blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogEvenementen en conferenties

ConsenSys op Sibos 2019: 10 gesprekken over Enterprise Blockchain

Inclusief exclusieve uitleg over ondernemingen, DeFi, handelsfinanciering, consortia en meer door ConsenSysDecember 16, 2019Geplaatst op 16 december 2019

0 C5Qlxw2v0 pdpGkQ


ConsenSys woonde dit jaar de 41e jaarlijkse Sibos-conventie van SWIFT volledig bij om de nieuwste blockchain-technologie naar de zakelijke en financiële sector te brengen. Variërend van consortia tot gedecentraliseerde financiële en kapitaalmarkten, de betrokkenheid van ConsenSys bij het Sibos-discours was aanzienlijk, met misschien de aankondiging van de ConsenSys Codefi-productsuite – die een blockchain-besturingssysteem biedt voor financiën en commercie – wat de meeste opwinding vergaarde.

Voor een compleet beeld van de nieuwste blockchain-geïntegreerde fintech- en bedrijfsoplossingen, hebben we videopresentaties met hoogtepunten verzameld, waaronder ConsenSys-deelnemers van Sibos 2019. Deze discussies bevatten alles van essentiële algemene overzichten zoals “Intro to Enterprise Blockchain” en “DeFi 101: Intro to Digital Assets and Decentralized Finance, “tot praktische diepe duiken, waaronder” Fiat-Money Tokenization Models for Payments “en” Taking a Regulated Permissioned Blockchain Network to Production “- en je kunt ze vandaag allemaal volledig bekijken.

Sibos dit jaar gemist? Maak u geen zorgen, we hebben een volledige samenvatting van Sibos 2019 geschreven met een analyse over de toekomst van financiën, technologie en ondernemingen.

Wat is Sibos?

Sibos is een wereldberoemd jaarlijks evenement dat meer dan 300 exposanten en 600 sprekers samenbrengt en een publiek van meer dan 10.000 financiële experts van over de hele wereld toespreekt. Dit jaar presenteerde Sibos de industrie terwijl technologie de traditionele financiële en commerciële markten snel transformeert naar een tijdperk van volledige digitalisering en opkomende decentralisatie.

“De financiële sector ondergaat een buitengewone verandering, vanwege nieuwkomers zoals de Weegschaal van Facebook en de opkomst van technologieën zoals crypto-activa.”​ Yawar Shah voorzitter, bestuurslid bij Swift

Ga naar de ConsenSys YouTube om de volledige afspeellijst met panelen te zien

 

ConsenSys bij Sibos 2019 Recap Video

Op SWIFT’s 41e jaarlijkse Sibos-conventie dit jaar kondigde ConsenSys de Codefi-productsuite aan, die een blockchain-besturingssysteem biedt voor financiële en commerciële organisaties. ConsenSys hield veel panels, discussies en keynotes om te delen hoe blockchain-technologie de financiële sector de komende jaren zal beïnvloeden. 

 

Inleiding tot Enterprise Blockchain

Succesverhalen, praktische gebruiksscenario’s en de geheimen achter de overgang van concept naar consortium in een fractie van de tijd en tegen een fractie van de kosten van staande bedrijfsoplossingen. Begrijp de waarde en impact die blockchain van ondernemingen voor uw bedrijf kan hebben.

Met: Grace Hartley – moderator, Tim Grant – CEO van DrumG, Sophia Lopez – medeoprichter en COO van Kaleido, Dan Heyman – programmadirecteur bij PegaSys en Peter Broadhurst – medeoprichter en hoofd engineering bij Kaleido.

 

Toekomst van data-eigendom en distributie voor financiële diensten

 

Tim Grant, CEO van DrumG, en Emmanuel Aidoo, hoofd van Distributed Ledger Strategy bij Credit Suisse, demonstreren live The DrumG Titanium Network.

Lees hoe DrumG – met 10 wereldwijde investeringsbankpartners die meer dan 40% van het uitstaande bedrag aan wereldwijde derivatencontracten vertegenwoordigen – samenwerken om de toekomst van eigendom en distributie van financiële marktgegevens op te bouwen.

 

Handelsfinanciering op Blockchain

Wereldwijd complex, gefragmenteerd en op veel plaatsen, nog steeds op papier, staat de handelsfinancieringssector voor de uitdaging om te innoveren of technologische verbeteringen aan te brengen – en nu. Ontdek hoe blockchain al wordt geïmplementeerd als oplossing voor de handelsfinancieringssector van experts in het opkomende vakgebied.

 

Blockchain-consortia

Bekijk live consortia van dichtbij en duik diep in het succes van deze projecten en hun uitdagingen. Dit panel onderzoekt onder meer de volgende vragen: wat moet de banksector leren van eerdere consortia? Hoe groot is te groot? Hoe kunnen verschillende belanghebbenden projecten op elkaar afstemmen en lanceren?

 

Inleiding tot digitale activa en gedecentraliseerde financiën – “DeFi 101”

Een essentiële introductie en inleiding tot digitale activa en gedecentraliseerde financiering. Ontdek de evolutie van bankieren en financieren met behulp van blockchain-technologie. Lees meer over gebruiksscenario’s en toepassingen, hoe u strategieën kunt schalen rond acceptatie en groei, en de voor- en nadelen van het decentraliseren van financiën.

 

Tokenization in institutionele kapitaalmarkten

Lees meer over het pad van digitale activa naar acceptatie bij wereldwijde financiële instellingen, toezichthouders en centrale banken. In de loop van de tijd worden de substantiële blockchain-voordelen voor ondernemingen duidelijk, naast het aantal engagementen dat in 2019 tot productieresultaten leidt.

 

De mentaliteit van de innovator: hoe u relevant blijft in het tijdperk van digitalisering

Leer van degenen die de digitalisering van industrieën uit de eerste hand hebben meegemaakt, hoe u uw carrièrepad kunt bepalen en kunt draaien in nieuwe rollen en sectoren door uw vaardigheden en talenten te gebruiken.

Met: Camilla McFarland – Moderator, Monica Singer – ConsenSys Solutions, Lex Sokolin – Global Fintech Co-Head bij ConsenSys Codefi, Toon Leijtens – CTO bij komgo, en Lory Kehoe – Managing Director bij ConsenSys Ireland.

 

Enterprise Blockchain-oplossingen: gebruiksscenario’s in het echte leven

Duik dieper in de zakelijke mogelijkheden van Ethereum. Lees meer over een aantal praktijkvoorbeelden met experts die bij de implementatie zijn betrokken en die uit eerste hand de zakelijke kansen hebben ervaren die zijn ontsloten door de aanpassing van blockchain in een bedrijfsomgeving.

 

Een gereguleerd toegestaan ​​blockchain-netwerk naar productie brengen

Peter Munnings, mede-oprichter van Adhara, en Rob Dawson, Protocol Engineer bij PegaSys, presenteren wat er nodig is om geautoriseerde blockchain-gebaseerde systemen in productie te nemen. De lezing bevat voorbeelden van hoe Adhara productiesystemen op PegaSys heeft gebouwd Hyperledger Besu (voorheen bekend als Pantheon). 

 

Fiat-Money-tokenisatiemodellen voor betalingen

Sluit je aan bij Carlos Vivas van ConsenSys Academy voor een educatief overzicht van tokenisatie met behulp van blockchain-technologie. Belangrijke zakelijke use-cases die in deze video worden besproken, waaronder #Libra (cryptocurrency van Facebook), betalingen met biometrische gegevens en internationale betalingen.

 

Bezoek ConsenSys Solutions voor meer informatie over Enterprise Blockchain

 

Abonneer u op de ConsenSys Enterprise-nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Hoe u een sociaal token maaktWebinar

Hoe u een sociaal token maakt

De toekomst van digitale activa en defiWebinar

De toekomst van financiën: digitale activa en deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me