CapBridge Group lanceert Private Securities Exchange op Ethereum

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

CapBridge Group lanceert Private Securities Exchange op Ethereum

Ondersteund door ConsenSys, hebben blockchain-enabled 1exchange van ers geaccrediteerde investeerders toegang tot verhandelbare private equity op openbare blockchain. Beleggers met digitale portefeuilles kunnen nu handelen en de nieuwe en gereguleerde activaklasse volgen. By ConsenSysJuli 10, 2019Geplaatst op 10 juli 2019

1ruil

Singapore  De eerste verhandelbare onderhandse effecten zijn nu beschikbaar op 1 uitwisseling (1X), dat ‘live’ is op het openbare Ethereum-netwerk. Geaccrediteerde beleggers kunnen nu veilig toegang krijgen tot de nieuwe activaklasse van verhandelbare private equity en deze volgen via hun digitale portemonnee.

1X is gevestigd in het wereldwijde financiële centrum van Singapore en heeft een vergunning van en wordt gereguleerd door de Monetary Authority of Singapore. De privébeurs is ‘s werelds eerste gereguleerde particuliere effectenbeurs die is gebouwd op een openbare blockchain. Met 1X hebben bedrijven een veilige optie om private equity te noteren om toegang te krijgen tot wereldwijde liquiditeit. Een private notering geeft bedrijven financiële flexibiliteit door een deel van hun eigen vermogen te noteren, zonder de hoge kosten van conventionele exits zoals een IPO of M&EEN.

Voor beleggers, vooral degenen met digitale portemonnees die al actief zijn op DLT-beurzen, hebben ze nu toegang tot een zeer gewilde en gereguleerde activaklasse van verhandelbare privé-aandelen die op 1X zijn genoteerd. Gebouwd op het openbare Ethereum-mainnet, maakt 1X gebruik van een wereldwijde liquiditeitspool en biedt het investeerders kansen om te investeren in snelgroeiende bedrijven via private equity.

De eerste notering op 1X is Aggregate Asset Management Pte Ltd, een gespecialiseerde fondsbeheerder voor Aziatische aandelen. Na de aankondiging dat 1X het aandeelhouderschap van investeerders op openbare Ethereum zou registreren en volgen met behulp van aangepaste ERC20-tokens, startte AAM hun fondsenwervingscampagne op 4 mei 2019 en haalde het beoogde bedrag van S $ 5,2 miljoen binnen een tijdsbestek van zes weken op..

Joseph Lubin, oprichter van ConsenSys en mede-maker van Ethereum, zei: “ De succesvolle notering van 1X van zijn eerste batch verhandelbare private equity is een doorbraak in het realiseren van de visie om openbare Ethereum te gebruiken als een wereldwijde financiële vereffeningslaag. Een grenzeloze nederzettingenlaag is fundamenteel voor een meer open wereldeconomie en een meer verenigd mondiaal financieel systeem. “

“1X is een van de vele belangrijke projecten die onlangs hebben aangetoond hoe traditionele bedrijven en markten overstappen op het gebruik van gedecentraliseerde protocoltechnologie en daardoor heroverwegen hoe een beter vertrouwen kan worden ingebracht in de systemen die hun klanten bedienen.” hij ging verder.

Daren Frankel, directeur van de vestiging van ConsenSys in Singapore, merkte op: “ Het unieke vermogen van blockchain om de zichtbaarheid te verbeteren en wrijving te verminderen, terwijl het overzicht is ingekapseld in 1X. We laten zien hoe het benutten van openbare blockchains gunstig kan zijn voor de financiële markten en waarde kan creëren voor zowel investeerders, emittenten als marktregulatoren. “

Choo Haiping, CEO van 1X, deelde: “Met 1X hebben bedrijven en investeerders nu gemakkelijk en veilig toegang tot liquiditeit. Verhandelbare private equity helpt bij het diversifiëren van beleggingsportefeuilles dankzij hun potentieel hoger dan het marktrendement en hun liquide karakter. Bedrijven die een privénotering op 1X nastreven, kunnen genieten van het beste van twee werelden – door gebruik te maken van de lucratieve particuliere kapitaalmarkt en tegelijkertijd privé te blijven voor optimale groei. ” 1X helpt nu meer bedrijven op de lijst en onderzoekt partnerschappen met andere financiële instellingen en beurzen om de toegang tot een wereldwijde liquiditeitspool te vergroten.

Disclaimer: Dit is geen advertentie die een bod uitbrengt of de aandacht vestigt op een aanbod of voorgenomen bod. 1exchange- en CapBridge-services zijn beperkt tot “institutionele beleggers” en “geaccrediteerde beleggers” (zoals gedefinieerd in de Securities and Futures Act (Cap. 289) van Singapore).


Ongeveer 1 uitwisseling:

De geassocieerde entiteit 1exchange (“1X”) van CapBridge is een gereguleerde particuliere effectenbeurs die beleggers een uniek handelsplatform biedt om op een gereguleerde, gecentraliseerde en transparante manier privé-effecten te kopen en verkopen. 1X biedt een eenvoudigere en flexibelere manier om aandeelhouderswaarde te ontsluiten en kapitaal te recyclen voor particuliere bedrijven. 1X is ontworpen voor particuliere werkmaatschappijen die op zoek zijn naar kapitaal of die zich voorbereiden op liquiditeitsgebeurtenissen; laatstaat, door durfkapitaal gesteunde bedrijven met aandeelhouders en werknemers die geld willen verdienen met hun aandelenbezit; en familiebedrijven die het aandeelhoudersbestand willen diversifiëren of managementovergangen willen plannen. Ons platform stelt professionele investeerders en bedrijfseigenaren in staat om in en uit hun posities te handelen. 1X heeft een erkende marktbeheerderlicentie en wordt gereguleerd door de Monetary Authority of Singapore. Singapore Exchange (SGX) is een strategische partner en aandeelhouder.

Bezoek www.1x.exchange voor meer informatie over 1X.

Over CapBridge:

CapBridge beheert een wereldwijd investeringssyndicatieplatform voor particuliere kansen. Het co-investeringssyndicatieplatform van CapBridge bedient middelgrote tot late groeibedrijven en de fondsen die zich daarop richten. Ons co-investeringsmodel is gebouwd met investeerders in gedachten. We bieden eerst kansen om investeerders te leiden, die hun specifieke branchekennis gebruiken om due diligence uit te voeren, investeringsstructuren met toegevoegde waarde te onderhandelen en hun portefeuilleposities te beheren tot de gewenste exit. Vervolgens stellen we dezelfde kansen open voor mede-investeerders, aangezien zij gebruik maken van de expertise van de hoofdinvesteerders op specifieke industriegebieden en toewijding. Mede-investeerders ondertekenen met dezelfde voorwaarden als de hoofdinvesteerders en realiseren een beter voor risico gecorrigeerd rendement en een waarschijnlijkere exit. Bedrijven profiteren van het werken met hoofdinvesteerders die hun sector goed begrijpen en direct waarde kunnen toevoegen, en ook de aandeelhoudersbasis verbreden met mede-investeerders die netwerkconnectiviteit kunnen toevoegen en kunnen bijdragen aan een meer succesvolle notering verderop. Het co-investeringsproces wordt elektronisch uitgevoerd op ons intelligente platform, dat onophoudelijk werkt om deals met investeerders te matchen en het dealproces te vergemakkelijken. CapBridge heeft een Capital Markets Services-licentie en wordt gereguleerd door de Monetary Authority of Singapore. Singapore Exchange (SGX) is een strategische partner en aandeelhouder.

Bezoek www.capbridge.sg voor meer informatie over het CapBridge-co-investeringsplatform.

Over ConsenSys:

ConsenSys transformeert onze huidige digitale architectuur naar een meer open, inclusief en veilig internet van waarde, gewoonlijk Web3 genoemd. Met een betrouwbaardere internetarchitectuur helpen we individuen, ondernemingen en overheden nieuwe bedrijfsmodellen en waarde te ontsluiten, efficiëntie te vergroten door middel van een gedeelde IT-infrastructuur en geavanceerde cryptografische methoden te gebruiken om persoonlijke gebruikersgegevens te beschermen. We bereiken dit door ons unieke wereldwijde bedrijf dat de Ethereum-blockchain ontwikkelt, bestaande uit een durfkapitaalfonds en een startup-incubator, een Enterprise Ethereum-adviesafdeling en een educatieve academie..

Media contact [e-mail beveiligd]

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map