ConsenSys kent Wave 2-winnaars toe

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogNieuws

ConsenSys kent Wave 2-winnaars toe

Een blik op de Grants Wave 2 Cohort en hoe u zich kunt aanmelden voor ConsenSys Grants Wave 3. by ConsenSys 14 november 2019 Geplaatst op 14 november 2019

ConsenSys verleent hero6

Meer dan een jaar geleden kondigde Joseph Lubin bij Devcon in 2018 een subsidiefonds van $ 500.000 aan dat zal worden verdeeld over speciale projecten die het Ethereum-ecosysteem uitbouwen. ConsenSys Grants heeft al 20 projecten gefinancierd voor een totaal van $ 420.000 en accepteert nu aanvragen voor de derde golf van subsidies. 

ConsenSys verleent fondsen voor open-sourceprojecten die ten goede komen aan de grotere Ethereum-gemeenschap. Ondersteunde projecten omvatten kritieke gebieden zoals kerninfrastructuur, verbeterde tooling en UX voor ontwikkelaars, veiligheid, sociale impact en toegang tot onderwijs.

Uitsplitsing van huidige financiering

Infrastructuurprojecten hebben in de eerste twee subsidiegolven de meeste financiering ontvangen van de vijf categorieën. Dit komt onder meer door het aantal projecten dat past bij de categorie infrastructuur en het enorme brood dat onder infrastructuur valt. Evenzo is bruikbaarheid en tooling voor ontwikkelaars een brede categorie en momenteel rijp voor verstoring. Teams die Ethereume gemakkelijker maken voor gebruikers en ontwikkelaars, zullen ondernemers helpen om nog grotere applicaties bovenop Ethereum te bouwen. ConsenSys gelooft dat elke categorie ongelooflijk belangrijk is om de toekomst van Ethereum uit te bouwen. Als u een ondernemer of ontwikkelaar bent of een bijproject hackt dat Ethereum vooruit helpt, meld u dan aan voor de derde ronde van subsidies! 

ConsenSys verleent financiering per categorieConsenSys verleent financiering per categorie

Hieronder vindt u een lijst van alle projecten die in 2019 zijn gefinancierd, per categorie: 

Bruikbaarheid en tooling voor ontwikkelaars

Alice  – Mobiele app om eenvoudig native mobiele Ethereum-applicaties te bouwen.

$ 25.000


Ethers.js – Een complete Ethereum JavaScript-bibliotheek voor het bouwen van portefeuilles, frameworks en tools, met de nadruk op beveiliging, compactheid en eenvoud.

$ 25.000

Terugslag – Helpt organisatoren van blockchain-evenementen nieuwe deelnemers aan te trekken met weinig tot geen kennis of ervaring met interactie met dapps en slimme contracten.

 $ 10.000

Bereiken – Een programmeertaal / ontwikkelplatform dat de complicaties van blockchain wegneemt terwijl de volledige dapp automatisch wordt geverifieerd.

€ 25.000

Mailchain – Verzend en ontvang HTML-berichten met rich media eenvoudig tussen openbare blockchain-adressen via een eenvoudige, e-mailachtige interface.

€ 25.000

Eth Dev-tools – Chrome-ontwikkelaarstool die ontwikkelaars sterke inspectie-, foutopsporings- en handmatige testmogelijkheden biedt tijdens dapp-ontwikkeling – een extensie die fungeert als een Zwitsers zakmes voor dapp-ontwikkelaars en nieuwsgierige gebruikers.

€ 10.000

Eerbetoon – Laag van microbetalingen met DeFi-abonnement, mogelijk gemaakt door rentestromen van crypto-activa naar inhoudaanbieders te leiden of naar wat de houder ook maar wil ondersteunen

€ 10.000

Winnaars ConsenSys Grant aangekondigd op Devcon V[Hao Fu (Alice), Mark Pereira (Alice), Mehdi Zerouali (SigmaPrime), Paul Hauner (SigmaPrime), Yadira Blocker (ConsenSys), Gabrielle Micheletti (ConsenSys Grants), Patrick McCorry (PISA)]

Infrastructuur

Dappnode – Een gedecentraliseerd netwerk van knooppunten in persoonlijk bezit met een gebruiksvriendelijke interface.

$ 25.000

PISA – Opbouwen en beschermen van wereldwijde, privacybehoudende, toestemmingsloze, off-chain slimme contracten.

$ 25.000

Tellor – Een gedecentraliseerd orakel dat een efficiënt, betrouwbaar en gedecentraliseerd alternatief biedt voor off-chain data.

$ 25.000

Zeropool – Een platform voor volledig anonieme en niet-traceerbare transacties op Ethereum, dat meerdere ERC20-tokens, ether en anonieme atomaire swaps ondersteunt.

$ 25.000

Gas Station Network / EIP-1613 – Oplossen van het gasloze onboardingprobleem van gebruikers op een betrouwbare gedecentraliseerde manier, via een netwerk van gestimuleerde relais.

$ 25.000

Niet Wij – Service waarmee gebruikers webhooks kunnen activeren vanuit Ethereum smart contract-evenementen of Graph Protocol GraphQL-abonnementen.

$ 10.000

Trueblocks – Framework dat de verschijningsvorm van adressen indexeert en bliksemsnelle toegang biedt tot volledige, volledige transactiegeschiedenis van auditkwaliteit voor elk adres.

€ 25.000

Afbeelding van winnaars van Wave 2-subsidies bij Devcon 5[Scott Moore (Gitcoin), Nicholas Fett (Tellor), Brenda Loya (Tellor), Michael Zemrose (Tellor), Richard Moore (Ethers.js), Gabrielle Micheletti (ConsenSys Grants)]

Veiligheid

Vuurtoren – Ethereum Serenity-client waarmee gebruikers kunnen genieten van de voordelen van een Sharded, proof-of-stake Ethereum-platform met 1000x capaciteit

$ 50.000

Unikeys – Hardwareportefeuilles voor biometrische kaarten waarmee gebruikers van crypto-activa op een comfortabele en veilige manier betalingen kunnen valideren met hun kaarten met smartphones

$ 25.000

Sociale impact

Ribbon Blockchain: app voor volksgezondheidsincentives – Gebruik van symbolische prikkels om positieve veranderingen in levensstijl aan te brengen & het verminderen van de belasting van het medische systeem

$ 25.000

Noch ik – Het is logisch om blockchain-technologie te gebruiken om koolstofverwijdering te stimuleren. Nori voorkomt fraude en dubbeltellingen op de koolstofmarkt, en het NORI-token stelt de wereld in staat een echt marktgestuurde prijs vast te stellen voor het verwijderen van een ton koolstofdioxide uit de atmosfeer.

$ 10.000

Opleiding en technische kennis 

Black Girls CODE Blockchain Immersion Program – Een drieledig blockchain-programma dat zich richt op onderwijs, onderdompeling en het aanbieden van ‘hackstages’ om praktische ecosysteemkennis te testen

$ 10.000

Africa Blockchain Developers Program – Afrikaanse ontwikkelaars de kans geven om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om industrieklare blockchain-ontwikkelaars te worden

$ 10.000

ConsenSys verleent Wave 3 is open!

ConsenSys Grants Wave 3 staat nu open voor aanmeldingen en de eerste winnaars zullen naar verwachting in februari 2020 op ETHDenver worden aangekondigd. De deadline voor het indienen van aanvragen is 14 januari 2020. 

“Het is duidelijk dat de lat nu hoog ligt met de kwaliteit van de inzendingen die we hebben ontvangen voor Wave 2 op basis van de toegekende beurzen”, aldus Johanna Moran, ConsenSys Grants Lead. “ We zijn ook verheugd dat veel van deze projecten betrekking hebben op dringende behoeften aan infrastructuur en ontwikkelingstools om de groeiende Ethereum-gemeenschap te ondersteunen.

ConsenSys-subsidies Wave 3 is geopend! Waar wacht je op? Meld je vandaag aan!

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map