blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

ConsenSys verwerft Quorum® Platform van J.P. Morgan

ConsenSys heeft vandaag de overname aangekondigd van Quorum®, een enterprise-variant van de Ethereum-blockchain ontwikkeld door J.P. Morgan. Door ConsenSys 25 augustus 2020 Geplaatst op 25 augustus 2020

quorum druk 01


NEW YORK, NY, 25 augustus 2020—ConsenSys, een toonaangevend blockchain-softwarebedrijf, heeft vandaag de overname aangekondigd van Quorum®, een enterprise-variant van de Ethereum-blockchain ontwikkeld door J.P. Morgan (NYSE: JPM). Met de toevoeging van Quorum biedt ConsenSys nu een volledige reeks producten, diensten en ondersteuning voor Quorum, waardoor de beschikbaarheid van functies en mogelijkheden wordt versneld, zoals functionaliteit voor digitale activa en documentbeheer. 

J.P. Morgan en ConsenSys zijn twee toonaangevende organisaties in Enterprise Ethereum en hebben een lange geschiedenis van samenwerking nadat ze de oprichting van de Enterprise Ethereum Alliance, helpen bij het brengen van een Mainnet Ethereum-client, Hyperledger Besu, naar The Linux Foundation, en samen werken aan industriële applicaties die op Quorum zijn gebouwd, zoals komgo en Covantis. Sinds de lancering van Quorum in 2016 hebben ConsenSys en J.P. Morgan samengewerkt om van Ethereum het voorkeursplatform te maken voor ondernemingen die veilige en aanpasbare bedrijfsnetwerken op schaal bouwen..

“De oprichting van Quorum was een primeur voor J.P. Morgan, zowel wat betreft de ontwikkeling van zijn eigen blockchain-protocol als open-sourcing-software voor de ontwikkelaarsgemeenschap”, aldus Umar Farooq, Global Head of Blockchain., J.P. Morgan. “We zijn ongelooflijk trots op het gebruik van Quorum in de afgelopen jaren en zijn verheugd ConsenSys als partner te hebben om de visie vooruit te helpen.” 

ConsenSys zal zijn bestaande roadmap voor protocol-engineering samenvoegen met Quorum, waarbij het beste van beide codebases wordt benut. Alle Enterprise Ethereum-protocoltechnologie bij ConsenSys zal onder het merk ConsenSys Quorum vallen en ontwikkelaars hebben de mogelijkheid om hun onderliggende technologiestack te kiezen. Quorum blijft open source en wordt interoperabel met de andere toonaangevende blockchain-producten van ConsenSys, zoals Codefi’s financiële en commerciële applicatiesuite. J.P. Morgan wordt een klant van de geavanceerde functies en services van ConsenSys die op Quorum worden geïmplementeerd.

“Zelfs voordat het allereerste blok op Ethereum werd gedolven en ConsenSys werd gevormd, hebben we samengewerkt met J.P. Morgan aan Ethereum proofs of concept en productiesystemen. We zijn enorm verheugd om Quorum aan boord te nemen in de ConsenSys Enterprise Ethereum-stack en kijken ernaar uit om onze op Hyperledger Besu gebaseerde Enterprise Ethereum-client te verenigen met Quorum en alle Quorum-installaties wereldwijd te ondersteunen. We kijken ernaar uit om onze veelzijdige samenwerking met J.P. Morgan vele jaren voort te zetten en een tijdperk van enterprise- en mainnet-compatibiliteit in te luiden ”, aldus Joseph Lubin, oprichter en CEO van ConsenSys en mede-maker van Ethereum. 

Naast de overname van het Quorum door ConsenSys, deed J.P. Morgan een strategische investering in ConsenSys ter ondersteuning van haar missie om ontwikkelaars te helpen netwerken van de volgende generatie op te bouwen en bedrijven in staat te stellen een krachtigere financiële infrastructuur te lanceren.

Over ConsenSys

ConsenSys is het toonaangevende Ethereum-softwarebedrijf. We stellen ontwikkelaars, ondernemingen en mensen over de hele wereld in staat om applicaties van de volgende generatie te bouwen, moderne financiële infrastructuur te lanceren en toegang te krijgen tot het gedecentraliseerde web. Onze productsuite, bestaande uit Infura, Quorum, Codefi, MetaMask, en Diligence, bedient miljoenen gebruikers, ondersteunt miljarden op blockchain gebaseerde vragen voor onze klanten en heeft miljarden dollars aan digitale activa afgehandeld. Ethereum is de grootste programmeerbare blockchain ter wereld, toonaangevend op het gebied van zakelijke acceptatie, ontwikkelaarsgemeenschap en DeFi-activiteit. Op dit vertrouwde, open source fundament bouwen we aan de digitale economie van morgen. Bezoek https://consensys.net/ om onze producten en oplossingen te verkennen.

Over het bedrijf van J.P. Morgan & Investeringsbank

J.P. Morgan’s Corporate & Investment Bank is een wereldleider op het gebied van bankieren, markten en effectendiensten. De belangrijkste bedrijven, regeringen en instellingen ter wereld vertrouwen ons hun activiteiten toe in meer dan 100 landen. Met $ 27 biljoen aan activa in bewaring en $ 607 miljard aan deposito’s, The Corporate & Investeringsbank geeft strategisch advies, haalt kapitaal op, beheert risico’s en vergroot de liquiditeit op markten over de hele wereld. Meer informatie over J.P. Morgan is beschikbaar op www.jpmorgan.com

Productaankondiging Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me