ConsenSys nodigt u uit voor convergentie, het wereldwijde Blockchain-congres

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Contents

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogEvenementen en conferenties

ConsenSys nodigt u uit voor convergentie, het wereldwijde blockchain-congres

Sluit je aan bij 1.500 deelnemers in Malaga voor 2,5 dagen beleidsgerichte presentaties, panels, hackathons en workshops. By ConsenSys 5 november 2019 Gepost op 5 november 2019

Convergentie The Global Congress

Wat is convergentie?

Convergentie is het eerste georganiseerde wereldwijde blockchain-congres. Convergentie brengt 1500 prominente personen uit de wereldwijde gemeenschap samen voor een diepgaande verkenning van gelijktijdige trends in blockchaintechnologie, regelgeving en onderzoek. Met deelname van de wereldwijde blockchain-industrie, toezichthouders, beleidsmakers, C-Suite-influencers en leden van de community voor sociale impact, zal Convergence zich in de komende jaren vestigen als het referentiepunt voor de discussie over blockchain / DLT-gebaseerde applicaties.

 

Bij Convergence hebben bezoekers de mogelijkheid om:

  • Spreek rechtstreeks met toezichthouders en beleidsmakers.
  • Raak betrokken bij het stellen van blockchain-prioriteiten voor het komende jaar.
  • Bespreek het “grote plaatje” van de blockchain vanuit regerings-, sociaalpolitieke en technologische invalshoeken

Klik hier om te registreren

De volgende onderwerpen staan ​​centraal bij Europese regeringen en regeringen over de hele wereld: 

Identiteit

Het is nu mogelijk om nieuwe identiteitskaders te bouwen op basis van het concept van gedecentraliseerde identiteiten – mogelijk inclusief een interessante subset van gedecentraliseerde identiteit die bekend staat als self-sovereign identity (SSI). Wat moeten beleidsmakers doen om het gedecentraliseerde identiteitslandschap in Europa te bevorderen??

Gegevensmonopolies verstoren

Zal DLT de positie van tussenpersonen en gecentraliseerde netwerken versterken of een gedecentraliseerde, eerlijkere optie bieden voor de huidige samenleving? Multinationals zoals Google, Amazon en Alibaba steken miljarden in het investeren van relevante use-cases. Werken ze tegen hun eigen belangen in, creëren ze nieuwe bedrijfsmodellen of coöpteren ze de gedecentraliseerde toekomst? Moeten toezichthouders gealarmeerd zijn, of meewerken? 


Het juridische en regelgevende kader van blockchain-technologie

Alle belangrijke nieuwe technologieën zullen op een bepaald punt het bestaande wet- en regelgevingskader kruisen. Veel huidige blockchain-use-cases bestaan ​​tegenwoordig in juridische en regelgevende situaties. Er is een grote behoefte aan duidelijkheid over wet- en regelgeving rond blockchaintechnologie.

En veel meer

Conferentiegegevens:

WHO: 

1.500 deelnemers, waaronder politici, regelgevers, centrale bankiers, technologen,

Ondernemers, C-Suite Executives, Blockchain Thought Leaders, Academici en Activisten uit heel Europa en Noord-Amerika

Wanneer:

11-13 november 2019

Waar:

Beurs- en congrescentrum in Malaga, Spanje

Hoe een kaartje te krijgen:

Klik hier om te registreren

Gesprekken om op uw radar te blijven:

Dinsdag 12 november 2019
Simona Pop, Medeoprichter en CMO van Bounties Network

Blockchain voor een duurzame samenleving en nieuwe bedrijfsmodellen | AUDITORIUM 1 | 14:15 uur-15: 00 uur.

Simona Pop is een creatieve strateeg en community builder, die werkt aan het herontwerpen van de manier waarop individuen en gemeenschappen werken als mede-oprichter van startup Bounties Network. Het Bounties-netwerk is zowel een protocol als een product, live op het blockchain-mainnet van Ethereum, waardoor premies worden betaald in elk token op Ethereum in alle branches. Als gevolg hiervan maakt het project gebruik van blockchain-technologie om elke dag een duurzame samenleving en nieuwe bedrijfsmodellen op te bouwen. Simona zal haar bevindingen delen van het nieuwste initiatief van Bounties Network, Bounties for the Oceans: Bounty for Basura, en laat zien hoe DLT een zinvolle sociale impact kan hebben in alle regio’s.. 

Vanessa Grellet, Uitvoerend directeur @ ConsenSys

De toekomst van duurzaamheid: technieken voor het meten van sociale impact | Auditorium 1 | 15:00 uur – 15:30 uur.

Vanessa leidt financiële diensten, luxegoederen, detailhandel, kunst en sociale impactinitiatieven bij ConsenSys. Ze is voorzitter van de blockchain social impact coalition (BSIC) en zit in het bestuur van de Accounting Blockchain Coalition. Vanessa heeft uitgebreide ervaring als financieel en technologisch manager met een bewezen succesvolle geschiedenis van werken in de kapitaalmarktsector. 

Steven Haft, hoofd van Global Partnership

Blockchain ontketend voor klimaatactie | Paneldiscussie | Auditorium 2 | 15:45 uur – 16:30 uur.

Focus: de klimaatcrisis roept ontwrichtende problemen op die, als onderdeel van de reactie, het gebruik van ontwrichtende technologieën zoals Blockchain vereisen. Het doel van deze sessie is om het bewustzijn te vergroten over de beschikbaarheid van opties om de Blockchain-technologieën te gebruiken om klimaatacties te ondersteunen. Het panel zal beleidsmakers, financiële experts en praktijkmensen samenbrengen die uit de eerste hand ervaring hebben met het gebruik van blockchain-technologieën om klimaatactieprogramma’s te ondersteunen. Ze zullen use cases van Blockchain-technologie bij klimaatactie en klimaatbeleidsvorming bespreken en waar beschikbaar ervaringen delen over de implementatie ervan.

Pelle Brængaart, CTO bij uPort

INATBA WG Identity Round Table | Grote kamer 1 | 15:45 uur. – 16:30 uur.

Als CTO van uPort, een self-sovereign identity, en dataplatform, is Pelle goed thuis in Ethereum- en Blockchain-gerelateerde projecten met een focus op identiteit en de derde wereld. Pelle zal dieper ingaan op de regelgevingskwesties die zich voordoen bij het gebruik van gedecentraliseerde identiteit voor zowel gebruikers als entiteiten. uPort lanceert op Convergence zijn nieuwe Serto-platform. 

Woensdag 13 november 2019
Ken Timsit, Managing Director bij ConsenSys Paris

Perspectives on Blockchain van het European Data Protection Board | Auditorium 1 | 14:30 uur – 15: 00 uur.

Ken Timsit is een Managing Director bij ConsenSys, met een focus op Frankrijk en continentaal Europa. Als onderdeel van zijn rol leidt Ken relaties op hoog niveau met grote bedrijven en overheden, voert hij applicatieontwikkelings- en adviesprojecten uit en identificeert hij kansen voor nieuwe producten en ventures zowel extern als intern. Hij is lid van het managementcomité van het “EU Blockchain Observatory and Forum”, een initiatief van de Europese Commissie.

Ludovic Courcelas, Overheid Strategie Lead @ ConsenSys Parijs

EU Blockchain-observatorium en forumworkshop over vaardigheden | Conferentieruimte 2.2 | 11:15 uur-12:45 uur.

Ludovic is Government Strategy Lead bij ConsenSys. Momenteel beheert hij het EU Blockchain Observatory and Forum, een project van de Europese Commissie. Ludovic begon zijn carrière als marketingevangelist voor het ontwikkelaarspubliek bij Microsoft en stapte vervolgens over naar het Digital and Innovation Lab bij BNP Paribas Securities Services. Binnen ConsenSys is hij een referentiepunt in identiteit, standaardisatie en gaming als bestuurslid van de Blockchain Game Alliance.

We zien je graag op Convergence! Het team zal verheugd zijn om alle bezoekers op onze stand te ontmoeten.

Ga naar Convergentie op de hoogte.

Lees het EU Blockchain Observatory en het juridische en regelgevende kader van Blockchains and Smart Contracts Report →

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Hoe u een sociaal token maaktWebinar

Hoe u een sociaal token maakt

De toekomst van digitale activa en defiWebinar

De toekomst van financiën: digitale activa en deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map