blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

ConsenSys kondigt lancering van SKALE Network Token aan op Codefi Platform

Activate, door ConsenSys Codefi, werkt samen met de N.O.D.E. Stichting om consumenten in gekwalificeerde landen in staat te stellen beloningen te kopen, te gebruiken en te verdienen op het SKALE-netwerk. By ConsenSysfebruari 11, 2020Geplaatst op 11 februari 2020

hero actieve skale v3

New York, NY en San Francisco, CA  ​ Activeren, door ConsenSys Codefi, is het eerste platform dat is ontworpen om gedecentraliseerde netwerken te lanceren en klanten in staat te stellen hun tokens te kopen, beheren en gebruiken – alles in één applicatie. Vandaag kondigde Activate, samen met zijn eerste klant, SKALE, de aanstaande lancering aan van het SKALE-netwerk, een gedecentraliseerd elastisch blockchain-platform voor het veilig schalen van op Ethereum gebaseerde dApps.

Activate, aangekondigd in oktober 2019, bepaalt de norm voor de aankoop, distributie en het gebruik van utility-tokens om het netwerkgebruik in een vroeg stadium op te starten. Door zijn unieke platformontwerp vereist Activate dat netwerken worden gestart en bruikbaar zijn bij of onmiddellijk na het verkopen van tokens om deelnemers te lanceren. Bovendien zorgt Activate ervoor dat deelnemers niet zomaar tokens kunnen omdraaien voor passieve speculatieve doeleinden, maar eerder dat ze hun tokens gebruiken voor het beoogde doel.. 

In het geval van het SKALE-netwerk moeten tokenhouders bijdragen aan de veiligheid en schaalbaarheid van het netwerk door te delegeren aan of dienen als validators op het netwerk, waardoor ze beloningen verdienen. Het doel is om een ​​sterke basis te creëren van tokenhouders die worden gestimuleerd en in feite programmatisch vereist zijn om hun tokens te gebruiken voor het beoogde doel, wat op zijn beurt zou moeten resulteren in een sterkere mainnet-lancering in Q2 2020.

Activeer Skale InlineImage 1

“Laag-twee schaalbaarheidsoplossingen brengen razendsnelle hoge transactiedoorvoer en meer flexibiliteit voor Ethereum. Het SKALE-netwerk is een ultramoderne oplossing, die een configureerbaar en goedkoop laag-twee-platform vertegenwoordigt voor ontwikkelaars om vrijwel onmiddellijke uitvoering van slimme contracten mogelijk te maken. Activate zet de norm voor eerlijke en maximaal gedistribueerde tokennetwerken, terwijl het een naadloze en consistente validator en gebruikerservaring biedt om ervoor te zorgen dat alle deelnemers zinvol communiceren met het SKALE-netwerk – en gedecentraliseerde netwerken van de toekomst, “aldus Joseph Lubin, oprichter van ConsenSys en Mede-maker van Ethereum.

SKALE Network is een elastisch blockchain-netwerk dat ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om eenvoudig zeer configureerbare, volledig gedecentraliseerde ketens te leveren die direct compatibel zijn met Ethereum. SKALE-ketens kunnen bloktijden van minder dan een seconde uitvoeren met meer dan 2.000 transacties per seconde (tps) op elke keten, en full-state smart contracts uitvoeren, naast gedecentraliseerde opslag en machine learning in EVM. Meer dan 35 dApps bouwen momenteel op SKALE, variërend van games tot DeFi tot streaming audio en meer.

“Met een focus op het bouwen van dApps met sociale impact, zijn we vooral gevoelig voor kosten en snelheid waarmee we op de markt komen, omdat dit betekent dat onze dApps meer goed kunnen doen, voor meer mensen, sneller. We ontmoetten het SKALE-team tijdens een hackathon en waren in een mum van tijd aan de slag met transacties van minder dan een seconde tegen gaskosten die slechts een fractie waren van wat het voorheen was, ”aldus Jakub Wojciechowski, CTO van Alice.

Door te lanceren via Activate, zal het SKALE-netwerk zijn beveiliging verder decentraliseren en distribueren, dat al een indrukwekkend aantal supporters heeft die zich inzetten voor deelname aan de beveiliging van het netwerk, waaronder Blockchange, ConsenSys Labs, Galaxy Digital, Hashed, HashKey, Floodgate , Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia Venture Partners en Winklevoss Capital. Opgericht door twee ervaren software-executives met meerdere succesvolle exits, Jack O’Holleran en Stan Kladko, wordt het SKALE-netwerk ondersteund door het N.O.D.E. fundament.

Gebruikers die ervoor kiezen om deel te nemen aan de aanstaande lancering van tokens op het Activate-platform, beginnen met het voltooien van het verificatie- en biedproces om tokens te kopen. Geverifieerde consumenten gebruiken de ingebouwde tools van Activate om hun tokens te kopen, beheren en uit te zetten via externe validators die verantwoordelijk zijn voor het bevestigen van transacties op het SKALE-netwerk. Tokenhouders zullen dan beloningen verdienen als netwerkprikkel voor hun deelname, zoals bepaald door het SKALE-netwerk. Activate biedt een probleemloze ervaring met intuïtieve interfaces waarmee gebruikers hun token kunnen gebruiken voor het beoogde doel.


“SKALE was echt een project dat is ontstaan ​​uit een passie voor het opschalen van het Ethereum-ecosysteem naar meer dan een miljard mensen”, zegt Jack O’Holleran, mede-oprichter, SKALE-netwerk. “Nadat we met het Activate-team hadden gesproken, werd het al snel duidelijk dat hun benadering van het beheren van een netwerklancering in lijn was met onze kernwaarden om ontwikkelaars en de gezondheid van het netwerk op de eerste plaats te zetten. Of dat nu een geweldige gebruikerservaring betekent voor tokenhouders, grondig onderzoek van teams en technologie, of ervoor zorgen dat de incentives van het kernteam zijn afgestemd op de algehele gezondheid van het netwerk. We zijn verheugd om met ConsenSys Codefi samen te werken om te laten zien hoe een succesvolle netwerklancering in ieders voordeel kan werken. “

Hoe u op de wachtlijst kunt komen

Registreer je vooraf voor de lancering van het SKALE-token op Activeren en maak binnen een paar seconden een account aan. Gebruikers worden vervolgens door een kort instapproces geleid, waarbij ze KYC- en ID-verificatie moeten uitvoeren. Na succesvolle verificatie moeten ze een korte tutorial voltooien die is ontworpen om hun begrip van het SKALE-netwerk en het SKALE-token te testen. Zodra de voorgaande stappen zijn voltooid, komen gebruikers in aanmerking om deel te nemen aan de SKALE-token-lancering wanneer deze live gaat. 

Alleen in aanmerking komende gebruikers die dit proces met succes hebben voltooid, kunnen deelnemen aan de live-tokenlancering. 

 

Over ConsenSys

ConsenSys is een van ‘s werelds grootste blockchain-bedrijven en bouwt de tools, infrastructuur en applicaties die het Ethereum-netwerk aandrijven. Sinds 2014 hebben we miljarden dollars aan digitale activa tokenized, waaronder een breed scala aan consumentenproducten, stablecoins, onroerend goed en financiële instrumenten, waarmee we tientallen miljarden dollars aan blockchain-gebaseerde transacties kunnen genereren. Via onze applicaties hebben we honderdduizenden gebruikers bediend, variërend van centrale banken en grote financiële instellingen tot ontwikkelaars en retailgebruikers van het Ethereum-mainnet. ConsenSys heeft Codefi gebouwd en gelanceerd, een ‘besturingssysteem’ dat bestaat uit tools en services om iedereen – van financiële instellingen en grote ondernemingen tot ondernemers, ontwikkelaars en gedecentraliseerde netwerken – te helpen profiteren van de digitale transformatie van de infrastructuur, productie en distributie waardeketens in handel en financiën. Codefi is gebouwd op Ethereum en biedt de mogelijkheid om bedrijfsprocessen, betalingen en activa zoals aandelen, leningen en onroerend goed te digitaliseren.

Over SKALE

SKALE is een elastisch blockchain-netwerk dat ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om eenvoudig zeer configureerbare, volledig gedecentraliseerde ketens te leveren die direct compatibel zijn met Ethereum. SKALE-ketens kunnen bloktijden van minder dan een seconde uitvoeren, tot 2.000 tps per keten uitvoeren en full-state smart contracts uitvoeren naast gedecentraliseerde opslag, rollups uitvoeren en machine learning in EVM. Het SKALE-netwerk is een open source-project met veel bijdragers, waaronder SKALE Labs, Inc. met kantoren in San Francisco, CA en Kharkiv, Oekraïne. De supporters van het SKALE Network zijn Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP en Winklevoss Capital. Het SKALE-netwerk wordt ondersteund door topvalidators ter wereld, waaronder Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs en Stake X, evenals belangrijke infrastructuurspeler Bison Trails. Bezoek voor meer informatie www.skale.network, @SkaleNetwork op Twitter en @skaleofficial op telegram. 

OVER N.O.D.E. fundament & Anstalt

De Stichting Network of Decentralized Economics (N.O.D.E.) is een non-profitorganisatie gevestigd in Liechtenstein, opgericht om de missie uit te voeren om het open source-project SKALE Network te ondersteunen. De stichting wordt ondersteund door de N.O.D.E. Anstalt, een dochteronderneming van de Stichting. De Stichting wordt ook ondersteund door SKALE Labs, Inc. met hoofdkantoor in San Francisco, CA. SKALE Labs biedt ondersteuning aan het netwerk door bij te dragen aan de open source-code, de groei van de gemeenschap en andere belangrijke inspanningen om de groei en acceptatie van het SKALE-netwerk te vergemakkelijken.

Media Contacten:

ConsenSys: [e-mail beveiligd] 

[e-mail beveiligd]

 

Aankondiging van klanten CodefiSKALENieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me