Enterprise Blockchains Strategie en beheer – Virtuele conferentie

Contents

Waarom bijwonenAgendaSprekersPartners

ENTERPRISE BLOCKCHAINS STRATEGIE & BEHEER

VIRTUELE CONFERENTIE

23 juli 2020 | 03:00. CET | 9:00 uur ET

Bekijk nu op aanvraag!

1000+

AANDACHT

8+

LUIDSPREKERS

3+

ONDERWERPEN

Welkom bij een spannend nieuw digitaal evenement

Blockchain is een innovatief raamwerk dat bedrijven steeds meer zullen gebruiken om zakelijke bedrijfsprocessen op een samenwerkende en vertrouwde manier uit te voeren, vooral in de poging om de huidige kritieke economische situatie het hoofd te bieden en te overwinnen. Om dit te doen, moeten zakelijke besluitvormers de basis van de technologie begrijpen. Dit is niet aan hen om technologische “nerds” te worden, maar om de mogelijke oplossingen te waarderen die kunnen worden geïmplementeerd dankzij de kenmerken van gedecentraliseerde gedistribueerde grootboeken.

Velen maken terecht bezwaar tegen het feit dat u om e-mails te gebruiken niet alle fijne kneepjes van de achtergrondtechnologieprotocollen zoals POP3, IMAP, SMTP en dergelijke hoeft te kennen..

Hoewel de bewering waar is, duidt het echter op een gebrek aan begrip van de werkelijke aard en het bereik van blockchain. Blockchain is geen technologiefunctie die een bepaald missiekritisch doel bereikt, zoals een e-mail die de taak implementeert om een ​​digitaal bericht tussen twee of meer partijen te verzenden. Blockchain, zoals al gedefinieerd, is een zakelijk raamwerk – ondersteund door innovatieve technologische functionaliteiten – waarmee zakenpartners kunnen samenwerken en elkaar kunnen vertrouwen op een peer-to-peer-basis.

Deze virtuele conferentie introduceert de fundamentele basiselementen die besluitvormers van ondernemingen in staat stellen om use case-toepassingen voor hun eigen bedrijf en voor hun zakenpartners zo goed mogelijk te identificeren..

Het is niet een kwestie van leren hoe je software moet ontwikkelen, maar van degenen die het doen – de sprekers van de conferentie en panelleden – het niveau van geavanceerde oplossingen begrijpen die mogelijk worden gemaakt door de huidige op blockchain gebaseerde platforms en applicaties..

Evenementprogramma (CET / ET)

15: 00/09: 00 uur

Openingsspeech

15: 05/09: 05 uur

Keynote- Blockchain POC’s openen met toekomst

Eric Saraniecki, Medeoprichter en hoofd Product, Digital Asset

15: 30/09: 30 uur

Sessie 1- Beslissen voor Blockchain

Peter Busch, Product Owner Distributed Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya Kuznetsova, Directeur Treasury, Centric Brands

15:55/09: 55 uur

Keynote – Navigeren door een succesvolle roadmap voor blockchain-implementatie – van use case tot adoptie

Jim Mason, Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

16: 20/10: 20 uur

Sessie 2 – Bouwen aan de business case

Lisa Butters, General Manager, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Nadia Hewett, Projectleider, Blockchain en digitale valuta, World Economic Forum

16: 45/10: 45 uur

Keynote

17: 10/11: 10 uur

Sessie 3- Communicatie en marketing


Shahar Steiff, AVP New Technologies, PCCW Global

Julian Gray, Directeur Technologie, BP

BEHANDELDE ONDERWERPEN

STRATEGIE

BEHEER

TECHNOLOGIE

AANBEVOLEN LUIDSPREKERS

Shahar SteiffShahar Steiff

Shahar Steiff

AVP New Technologies, PCCW Global

ericeric

Eric Saraniecki

Medeoprichter en hoofd Product, Digital Asset

Jim MasonJim Mason

Jim Mason

Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

Lisa ButtersLisa Butters

Lisa Butters

General Manager, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Julian grijsJulian grijs

Julian Gray

Directeur Technologie, BP

nadia hewettnadia hewett

Nadia Hewett

Projectleider, Blockchain en digitale valuta, World Economic Forum

peter buschpeter busch

Peter Busch

Product Owner Distributed Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya KuznetsovaTanya Kuznetsova

Tanya Kuznetsova

Directeur Treasury, Centric Brands

Woon de online conferentie bij-

Geen reis vereist!

23 juli 2020 | 03:00. CET

Bekijk nu op aanvraag!

Sessie 1- Beslissen voor Blockchain

Tot voor kort was blockchain de veilige haven voor liefhebbers van cryptovaluta die gedistribueerde grootboektechnologie voorstelden als de oplossing voor de vele bestaande problemen waarmee de financiële sector te kampen had. Hoewel de meeste blockchain-cryptocurrency-ontwikkelingen gaandeweg faalden, hebben de principes en voordelen van blockchaintechnologie zijn intrede gedaan in elke andere industriële sector.

Hoewel de beloften inderdaad aanzienlijk zijn, is het niet verstandig om een ​​op blockchain gebaseerd programma te starten zonder een duidelijke visie op de onvermijdelijke beperkingen, obstakels, technische hiaten en, belangrijker nog, de echte marktvraag die altijd te maken heeft met elk initiatief voor digitale transformatie. Blockchain maakt geen verschil.

De sessie verzamelt experts uit de industrie die hun advies zullen delen – gebaseerd op ervaringen uit het echte leven – over het plannen van blockchain en – nog belangrijker – hoe te beslissen wanneer blockchain nodig is om het verschil te maken.

Sessie 2 – Bouwen aan de business case

Net als elk ander implementatieprogramma komt het moment waarop je moet vechten voor een krap budget en je baas moet overtuigen. Uw interne concurrenten hebben een gemakkelijkere taak: Sales kan aantonen dat als het budget naar hen gaat, ze meer inkomsten zullen genereren; Marketing zal beweren dat ze het marktaandeel zullen vergroten; De productie zal meer kunnen maken en meer kunnen verkopen. Wat gaat blockchain op tafel brengen? De moeilijkheid om de juiste belangrijkste evaluatiedrivers te identificeren en de factoren te kwantificeren die anders immaterieel van aard zijn, wordt verder verergerd door de noodzaak om te overwegen dat blockchaintechnologie een infrastructuur bouwt die het inherente vermogen heeft om de manier waarop bedrijfsprocessen worden uitgevoerd te transformeren en te veranderen. de dynamiek van langdurige handelsrelaties. Hoe kun je de waarde van dit alles meten? Het is niet alleen een kwestie van rechtvaardigen dat de baten groter zijn dan de kosten.

De sprekers in deze sessie zullen bespreken hoe ze de impact van blockchain op hun bedrijf hebben gemeten en zullen de deelnemers helpen begrijpen hoe ongrijpbare drijfveren zoals “vertrouwen”, “samenwerking”, “verantwoordelijkheid”, “betrouwbaarheid” een deal maken of verbreken. Overigens worden al deze drijfveren tastbare activa op blockchain.

Sessie 3- Communicatie en marketing

Het werk is nog niet afgelopen. Uw budget is goedgekeurd, u heeft een mooie toekomst voor zich. Toch heeft u inmiddels begrepen dat het weinig waarde heeft om aan een blockchain-gebaseerd projectinitiatief te beginnen als u niet de volledige inzet en betrokkenheid van uw supply chain-partners hebt. Hoewel de implementatie van een blockchain-project binnen de vier muren van iemands bedrijf zeker niet eenvoudig is, wordt het toch uitgevoerd in een omgeving die volledig onder controle staat van de projecteigenaar. Ondersteuning en supervisie van het topmanagement zijn al verzekerd tijdens de vorige fasen van het projectplan. Zo kunnen eventuele interne problemen snel worden opgelost. Maar de managementinvloed van het bedrijf verdwijnt bijna wanneer externe bedrijfspartners aan het project worden toegevoegd. Morele overreding kan een nuttig overtuigend element zijn, maar het succes van het project vereist goedkeuring en verantwoording door alle betrokken partijen.

De verwachte voordelen van het project moeten duidelijk worden gearticuleerd en gecommuniceerd. Dit is wanneer marketing- en communicatieve vaardigheden absoluut de sleutel worden tot het succes van het initiatief.

Tijdens de sessie worden experts uit de branche samengesteld die praktische voorbeelden en fouten zullen delen om rechtstreeks vanuit hun ervaring met het uitvoeren van meerdere blockchain-projecten voor hun bedrijf en klanten te vermijden..

Onze Event Partners

Paramount-softwareoplossingen

DAML

Een partner worden

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map