ENTERPRISE BLOCKCHAINS STRATEGIE & MANAGEMENT VIRTUELE CONFERENTIE Uitgelicht

We nodigen je uit voor nog een opwindend virtueel digitaal evenement, de Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference.

Deze blockchain-beheergebeurtenis komt aan bod 8+ sprekers, 1000+ deelnemers en 3+ onderwerpen.

Blockchain vormt de kern van innovatie. Het is een innovatieve technologie waarmee bedrijven meer kunnen doen zonder dat ze hun werkproces volledig hoeven te veranderen. Het feit dat het bedrijfsproces van de onderneming op een vertrouwde en samenwerkende manier kan worden uitgevoerd, is een groot ding! Blockchain-technologie kan ons helpen de kritieke economische situatie het hoofd te bieden. Om dit allemaal mogelijk te maken, moeten de marktleiders en zakelijke besluitvormers de basis van blockchaintechnologie begrijpen.

Dus waarom hebben we het hier allemaal over? Het is omdat we u de Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference presenteren – een blockchain-strategieconferentie waar u de fundamentele basiselementen begrijpt waarmee zakelijke besluitvormers rekening houden. Deze elementen helpen hen om de best mogelijke use-cases voor hun bedrijfsecosysteem te identificeren.

Door de conferentie bij te wonen, kunt u getuige zijn van het beste werk van de panelleden en sprekers van de conferentie terwijl zij hun ervaringen delen over hoe het geavanceerde blockchain-gebaseerde platform en applicaties werken..

Evenementprogramma

De kenmerken van luidsprekers zijn nog niet beslist. Het wordt binnenkort bijgewerkt, dus bekijk de ruimte over een paar dagen opnieuw!

Functies Luidsprekers

De kenmerken van luidsprekers zijn nog niet beslist. Het wordt binnenkort bijgewerkt, dus bekijk de ruimte over een paar dagen opnieuw!

Behandelde onderwerpen

Er zijn 3 sessies in de virtuele conferentie.

Sessie 1 – Beslissen voor blockchain

Blockchain was aanvankelijk bedoeld om de gevaren van de financiële sector op te lossen, maar vanaf nu wordt het meer in actie gezien via cryptocurrency. Het toegenomen gebruik in cryptocurrency zorgde voor de val van meerdere crypto’s omdat ze proberen een uniek probleem niet op te lossen. Vanaf de blockchain-technologie slaagde het erin om andere industriesectoren te beïnvloeden met zijn voordeel en bruikbaarheid.

De meest voor de hand liggende reden voor mislukte blockchain-projecten is hoe het project vanaf het begin wordt afgehandeld. De startups hadden geen duidelijke visie op technische hiaten, beperkingen en obstakels. Ze begrijpen ook de dynamiek van de marktvraag niet, waardoor ze blockchain-producten creëren die niet synchroon lopen met de marktvraag. In dit geval levert het gebruik van blockchain geen voordelen op en kan het resulteren in verspilde tijd en moeite van de kant van de ontwikkelaar.


In dit gedeelte zullen de sprekers hun ervaringen delen met behulp van real-life leren en experimenteren. Ze laten je zien hoe je het project plant en uitvoert door blockchain-technologie op de juiste manier te gebruiken.

Sessie 2 – Bouwen aan de businesscase

Blockchain is een vrij nieuwe technologie en heeft nog steeds tijd nodig om tot stand te komen. Dat betekent dat het voor u moeilijker wordt om het management en de baas te overtuigen voor budgetbeheer en uitvoering.

Bovendien heb je ook te maken met de interne concurrenten die het vrij gemakkelijk hebben als het gaat om budgettaire vergoedingen. Het verkoopteam kan bijvoorbeeld laten zien hoe budgettoewijzing kan leiden tot hogere inkomsten. Het marketingteam voelt zich ook op zijn gemak als het gaat om implementatie, omdat ze kunnen delen hoe het verbeteren of toewijzen van budget kan leiden tot een groter marktaandeel. Maar hoe zit het met blockchain? Hoe verandert het het bedrijf en hoe brengt het voordelen met zich mee??

Als iemand die aan een blockchain-project werkt, moet u niet alleen de belangrijkste evaluatie-drivers begrijpen, maar ook betere kennis verwerven over de tastbare en immateriële voordelen van het gebruik van blockcahin-technologie in het bedrijfsproces. U moet ook laten zien hoe het de langdurige handelsrelaties zal beïnvloeden. Dit alles laten zien is een grote uitdaging, die veel complexer is dan het tonen van voordelen met cijfers.

Om u te helpen businesscases met behulp van blockchain-technologie beter af te handelen, zullen de sprekers laten zien hoe de verschillende bedrijven over de hele wereld de impact van blockchain op hun bedrijf demonstreren en meten. Ze zullen ook betrekking hebben op immateriële voordelen, waaronder samenwerking, verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en vertrouwen. Deze vier drijfveren kunnen het bedrijf tastbare voordelen opleveren.

Sessie 3 – Communicatie en marketing

De laatste stap is het communiceren van de voordelen naar uw zakenpartners, inclusief de toeleveringsketen. De uitdaging is om je blockchain-project effectief te communiceren en op de markt te brengen terwijl je langdurig achter de deur werkt. Deze communicatie moet op tijd en effectief zijn; anders zou het moeilijk worden om de belanghebbenden te overtuigen.

Het communicatieaspect moet worden beheerd, zowel intern als extern. De externe afhandeling zorgt voor een gemakkelijke communicatie tussen spelers die aan boord gaan.

In deze sessie zullen de experts uit de branche hun ervaringen delen met betrekking tot het omgaan met communicatie tussen de verschillende belanghebbenden van het bedrijf.

Meld u nu aan!

Dus waar wacht je op? Doe mee aan de virtuele conferentie over blockchain-strategie en -beheer voor ondernemingen vanuit het comfort van uw kamer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map