, nieuwe technologieën doorgaan en zullen doorgaan, waardoor bellen ontstaan. Maar het punt is dat het niet zo blijft. Zodra de bubbels verdwenen zijn, wordt de markt weer normaal en komt de technologie dichterbij.

Toekomstplannen

De Hongfei mikt groot voor zijn beide projecten. De afgelopen twee jaar waren tot nu toe geweldig voor met name NEO. Het wint elke dag steeds meer succes. Maar dat laat Onchain niet achter, want Hongfei is ook behoorlijk positief over zijn toekomst.

Hij wil van Onchain een wereldwijde blockchain-structuur maken. Hij is van mening dat door gebruik te maken van verschillende plug-in-eenheden, zijn structuur kan worden gebruikt voor elke keten, of deze nu openbaar, privé of syndicaat is. Da Hongfei zei verder dat zijn cross-chain-eenheid die momenteel in het proces is, in staat zou zijn om interoperabiliteit tussen al deze ketens te genereren..

Uiteindelijk omvat zijn masterplan het combineren van zowel NEO als Onchain. Hij zal er geen enkel platform van maken, maar hij zal in de nabije toekomst beide diensten met elkaar verbinden. Hoe gaat hij dat doen? We zullen moeten afwachten.

Voor NEO is Hongfei van plan NeoX te starten, een podium voor cross-blockchain-transacties. Als het succesvol blijkt te zijn, zou NeoX private blockchains kunnen verbinden met de grotere community-markt.

Zodra NEO en Onchain zijn gekoppeld, kunnen ze allebei een middenweg bieden voor de hele blockchain-gecentreerde economie. Dit grote plan is niet alleen uitstekend, het is ook volledig werkbaar.

Wie is Da Hongfei – The Final Words

Dus, wie is Da Hongfei?

Hij is momenteel een van de toonaangevende namen in crypto en blockchain.

Hij is de oprichter van NEO en Onchain.

Da Hongfei is degene die cryptocurrency daadwerkelijk bekend heeft gemaakt bij het Chinese publiek.

Hij zorgde ervoor dat cryptocurrency in China gebeurde door zijn inspanningen en gesprekken met overheidsfunctionarissen, die terughoudend waren met het concept.

Zijn eindeloze inspanningen en initiatieven in combinatie met zijn briljante plannen geven aan dat hij een leidende rol zal blijven spelen in de uitbreiding van cryptocurrency in China.

Hoewel de cryptomarkt in China behoorlijk ingewikkeld is, slaagde Da Hongfei er toch in om ruimte op te ruimen. Zolang mensen als Da Hongfei aanwezig zijn, kan de Chinese strijd om technologie zeker getuige zijn van verdere ontwikkeling.

Je kunt Da Hongfei volgen in zijn twitter account.

Referenties

https://coincentral.com/cryptocurrency-industry-spotlight-neos-da-hongfei/

https://hackernoon.com/neo-onchain-and-its-ultimate-plan-dna-4c33e9b6bfaa

https://coincentral.com/neo-and-blockchains-across-china/

https://www.bloomberg.com/technology

https://www.cnbc.com/video/2017/12/04/its-okay-for-a-bubble-to-form-in-blockchain-and-bitcoin.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me