blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

ConsenSys-nieuws en productupdates bij Devcon 5 Osaka

Tijdens de vijfde jaarlijkse bijeenkomst van Ethereum-ontwikkelaars, technologen en enthousiastelingen bij Devcon, onthulden ConsenSys en zijn portfoliobedrijven productupdates, ConsenSys Grants-prijzen en partnerschappen. Door ConsenSys 8 oktober 2019 Gepost op 8 oktober 2019

devcon bg

Osaka, Japan – Sinds de lancering van het Ethereum-netwerk in 2014, Devcon heeft gediend als ontmoetingsplaats voor de duizenden open-sourceontwikkelaars, ontwerpers, onderzoekers, infrastructuurbeheerders, gemeenschapsorganisatoren, economen en enthousiastelingen om een ​​nieuwe financiële en data-infrastructuur voor het web te bespreken. 

Met de aanstaande lancering van Ethereum 2.0 worden nieuwe soorten standaarden, plug-ins, tools en bedrijfsmodellen gebouwd om een ​​diversiteit aan schaalstrategieën en nieuwe slimme contractprotocollen te bedienen.. 

Veel van de producten, initiatieven en portfoliobedrijven van ConsenSys kwamen de hele week naar Osaka om de updates te delen.

Productintroducties en nieuwe functies 

 • ConsenSys-productsuite-formulieren Software-as-a-Service Freemium-modellen 
 • MetaMask Plugin-systeem 
 • Japan Bounties Network wordt gelanceerd 
 • Kaleido lost het belangrijkste obstakel op voor de acceptatie van blockchain-bedrijven door de lancering van native smart contractbeheer en samenwerking met MythX 

Standaarden werken en open source software-ondersteuning 

 • Joseph Lubin DevCon Call-to-Action: OneMillionDevs.com 
 • ConsenSys Subsidies financiert 11 projecten voor $ 155.000 
 • De Enterprise Ethereum Alliance (EEA) geeft nieuwe klantspecificaties vrij, organiseert de eerste Mainnet Meetup

ConsenSys Product Suite biedt Software-as-a-Service Freemium-modellen

In Q3 2019 kondigden producten die eigendom zijn van ConsenSys nieuwe Software-as-a-Service-modellen aan voor verbeterde klantenserviceniveauovereenkomsten en om te voldoen aan de eisen van een volwassen wordende markt voor Ethereum-infrastructuur, analyse en ontwikkelaarstools. 

Naarmate de markt voor feature-rijke services en tooling in Ethereum zich ontwikkeld heeft, geldt dat ook voor de behoeften van klanten. Infura, MythX en Alethio, lanceerde abonnementsservices om een ​​reeks aanbiedingen te ondersteunen – van gebruik op beginners- tot bedrijfsniveau enkele van de meest gebruikte beveiligings- en infrastructuurservices op Ethereum Network met infrastructuur, data-analyse en beveiligingsauditsoftware.


 • Op 17 juli, Ethereum-infrastructuurprovider Infura lanceerde Infura +, een premium abonnementsservice voor Infura’s Ethereum API, die verbeterde Ethereum-infrastructuurondersteuning biedt voor applicaties van elke omvang. Gebruikers kunnen kiezen uit gelaagde service-opties—Core, Developer, Team en Growth — om het plan van de juiste grootte mogelijk te maken om hun op Ethereum gebaseerde project van proof-of-concept naar wereldwijde productie te brengen.
 • MythX, De eerste beveiligingsanalyseservice voor slimme Ethereum-contracten heeft vandaag MythX Pro gelanceerd. Gebruikers van MythX detecteren nu een volledig scala aan slimme contractkwetsbaarheden en helpen inbreuken op de beveiliging te voorkomen – met een transparante en gebruiksvriendelijke DAI-stablecoin-abonnementsservice via Daisy-betalingen
 • Op 20 juni 2019 kondigde Alethio het Alethio API PRO  als een directe manier voor ontwikkelaars om op een robuuste en betrouwbare manier realtime toegang te krijgen tot geïndexeerde, gesynthetiseerde, on-chain Ethereum-gegevens. De API van Alethio lost het datafragmentatieprobleem van Ethereum op, waardoor veel mainnet-gebruikers geen betrouwbare en schone toegang krijgen tot blockchain-gebaseerde data. 

Volledig persbericht

MetaMask Plugin-systeem

In de afgelopen vier jaar heeft MetaMask een grote gemeenschap van Web3-ontwikkelaars geholpen een nieuw computerparadigma in te luiden – waar gebruikers hun eigen accounts beheren en waar accounts hun eigen geld beheren. 

De MetaMask-extensie voor browsers bracht Ethereum naar normale webapplicaties, maar nieuwe extensies zijn nodig voor nieuwe soorten schaalstrategieën en slimme contractprotocollen – waarvan er veel interactie vereisen met het account van een gebruiker en het uitvoeren van een permanent script namens de gebruiker om de status of transacties vooraf verwerken. In plaats van te beslissen welke functies moeten worden vrijgegeven, heeft MetaMask een plug-insysteem zonder toestemming gebouwd. 

Een MetaMask-plug-in is een script, meestal geserveerd via ENS en IPFS, voegt functionaliteit toe aan MetaMask, en het wordt allemaal mogelijk gemaakt met ons nieuwe machtigingensysteem.

 • auditAddress plug-in API kan waarschuwingen of goedkeuringen van accounts toevoegen waar MetaMask ze weergeeft om slimme contractbeveiliging te garanderen.
 • resolvenName plugin API betekent dat MetaMask niet dicteert op welke naamsystemen een gebruiker zich kan abonneren voor Decentralized Name Systems (DNS).
 • Een reeks plug-in-API’s voor Layer 2-schaaloplossingen om dapps te helpen bij het ontwikkelen van gedecentraliseerde overeenkomsten buiten de hoofdketen van Ethereum.
 • ShareAPI maakt het voor elke plug-in-auteur gemakkelijk om zijn eigen API te maken voor de sites die een gebruiker bezoekt, of het nu gaat om een ​​eenvoudige RPC-stijl API of een geavanceerde gebeurtenisgestuurde API.
 • Voorbeeldplug-ins die ontwikkelaars kunnen bestuderen om aan de slag te gaan, inclusief IPFS-, Starkware- en Blocknative-plug-ins. U kunt meer voorbeelden bekijken hier.

Japan Bounties Network wordt gelanceerd 

Voor DevCon 5 in Osaka heeft het Bounties Network een speciale verkenner gebouwd – beschikbaar in het Japans – voor conferentiedeelnemers om eenvoudig premies te creëren en uit te voeren. Van bewijzen dat je het “groots” doet en aanmelden bij karaokecabines, tot het oplossen van beveiligingsbugs voor Kickback, japan.bounties.network is de plek voor interactie op Ethereum tijdens DevCon. Het Japan Bounties-netwerk is een platform dat beschikbaar is op Web3-browsers zodat de gemeenschap kan samenkomen en communiceren, en het is een goed voorbeeld van hoe lokale en internationale gemeenschappen evolueren door herleidbare uitwisseling van waarde..

Bekijken: https://japan.bounties.network/

Kaleido lost het belangrijkste obstakel op voor de acceptatie van blockchain-bedrijven door de lancering van native smart contractbeheer en samenwerking met MythX

Op DevCon 5 kondigde Kaleido de toevoeging aan van enterprise smart contract management als een native component op het Kaleido-platform. Het beheren van slimme contracten, die gedeelde bedrijfslogica tussen bedrijven bevatten, is een moeilijk obstakel voor blockchain-consortia om te beheren. Kaleido biedt nu een “enterprise deploy” -optie voor contracten met ingebouwde governance, workflow, versiebeheer, beveiliging en firewallbescherming. De mogelijkheid ondersteunt ook Truffle en is geïntegreerd met Github. 

Voor de eerste keer ooit op een op Ethereum gebaseerd netwerk kunnen gebruikers nu controleren en controleren welke regels code voor elke transactie zijn uitgevoerd. In combinatie met de samenwerking van Kaleido met MythX voor de nieuwe toevoeging van de slimme contractanalysetechnieken van MythX, hebben bedrijven nu de eenvoudige oplossing met een druk op de knop voor slim contractbeheer, implementatie en analyse. Kaleido, de Blockchain Business Cloud voor moderne bedrijfsnetwerken, biedt een full-stack blockchain-platform gebouwd op Enterprise Ethereum.

Lees verder hier.

Joseph Lubin DevCon Call-to-Action: OneMillionDevs.com

Tijdens zijn keynote-toespraak op DevCon 5, Joseph Lubin kondigde een oproep tot actie aan om de Ethereum-ontwikkelaarsgemeenschap op te bouwen en lanceerde een ecosysteeminitiatief om een ​​miljoen blockchain-ontwikkelaars, technologen en hackers te inspireren om te zien hoe hun vaardigheden kunnen worden toegepast bij het schrijven van slimme contracten en het ontwikkelen van applicaties op het Ethereum-netwerk. 

Er zijn wereldwijd naar schatting 24 miljoen softwareontwikkelaars, maar het aantal blockchain-ontwikkelaars ligt in de honderdduizenden – met het hoogste aantal dat zich ontwikkelt op Ethereum. Naarmate tooling, documentatie, bibliotheken en onramps verbeteren, daagt Lubin de gemeenschap uit om nieuwe programmeurs door te verwijzen en de mindshare van Ethereum-ontwikkelaars te laten groeien tot een miljoen in het komende jaar.

ConsenSys Grants verdeelt $ 175.000 in zijn tweede golf

Op DevCon 4 in 2018 kondigde Joseph Lubin een subsidiefonds van $ 500.000 aan dat zal worden verdeeld over projecten die open source software bouwen om technische problemen op het Ethereum-netwerk op te lossen. Sinds de oprichting heeft het ConsenSys Grants-programma 15 projecten gefinancierd met in totaal $ 330.000. Vandaag kondigde het ConsenSys Grants-programma zijn tweede golf van subsidies aan om financiering te ontvangen. 

 1. Veiligheid:

 

 1. Vuurtoren: Een op beveiliging gerichte Ethereum Serenity-klant heeft een vervolgbeurs van $ 25.000 toegekend om zijn uitstekende werk voort te zetten als bewijs van inzet + sharding.

 • Infrastructuur: 
  1. Zeropool: Volledig anonieme en niet-traceerbare transacties op Ethereum die meerdere ERC20-tokens, ethers en anonieme atomaire swaps ondersteunen – $ 25.000
  2. PISA: Echte schaalbaarheid van crypto, door de aanname te verzachten, kan 99% van de transacties lokaal blijven tussen de partijen in plaats van het wereldwijde netwerk – $ 25.000
  3. Tellor: Een gedecentraliseerd orakel dat een efficiënt, betrouwbaar en gedecentraliseerd alternatief biedt voor off-chain data – $ 25.000
  4. DappNode: Een gedecentraliseerd netwerk van knooppunten in persoonlijk bezit met een gebruiksvriendelijke interface – $ 25.000
  5. Infrastructuur: bruikbaarheid en dev-tooling
   1. Alice: Mobiele app om eenvoudig native mobiele applicaties te bouwen – $ 25.000
   2. Ethers.js: Een complete Ethereum JavaScript-bibliotheek voor het bouwen van portefeuilles, frameworks en tools, met een focus op beveiliging, compactheid en eenvoud – $ 25.000
   3. ConsenSys Grants financiert open-sourceprojecten die het grotere Ethereum-ecosysteem ten goede komen. Ondersteunde projecten omvatten kritieke gebieden zoals kerninfrastructuur, verbeterde tooling en UX voor ontwikkelaars, beveiliging en toegang tot kennis voor ontwikkelaars, gebruikers en sociale impact. ConsenSys-subsidies Wave 3 is nu open voor aanvragen en winnaars worden bekendgemaakt op EthDenver in februari 2020. De deadline voor het indienen van aanvragen is 14 januari 2020. 

    De Enterprise Ethereum Alliance (EEA) geeft nieuwe klantspecificaties vrij, organiseert de eerste Mainnet Meetup

    De Enterprise Ethereum Alliance (EER), een door leden geleide brancheorganisatie die wordt vertegenwoordigd door honderden bedrijven over de hele wereld. Vandaag hebben ze twee nieuwe specificaties uitgebracht, die beschikbaar zijn om te downloaden hier.

    De EER zal ook zijn eerste Mainnet-bijeenkomst houden voor een interactieve discussie over onderwerpen als privacy, transactiedoorvoer en wettelijke vereisten voor industrieën en ondernemingen die het meeste uit Ethereum moeten halen. John Wolpert, voorzitter van de EEA Mainnet Working Group, Senior Product Executive van ConsenSys Web3Studio, leidde de discussie. 

    Volledige uitgave

    Over ConsenSys:

    ConsenSys transformeert onze huidige digitale architectuur naar een meer open, inclusief en veilig internet van waarde, gewoonlijk Web3 genoemd. Met een betrouwbaardere internetarchitectuur helpen we individuen, ondernemingen en overheden nieuwe bedrijfsmodellen en waarde te ontsluiten, efficiëntie te vergroten door een gedeelde IT-infrastructuur en geavanceerde cryptografische methoden te gebruiken om privégebruikersgegevens te beschermen. Door ons unieke wereldwijde bedrijf, bestaande uit een durfkapitaalfonds en een startup-incubator, de Enterprise Ethereum-adviesafdeling en een educatieve Academie, bouwt ConsenSys aan de gedecentraliseerde toekomst.

    Media contacten: [e-mail beveiligd]

    Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

    Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

    Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

    Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

    Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

    Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

    Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

    Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

    Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

    Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

    Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

    Centrale banken en de toekomst van geld

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me