Instars Review: verdien GRATIS Crypto

Wilt u crypto verdienen door uw gegevens te delen?

Welkom in de wereld van gegevensuitwisseling tussen de consument en grote bedrijven die uw informatie verkopen. We zijn altijd op zoek naar websites en apps om gratis crypto te verdienen.

INSTAR is een uniek platform waarmee u crypto kunt verdienen terwijl u een bestaand probleem oplost waarbij uw personeelsinformatie wordt gedeeld zonder dat u het weet. U kunt ervoor kiezen om uw informatie veilig en beveiligd te delen om een ​​beloning te verdienen.

Bezoek INSTAR

In deze recensie zullen we INSTAR onderzoeken om u te helpen begrijpen hoe u gratis crypto kunt verdienen. Dus lees verder om te leren hoe u cryptovaluta kunt verdienen zonder geld te storten. Klinkt goed?

INSTAR Review: What Is Insights Network

INSTAR is een nieuwe digitale valuta die is gemaakt door Insights Network. Het primaire doel van INSTAR is om wederzijds voordelige gegevensuitwisseling tussen individuen en organisaties mogelijk te maken met behulp van geavanceerde technologieën binnen het Insights Network.

Houders van Instar-tokens bezitten en beheren hun gegevens door Instar Wallet te gebruiken. INSTAR is een volledig operationele, gedecentraliseerde, gedelegeerde proof of stake blockchain die gebruikmaakt van het open-source netwerk EOS.

instars website

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Lolli Review – Is het legitiem? Hoe u GRATIS Bitcoin kunt verdienen
 • Beste Fiat naar crypto-uitwisselingen ter wereld
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubonnen – Supergemakkelijk
 • Beste crypto-hefboom-handelsbeurzen vergeleken

Hoe werkt INSTARS?

Het platform beloont zijn gebruikers in de vorm van cryptocurrency met behoud van uw privacy en personeelsinformatie.

Met meer dan $ 200 miljard aan gegevens die elk jaar worden uitgewisseld, wordt de informatie van de consument jarenlang op een oneerlijke en niet-transparante manier uitgebuit. Elke dag wordt uw informatie elke dag verzameld en met winst verkocht aan een organisatie.

instar-dashboard

U bent zich er doorgaans niet van bewust dat het voorkomt, krijgt geen deel van de winst uit de verkoop van uw personeelsinformatie en ervaart daar vaak de vele negatieve gevolgen van.


INSTAR schudt deze industrie wakker om een ​​informatienetwerk op te bouwen dat veilig is om gedecentraliseerde gegevensuitwisseling mogelijk te maken. Hierdoor kunnen alledaagse individuen gegevens uitwisselen op een betrouwbare, conforme en wederzijds voordelige manier.

Het zet de de kracht van informatie weer in uw handen waar gebruikers van INSTAR kunnen profiteren van de verkoop van hun gegevens.

Hoe Crypto te verdienen met INSTARS?

Er zijn een aantal manieren om cryptocurrency te verdienen met INSTAR Wallet. Hier is een korte samenvatting van hoe u de native cryptocurrency-token van het platform, INSTAR, kunt verdienen:

 • Bonus registreren wanneer u uw account voltooit en verifieert
 • Foto’s maken van uw bonnetjes
 • Het voltooien van dagelijkse activiteiten zoals enquêtes en peilingen
 • Meer informatie over cryptocurrency
 • Aanbiedingen & Kortingen
 • Delen met een vriend (of twee)

INSTAR kan ook worden gekocht om gegevensverzoeken te voeden met behulp van het Insights Network Requester Dashboard op Bancor. Het is ook beschikbaar op Bibox dat is een crypto-handelsplatform.

instars verdienen crypto

Registreer een GRATIS account bij Instar

De eerste manier om cryptocurrency te verdienen, is door de Instar-website te bezoeken en een gratis account aan te maken. Door deze eenvoudige taak te voltooien, kunt u 25 INSTAR verdienen.

instars welkomstbonus

Volg deze stappen om aan de slag te gaan met Instars:

Instars registreren

Om de registratiebonus te ontvangen, moet u het verificatieproces voltooien. Er is basisprofielinformatie die vereist is, zoals:

 • Geslacht
 • Land
 • Geboortejaar

De volgende stap is om uw identiteit te bevestigen met behulp van een KYC-proces. Om dit te doen, moet je een kopie van je rijbewijs uploaden en een selfie met een vel papier omhoog met instars.com en de datum erop geschreven.

Zodra uw profiel is beoordeeld en goedgekeurd, wordt uw INSTAR-portemonnee gecrediteerd met de 25 INSTAR-registratiebonus.

Maak foto’s van uw ontvangsten

De volgende methode om crypto van Instar te verdienen, is door een foto te maken van je bonnetjes en deze te uploaden en feedback te geven over de ervaring. De beste manier om dit te doen, is door de Instars-app voor uw mobiele apparaat te gebruiken.

Elke persoon kan maximaal drie bonnen per dag uploaden binnen de afgelopen 24 uur na de ontvangstdatum. Op de bon moeten de bedrijfsnaam, het adres, de datum, het transactienummer en het totale bedrag duidelijk staan. De afbeelding moet worden geüpload naar specifieke categorieën, zoals:

 • Pizza
 • Boodschappen
 • Reizen
 • Gemakswinkel
 • Koffie
 • En nog veel meer!

Nadat u een foto van de bon heeft geüpload, moet u een feedbackcommentaar over uw ervaring en een sterbeoordeling geven. De bon wordt beoordeeld door het Instars-team en als deze aan de criteria voldoet, wordt u beloond met EOS.

Voltooi enquêtes en peilingen

Betaalde enquêtes en peilingen zijn een populaire methode om wat extra geld te verdienen. Instar biedt een aantal activiteiten en taken die kunnen worden uitgevoerd, zoals korte enquêtes en peilingen. Jij zal zijn beloond met EOS-tokens voor elke die u voltooit.

De enquêtes zijn gebaseerd op de informatie in uw profiel.

Het is dus een goed idee om het te laten voltooien, zodat de taken relevant voor u zijn, waardoor het gemakkelijker (en sneller) wordt om te voltooien.

Meer informatie over cryptocurrency

U kunt gratis tokens verdienen door simpelweg te leren over de toekomst van gegevensuitwisseling, digitale valuta en blockchain-technologie via INSTAR Research & Tabblad Leren. Er zijn verschillende educatieve bronnen om naar te kijken en te leren. Als cryptocurrency nieuw voor je is, is dit de perfecte manier om tegelijkertijd te leren en te verdienen.

Aan het einde van elke korte video is er aan het einde een quiz die u moet voltooien. U kunt ook enquêtes en onderzoekscampagnes maken met een klik op een paar knoppen.

Aanbiedingen & Kortingen

Instars heeft ook een ‘Aanbiedingen’ sectie waar u items kunt kopen en een crypto-cashback en beloning kunt ontvangen. Een aantal populaire items wordt vaak gebruikt in de cryptocurrency-ruimte, waaronder:

 • Bitrefill – verdien $ 10 cashback en 200 Instar-bonus
 • ProtonVPN – verdien 200 Instar bonus
 • Ledger – verdien 500 Instar-bonus
 • Coinmine – verdien 1000 Instar-bonus
 • ProtonMail – verdien 200 Instar bonus
 • PureVPN – verdien 200 Instar-bonus

instars aanbiedingen

Veel Gestelde Vragen

Wat is INSTAR Wallet?

Instar Wallet verbindt individuen en organisaties voor wederzijds voordelige gegevensuitwisseling. In ruil voor deelname kunnen consumenten INSTAR verdienen voor deelname aan gegevensuitwisseling.

Met Instar Wallet kunt u:

 • Verdien cryptocurrency – word betaald in digitale valuta voor deelname aan dagelijkse activiteiten en om te delen met vrienden.
 • Leer – leer meer over de toekomst van gegevensuitwisseling, digitale valuta en blockchain-technologie.
 • Maak enquêtes – Start enquêtes en onderzoekscampagnes met een klik op een paar knoppen.
 • Bekijk prijzen – Bekijk prijsbewegingen van uw favoriete digitale tokens.
 • Beheer uw gegevens – Zorg ervoor dat uw gegevens worden beschermd en alleen worden gedeeld wanneer u besluit.

Hoe INSTAR te verdienen?

U kunt INSTAR verdienen door de Instar Wallet op een desktop of mobiel apparaat te gebruiken. Hier zijn een paar van de beste manieren om INSTAR te verdienen:

Heeft INSTAR een verwijzingsprogramma?

Ja, met het INSTAR-verwijzingsprogramma kunt u extra INSTAR verdienen voor succesvolle verwijzingen die afkomstig zijn van uw account. Volg deze stappen om aan de slag te gaan met het partnerprogramma:

U kunt uw aangepaste verwijzingslink ook delen nadat u een activiteit heeft voltooid.

instars verwijzing

Conclusie: is het legitiem? Hoe crypto te verdienen

Om onze INSTAR-beoordeling af te sluiten, is het platform een ​​legitieme en veilige toegangspoort tot digitale valuta en blockchain-technologie voor iedereen.

Hiermee kunnen gebruikers ervoor kiezen om informatie te delen en een cryptobeloning te verdienen door deel te nemen aan dagelijkse activiteiten zoals peilingen, enquêtes en andere gegevensuitwisseling. Dit is geen traditionele enquêtesite of app voor het verdienen van bonnen. INSTAR is een geweldige kans die een interessante draai geeft aan het verdienen van cryptocurrency.

Hoewel het nog in de kinderschoenen staat, verwachten we dat het Instars-platform snel in populariteit zal groeien.

Bezoek INSTAR

Nog een paar gerelateerde artikelen om te lezen:

 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubonnen – Supergemakkelijk
 • Lolli Review – Is het legitiem? Hoe u GRATIS Bitcoin kunt verdienen in 2019
 • Beste hardwareportefeuilles om uw Bitcoin op te slaan
 • Wie accepteert Bitcoin in 2019 – MASSIEVE lijst (24 grote bedrijven)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map