De Codefi Sandboxes: productupdate van januari 2021

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi

De Codefi Sandboxes: productupdate van januari 2021

De Codefi Assets Sandbox is de eerste in een reeks sandbox-softwareomgevingen die wordt ontwikkeld door ConsenSys Codefi. Door Nicole Adarme 29 januari 2021 Geplaatst op 29 januari 2021

Codefi Sandbox-blog

De Codefi Assets Sandbox  

Het begrijpen van de impact en functionaliteiten van digitale activa kan een uitdaging zijn. De eerste financiële spelers zijn echter al begonnen te profiteren van deze innovaties.

In de afgelopen twee jaar hebben vermogensbeheerders, investeringsbanken, transferagenten, broker-dealers, centrale effectenbewaarinstellingen, geregistreerde investeringsadviseurs en crowdfundingplatforms over de hele wereld contact gezocht om beter te begrijpen hoe het Codefi Assets-platform en de Ethereum-blockchain zullen de manier veranderen waarop ze financiële producten uitgeven, distribueren en beheren. 

Als reactie hierop lanceren we vandaag de Codefi Assets Sandbox – een testplatform waarmee financiële instellingen digitale activa in een gesimuleerd digitaal ecosysteem kunnen beoordelen en verkennen. De Assets Sandbox kan worden aangepast aan de omgeving waarin een financiële instelling actief is, waardoor experimenteren, leren, trainen en demonstreren mogelijk is: 

  • Experiment: Simuleer de uitgifte, distributie en uitwisseling van digitale activa. 
  • Leren: Geef toegang aan teamleden die willen leren hoe Codefi Assets werkt en wat het betekent om op een blockchain te opereren.
  • Trein: Beheer gebruikers, investeer aan boord en creëer digitale activa zonder de risico’s van real-world implementatie totdat uw team er klaar voor is.
  • Overtuigen: Krijg toegang tot productdemo’s om de functies en voordelen van het platform aan uw belanghebbenden te laten zien. 

Binnen de sandbox krijgen vermogensbeheerders, investeringsfondsen en andere ondernemingen toegang tot de volledige mogelijkheden van Codefi Assets, een end-to-end platform voor digitaal activabeheer en API waarmee een breed scala aan financiële producten en transacties kan worden gedigitaliseerd..

De Assets Sandbox bevat de volgende functies en meer:

  • Aanpasbare uitgifte: Vereenvoudig en configureer het ontwerp, de uitgifte en de distributie van closed-end en open-end fondsen en schuldkapitaalmarktinstrumenten zoals nulcoupons, vastrentende en variabelrentende obligaties.
  • Ingebouwde compatibiliteit: Zorg ervoor dat uw digitale activa voldoen aan de regelgeving door code te gebruiken die is gemodelleerd naar de traditionele effectenwetgeving. 
  • Versnelde introductie van investeerders: KYC- en AML-operaties versnellen, distributieregels instellen, compliancegegevens delen met toezichthouders en andere netwerkdeelnemers en auditing stroomlijnen.
  • Uniform levenscyclusbeheer: Automatiseer de verwerking van aankoop- en terugkooporders en de distributie van corporate actions (inclusief dividend- en couponbetalingen).
  • Gestroomlijnde secundaire handel: Beleggers in staat stellen gemakkelijk te handelen binnen peer-to-peer-markten. Transacties in realtime wissen en afwikkelen met meerdere betalingsopties, geen vertragingen bij de afwikkeling en geen tegenpartijrisico.
  • Real-time beleggersregister: Bewaak uw activaregister in realtime. Bewaar een transparante en onveranderlijke geschiedenis van transacties, bekijk positie- en prestatiestatistieken en genereer bruikbare inzichten allemaal vanuit één dashboard.

De API-versie voor ontwikkelaars

De Codefi Assets API Sandbox is ook beschikbaar voor ontwikkelaars die willen experimenteren met blockchain-gebaseerde assets in hun applicatie. Geef op het contactformulier aan of u geïnteresseerd bent in de API-versie van de Codefi Assets Sandbox, en wij sturen u de informatie die u nodig heeft om aan de slag te gaan.


Toegang tot de Assets Sandbox

De Codefi Sandboxen

De Assets Sandbox is de eerste in een reeks sandbox-softwareomgevingen die wordt ontwikkeld door ConsenSys Codefi. Later in Q1.2021 zal ConsenSys Codefi zijn Workflow Sandbox en zijn CBDC Sandbox lanceren.

Lees meer over de CBDC Sandbox Register voor de CBDC Sandbox

De Sandbox-communitysessies

Om de institutionele gemeenschap op de hoogte te houden van de voortgang en kennis van de Codefi Sandboxen, zal ConsenSys Codefi maandelijkse community-sessies in webinar-formaat houden die worden georganiseerd door onze productleiders. De eerste sessie vindt plaats in februari 2021.

De productteams zijn ook beschikbaar voor ondersteuning en vragen via ons Discord-kanaal.

Schrijf je in voor de eerste community-sessie Neem contact op met Codefi Assets on Discord

Codefi Sandbox Productupdate Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map