ConsenSys-quorum gebruikt door toonaangevende bedrijven in de Forbes Blockchain Top 50 voor 2021

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogQuorum

ConsenSys-quorum gebruikt door toonaangevende bedrijven in de Forbes Blockchain Top 50 voor 2021

Negen van de grootste wereldwijde bedrijven gebruiken ConsenSys Quorum, terwijl nog eens tweeëntwintig bedrijven investeren in of gebruik maken van openbare Ethereum. Door Mary Hall 9 februari 2021 Gepost op 9 februari 2021

Github Repo sociale banner

Forbes heeft onlangs het Forbes Blockchain 50, de jaarlijkse lijst van de grootste bedrijven die blockchain gebruiken of investeren in cryptocurrency. Dit jaar gaven negen bedrijven aan dat ze ConsenSys Quorum gebruikten, terwijl nog eens tweeëntwintig bedrijven investeerden in of gebruik maakten van openbare Ethereum.

Het belangrijkste criterium om op de lijst te worden geplaatst, is dat organisaties “toonaangevend zijn in het gebruik van gedistribueerde grootboektechnologie en een omzet of een waardering van ten minste $ 1 miljard hebben”. De afgelopen drie jaar hebben innovatieve bedrijven hun naam en blockchain-projecten ter overweging bij Forbes ingediend. 

Forbes ‘marktonderzoek onthult brede acceptatie van blockchain-technologie voor zakelijke projecten

Volgens Forbes: “De bedrijven op deze lijst overtreffen hun concurrentie door blockchain en bitcoin te gebruiken, die in 2020 met 300% zijn gestegen en steeds meer respect krijgen in de C-suite.”

“Het gebruik van blockchain versnelde snel in 2020 als gevolg van de pandemie – zoveel bedrijven kwamen in actie en werden bitcoin adopters”, aldus Michael del Castillo, Associate Editor, Forbes. “Er zijn nog nooit zo veel bedrijven geweest die met deze technologie zinvolle projecten hebben uitgevoerd die in aanmerking komen voor onze jaarlijkse lijst. Interessant is dat de meeste bedrijven op de 2021 Blockchain 50 eigenlijk geen bitcoin-speculanten zijn, maar in plaats daarvan op zoek zijn naar innovatieve manieren om de technologie die ten grondslag ligt aan de cryptocurrency te gebruiken. “

In de Forbes Blockchain Top 50-lijst van dit jaar werd opgemerkt dat negen van de toonaangevende bedrijven die op de lijst staan, ConsenSys Quorum gebruikten als een blockchain-platform voor hun productieprojecten. Bekend in de financiële sector vanwege het gebruiksgemak voor het ontwikkelen van Enterprise Ethereum-apps, is ConsenSys Quorum het toonaangevende op Ethereum gebaseerde gedistribueerde grootboekprotocol voor de financiële dienstverlening vanwege de goedgekeurde implementatie van Ethereum dat transactieprivacy ondersteunt. Van de 50 bedrijven op de lijst van 2021 gebruiken 22 op de een of andere manier Ethereum. 

Bedrijven die ConsenSys Quorum gebruiken

Bedrijven die op de lijst staan ​​en die ConsenSys Quorum gebruiken, zijn: Ant Group, Cargill, HSBC, ING Group, JP Morgan Chase, LVMH, Microsoft, Novartis en State Farm. De use-case van State Farm valt op door de ontwikkeling van een blockchain-verzekeringssubrogatienetwerk dat helpt om de betaling van autoverzekeringsclaims te versnellen. Door de verzekeringsclaims op blockchain te plaatsen, is de uitwisseling van cheques en papieren processen tussen State Farm en verzekeraar USAA aanzienlijk verminderd.. 

“Carrier-to-carrier claims-betalingen zullen in de toekomst bijna volledig geautomatiseerd zijn, wat tijd en geld bespaart”, aldus Sean Burgess, Chief Claims Officer van USAA. “Door blockchaintechnologie te gebruiken, kunnen we een handmatig proces veilig verbeteren en automatiseren, waardoor we uiteindelijk sneller geld terugkrijgen naar onze leden en klanten.” 


Cargill staat op de lijst als een van de zes bedrijven die het Covantis-platform gebruiken – dat de op Ethereum gebaseerde Quorum-blockchain gebruikt om een ​​onveranderlijk record te creëren van elke stap in het proces van het vervoeren van graan en oliehoudende zaden over de hele wereld. “Hierdoor kunnen de bedrijven die het Covantis-platform gebruiken, goederen volgen en traceren in complexe toeleveringsketens, waaronder grote & kleine organisaties. ” 

“De kracht van de toewijding van het Covantis-initiatief om gebruik te maken van innovatieve, best-in-class technologieën om de wereldwijde handelsactiviteiten voor landbouwgrondstoffen te transformeren, is inspirerend”, zegt Joseph Lubin, oprichter van ConsenSys en mede-maker van Ethereum. “Dit platform is het bewijs dat blockchain-technologie zijn belofte van het ontsluiten van waarde begint waar te maken door samenwerking en het verwijderen van informatiesilo’s binnen en tussen industrieën.” 

Terwijl de blockchain-technologie blijft evolueren, geeft de Forbes Top 50-lijst van 2021 aan dat Enterprise Ethereum en ConsenSys Quorum goed gepositioneerd zijn voor voortdurende groei in vele industrieën, waaronder financiën, verzekeringen, productie en toeleveringsketen. Bezoek onze verzameling casestudy’s voor meer informatie over hoe toonaangevende bedrijven ConsenSys Quorum gebruiken.

ConsenSys Quorum Enterprise Ethereum Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map