Het SKALE-netwerk is live op Mainnet!

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi Activeren

Het SKALE-netwerk is live op Mainnet!

Vandaag is het SKALE Network live gegaan op mainnet. SKALE is specifiek ontworpen om laag 2-schaalvergroting op het Etheruem-mainnet op te lossen. Codefi Activate zal binnenkort SKL-uitzetdiensten aanbieden.

door Collin MyersJuli 1, 2020Geplaatst op 1 juli 2020

skale dekking

In februari kondigde ConsenSys Codefi SKALE Network aan als het eerste gedecentraliseerde netwerk dat een token op de Activeer platform. De product- en engineeringteams van het SKALE-netwerk zijn diep in de loopgraven gezeten en hebben vandaag een lovenswaardige mijlpaal bereikt.

Het SKALE-netwerk bestaat zowel op het Ethereum Mainnet als op SKALE Network-knooppunten en is specifiek ontworpen om de gebruikerservaring van dApps te verbeteren, terwijl de transactiesnelheden aanzienlijk worden verhoogd, de kosten drastisch worden verlaagd en naadloze workflows worden gecreëerd voor eindgebruikers en ontwikkelaars..

Aangezien dit de eerste fase is van het mainnet van SKALE Network, zijn uitzetten en overzetten nog niet ingeschakeld. Het gestimuleerde testnet van SKALE werkt echter soepel met meer dan 12 validators sinds 20 mei zonder downtime, om ervoor te zorgen dat het mainnet van SKALE veilig en maximaal presteert wanneer uitzetten beschikbaar komt op Activate. U kunt meer lezen over de fasen van de lancering van SKALE op Mainnet hier.

Naamloze design.png

Wanneer is uitzetten beschikbaar op Activeren?


Activeren accepteert vroege registraties voor degenen die willen deelnemen aan de SKALE Network Launch (register hier​Geregistreerde gebruikers kunnen gedurende drie dagen SKL-tokens kopen Nederlandse veiling. De prijs van de tokens wordt bepaald tijdens de Nederlandse veiling, waardoor de vrije markt de prijs van SKL kan bepalen en de prijs transparanter en eerlijker kan worden bepaald. Wanneer de verkoop is afgelopen, ontvangt iedereen die met succes een bod heeft uitgebracht, tokens voor dezelfde prijs. Nederlandse veilingen zijn vraaggestuurd en op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, wat betekent dat de verkoop wordt afgesloten zodra A) aan de vraag naar het beschikbare tokenaanbod is voldaan of B) de veilingperiode van 3 dagen is verstreken. 

Het nieuwe platform van Activate maakt het voor deelnemers gemakkelijk om onmiddellijk hun SKL-tokens te gebruiken en beloningen te ontvangen voor het delegeren van hun tokens zodra de veiling is afgelopen. Er zijn te veel tokens gelanceerd en gedistribueerd voordat het netwerk zelfs maar beschikbaar was, wat volgens ons de ‘HODL’-mentaliteit versterkt, waarbij tokenhouders speculeren of wachten tot hun tokens in waarde toenemen zonder de tokens daadwerkelijk te gebruiken voor het beoogde doel. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de lancering van de SKL-token is afgestemd op een volledig functioneel SKALE-netwerk.

Nu het mainnet van het SKALE Network live is, staan ​​we op het punt om de meest naadloze, efficiënte en veilige gebruikerservaring te lanceren voor toekomstige deelnemers op het Activate-platform. Dit heeft iets langer geduurd dan we hadden verwacht (omdat goede dingen tijd kosten), maar we liggen op schema en zijn verheugd om de datum van de tokenveiling in de komende weken bekend te maken. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Ethereum schalen met Layer 2-technologieën is belangrijker dan ooit

Heb je het gecontroleerd? Eth benzinestation de laatste tijd? Gaskosten voor het verzenden van transacties via het Ethereum-netwerk zijn vrij hoog, wat een positieve indicator is voor de vraag van ETH en het verbeteren van de beveiliging van het netwerk. Maar het is niet zo geweldig als u uw favoriete dApps probeert te gebruiken zonder de bank te verbreken. 

Ethereum heeft nu meer dan ooit flexibelere Layer 2-technologie nodig. Het SKALE-netwerk is speciaal ontworpen om deze problemen op te lossen. SKALE-prijzen ondersteunen Ethereum door dApps hun eigen blockchain te geven die in rekening wordt gebracht op basis van de hoeveelheid serverruimte gedurende een bepaalde periode, in plaats van per transactie. SKALE zal ordes van grootte goedkoper zijn om transacties uit te voeren, zonder de synchronisatie met het Ethereum-mainnet te verliezen.

En aangezien SKALE compatibel is met Ethereum Virtual Machine, kunnen dApp-ontwikkelaars hun bestaande slimme Ethereum-contracten eenvoudig integreren met SKALE. Veel dApps in het innovatorprogramma van SKALE draaien hun slimme contracten al op de elastische zijketens van SKALE.

Blijf op de hoogte voor de aanstaande aankondiging van de veilingdatum van SKALE en registreer je op Activeren hier!

UPDATE: De SKALE Auction gaat live op 17 augustus 2020, 12 uur EST!

Lees hier meer over de veiling.

Gedecentraliseerde netwerken SKALENieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map