blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

ConsenSys lanceert Codefi Compliance

ConsenSys kondigt de lancering aan van Codefi Compliance, een geautomatiseerd en flexibel regelgevings- en complianceplatform voor digitale activa. door ConsenSysJuni 8, 2020Geplaatst op juni 8, 2020

codefi compliancy held


New York City– ConsenSys heeft vandaag de lancering aangekondigd van Codefi Compliance, een geautomatiseerd en flexibel regelgevings- en complianceplatform voor digitale activa. Codefi Compliance is een nieuw aanbod in de Codefi-productsuite, dat gezamenlijk handel en financiën stimuleert door bedrijfsprocessen te optimaliseren en financiële instrumenten te digitaliseren. Als een oplossing van de volgende generatie voor de bestrijding van witwassen van geld (AML) en de bestrijding van de financiering van terrorisme (CFT), zorgt Codefi Compliance ervoor dat digitale activa voldoen aan de verwachtingen van de regelgeving zonder de markt- en zakelijke vereisten in gevaar te brengen, ongeacht het rechtsgebied en het ontwerp. Het is de enige compliance-oplossing die exclusief is ontworpen voor op Ethereum gebaseerde activa en is gebouwd door ConsenSys, de leider in Ethereum-ontwikkeling. 

Historisch gezien heeft AML / CFT-compliance gebruikgemaakt van know-your-customer (KYC) -richtlijnen, die van financiële dienstverleners eisen dat ze zich inspannen om de identiteit, geschiktheid en risico’s die verbonden zijn aan het omgaan met hun klanten te verifiëren. Codefi Compliance levert Know-Your-Transaction (KYT), wat cruciaal is voor gedecentraliseerde infrastructuur en het volgende niveau biedt in compliance-analyse. KYT beschermt de privacy door het gedrag van deelnemende adressen te evalueren in plaats van de identiteit van de deelnemers. Door KYT-monitoring te bieden die is ontworpen voor blockchain-gebaseerde activa met on-chain-gegevens van de hoogste kwaliteit, biedt Codefi Compliance AML-controles om ervoor te zorgen dat transacties anoniem kunnen blijven terwijl ze voldoen aan de voorschriften. 

Codefi Compliance geeft klanten tools voor risicobeoordeling, risicobeheer en risico-onderzoek. Gebruikers kunnen globale operaties vanuit één account beheren door compliance-instellingen aan te passen aan de jurisdictie, en naadloos meerdere instellingen over internationale divisies te beheren. Codefi Compliance biedt realtime compliance-overzicht en risicostatus voor alle digitale activa met filters voor labels, geïdentificeerde attributen, transactienaleving en risiconiveau. Klanten kunnen asset-activiteiten, gebruikersgedrag, transacties, geldstroom volgen en gegevensanalyses bekijken voor spottrends. Inzichten die zijn afgeleid van Codefi Compliance kunnen bedrijven helpen die te maken hebben met dynamische regelgeving om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan zonder de processtromen te onderbreken. 

Beschikt over compliance-risico-onderzoek

Ethereum blijft in een stroomversnelling komen als de programmeerbare blockchain bij uitstek voor ondernemingen, aangezien de meerderheid van ‘s werelds grootste bedrijven die blockchain gebruiken, voortbouwend op Ethereum. Voorafgaand aan Codefi Compliance stonden bedrijven die te maken hadden met digitale activa op Ethereum voor de uitdaging om verschillende standaarden en implementaties voor elk activum aan te pakken en de complexe database van het netwerk te beheren. Codefi Compliance gebruikt een aangepast raamwerk om een ​​AML / CFT-oplossing te bieden die compatibel is met Ether en de meest gebruikte tokenstandaarden zoals ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, samen met opmerkelijke stablecoins zoals DAI, USDC en Tether, die meer dan 280.000 soorten digitale activa gebouwd op Ethereum. Het is de eerste oplossing die is gebouwd voor digitale activa die zal draaien op ETH 2.0, de langverwachte netwerkupgrade die het aantal transacties per seconde exponentieel verhoogt en de schaal van Ethereum mogelijk maakt.. 

“Het bieden van robuuste AML / CFT-compliance voor op Ethereum gebaseerde digitale activa is een hoeksteen om de institutionele financiële sector naar gedecentraliseerde financiering te brengen. Codefi Compliance is de volgende module in onze productsuite om de complexiteit en risico’s bij het gebruik van DeFi te elimineren en elk bedrijf te helpen profiteren van het gebruik van digitale middelen “, aldus Lex Sokolin, wereldwijd co-hoofd van ConsenSys Codefi. 

Codefi Compliance is gebouwd voor elk bedrijf dat interactie heeft met digitale activa op Ethereum. Voorspelling marktplatform Zicht maakt gebruik van Codefi Compliance om ervoor te zorgen dat transacties met tokens voldoen aan de lokale regelgeving. “Als een niet-bewarend marktplatform voor voorspellingen was Sight op zoek naar een crypto AML-oplossing die gemakkelijk te integreren en gebruiksvriendelijk zou zijn en die alle Ethereum-tokens zou dekken. Codefi controleerde alle vakjes, waardoor toezichthouders de gemoedsrust kregen dat Sight voldoet aan de hoogste AML-normen ”, aldus Graeme Barnes, Product Manager, Sight.

Codefi Compliance is vanaf vandaag beschikbaar op codefi.consensys.net/compliance.  

Ontdek vandaag nog Codefi Compliance

Lees meer over onze AML-CFT-nalevingsoplossing voor cryptocurrency en digitale activa. Ontdek Codefi Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me