ConsenSys maandelijks rapport – november 2019

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogNieuws

ConsenSys maandelijks rapport – november 2019

Ethereum dapps, enterprise blockchain-oplossingen, meest populaire artikelen, aankomende evenementen en meer. By ConsenSysDecember 1, 2019Geplaatst op 1 december 2019

held van het maandelijkse rapport

Het maandelijkse rapport van november staat vol met opwindende updates, samenvattingen en releases van ConsenSys. Als dit het eerste maandelijkse rapport is dat u leest, bekijk dan onze visie en leer meer over ConsenSys. Als je een frequente lezer bent, ga dan meteen naar de goede dingen: de beste tweets, evenementen, video’s en lezingen van de afgelopen maand.

“Ik ben nogal verbaasd over hoeveel vooruitgang er in zo’n korte tijd is geboekt. Als je kijkt naar alle vorige enorme maatschappelijke revoluties – mobiele telefoons, het internet zelf, het web, auto’s, elektriciteit – ze duurden allemaal veel langer. We zijn niet echt tien jaar bezig met de gedecentraliseerde webrevolutie of -evolutie – we zijn er meer als vijf jaar mee bezig. Omdat bitcoin een zeer smalle implementatie was en slimme contracten ongeveer vijf jaar geleden echt werden uitgevonden. En dus is het verbazingwekkend hoeveel grote bedrijven, startups en gewoon mensen er om geven en denken dat het belangrijk gaat worden. ’’

– Joe Lubin, oprichter van ConsenSys en medeoprichter van Ethereum

In november bracht uPort Serto uit, een reeks tools die de kracht van verifieerbare inloggegevens en gedecentraliseerde identificatiegegevens (DID’s) naar de echte wereld brengen. De Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF) maakt nu gebruik van Serto om Legal Entity Identifiers (LEI’s) naar de blockchain te brengen. Bounties Network implementeerde metatransacties die het gemakkelijker maken voor nieuwe leden van de Ethereum-gemeenschap om verdien hun eerste crypto, in plaats van het te moeten kopen. Andreas Freund en Lewis Cohen hebben een whitepaper uitgebracht waarin de eerlijke distributie van openbare goederen opnieuw wordt vormgegeven met behulp van blockchaintechnologie en op tokens gebaseerde markten.

ConsenSys was aanwezig bij Convergence, het eerste georganiseerde wereldwijde blockchain-congres. Convergentie bracht vertegenwoordigers van de Europese Commissie, INATBA, en verschillende overheidsfunctionarissen en bedrijfsleiders samen. Bekijk de Convergence-video’s hier. Neem een ​​pauze van het staren naar de Istanbul Hard Fork Countdown Clock, en bekijk de updates van november van de Mesh!

De visie van ConsenSys

Meest populaire artikelen

 • Waar zoeken mensen naar? “Blockchain in de toewijzing van openbare goederen”
 • Trending: “A Crypto Content Manifesto”
 • Meest gedeeld: “Welke regeringen gebruiken momenteel Blockchain?”
 • Webinar: “Hoe een succesvol blockchain-product te bouwen”

Hits op sociale media

Twitter

ConsenSys op Twitter

Reddit
Linkedin
Youtube
Instagram

ConsenSys op Instagram


Kantoorlocaties

ConsenSys kantoorlocaties

Naaf- en spaakmodel

De ConsenSys “hub” spawnt, broedt en versnelt “sprak” ondernemingen door middel van ontwikkeling, het delen van middelen, acquisities, investeringen en de vorming van joint ventures. Deze spaken profiteren van fundamentele componenten gebouwd door ConsenSys waarmee nieuwe services en bedrijfsmodellen kunnen worden gebouwd op de Ethereum-blockchain.

Hub

 • Labs: Onze blockchain-venture studio. Labs broedt de beste teams van Web3 over de hele wereld uit en biedt hen kapitaal, mentorschap en toegang tot het netwerk van topprojecten en talent van ConsenSys. Lezen: ConsenSys Labs kondigt investering in atpar aan.
 • Academie: Onze onderwijsinstelling. De missie van Academy is om het wereldwijde blockchain-ecosysteem te ontwikkelen door de kenniskloof van Ethereum te overbruggen.
 • Oplossingen: Onze ondernemingsarm. Solutions brengt blockchain naar bedrijven en helpt bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en startups over de hele wereld bij het bouwen, testen en implementeren van publieke en private blockchain-oplossingen. Solutions biedt diensten op het gebied van onderwijs, advies en ontwikkeling, evenals mogelijkheden voor joint ventures en co-creatie. Lezen: Blockchain-gebruiksgevallen en -toepassingen per branche.
 • Sociale impact: ConsenSys Social Impact maakt gebruik van opkomende technologieën om ‘s werelds meest urgente problemen op te lossen. Lezen: Inleiding tot Stablecoins, betalingsrampen, & Transparante donaties Pt. 3
 • Kapitaal: Kapitaal is onze constellatie van financiële diensten voor digitale activa en blockchain-gebaseerde bedrijven, en omvat ook token-verkoopadvies en een venture capital-studio.
 • IJver: ConsenSys Diligence zet zich in voor het verbeteren en beschermen van het Ethereum-ecosysteem door technische uitmuntendheid, beveiligingsrichtlijnen, juridische voorzorgsmaatregelen en ethische bedrijfspraktijken mogelijk te maken. Lees: ‘Solidity, the Young Adult’
 • Etherisch: Ethereal Summit brengt bouwers, filosofen, beleidsmakers, kunstenaars en humanitairen van over de hele wereld samen voor twee dagen verhalen vertellen en kennis delen over hoe we samen aan onze gedecentraliseerde toekomst kunnen bouwen met behulp van blockchain-technologie. Kijk maar: “Waarom controleren we – #EtherealTLV-presentatie ”

Allianties en initiatieven

 • Het Brooklyn-project: Een branchebrede samenwerking die gebruikmaakt van wet-, regelgeving en beleid op het gebied van blockchain om door tokens aangedreven economische groei en consumentenbescherming te bevorderen.

Spaken en ondernemingen

Adhara:

Liquiditeitsbeheer en internationale betalingen voor gedecentraliseerde financiële netwerken.

AirSwap

Een platform dat het gemakkelijk maakt om tokens peer-to-peer op de Ethereum-blockchain te vinden, prijzen en verhandelen.

Alethio

Een uitgebreide reeks blockchain-exploratie-, analyse- en prognoseproducten voor het Ethereum-netwerk.

Allinfra

Alle infrastructuur, voor iedereen – platform voor de tokenisatie van grootschalige niet-beursgenoteerde infrastructuur.

Bounties-netwerk

Freelancetaakvervulling, uitbetaling in elk Ethereum-token na succesvolle voltooiing.

Civiel

Een platform voor duurzame en betrouwbare journalistiek met gebruikmaking van open governance en crypto-economie.

Media decoderen

Een dagelijkse nieuwssite over alles wat met crypto te maken heeft en de komst van het gedecentraliseerde web.

Doorgronden

Een gedecentraliseerd protocol voor collegiale toetsing dat de basis vormt van een universeel academisch systeem.

Gitcoin

De gemakkelijkste manier om gebruik te maken van de open-sourcecommunity om werk te stimuleren of geld te verdienen.

Gnosis

Gnosis bouwt nieuwe marktmechanismen om de distributie van middelen mogelijk te maken – van activa tot prikkels en van informatie tot ideeën.

Raster+

Maakt gebruik van de openbare Ethereum-blockchain om consumenten directe toegang te geven tot groothandelsmarkten voor energie

Infura

Een schaalbaar, op standaarden gebaseerd, wereldwijd gedistribueerd cluster en API-eindpunt voor Ethereum, IPFS en andere infrastructuren.

Kaleido

Een alles-in-één SaaS-platform voor bedrijven dat het creëren en beheren van beveiligde blockchain-netwerken radicaal vereenvoudigt en de reis van PoC naar productie versnelt.

Kauri

Het technische kennisnetwerk van de Ethereum-gemeenschap.

MetaMask

MetaMask is een browserextensie waarmee u Ethereum dApps rechtstreeks in uw browser kunt uitvoeren zonder een volledig Ethereum-knooppunt uit te voeren.

MythX

Een beveiligingsanalyse-API voor slimme contracten van Ethereum. Het drijft tools aan die beveiliging in de smart contract SDLC brengen.

OpenLaw

Een blockchain-gebaseerd protocol voor het maken en uitvoeren van juridische overeenkomsten op een gebruiksvriendelijke, compliant manier.

Panvala

Een gedecentraliseerde stichting die met subsidies voor duurzame financiering zorgt.

PegaSys

Een protocoltechnisch team dat Ethereum-technologie bouwt voor de openbare ketengemeenschap en toonaangevende ondernemingen.

Treum

Zelfde project, nieuwe naam. Treum helpt bedrijven vertrouwen op te bouwen bij hun klanten door transparantie, traceerbaarheid en verhandelbaarheid te brengen in toeleveringsketens.

Truffel

Een ontwikkelomgeving, testraamwerk en activapijplijn voor op Ethereum gebaseerde slimme contracten en dapps.

Trustology

Een bewaarplatform om crypto-activa te beschermen, met aanpasbare slimme accounts voor verschillende klantbehoeften

uPort

Een self-sovereign identiteitsbeheerplatform waarmee gebruikers hun eigen identiteit op Ethereum kunnen registreren, inloggegevens kunnen verzenden en aanvragen, transacties kunnen ondertekenen en veilig sleutels en gegevens kunnen beheren.

3 Doos

Profielen en gedistribueerde database-infrastructuur voor Ethereum.

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map