blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

Allfunds Blockchain en ConsenSys werken samen om Blockchain-technologie voor de fondsensector te bevorderen

door ConsenSysfebruari 11, 2021Geplaatst op 11 februari 2021

Allfunds en Quorum Banner


Allfunds Blockchain, de revolutionaire blockchain-technologie-arm van Allfunds, en ConsenSys, het toonaangevende softwarebedrijf van Ethereum, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om de stroomlijning van de waardeketen van de fondsdistributie en andere gereguleerde industrieën verder te ondersteunen.

Historisch gezien werd de traditionele overdracht van geld tussen financiële entiteiten, tussenpersonen en betalingssystemen van derden als een complex proces beschouwd. Blockchain-technologie kan een revolutie teweegbrengen in de distributie van fondsen door de verwerkings- en afwikkelingstijden drastisch te verkorten en tegelijkertijd een veilig systeem te bieden voor meerdere partijen zonder een enkel storingspunt.

Veilige wereldwijde distributie van fondsen stroomlijnen met blockchain

In 2020 lanceerde Allfunds zijn op blockchain gebaseerde technologieplatform via een nieuwe entiteit, Allfunds Blockchain. Met de lancering van deze nieuwe zakelijke tak bracht Allfunds innovatieve blockchain-technologie op de markt die tot doel heeft de wereldwijde fondsendistributie-industrie radicaal te stroomlijnen door directe, betrouwbare en veilige communicatie tussen spelers uit de sector mogelijk te maken..

Door deze overeenkomst ConsenSys en Allfunds Blockchain zal de technische oplossingen van Allfunds en het ConsenSys Quorum combineren om het Allfunds Funds Industry Platform van stroom te voorzien. Allfunds Blockchain biedt twee onafhankelijke oplossingen:

  • Technische oplossing: Allfunds Privacy Plug-in die unieke mogelijkheden toevoegt bovenop ConsenSys Quorum, waardoor grote zorgen over gegevensbeheer in blockchain-ecosystemen worden opgelost.
  • Zakelijke oplossing: Allfunds Business Smart Contracts die fondsdistributieactiviteiten op het Allfunds Industry Platform mogelijk maken en nieuwe mogelijkheden ontsluiten via blockchain-technologie. 

Beide bedrijven werken samen om de Allfunds Blockchain Technical Solution verder te ontwikkelen en te ondersteunen in combinatie met ConsenSys Quorum, een open-source protocollaag voor ontwikkeling met Ethereum.. De oplossing bevat geavanceerde privacyfuncties waarmee deelnemers aan een blockchain-netwerk op gedetailleerd niveau kunnen bepalen wie informatie mag zien en welke knooppunten deelnemen aan de consensusvalidatie van gegevens die vertrouwelijke informatie bevatten.. 

De oplossing kan wereldwijd worden gebruikt in vele industriesectoren, met name in de sterk gereguleerde fondsensector. Blockchain-systemen vergemakkelijken de naleving van de regelgeving door audittrails aan te bieden. 

Toonaangevende bedrijven binnen en buiten de financiële sector hebben interesse getoond in het gebruik van de technologie van Allfunds voor verschillende initiatieven. De unieke privacy- en anonimiteitsmogelijkheden van Allfunds Blockchain plus de ervaring en expertise van ConsenSys zullen sterk bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van het Enterprise Ethereum-ecosysteem.

Ruben Nieto, algemeen directeur bij Allfunds Blockchain, zei: “We zijn verheugd om samen te werken met ConsenSys om deze revolutionaire blockchain-oplossing op de bredere markt te brengen. Door de expertise van ConsenSys zullen Allfunds Blockchain-klanten profiteren van een echt uniek blockchain-product. We hebben ConsenSys Quorum gekozen als ons enterprise blockchain-protocol vanwege de aanzienlijke acceptatie ervan in enterprise blockchain en de voortdurende ontwikkeling en ondersteuning die ConsenSys biedt. Dit is weer een belangrijke stap voorwaarts in de evolutie van Allfunds Blockchain-technologie. “

Madeline Murray, Product Lead bij ConsenSys Quorum, verklaarde: “We zien een groeiende wereldwijde interesse in ConsenSys Quorum, het open-source Enterprise Ethereum-protocol dat is gebouwd om het gebruik van enterprise blockchain te vereenvoudigen. Deze samenwerking met Allfunds zal de wereldwijde acceptatie van blockchain voor de fondsensector verder vergemakkelijken en het ecosysteem verrijken met technische innovaties die geschikt zijn voor geavanceerde privacy use cases. “

Ga voor meer informatie over Allfunds Blockchain naar: https://allfunds.com/en/blockchain/

Ga voor meer informatie over de mogelijkheden van ConsenSys Quorum naar: https://consensys.net/quorum

LOOPT AF

Over Allfunds en Allfunds Blockchain:  

Allfunds is uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van vermogende technologie en fondsendistributie met een dienstenaanbod dat gegevens omvat & analyse, handel & executiediensten, portfolio & rapportagetools, onderzoek, regelgevende oplossingen en blockchain-technologie. Allfunds heeft € 1,2 biljoen aan AuA en bedient 2.000 fondshuizen en 2.300 distributeurs vanuit 16 lokale kantoren.  

In 2020 lanceerde Allfunds een aparte entiteit Allfunds Blockchain om de meest revolutionaire blockchain-technologie op de markt te brengen. Na jarenlang verschillende bestaande blockchain-technologieën te hebben verkend, voegt het eigen blockchain-platform van Allfunds unieke mogelijkheden toe over het Ethereum Network voor echte bedrijfsoplossingen.

Over ConsenSys:

ConsenSys is het toonaangevende Ethereum-softwarebedrijf. We stellen ontwikkelaars, ondernemingen en mensen over de hele wereld in staat om applicaties van de volgende generatie te bouwen, moderne financiële infrastructuur te lanceren en toegang te krijgen tot het gedecentraliseerde web. Onze productsuite, bestaande uit Infura, Quorum, Truche, Codefi, MetaMask, en Diligence, bedient miljoenen gebruikers, ondersteunt miljarden op blockchain gebaseerde vragen voor onze klanten en heeft miljarden dollars aan digitale activa afgehandeld. Ethereum is de grootste programmeerbare blockchain ter wereld, toonaangevend op het gebied van zakelijke acceptatie, ontwikkelaarsgemeenschap en DeFi-activiteit. Op dit vertrouwde, open source fundament bouwen we aan de digitale economie van morgen.

Bezoek voor meer informatie: consensys.net

Media Contacten: 

Allfunds

Katherine J. Sloan

Wereldwijde bedrijfscommunicatie

[e-mail beveiligd]   / Telefoon +34 91 2746400

FTI Consulting  

[e-mail beveiligd]   / Telefoon: +44 7890611340

ConsenSys

[e-mail beveiligd]

AllfundsConsenSys QuorumQuorumNieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me