blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi

ConsenSys Codefi kondigt Ethereum 2.0 Staking Pilot aan met 6 leden

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport en Trustology sluiten zich aan bij Codefi Staking Pilot Program en krijgen vroege toegang tot Ethereum 2.0 staking-oplossing door ConsenSys16 juni 2020Geplaatst op 16 juni 2020

Codefi Staking persbericht


Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport en Trustology sluiten zich aan bij Codefi Staking Pilot Program en krijgen vroege toegang tot Ethereum 2.0 staking-oplossing 

LONDEN, 16 juni 2020 – ConsenSys Codefi lanceert een Ethereum 2.0 staking-as-a-service-platform met institutionele functionaliteit voor beurzen, bewaarders, fondsen, portefeuilles en andere potentiële klanten. Vandaag heeft Codefi zijn eerste batch proefprogramma-deelnemers onthuld, ontworpen om feedback en functieverzoeken op te nemen tijdens het ontwerpen en bouwen van de Codefi Staking API voorafgaand aan de lancering van Ethereum 2.0. Door de voltooiing van het pilotprogramma krijgen partners een dieper begrip van Ethereum 2.0 en hebben ze de mogelijkheid om als eerste op de markt te zijn door hun klanten Ethereum 2.0-staking-mogelijkheden te bieden.. 

Codefi Staking is gebouwd bovenop een vertrouwde softwarestack die is gebouwd door ConsenSys. De missie is om een ​​white-label API van institutionele kwaliteit te bieden, met gemakkelijke en efficiënte toegang tot het Ethereum 2.0-netwerk om bedrijven in staat te stellen veilig en winstgevend deel te nemen aan de volgende fase van de evolutie van Ethereum..

Voorbereiding op een protocolupgrade

Met de eerste fase die naar verwachting in 2020 wordt gelanceerd, markeert Ethereum 2.0 een langverwachte upgrade naar het openbare Ethereum-mainnet. De lancering van Ethereum 2.0 is vooral belangrijk in vergelijking met eerdere upgrades vanwege de implementatie van een Proof of Stake-consensusmechanisme, waardoor het netwerk afstand neemt van de bestaande Proof of Work-architectuur. Met Proof of Stake plaatst een netwerk van validators effectief een borg van 32 ETH op speciale accounts op het netwerk, als garantie dat ze de netwerkregels zullen volgen en handhaven. Ethereum 2.0 blijft gedecentraliseerd en iedereen die bereid is om 32 ETH in te zetten, kan een validator worden (er zijn minimaal 16.384 validators die 524.288 Eth inzetten nodig om Ethereum 2.0 te lanceren).

Voor mensen die ETH hebben, markeert Proof of Stake een meer inclusieve manier om de veiligheid van het Ethereum 2.0-netwerk te behouden in vergelijking met Proof of Work, samen met relatief hoge beloningen voor deelnemers. Maar voor de gemiddelde cryptoliefhebber kan uitzetten complex zijn; daarom zullen platforms zoals uitwisselingen, fondsen en portefeuilles die staking aanbieden, zich onderscheiden van hun concurrenten door de belemmeringen voor deelname aan staking-netwerken te verlagen.

“Enkele van de risico’s die gepaard gaan met het runnen van uw eigen validator zijn diefstal of verlies van uitbetalingssleutels, onjuiste overdracht van geld naar het Eth 2 depositocontract, en niet te vergeten hardware- of internetconnectiviteitsstoringen die resulteren in het verlies van validatorbeloningen. Met ConsenSys Codefi worden validatorsleutels bewaard in een veilige kluis met online ondertekeningsmogelijkheden, en zullen er meerdere lagen poortwachters zijn die transacties valideren om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen. We weten hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk validators aan Ethereum 2.0 toe te voegen, en daarom hebben we een kant-en-klare oplossing gebouwd om grote beurzen en institutionele cryptofondsen in staat te stellen een altijd beschikbaar en betrouwbaar toegangspunt te hebben om de ETH die ze voor hun klanten hebben in te zetten, ”Zegt Tim Lowe, Product Lead van Codefi Staking. 

Codefi Staking Pilot-programma

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport en Trustology zijn de eerste bedrijven die deelnemen aan het Codefi Staking Pilot Program.

“Met uitzetten op Binance kunnen gebruikers beloningen ontvangen zonder dat ze nodes hoeven in te stellen, of zich zorgen hoeven te maken over minimale inzethoeveelheden, tijdslengtes of vangsten. Gebruikers verdienen de beloningen die hun munten kunnen verdienen. Met de uiteindelijke lancering van Ethereum 2.0 zijn we verheugd om het inzetten van al onze ETH-houders op Binance te ondersteunen ”, aldus Changpeng Zhao (CZ), CEO bij Binance..

De upgrade van Ethereum naar proof-of-stake zal een cruciaal moment zijn voor zowel Ethereum als het Web 3.0-ecosysteem. We kijken ernaar uit om samen te werken met ConsenSys terwijl ze de technologische vooruitgang ondersteunen en DARMA pakt de financiële impact aan van door ETH geblokkeerde activa en beloningen die worden ingezet door middel van staking-swaps en onderpand ”, aldus James Slazas, CEO van DARMA Capital.

Alex Batlin, “Wij geloven dat ETH2.0 een stapsgewijze verandering betekent voor gedecentraliseerde financiering, zowel in termen van prestaties als schaalbaarheid, die de langverwachte massale acceptatie zal leiden, samen met de mogelijkheid om via staking rente op ETH te verdienen. ETH2.0 brengt de behoefte aan veilige, maar bliksemsnelle bewaaroplossingen van bankkwaliteit naar voren. Dankzij onze aangepaste HSM-firmware in HSM zijn we in staat om marktleider te zijn door een snelle en schaalbare oplossing voor bewaarportemonnees aan te bieden, zowel voor investeerders die willen investeren in ETH2.0 als voor validators die betrokken zijn bij staking-operaties. “

ConsenSys Codefi biedt flexibele functies en services

Codefi Staking biedt directe API-integratie of een white-label UI, die beide gedetailleerde statistieken en rapportage bieden en tegelijkertijd een uptime van minimaal 99% garanderen voor validators die blokken op Ethereum 2.0 bevestigen. En belangrijker nog: er is 24/7 ondersteuning en een professioneel klantenserviceteam. 

Codefi Staking is gebouwd met PegaSys Teku, de Ethereum 2.0-klant die bedrijven in staat stelt om in te zetten op de volgende evolutie van het Ethereum-netwerk. Teku is geschreven in Java en wordt beheerd door hetzelfde team achter Hyperledger Besu, en maakt het gemakkelijker om uitzetdiensten naar bedrijven te brengen. Codefi Staking zal ook andere Eth2-klanten ondersteunen om flexibiliteit en 99% uptime voor validators te behouden, naarmate de ontwikkelingsfasen van Eth2 zich verder ontwikkelen. 

Early Adopter-programma 

Codefi accepteert Early Adopter-klanten om mee samen te werken voorafgaand aan de lancering van Ethereum 2.0 Beacon Chain. Early Adopters blijven de concurrentie voor met een laag risico, lage toegangsdrempel om feedback te geven over de service en om rechtstreeks te leren van Eth2-teams die de volgende generatie Ethereum bouwen en beginnen met het inzetten van ETH. Klik hier om u aan te melden. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me