blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi Activeren

Activeer de claim- en uitzetgids

door Collin Myers24 september 2020Geplaatst op 24 september 2020

aron-beelden 3jBU9TbKW7o unsplash


Activate_Skale_InlineImage-1.png

Dit is de officiële claim- en uitzetgids voor uw SKL-tokens.

Alle kopers van SKL-tokens kunnen hun tokens claimen en inzetten vanaf 24 september om 21:00 uur UTC. We raden u aan dit proces voor 28 september te voltooien om ervoor te zorgen dat uw tokens worden ingezet zodra het eerste tijdperk op 1 oktober live gaat en u in staat bent om de vereiste voor bewijs van gebruik vóór 1 december te voltooien.

Als u uw tokens niet claimt en inzet voor 1 oktober, zult u moeten wachten tot het volgende tijdperk begint op 1 november, en u zult geen beloningen opbouwen gedurende de maand oktober, noch zult u het bewijs van gebruik kunnen voltooien. vereiste om SKL-tokens voor 1 december voor andere doeleinden over te dragen. U kunt meer lezen over de deadlines voor bewijs van gebruik hier.

Raadpleeg dit document als de bron van waarheid voor instructies over het claimen en inzetten op Activate, alle andere documentatie kan frauduleus zijn en niet worden onderschreven door Activate of SKALE.

Volg ook onze Telegram-groep en zie de SKALE Uitzetten FAQ voor meer informatie en updates. Als u een probleem ondervindt, neem dan contact op met de klantenondersteuning op https://activateteam.zendesk.com.

BEGINNEN

Om aan de slag te gaan, start u de site Activeren en logt u in op uw account.

Voordat u uw tokens claimt en inzet, moet u ervoor zorgen dat u voldoende ETH in uw geregistreerde portemonnee heeft om de gaskosten te dekken die aan de transacties zijn verbonden.

STAP 1: CLAIM JE TOKENS

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u automatisch doorgestuurd naar het dashboard. Klik op ‘Mijn tokens ophalen’ om het pop-upvenster voor het claimen van tokens te openen en het overzicht van uw gekochte bedrag en de bijbehorende toewijzing van SKL-tokens te bekijken. Zorg ervoor dat u de portemonnee die u hebt geregistreerd als uw ontvangende portemonnee hebt aangesloten tijdens het aankoopproces.

Klik op ‘Mijn SKL-tokens ophalen’ om het overdrachtsverzoek te starten. Dit zou een modaal voor uw geregistreerde portemonnee moeten openen ter bevestiging. Eenmaal bevestigd, wacht u terwijl uw overdracht wordt verwerkt. Als uw overdracht is gelukt, zou u een bevestigingsscherm moeten kunnen zien.

1.1 Klik op ‘Mijn tokens ophalen’ om het pop-upvenster voor het claimen van tokens te openen

1.1 Klik op ‘Mijn tokens ophalen’ om het pop-upvenster voor het claimen van tokens te openen

1.2 Bekijk het overzicht van uw gekochte bedrag en de bijbehorende SKL-token-toewijzing. Klik op ‘Mijn SKL-tokens ophalen’ om het overdrachtsverzoek te starten.

1.2 Bekijk het overzicht van uw gekochte bedrag en de bijbehorende SKL-token-toewijzing. Klik op ‘Mijn SKL-tokens ophalen’ om het overdrachtsverzoek te starten.

1.3 Eenmaal bevestigd, wacht even terwijl uw overdracht wordt verwerkt.

1.3 Eenmaal bevestigd, wacht even terwijl uw overdracht wordt verwerkt.

1.4 Als uw overdracht is gelukt, zou u een bevestigingsscherm moeten kunnen zien.

1.4 Als uw overdracht is gelukt, zou u een bevestigingsscherm moeten kunnen zien.

STAP 2: NAVIGEREN NAAR STAKING DASHBOARD

Zodra u uw tokens heeft opgeëist, bent u klaar om in te zetten! Selecteer ‘Uitzetten’ in de bovenste menubalk om naar het uitzetdashboard te navigeren.

STAP 3: KIES EEN VALIDATOR

In het ‘Stake’ submenu kunt u de verschillende validators bekijken waaruit u kunt kiezen om uw tokens aan te delegeren. De Activate-applicatie heeft de functionaliteit om gebruikers in staat te stellen om met meerdere validators uit te zetten als u daarvoor kiest.

Als je meer wilt weten over elke validator, klik dan op hun logo om een ​​vervolgkeuzescherm te zien. In dit vervolgkeuzemenu vindt u relevante informatie over elke validator en belangrijke contactgegevens voor het geval u contact moet opnemen met uw validator (s) voor ondersteuning..

Nadat u uw validator (s) naar keuze heeft geselecteerd, klikt u op de blauwe ‘Uitzetten’ knop die u aan de rechterkant van het scherm ziet om de delegatiestroom te starten.

Schermopname 29-09-2020 om 21.28.59 uur.png

STAP 4: COMPLEET VERZOEKFORMULIER VOOR DE DELEGATIE

Nadat u met uw validator naar keuze op de blauwe knop ‘Uitzetten’ heeft geklikt, krijgt u het onderstaande scherm te zien voordat u naar de delegatiestroom gaat. Het is belangrijk om de inhoud van dit scherm zorgvuldig te lezen, aangezien het de nuances van uitzetten met een validator op het SKALE-netwerk zal uitleggen. Nadat u het onderstaande scherm heeft bekeken, klikt u op ‘Mijn eerste SKALE-tokens uitzetten’ om de delegatiestroom binnen te gaan.

hoe uitzetten werkt active.png

Zodra u zich in de delegatiestroom bevindt, moet u beginnen met het invoeren van het bedrag van SKL dat u wilt inzetten. Onthoud dat u, om te voldoen aan het bewijs van gebruik, gedurende 60 dagen 50% van uw tokens moet inzetten. Als gevolg hiervan is er een knop van 50%, 75% en 100% om het navigeren voor u gemakkelijker te maken. Bovendien kunt u handmatig het bedrag bepalen dat u wilt inzetten.Als u een SKL-bedrag invoert dat lager is dan 50% van uw totale saldo, zullen waarschuwingsborden in de applicatie u hiervan op de hoogte stellen.

Nadat u uw in te zetten bedrag heeft ingevoerd, moet u uw uitzetperiode selecteren. Voor de SKALE Mainnet Launch on Activate is de enige beschikbare uitzetperiode om te beginnen 2 maanden. De andere opties zijn uitgegrijsd en zullen beschikbaar zijn na de eerste periode van 60 dagen. Hierdoor kunnen alle tokenhouders, ongeacht de grootte of vergrendeling, dezelfde procentuele prikkels ontvangen voor het opstarten van het netwerk.

Ten slotte, voor meer details over de service en het slashing-beleid dat door uw geselecteerde validator is geïmplementeerd, raadpleegt u de Servicevoorwaarden die onder aan het scherm zijn gelinkt. Deze voorwaarden moeten worden geaccepteerd voordat u het verzoek indient.

Na voltooiing van deze drie stappen, zou uw scherm er als volgt uit moeten zien. Klik op ‘doorgaan’ om het delegatieproces te voltooien.

Schermafbeelding 2020-09-23 om 18.32.32.png

STAP 5: VERZOEK OM DELEGATIE IN TE DIENEN

Nadat u op ‘doorgaan’ heeft geklikt, ziet u een samenvatting van uw delegatieverzoek rechtsboven in het scherm voor de laatste beoordeling voordat u uw tokens delegeert. Als u klaar bent om verder te gaan, klikt u op ‘Stake SKL to Validator’ om uw portemonnee te activeren en u een bevestigingsverzoek te geven.

Schermafbeelding 2020-09-23 om 18.35.05.png

Nadat u de transacties in uw portemonnee heeft bevestigd, krijgt u een overzichtsscherm van uw uitzetverzoek en de volgende stappen te zien.

Schermafbeelding 2020-09-23 om 18.36.43.png

STAP 6: VERZOEK OM DELEGATIE IN TE DIENEN

Klik op ‘Bekijk portfolio’ om naar uw portfoliopagina te gaan die u een overzicht geeft van uw lopende uitzetverzoeken, SKL-saldo, uitzetoverzicht en uw voortgang bij het voltooien van het bewijs van gebruik.

Schermafbeelding 2020-09-23 om 18.39.48.png Gedecentraliseerde netwerken SKALES Taking Nieuwsbrief Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me