Aviv Lichtigstein is een opinieleider en ondernemer met uitgebreide ervaring in het bouwen van bedrijfsproducten met behulp van Big Data & Kunstmatige intelligentie. Hij is ook de oprichter en CEO van 101Blockchains.com – een van ‘s werelds toonaangevende blockchain-resourceportals. Aviv is een senior executive met meer dan 12 jaar ervaring op verschillende gebieden in technische, operationele en bedrijfsgerichte rollen. Hij heeft een enorme expertise in het lanceren, uitvoeren en laten groeien van projecten en programma’s voor tal van bedrijfsmodellen. Deze industrieën en technologieën omvatten gerenommeerde startups tot Fortune 500-bedrijven, en Aviv heeft hen op het pad van succes gedreven met zijn humor en genialiteit. Afgezien van deze, heeft Aviv een bewezen staat van dienst in het creëren, bouwen en beheren van teams om producten en bedrijven te ontwikkelen. Bovendien is hij een gepassioneerd reiziger en fervent Ironman-triatleet.

Topspreker Blockchain-technologie Keynote

iCEE.fest: UPGRADE 100, 2019

Industrieën verschuiven exponentieel en Blockchain-technologie is een belangrijk element in het spel. De Blockchain brengt niet alleen een revolutie teweeg in de financiële sectoren, maar ook in andere grote sectoren zoals overheidsdiensten, toeleveringsketens, gezondheidszorg, detailhandel, internet der dingen en nog veel meer. De VAE probeert bijvoorbeeld de technologie in elke sector van Dubai te integreren. Het doel is om tegen 2020 de eerste stad te maken die uitsluitend op Blockchain draait.

Blockchain is een unieke technologie die de behoefte aan tussenpersonen wegneemt en een gedecentraliseerde structuur creëert die alle gebruikers in staat stelt. Gegevens zijn nu de nieuwe valuta en Blockchain zou effectief een manier kunnen zijn om deze te oogsten. Enterprise Blockchains, aan de andere kant, zullen naar verwachting in 2030 een sectorwaarde van $ 3,1 biljoen bereiken. De nieuwe vorm van internet is ook in handen van de gedistribueerde grootboektechnologie. Als keynotespeaker van Blockchain draait de expertise van Aviv om deze kernconcepten, het samenstellen van inzichtelijke sessies.

Blockchain Keynote-spreker

Blockchain Technology World, Londen 2019

Een visionair over blockchain-bedrijven & Technologie

Het kernprobleem ligt bij de gecentraliseerde legacy-netwerken binnen de typische zakenwereld. Elk soort bedrijf is afhankelijk van deze gebrekkige architectuur. Als gevolg hiervan betalen gewone mensen de prijs. Blockchain-technologie zorgt niet alleen voor een revolutie in deze netwerksystemen, maar het opent ook de mogelijkheid van talloze nieuwe marktplaatsen, waardoor op de lange termijn triljoenen dollars worden bespaard..

Beste blockchain-luidspreker van 2020

Mobilefest, Istanbul 2019

Het betekent dat Blockchain-technologie zowel een zegen als een vloek kan zijn voor de typische bedrijfsmodellen, omdat het ze in de loop van de tijd zal hervormen. De mogelijkheden zijn echter enorm. Daarom investeren talloze industrieën en startups in deze technologie voor meer kansen. Blockchain Technology-spreker Aviv richt zich op specifieke kenmerken van Blockchain-technologie en hoe de transformatie zou plaatsvinden. Hij zou ook licht werpen op de kernproblemen en hoe industrieën echt kunnen omgaan met de nieuwe verandering. Terwijl andere blockchain-sprekers de neiging hebben om dingen te ingewikkeld te maken, geeft Aviv er de voorkeur aan om dingen op te splitsen in eenvoudiger bewoordingen die smakelijk zijn voor de massa..

blockchain keynote spreker aviv lichtigstein

Effectenbeurs van Tel Aviv


Blockchain keynote speaker, Aviv deelt ook welke industrieën in de loop van de tijd radicaal zullen veranderen, zoals –

  • Overheidsdiensten
  • Toeleveringsketens
  • Gezondheidszorg
  • Verzekering
  • Retail en nog veel meer.

Nieuwere resultaten

Het is duidelijk dat wanneer een nieuwe technologie in het spel komt, de meeste mensen vanaf het begin niet echt weten hoe ze ermee moeten omgaan. Industrieën leren het echter met meer succes te integreren nadat ze hebben gezien wat anderen aan het doen zijn en het vervolgens te veranderen om hun marktresultaten te verbeteren. Het is precies hoe het nu gaat met Blockchain-technologie. Marktplaatsen proberen meer te weten over Blockchain-transformatie, maar het nemen van verkeerde afslagen loopt uit op een mislukking.

Als een van de beste blockchain-sprekers, presenteert Aviv de kwestie echter in eenvoudige bewoordingen en praat hij over de uitdagingen op het gebied van Blockchain-acceptatie waarmee een bedrijf te maken kan krijgen. Hij analyseert ook de noodzakelijke middelen voor een succesvolle organisatorische blockchain-transformatie die de situatie zou helpen ondersteunen.

Blockchain-topluidspreker

Verandering Gezondheidszorg, 2019

Implicaties van de Enterprise Blockchains

Dit is een van de langetermijneffecten van de Blockchain-technologie. Het is nogal ironisch dat de ondernemingen die er het meest door worden bedreigd, degenen zijn die erin investeren. Veel bedrijven zien deze technologie om hun manier van zakendoen volledig te veranderen. Ze hebben het niet helemaal mis. Blockchain heeft de fundamentele kenmerken om meer waarde toe te voegen aan al hun sectoren, waardoor ze meer ruimte krijgen voor ontwikkeling.

Tegenwoordig hebben verschillende organisaties te maken met een enorme lading datamanagementvraagstukken en transacties voor een gestage groei. Dit scenario zorgt voor uitdagingen op ondernemingsniveau die te maken hebben met complexiteit, transparantie en beveiligingskwesties. De namaakmarkt is bijvoorbeeld alleen verantwoordelijk voor het binnenhalen van meer dan $ 7,5 miljard aan inkomsten per jaar, alleen in de VS. Met de voortschrijdende technologie is Blockchain nu in staat om grotere hoeveelheden complexe gegevens en transacties te verwerken. Een beter strategisch ondernemingsmodel zal hen helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Met Enterprise Blockchains in de mix, kunnen ze nu eindelijk hun eerlijke aandeel krijgen in de toekomstige markt. Met dit in gedachten, keynotespreker op Blockchain, werkt Aviv het beste type Blockchain-technologieën uit die het meest geschikt zijn voor bepaalde organisaties. Hij onderzoekt ook andere oplossingen, zoals leveranciers die Blockchain as a Service aanbieden en Enterprise Blockchain-platforms. Bovendien worden mogelijke use cases en uitdagingen van het hele concept gedeeld in de Blockchain keynote speakersessie.

Blockchain keynote speaker 2019

Digital Enterprise Show, Madrid 2019

Distributed Ledger-technologie – de echte game-wisselaar

Aviv bouwt zijn Blockchain keynote speaker-programma door ook andere factoren te bespreken. Blockchain heeft een groot aantal tekortkomingen. Dat is de reden waarom velen tegen die tijd niet zo happig zijn om technologie te omarmen. Om de kwestie aan te pakken, portretteert Aviv ook de overkoepelende term “Distributed Ledger Technology” en zijn invloeden.

Blockchain-technologie is slechts een klein onderdeel van de Distributed Ledger-technologie. Mensen verwarren deze twee termen vaak en gebruiken ze door elkaar. Maar dat is hier niet het hele geval. Behalve Blockchain zijn er nog veel meer Distributed Ledger-technologieën die volledig zijn uitgerust om de last van de wereldmarkt op zich te nemen. In zijn Blockchain keynote speaker-programma wil Aviv ervoor zorgen dat de verwarring van deze twee termen wordt weggenomen en meer licht werpen op DLT. In de Blockchain Technology-luidsprekersessies bestudeert hij de verschillende typen en verkent hij hun individuele kenmerken. Behalve dat hij uitlegt wat DLT betekent, behandelt hij ook de toonaangevende platforms voor een bepaalde technologie in de keynote-sprekersessie met blockchain. Sommigen van hen zijn onder meer:

Web 3.0 en de toekomst van internet

Het internet zal ook niet ongedeerd blijven van de Blockchain-technologie. Tot nu toe zijn mensen bekend met Web 1.0 en Web 2.0. Deze twee zijn gebaseerd op de typische client-serverarchitectuur en vertonen overdreven gebreken. Dit soort model maakt de persoonlijke gegevens van gebruikers vatbaar voor misbruik. Maar met het nieuwe internet “Web 3.0” zal alles verschuiven naar decentralisatie, waardoor het meer gebruikersgericht wordt. Mensen krijgen een veiligere en transparantere manier om verbinding te maken met hun favoriete platforms.

Spreker over Blockchan-technologie

Tech Week Frankfurt, Duitsland, 2019

Dit zal de toekomst van internet hervormen en zal compleet anders zijn dan de mensen gewend zijn. Blockchain-technologie zal het internet echter vormen via Web 3.0, waardoor het sneller en beter wordt. Aviv, een van de beste Blockchain-sprekers, pakt dit probleem aan en noteert de verschillen met eerdere generaties internet. Om meer te verduidelijken, schetst de keynote-spreker over blockchain de lagen van de architectuur, wat impliceert hoe het eindresultaat eruit zou kunnen zien.

Blockchain-technologie heeft nog een lange weg te gaan. Dit zijn slechts de vroege stadia van die revolutie. Aviv werkt al zijn onderzoeken en studies voor het Blockchain Technology-sprekersprogramma altijd bij met de nieuwste ontwikkelingen.

Daarnaast bevat het Blockchain keynote speaker-programma ook de waarschijnlijke toekomst van internet en hoe een duurzaam ecosysteem kan worden opgebouwd.

JA! Ik wil Aviv als Keynote-spreker hebben

Laten we contact maken en ontdekken hoe we u kunnen helpen nieuwe waarde voor uw organisatie te genereren

U kunt ons ook direct mailen-> neem contact op via 101blockchains.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me