blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

Covantis Initiative kondigt ConsenSys aan als Lead Technology Partner

Het Covantis-initiatief selecteerde ConsenSys als de leidende technologiepartner om een ​​post-trade executieplatform voor landbouwtransacties te ontwikkelen. By ConsenSys23 januari 2020Geplaatst op 23 januari 2020

covantis


De oprichters van het Covantis-initiatief, dat tot doel heeft de wereldwijde handelsactiviteiten te moderniseren, hebben de selectie aangekondigd van ConsenSys, een marktleidend Ethereum blockchain-technologiebedrijf, als de leidende technologiepartner om zijn transformatieve platform te ontwikkelen.. 

“De oprichters hebben een robuust selectieproces opgezet, inclusief een hackathon van twee weken, om ervoor te zorgen dat we de juiste technologiepartner hebben gekozen om aan de behoeften van onze branche te voldoen”, aldus Stefano Rettore, onafhankelijk adviseur van het project. “ConsenSys presenteerde prototypes die excellentie lieten zien in zijn vakgebied en heeft een trackrecord in het gebruik van blockchain-technologie om processen in de commodity trade finance-industrie te digitaliseren. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons in staat zal stellen een eersteklas product te bouwen, gecentreerd rond ongeëvenaarde functionaliteit, beveiliging en privacy. ”ConsenSys zal gebruik maken van zijn bedrijfsklare blockchain-producten en -diensten, waaronder ConsenSys Codefi, PegaSys Orchestrate, Kaleido en MythX om het blockchain-netwerk op Ethereum te bouwen. Het zal een beveiligd platform bouwen op basis van Quorum, een geautoriseerd op Ethereum gebaseerd blockchain-protocol, om tegemoet te komen aan zowel kleine als grote spelers in de supply chain..

“De kracht van de toewijding van het Covantis-initiatief om gebruik te maken van innovatieve, best-in-class technologieën om de wereldwijde handelsactiviteiten voor landbouwgrondstoffen te transformeren, is inspirerend”, zegt Joseph Lubin, oprichter van ConsenSys en mede-bedenker van Ethereum. “Dit platform is het bewijs dat blockchain-technologie zijn belofte van het ontsluiten van waarde begint waar te maken door samenwerking en het verwijderen van informatiesilo’s binnen en tussen industrieën.”

Het Covantis-initiatief werd in oktober 2018 opgericht door toonaangevende spelers in de grondstoffenindustrie om technologieën te ontwikkelen om wereldwijde transporttransacties in de landbouwsector te standaardiseren en te digitaliseren ten behoeve van de hele industrie. Een Covantis-entiteit en zijn digitale platform zullen naar verwachting in 2020 worden gelanceerd, onder voorbehoud van wettelijke goedkeuringen. De eerste focus zal liggen op het automatiseren van de post-trade executieprocessen van graan en oliehoudende zaden. 

Geïnteresseerden kunnen meer te weten komen over het initiatief door te bezoeken www.covantis.io

Media contacten

ADM

Jackie Anderson (VS)

[e-mail beveiligd]

Bunge

Bunge News Bureau

[e-mail beveiligd]

Glencore Landbouw 

Jane McBride (Australië)

[e-mail beveiligd]

Cargill

April Nelson (VS)

[e-mail beveiligd]

Louis Dreyfus Company

Karen Saddler (Zwitserland)

[e-mail beveiligd]

Over het Covantis-initiatief

Covantis is een blockchain-initiatief gericht op het moderniseren van wereldwijde handelsactiviteiten. De oprichtende leden, ADM (NYSE: ADM), Bunge (NYSE: BG), Cargill, Louis Dreyfus Company en Glencore Landbouw, ontwikkelen samen een platform om de wereldhandel eenvoudig, veilig en efficiënt te maken. Het initiatief is bedoeld om bedrijven in de hele internationale toeleveringsketen efficiënter en kostenbesparend te maken.

Opmerking over toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat “toekomstgerichte verklaringen” in de zin van de Amerikaanse federale effectenwetten, inclusief verklaringen met betrekking tot de verwachte ontwikkeling, het succes en de voordelen van het voorgestelde digitale platform. Deze verklaringen worden gedaan onder de “veilige haven” -bepalingen van de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze toekomstgerichte verklaringen kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van terminologie zoals “zullen” en “verwachten” en soortgelijke verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen zijn geen historische feiten en brengen inherente risico’s en onzekerheden met zich mee. Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten in een toekomstgerichte verklaring, inclusief in dit geval het risico dat het platform niet succesvol is of de doelstellingen van de deelnemers niet volledig bereikt. Verdere informatie over risico’s verbonden aan toekomstgerichte verklaringen is opgenomen in de deponeringen van Bunge Limited en Archer Daniels Midland Company bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Alle verklaringen hierin zijn gedaan vanaf de datum van dit persbericht, en de deelnemers nemen geen verplichting op zich om enige toekomstgerichte verklaring publiekelijk bij te werken of te herzien, hetzij vanwege nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist onder de toepasselijke wetgeving..

Aankondiging van klanten Covantis Global Trade Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me