blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi Activeren

Activeer Uitzetgids

door Collin MyersDecember 11, 2020Geplaatst op december 11, 2020

aron-beelden 3jBU9TbKW7o unsplash


Dit is de officiële gids voor het uitzetten van SKL op Activate.

SKL-tokenhouders die verblijven in geaccepteerde rechtsgebieden kan nu de Activeren platform om hun SKL in te zetten bij verschillende validators. Deze handleiding is bedoeld voor nieuwe gebruikers van Activate die niet hebben deelgenomen aan de lancering van SKALE Network op Activate. Als je hebt deelgenomen aan de SKALE Network-lancering op Activate, raadpleeg dan de handleiding voor claimen en uitzetten en de gids voor het claimen van beloningen en het wijzigen van delegaties voor meer informatie.

Dit document is de bron van waarheid voor instructies over hoe u SKL op Activate kunt inzetten. Alle andere documentatie kan frauduleus zijn en niet worden onderschreven door Activate of SKALE.

Volg ook onze Telegram-groep en zie de SKALE Uitzetten FAQ voor meer informatie en updates. Als u een probleem ondervindt, neem dan contact op met de klantenondersteuning op https://activateteam.zendesk.com.

Beginnen

Start om te beginnen het Activeer de applicatie.

Voordat u uw tokens delegeert, moet u ervoor zorgen dat u voldoende ETH in uw geregistreerde portemonnee heeft om de gaskosten te dekken die aan de transacties zijn verbonden.

STAP 1: verkrijg SKL

Als u nog geen SKL heeft, kunt u de MetaMask swaps-widget om te wisselen naar SKL. Eenmaal aangemeld bij uw MetaMask-portemonnee, klikt u op de wisselknop. Dit brengt u naar het onderstaande scherm (en) waar u de beste uitvoering kunt krijgen bij het omwisselen van ETH naar SKL.

Verifieer het tokenadres op etherscan voordat u tokens naar SKL ruilt, er zijn een aantal zwendelpools en tokens die bestaan.

Het juiste adres is:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Schermopname 2020-12-10 om 14.40.53 uur.png

Schermopname 2020-12-10 om 14.41.09 uur.png

Schermopname 2020-12-10 om 14.41.40 uur.png

STAP 2: Navigeer naar het SKL Staking Dashboard

Zodra u op de Activate-site bent aangekomen, ziet u aan de rechterkant een kaart die u vraagt ​​”Start Staking SKL”. Nadat u op de knop hebt geklikt, wordt u doorgestuurd naar het uitzetdashboard waar u de verschillende validators kunt zien die worden ondersteund in de Activate-marktplaats. Het is niet vereist voor gebruikers om een ​​gebruikersaccount aan te maken om hun SKL-tokens in te zetten.

Schermopname 30-11-2020 om 13.50.25 uur.png

STAP 3: Connect Wallet

Zodra u zich op de dashboardpagina voor uitzetten in de rechterbovenhoek bevindt, ziet u een pictogram voor het verbinden van portemonnee. Na het klikken wordt u gevraagd om uw portemonnee naar keuze te verbinden. Als u Ledger gebruikt, zorg er dan voor dat uw Ethereum-app geopend is voordat u verbinding maakt met MetaMask.

Schermopname 30-11-2020 om 13.56.00 uur.png

STAP 4: Selecteer een validator

Zodra u uw portemonnee heeft verbonden, kunt u door de lijst met validators bladeren die momenteel delegatie op het SKALE-netwerk accepteren. Today Activate ondersteunt delegatie aan 18 verschillende validators en stelt u in staat om met meerdere validators in te zetten als u dat wilt. Als u delegeert aan meerdere validators, vergeet dan niet dat dit de gaskosten verdubbelt. 

Als je meer wilt weten over elke validator, klik dan op hun logo om een ​​vervolgkeuzescherm te zien. In dit vervolgkeuzemenu vindt u relevante informatie over elke validator en belangrijke contactgegevens voor het geval u contact moet opnemen met uw validator (s) voor ondersteuning..

Zodra u uw validator (s) naar keuze heeft geselecteerd, klikt u op de blauwe ‘Uitzetten’ knop die u aan de rechterkant van het scherm ziet om de delegatie stroom te starten.

Schermopname 30-11-2020 om 14.00.11 PM.png

STAP 5: Hoe werkt SKL uitzetten

Nadat u met uw validator naar keuze op de blauwe knop ‘Uitzetten’ heeft geklikt, krijgt u het onderstaande scherm te zien voordat u naar de delegatiestroom gaat. Het is belangrijk om lees de inhoud van dit scherm aandachtig door omdat het de nuances van uitzetten met een validator op het SKALE-netwerk zal uitleggen. We raden je aan om je SKL-tokens 5-7 dagen voor het begin van het volgende tijdperk in te zetten. Nadat u het onderstaande scherm heeft bekeken, klikt u op ‘Mijn eerste SKALE-tokens uitzetten’ om de delegatiestroom binnen te gaan.

Schermopname 30-11-2020 om 14.05.43 uur.png

STAP 6: Vul het aanvraagformulier voor delegatie in

Zodra u zich in de delegatiestroom bevindt, moet u beginnen met het invoeren van het bedrag aan SKL dat u van uw totale saldo wilt inzetten. Nadat u uw inzetbedrag heeft ingevoerd, moet u uw uitzetperiode selecteren. Voorlopig biedt het SKALE-netwerk slechts uitzetperioden van 2 maanden (dit wordt automatisch voor u geselecteerd). In de komende maanden zullen wijzigingen en / of toevoegingen aan uitzetperiodes worden beslist door middel van een SKALE Network-tokenhouderstem. Tot die tijd kunnen alle tokenhouders, ongeacht de grootte of vergrendeling, dezelfde procentuele prikkels ontvangen om het netwerk te helpen beveiligen.

Bekijk ten slotte de Servicevoorwaarden die meer details bevatten over de service en het slashing-beleid dat door uw geselecteerde validator is geïmplementeerd, die onder aan het scherm is gelinkt. Deze voorwaarden moeten worden geaccepteerd voordat u het verzoek indient.

Na voltooiing van deze drie stappen zou uw scherm eruit moeten zien als in de onderstaande afbeelding. Klik op ‘doorgaan’ om het delegatieproces te voltooien.

Schermopname 2020-12-07 om 12.24.38 PM.png

STAP 7: Dien een delegatieverzoek in

Nadat u op ‘doorgaan’ heeft geklikt, ziet u een samenvatting van uw delegatieverzoek rechtsboven in het scherm voor een laatste beoordeling voordat u uw tokens delegeert. Als u klaar bent om verder te gaan, klikt u op ‘Stake SKL to Validator’ om uw portemonnee te activeren en u een bevestigingsverzoek te geven. Zorg ervoor dat u voldoende ETH in uw portemonnee heeft om de delegatietransactie te betalen.

Schermopname 2020-12-07 om 12.24.55 uur.png

Nadat u de transacties in uw portemonnee heeft bevestigd, krijgt u een overzichtsscherm van uw uitzetverzoek en de volgende stappen te zien. Onthoud dat validators uw delegatie moeten accepteren vóór het volgende tijdperk voordat u volledig wordt gedelegeerd en klaar bent om beloningen te verdienen. We raden u aan uw delegatieverzoek 5-7 dagen voor het begin van het volgende tijdperk te verzenden om ervoor te zorgen dat validators voldoende tijd hebben om te accepteren.

STAP 8: Beheer de uitzetbalans

Als u op enig moment uw inzetbalansen wilt bekijken, klikt u op ‘Tokeninventaris’ in uw hoofddashboard om naar uw portfoliopagina te navigeren. Hier ziet u een overzicht van uw lopende uitzetverzoeken, SKL-saldo en uitzetoverzicht.

Schermafbeelding 2020-11-24 om 8.32.50 uur (1) .png

Gelukkig uitzetten!

Het Codefi Activate Team

Gedecentraliseerde netwerken DeFi Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me