Welkom bij de ConsenSys (“ConsenSys”) Juridische Toolkit Microsite en documentgeneratoren (de “Microsite”). Door deze microsite te bezoeken of te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden van de microsite en ons privacy- en cookiebeleid (gezamenlijk de “gebruiksvoorwaarden”) hebt gelezen en begrepen, en erkent u dat alle gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn op uw gebruik. van deze microsite, en ga ermee akkoord gebonden te zijn aan de gebruiksvoorwaarden. U moet deze gebruiksvoorwaarden accepteren om de microsite te gebruiken. Als u vragen heeft over de gebruiksvoorwaarden, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de microsite en neem contact op [e-mail beveiligd]. Deze gebruiksvoorwaarden kunnen periodiek zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, dus u dient de gebruiksvoorwaarden te lezen voordat u de microsite gebruikt. Wanneer de gebruiksvoorwaarden veranderen, verschijnt de datum van de laatste herziening bovenaan deze pagina.

A. Geen juridische diensten of relatie tussen advocaat en cliënt

Hoewel de Microsite een online juridisch portaal is dat gebruikers juridische informatie en toegang biedt tot bepaalde zelfhulpformulieren, “vul de blanco” -formulieren in, is het geen vervanging voor juridisch advies van gekwalificeerde adviseurs. De verstrekte inhoud en documenten die via de Microsite worden gegenereerd, zijn alleen voor uw informatieve doeleinden en zijn mogelijk niet geschikt voor uw unieke belasting-, zakelijke of andere specifieke omstandigheden. U mag en bent niet bevoegd om op de Microsite te vertrouwen als bron van juridisch of fiscaal advies. Uw gebruik van de Microsite brengt geen advocaat-cliëntrelatie tot stand tussen u en ConsenSys.

D. Informatie verstrekt aan de microsite

U wordt gevraagd om bepaalde informatie op te geven om materiaal te genereren met behulp van de Document Generator. Door informatie in te dienen bij de Document Generator, verklaart en garandeert u dat u over alle benodigde rechten en bevoegdheden beschikt om dergelijke informatie te verstrekken en dat dergelijke informatie niet vertrouwelijk is. Ons gebruik van dergelijke informatie is onderworpen aan ons privacy- en cookiebeleid. ConsenSys kan de veiligheid van dergelijke informatie of de materialen die door de Document Generator worden gegenereerd niet garanderen, en we kunnen niet garanderen dat dergelijke informatie of materialen niet worden verwijderd, verloren gaan of foutloos zijn..

E. Geen garanties en beperking van aansprakelijkheid

GEBRUIK VAN DE MICROSITE EN ALLE MATERIALEN DIE VIA DE MICROSITE WORDEN Gegenereerd, IS GEHEEL OP EIGEN RISICO. Informatie die op de Microsite wordt verstrekt en documenten die via de Microsite worden gegenereerd, worden geleverd “zoals ze zijn” zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of niet-inbreuk. Sommige rechtsgebieden staan ​​de uitsluiting van impliciete garanties niet toe, dus deze uitsluitingen zijn mogelijk niet op u van toepassing.

ConsenSys voegt periodiek toe, verandert, verbetert of actualiseert de informatie en documenten op de Microsite zonder voorafgaande kennisgeving. ConsenSys is niet verplicht om de materialen op de Microsite bij te werken of u op de hoogte te houden van juridische ontwikkelingen. ConsenSys aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of weglatingen in de inhoud van de Microsite.

De resultaten die worden verkregen door het gebruik van de Microsite zullen grotendeels afhangen van de informatie die u in de Document Generator invoert. Door de Microsite te gebruiken, doet u afstand van alle rechten of claims die u zou kunnen hebben tegen ConsenSys, haar leveranciers of enige andere partij die betrokken is bij het creëren, produceren of leveren van de inhoud van de Microsite (gezamenlijk de “Content Providers”). Onder geen enkele omstandigheid en onder geen enkele juridische theorie zal een Content Provider aansprakelijk zijn jegens u of een andere persoon voor enige directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade van welke aard dan ook die voortvloeit uit uw toegang tot of gebruik van de Microsite..

F. IRS Circulaire 230 Naleving

Om naleving van de Treasury Department en IRS-voorschriften te garanderen, informeren wij u dat elke discussie over belastingaangelegenheden of andere informatie op de Microsite of in documenten die via de Microsite worden bekeken of gegenereerd, niet bedoeld is om te worden gebruikt en niet kan worden gebruikt voor de doel van (i) het vermijden van sancties die kunnen worden opgelegd onder de Internal Revenue Code of (ii) het promoten, op de markt brengen of aanbevelen aan een andere partij van een transactie of kwestie die hierin wordt behandeld.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me