blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogBlockchain-ontwikkeling

De top 20 blockchain-projecten voor ontwikkelaarsactiviteit – oktober 2019

Ontdek welke projecten in het blockchain-ecosysteem in oktober de meeste ontwikkelingsvoortgang hebben geboekt door ConsenSys11 november 2019Geplaatst op 11 november 2019

Zonder titel 3

U kunt veel vertellen over de status van een project of applicatie door de hoeveelheid activiteit die het heeft Github. Projecten met veel actie bevinden zich waarschijnlijk temidden van GEBOUW en verzending, terwijl een Github die alleen wordt bevolkt door eenzame tumbleweeds een teken is van een project dat niet vooruitgaat of zo perfect is dat er niets meer voor nodig is werk – en dat is een zeldzaamheid.

Staat van de Dapps doet uitstekend werk bij het verzamelen van gegevens van Github, inclusief commits, pushes, issues en pull-verzoeken van open source-projecten en Dapps die de meest opvallende platforms vertegenwoordigen die gedecentraliseerde apps ondersteunen, waaronder Ethereum, EOS, Steem en xDai. Het resultaat is een vogelvlucht van ontwikkelaarsactiviteit in de blockchain-ruimte.

Hoewel deze informatie is geenszins een definitief of volledig beeld van het blockchain-ecosysteem Om talloze redenen illustreren de Github-gegevens enkele interessante trends met betrekking tot ontwikkelaarsactiviteit in de blockchain-ruimte met betrekking tot open source-projecten. Staat uw favoriete project hieronder niet vermeld? Moedig hen aan om hun activiteit openbaar te maken en te publiceren op State of the Dapps.

De maand oktober liet aanzienlijke veranderingen zien in de rangschikking voor activiteit op Github, waarbij nieuwkomers op de lijst de ontwikkeling van vaste klanten overtroffen. Hoewel Ethereum-gebaseerde projecten nog steeds de lijst van boven naar beneden domineren, lijkt het erop dat de ontwikkelaars van de blockchain-industrie het allemaal druk hebben gehad bij Devcon, omdat de cijfers over de hele linie daalden na een periode van aanhoudende groei deze zomer.. 

Hieronder staan ​​de top 20 projecten over State of the Dapps op basis van ontwikkelaarsactiviteit in de afgelopen 30 dagen vanaf oktober 2019 …

1. Status

0 g0wusYuqfeS2ypV3

Er moet nog een editie van deze lijst komen waarin Mobile Ethereum OS Toestand staat niet bovenaan de ranglijst op nummer 1. Status is al lang een leider in de blockchain-ruimte, en recente activiteit op Github – met 5675-evenementen in de afgelopen 30 dagen – geeft aan dat het aanzienlijke Status-team het beter blijft doen dan uitdagers tijdens het ontwikkelen van de iOS, Android- en desktopversie van de Status-app. Het aantal vertoont een zeer lichte daling sinds vorige maand, met behoud van een aanzienlijke voorsprong ten opzichte van alle andere projectenlijst

ed.


2. Storj

0 qtaG6RbZPX8Hatky

Gedecentraliseerd cloudopslagnetwerk Storj werkt snel na de lancering van de Pioneer 1 Beta voor zijn V3-netwerk, op weg naar Pioneer 2 Beta en de productielancering later dit jaar. Daarnaast heeft het team een ​​aantal aanvullende inspanningen geleverd, zoals het Open Source Partner Project en het Tardigrade cloudopslagplatform. Het Storj-team handhaaft deze maand de tweede positie met 4966 commits – een sprong van 20% ten opzichte van de voorgaande maand en een van de weinige projecten deze maand die zijn cijfers daadwerkelijk heeft verhoogd. Het is weer een opmerkelijk cijfer van een van de meest productieve teams in de hele blockchain.

3. Augur

naamloos 9

Als u deze maand geen crypto-weddenschap op sport, politiek of zelfs de dood van een publieke figuur hebt afgelegd, blokkeert u dan zelfs? Augur’s platform van een gedecentraliseerd orakel- en voorspellingsmarktprotocol is een van de meest opmerkelijke projecten die momenteel live op het Ethereum Mainnet staan ​​- en het team organiseerde vorige maand 4035 grote evenementen op de Augur Github. Dat is genoeg om Augur twee plaatsen naar # 3 te brengen. Met zijn v2-lancering is aanstaande, de Augur Blog biedt ook wekelijkse updates over ontwikkeling voor een meer gedetailleerde uitsplitsing.

4. Kosmos

naamloos 4

Na de lancering van een Mainnet-iteratie, het op Tendermint gebaseerde blockchain-interoperabiliteitsplatform Kosmos houdt vast aan zijn indrukwekkende recente prestatie met 3860 commits in de afgelopen 30 dagen, en nestelt zich in een ritme na een daling van 22% eerder in de zomer. Cosmos ‘iteratie van zijn Cosmos Hub is goed op weg met de lancering van Lunie, zijn eigen crypto-portemonnee-applicatie.

5. Aragon

naamloos 5

De Aragon project zakt naar # 5 na een grote stijging in de ontwikkelaarslijsten deze zomer. De steunpilaar van Ethereum heeft lang de geloofwaardigheid gekoesterd omdat het een goed geleide operatie is, en het platform voor het creëren van gedecentraliseerde organisaties biedt een krachtig voorstel – een waarop u nu uw eigen blockchain-enabled organisatie op het Ethereum Mainnet kunt creëren. Het Aragon-team heeft de afgelopen 30 dagen 3216 evenementen toegezegd aan Github om het naar # 5 te brengen, ongeveer 16% minder dan de maand ervoor..

6. Herkomstprotocol

naamloos 6

Oorsprong Protocol, die Ethereum en IPFS gebruikt om gedecentraliseerde marktplaatsen te creëren. De Origin Beta en mobiele app zijn al live op het Ethereum Mainnet, en je kunt ze gebruiken om allerlei zeldzame, opwindende en soms bizarre items te kopen, zoals een viool uit de 19e eeuw, Ethereum holografische kunst en luxe vakantieverhuur overal in de wereld. wereld. Met 2994 vastleggingen in de afgelopen 30 dagen – en ondanks een grote daling van 40% ten opzichte van de prestaties van vorige maand – blijft het Origin-platform groeien. 

7. 0x

0 5szqsybtxILEz6t8

0x handhaaft tractie na een grote sprong in zijn ontwikkelingstempo onlangs met 2906 commits, zij het met een daling van 26% ten opzichte van vorige maand. Met meer dan 30 projecten die gebruikmaken van de 0x infrastructuur voor het creëren van allerlei gedecentraliseerde marktplaatsen met een totaal van 700.000 + transacties, tekenen suggereren dat een van de meest getalenteerde teams in blockchain belangrijke stappen voorwaarts maakt.

8. Hifi

high fidelity og

Zeer betrouwbaar, het virtual reality-platform gelanceerd door de oprichters van de baanbrekende virtuele wereld Second Life, organiseert al virtuele evenementen en werkt nu aan EOS-integratie. De High Fidelity Github huisvestte vorige maand 2906 evenementen, wat neerkomt op een opmerkelijke stijging van 20% ten opzichte van de rapporten van vorige maand.

9. Raiden-netwerk

1 1bkWS563IRGAYGTz VC XQ

Het solide werk gaat door Raiden-netwerk, de bekende off-chain schaaloplossing die vrijwel onmiddellijke, betaalbare en schaalbare betalingen mogelijk maakt. De Alpha-versie is stabiel en momenteel beschikbaar voor integratie in Ethereum-projecten op Mainnet, en release-kandidaten en meer experimentele edities zijn ook beschikbaar voor gebruik door de meer onverschrokken ontwikkelaars. Met 2822 commits vorige maand – een daling van 25% ten opzichte van de maand ervoor – houdt het Raiden Network zijn positie in de Top 20 stevig vast.. 

10. Gnosis

gnosis

Op Ethereum gerichte bouwkrachtpatser Gnosis heeft al veel gedaan voor de blockchain-gemeenschap door zijn veelzijdige voorspellingsmarkt, DutchX smart contracts, de Gnosis Safe en de Gnosis Olympia Alpha te lanceren – allemaal om de tools te helpen creëren waarmee anderen hun eigen marktplaatsen kunnen lanceren en de toekomst kunnen herverdelen. Het Gnosis-team behaalde deze maand 2946 evenementen op Github, een daling van 37% ten opzichte van de maand ervoor, maar nog steeds genoeg voor een solide mid-table finish. 

11. Trust Wallet

0 5MfJ8FrljeTfzGNR

Een veilige portemonnee met meerdere munten voor Android- en OS-apparaten die door veel toonaangevende organisaties in de crypto-sfeer wordt gebruikt, Vertrouw op Wallet is ook de partnerportemonnee voor Binance. Zelfs niet in de top 20 eerder dit jaar, schoot Trust Wallet omhoog in de dev-activiteitengrafieken en vertoonde sindsdien weinig tekenen van vertraging met 2250 commits in de afgelopen 30 dagen – een aanzienlijke daling van 32% ten opzichte van de vorige maand..

12. OmiseGO

omisego

In Thailand gevestigd OmiseGO richt zich sinds de lancering op schaalvergroting en interoperabiliteit op het Ethereum-netwerk. Met MVP’s en testnets van schaaloplossing die Plasma al heeft geproduceerd, resulteerde het gevarieerde en substantiële ontwikkelaarswerk van OmiseGO deze maand in 2198 evenementen op Github.

13. Metamask

metamask

De favoriete blockchain-browserextensie van iedereen is een hoeksteen van het Ethereum-ecosysteem en staat passend altijd bovenaan deze lijst. Nu met miljoenen downloads en een snel groeiende reeks producten, MetamaskHet lenige team is altijd hard aan het werk om het Metamask-product te verbeteren en een mobiele versie van het product te lanceren, en heeft vorige maand evenementen van 2017 op Github geregistreerd.

14. Civiel

1 BRFUCEWEtoMBVcQVhtiu9Q 1

Een door blockchain ondersteunde herwerking van journalistiek en media, Civiel gebruikt Ethereum om redactiekamers te financieren en de waarheidsgetrouwheid van hun rapportage te waarborgen. Civil is al jarenlang leider in de ruimte en komt deze maand in de Top 20 dev charts terecht met evenementen uit 1984 – dat is een enorme stijging van 104% ten opzichte van de maand ervoor..

15. IoTex

iotex

Een blockchain-platform voor het internet van vertrouwde dingen, IoTex handhaaft zijn positie in de Top 20 met ontwikkeling op zijn IoTex Voting Portal die deze maand 1927 Github-evenementen verzamelde. Dit vertegenwoordigt een gestaag traject en een formidabel aantal na de lancering van de versie van Mainnet eerder dit jaar.

16. OpenZeppelin

1 IGourfMFRc77Qm5eqFl0AQ

Een slimme contract-krachtpatser die ‘door de strijd geteste bibliotheken van slimme contracten voor Ethereum en andere blockchains’ biedt naast standaarden voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties, OpenZeppelin debuteert deze maand in de Top 20-hitlijsten met 1591 evenementen op de Github in oktober. Dat is een aanzienlijke stijging van 61% ten opzichte van de voorgaande maand.

17. Santiment

Santiment

Gegevensdashboard voor cryptovaluta Santiment volgt zijn terugkeer naar de Top 20 vorige maand door zijn ontwikkelingstempo stabiel te houden. Met meer dan 1200 activa die meer dan 50 statistieken werden bijgehouden en geteld, volgde de ontwikkelaarsactiviteit van Santiment de afgelopen maand 1562 gebeurtenissen op Github – zij het met een afname van 25% – op producten zoals SANbase en SANgraph.

18. SingularityNET

1 CZ6u1JhVnCN7ZeN6DHWB9w

SingularityNET, waarmee iedereen op grote schaal AI-services kan maken, delen en er geld mee kan verdienen, is al een tijdje bezig met de volgende fase in de ontwikkeling. Met zijn live Beta-portaal, SingularityNET Studio in productie en een actieve community rond zijn ontwikkelaarsportaal, lijkt het ambitieuze plan van het project voor een wereldwijde AI-markt steeds meer op een realiteit. Met 1546 evenementen op de SingularityNET Github vorige maand, is dit zeker een project om op te letten.

19. Aion Network

1 scwZbXELqq0uejIsoH1KFA

Een interoperabel platform met slimme contractfunctionaliteit voor het lanceren van gedecentraliseerde apps, Aion Network heeft een wereldwijd netwerk van ontwikkelaars en community die gebruik maken van de technologie, en biedt alles, van documentatie tot ontwikkelingstools. Het platform keert deze maand terug naar de top 20 na een pauze van 6 maanden met 1511 Github-commits in oktober, een stijging van 16% ten opzichte van de voorgaande maand.

20. Neufund

1 MckIuHHOlHeHVpyudyORJQ

Gevestigd in Berlijn Neufund is een platform voor het uitgeven van beveiligingstokens op de Ethereum-blockchain via ‘Equity Token Offerings’, en bij het ontwikkelingswerk van het project komt het team vaak in de Top 20 terecht. Met 1440 evenementen op zijn Github vorige maand – 25% minder dan de maand ervoor – investeringsplatform is momenteel live met een aantal projecten midden in de fondsenwerving.

Dapps Ontwikkelaars Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Hoe u een Ethereum-knooppunt instelt en uitvoertWebinar

Hoe u een Ethereum-knooppunt instelt en uitvoert

Hoe u uw eigen Ethereum-API kunt bouwenWebinar

Hoe u uw eigen Ethereum-API kunt bouwen

Hoe u een sociaal token maaktWebinar

Hoe u een sociaal token maakt

Beveiligingshulpmiddelen gebruiken bij slimme contractontwikkelingWebinar

Beveiligingshulpmiddelen gebruiken bij slimme contractontwikkeling

De toekomst van digitale activa en defiWebinar

De toekomst van financiën: digitale activa en deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me