Hier zijn 40 Crypto Twitter-accounts die er echt toe doen

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogNieuws

Hier zijn 40 Crypto Twitter-accounts die er echt toe doen

Meerdere uren per dag is niet overdreven. Het gebeurt. Laat me het uitleggen … door ConsenSys 31 januari 2019 Geplaatst op 31 januari 2019

Ik lees Crypto Twitter urenlang dagelijks Hier zijn de 40 accounts die er echt toe doen Ik lees dagelijks urenlang Crypto Twitter - hier zijn de 40 accounts die er echt toe doen

Mijn blije plek

Twitter is veel. Het is een speciale plek om te ventileren en ideeën te delen in de vorm van memes en tweetstorms, tirades en inquisities. Het bevat een sectie om bij te praten over sport, wereldwijde evenementen, het laatste nieuws – alles. Natuurlijk biedt Twitter ook een thuis voor trollen en angst zaaien, en kan het op een dag overbodig worden gemaakt door blockchain-technologie, maar vanaf nu valt de levensvatbaarheid van Twitter als informatiebron niet te ontkennen.

Laat me je vertellen over de beste groep op Twitter, de community die Twitter verheft van een tijdrovend social media-platform tot een arena voor zinvolle betrokkenheid en (meestal) gezond discours. Ja, het heeft nog steeds geweldige memes en trollen, maar het heeft ook klasse, gedeelde waarden en een gemeenschappelijke overtuiging dat de wereld een betere plek kan zijn door de implementatie van blockchain-technologie en cryptocurrencies. Dat klopt, CryptoTwitter is mijn gelukkige plek.

Ik heb lang en hard nagedacht over het bestellen van deze lijst, maar besloot uiteindelijk dat het te moeilijk en volledig subjectief zou zijn …

Wie zijn de beste mensen om te volgen op CryptoTwitter voor Ethereum?

Vitalik Buterin

Alom bekend als mede-oprichter van Ethereum, een persoon die zeker geen ETH weggeeft, en een potentieel buitenaards wezen (wacht nog steeds op bevestiging van deze). Hij gaat transparant om met andere gebruikers, reageert op de meeste niet-trollen en biedt enkele van de beste inzichten van iedereen over alles wat met blockchain te maken heeft.

1. Vandaag ga ik een tweetstorm maken waarin ik de geschiedenis en staat van het Casper-onderzoek van Ethereum uitleg, inclusief de FFG versus CBC-oorlogen, de hybride => volledige schakelaar, de rol van willekeur, problemen met het ontwerp van mechanismen en meer.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 16 augustus 2018

Vlad Zamfir


Vlad, een zichzelf beschreven absurdist, trol, is een Ethereum-ontwikkelaar die de overgang naar een bewijs van inzet op Ethereum leidt. Vocaal van CryptoTwitter, hij bespreekt ook regelmatig blockchain-governance, crypto-economie en andere voorstellen voor schaalbaarheid van blockchain.

Andreas M. Antonopoulos

De peetvader zelf. Hij is een van de meest vooraanstaande bitcoin- en blockchain-experts, heeft meerdere best verkochte boeken geschreven, waaronder ‘Mastering Bitcoin’, ‘Mastering Ethereum’, en is overal een van de meest geliefde en gerespecteerde individuen in de cryptowereld. Hij is zo geliefd dat veel cryptoliefhebbers zich hebben verenigd om $ 1,6 miljoen aan Andreas te doneren voor zijn onvermoeibare inzet voor de gemeenschap.

Als je ooit hebt geleerd over Bitcoin, eraan hebt deelgenomen, er ooit iets aan hebt gehad of er baat bij hebt gehad, doneer dan aan Andreas M.Antonopoulos #DANKJOUANDREAS https://t.co/vjvlidsQ8Y

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 6 december 2017

Joseph Lubin

Joe, mede-oprichter van Ethereum en oprichter van ConsenSys, tweets regelmatig en is een van de beste accounts om updates en informatie over Ethereum te krijgen. Hij is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in Ethereum of projecten die zich ontwikkelen op het toonaangevende slimme contractplatform.

#Blockchain is meer dan een markt. Het is een beweging.

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 1 december 2018

Gavin Wood

Mede-oprichter van Ethereum en oprichter van Parity Technologies, Gavin bouwt momenteel aan Polkadot – een netwerk dat is gebouwd om particuliere / consortiumketens, openbare / toestemmingsloze netwerken, orakels en toekomstige technologische ontwikkelingen met elkaar te verbinden.

Naval Ravikant

Een man die geen introductie nodig heeft, maar hier is er toch een. Hij is de CEO en mede-oprichter van AngelList. Daarnaast was hij mede-oprichter van Metastable Capital, CoinList, Republic, en is hij een investeerder in meer dan 100 bedrijven. Het meest opvallende is dat Naval een moderne filosoof is geworden, bekend om zijn discussies en tweetstorms over technologie – wat hij de kruising tussen wetenschap en geld noemt. Wees niet verbaasd als u na een tweetstorm plotseling niet meer kunt slapen, terwijl u probeert de toekomstige implicaties van crypto te begrijpen..

1 / Blockchains zullen netwerken vervangen door markten.

– Marine (@naval) 21 juni 2017

Taylor Monahan

Taylor Monahan is de oprichter & CEO van MyCrypto en eerder MEW (myetherwallet) opgericht. Deze schooluitval is een van de beste mensen om te volgen en biedt consequent geweldige crypto-perspectieven. Ze stelt ook haar eigen lijst samen met mensen die CryptoTwitter kunnen volgen.

Wie is je favoriete persoon die je volgt? #cryptotwitter?

Slechts één favoriet. Niet twee. Geen lijst. Letterlijk zal ik je blokkeren als je me er meer dan één geeft.

– Taylor Monahan (@tayvano_) 17 januari 2019

Nick Szabo

Nick is een computerwetenschapper en cryptograaf die bekend staat om zijn vroege werk als pionier op het gebied van digitale valuta, blockchain, en bedacht zelfs de term ‘slimme contracten’. Nick staat algemeen bekend als een van ‘s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van bitcoin- en blockchain-technologie. U kunt meer lezen op zijn persoonlijke blog.

Simon De la Rouviere

Simon is blockchain-engineer bij ConsenSys en mede-oprichter van Ujo Music. Hij twittert over blockchain, muziek en is ook een autoriteit op het gebied van curation-markten. Hij onlangs startte een nieuwsbrief waarop u zich moet abonneren!

Chris Burniske

Chris begon als analist bij ARKinvest, waar hij leiding gaf aan hun initiële crypto-investeringen en uiteindelijk vertrok om zijn eigen bedrijf, Placeholder VC, mede op te richten. Chris was ook co-auteur van het boek Cryptoassets, waardoor hij een verplichte volgeling is voor iedereen die het leuk vindt om cryptoasset-investeringen te bespreken.

Meer mensen zullen bezitten #cryptoassets dan aandelen.

– Chris Burniske (@cburniske) 1 juli 2018

Amber Baldet

Amber, lid van Forbes ledger 40 under 40, was voorheen blockchain-programmaleider bij JP Morgan die Quorum ontwikkelt en is nu CEO van Clovyr en bouwt een ecosysteem van applicaties en diensten voor openbare en geautoriseerde blockchain-netwerken. Als je een andere reden nodig hebt om haar te volgen, zijn enkele van haar favoriete dingen: whisky, kapitaalmarkten, jazz uit de jaren dertig en het breken van het patriarchaat.

Martin Köppelmann

Martin is de CEO en mede-oprichter van de Gnosis-voorspellingsmarkt, DAO-expert (gedecentraliseerde autonome organisatie) en een van de meest briljante mensen die je ooit zult ontmoeten. Had ik al gezegd dat hij echt van DAO’s houdt??

Dit is het enige project waar ik het komende half jaar het meest enthousiast over ben. Het wordt waarschijnlijk het grootste DAO-experiment op Ethereum sinds “de DAO”.

Aankondiging van de dxDAO!

Vanaf 18 februarihttps://t.co/DVm5VjaGcJ @daostack

– Martin Köppelmann (@koeppelmann) 21 december 2018

John Wolpert

Voorheen de mede-oprichter van IBM’s blockchain-initiatief en Hyperledger, richt John zich nu op Ethereum bij ConsenSys. Volg hem vooral voor zijn geweldige technische inzichten in zowel enterprise als publieke blockchains.

Startup vroeg me, "Hoe gaan we aan de slag met blockchain?" Antwoord: Huur een bordspelontwerper in, speel de kartonnen versie totdat het leuk is, studeer dan af naar spreadsheets, dan SaaS, en wanneer de waarde van de activa die je gebruikt iedereen nerveus begint te maken, dan blockchain.

– John Wolpert (@jwolpert) 25 januari 2019

Preethi Kasireddy

Met eerdere werkervaring bij Goldman Sachs, A16Z en Coinbase is het geen verrassing dat Preethi een CryptoTwitter-beroemdheid werd. Als oprichter en CEO van TruStory is ze zeer actief op Twitter en biedt ze de meest feitelijke en eerlijke informatie die beschikbaar is via haar tweets en op TruStory.

Bitcoin nam een ​​vlucht omdat het ideologie predikte. Ethereum nam een ​​vlucht omdat het Praktisch predikte.

De misvatting is te denken dat de een JUIST is en de ander de FOUT. Een nieuwe sociale constructie heeft BEIDE nodig.

– Preethi Kasireddy (@iam_preethi) 21 januari 2019

Lane Rettig

Lane is een kernontwikkelaar van Ethereum en Ewasm die bekend staat om het stellen van moeilijke vragen. Hij maakte onlangs bekend Etherean een gemeenschap waar mensen sociale schaalbaarheid en de grotere implicaties van een door Ethereum gemachtigde wereld kunnen bespreken.

Andrew Keys

Andrew is hoofd van wereldwijde bedrijfsontwikkeling bij ConsenSys met eerdere expertise op het gebied van kapitaalmarkten, technologie en als ondernemer. Hij is bekend geworden door zijn jaarlijkse cryptomarktvoorspellingen en marktinzichten.

Hier zijn mijn 19 blockchain-voorspellingen voor 2019: https://t.co/82VcI7cJRy

– Andrew Keys (@AndrewDARMACAP) 12 januari 2019

Richard Burton

Richard is de CEO van Balance en bouwt een webgebaseerde en mobiele portemonnee voor op Ethereum gebaseerde tokens. Hij is buitengewoon actief op Twitter (met bijna evenveel tweets als volgers) en een van de grootste pleitbezorgers van gedecentraliseerde financiën. Hij is een must voor mensen die geïnteresseerd zijn in MakerDAO, stablecoins en andere # defi-applicaties.

Dat voelt passend @MakerDAO heeft een kantoor dat boven Wall Street uittorent. &# 127974; pic.twitter.com/4FBa8oMUkG

– Ric Burton &# 127468;&# 127463;​ &# 127482;&# 127480; (@ricburton) 22 januari 2019

Emin Gün Sirer

Emin, een bekende professor en blockchain-onderzoeker bij Cornell, is ook mededirecteur van IC3, een initiatief voor cryptocurrencies en contracten. Daarnaast was hij mede-oprichter van bloXroute Labs, een softwarebedrijf dat tot doel heeft een Layer 0-oplossing voor blockchain-schaalbaarheid te ontwikkelen..

Yan Zhu

In het kort, ze is een badass. De drop-out op de middelbare school is de Chief Security Officer van Brave geworden, het bedrijf achter de basisaandachtstoken. Ze is ongelooflijk actief met meer dan 16.000 tweets en heeft een van de meest schattige konijnen als huisdier.

azuki legt zich neer bij zijn lot om deel uit te maken van een fruittaart pic.twitter.com/9dpoiuag1i

– yan (@bcrypt) 4 januari 2019

Evan Van Ness

Hij rent weekinethereum.com, de go-to nieuwsbron en nieuwsbrief voor updates voor ontwikkelaars, nieuws over schaalbaarheid en belangrijke aankomende datums voor Ethereum. Hij werkt momenteel bij ConsenSys met een missie om alles te decentraliseren.

Mike McDonald

Hij is beveiligingsingenieur, partner bij Walden Bridge Capital en bedenker van https://mkr.tools. Mike post regelmatig over gedecentraliseerde financiële onderwerpen en helpt bij het runnen van het stablecoin-index met Myles Snider.

Idee dat ik zou willen financieren: neem de open source Runescape-klassieker en integreer deze in een Loom-zijketen. https://t.co/wn7bTGvYnV

– Mike McDonald (@mikeraymcdonald) 17 december 2018

Fred Ersham

Eerder, mede-oprichter van Coinbase, is Fred overgestapt naar mede-oprichter van cryptoasset-investeringsmaatschappij Paradigm. Hij investeert in veel vooraanstaande cryptobedrijven en -bedrijven. Hoewel ik minder actief was op Twitter, zou ik hem volgen omdat hij in de toekomst coole dingen gaat doen en je wilt het niet missen.

Ik denk dat dit een interessant aspect is dat veel sciencefictionschrijvers en visionairs niet zien. We gaan waarschijnlijk de "innerlijke wereld", in plaats van de buitenwereld.

– Lars Pensjö (@larspensjo) 5 januari 2019

Laura Shin

Hoewel ze een noncoiner is (iemand die geen cryptoassets bezit), startte Laura twee van de meest populaire cryptopodcasts, Unchained en Uncomfirmed, waar ze de knapste koppen in de blockchain-industrie interviewt. Haar podcasts en tweets bieden vaak nieuwe en doordachte informatie.

Ari David Paul

Geen enkele lijst van CryptoTwitter zou compleet zijn zonder Ari, de CIO van crypto hedge fund, BlockTower Capital. Hij is een van de meest actieve persoonlijkheden op Twitter, biedt analyse op het volgende niveau en is een echte opinieleider in de crypto-ruimte. Hij beheerst ook de kunst van de twitterstorm.

1 / De crypto-educatie-thread: ik word constant om educatieve bronnen gevraagd en het is moeilijk – ik moet een "spiraal", cirkelen rond de velden die bijdragen aan het begrip van cryptocurrency, waarbij elk geleidelijk logischer wordt in verhouding tot uw kennis van de anderen. pic.twitter.com/aEc8vLdJEL

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 20 mei 2018

Alex van de Sande

Alex is de afgelopen vijf jaar ontwerper en front-endontwikkelaar geweest voor de Ethereum Foundation. Hij schrikt er niet voor terug om zijn mening te uiten en biedt uitstekende inzichten, vooral voor degenen die zich zorgen maken over mogelijke conflicten tussen mens en machine als gevolg van de cryptorevolutie..

Josh Stark

Josh is de mede-oprichter van L4, een bedrijf dat Web3 bouwt en baanbrekend crypto-economisch onderzoek uitvoert. L4 beheert meerdere projecten, variërend van Counterfactual – een protocol of schaalbare blockchains – tot het StableFund, een samenwerkingsverband met MakerDAO dat startkapitaal verschaft aan ontwikkelaars die applicaties bouwen met DAI. Hij beslechtte ook het ethereum versus Ethereum-debat.

is het:

cc @schaatsennl, @evan_van_ness

– Josh Stark (@ 0xstark) 14 januari 2019

John Lilic

Een van de eerdere ConsenSys-leden, adviseur van meerdere cryptobedrijven en mede-oprichter van Code to Inspire, John is een prominente stem geworden op CryptoTwitter. Hij twittert vaak over Ethereum, Bitcoin, wereldwijde sociale kwesties en energiemarkten.

Jackson Palmer

Jackson is de maker van meme-cryptocurrency, Dogecoin. Hij creëerde ook arewedecentralizedyet en biedt consequent uitstekende standpunten over blockchain-technologie. Zijn YouTube-kanaal is gevuld met enkele van de beste crypto-introductievideo’s die beschikbaar zijn.​Vanaf april 2019 heeft Jackson Twitter en YouTube verlaten.

Jeremy Gardner

Jeremy, een zelfbenoemde brenger van ruckus, heeft mede-oprichter van meerdere bedrijven, waaronder Augur, Blockchain Education Network, Distributed, SAAVHA en meest recentelijk Ausum Ventures. Hij staat ook bekend om het creëren van de Cryptocastle – co-living space voor crypto-ondernemers – in San Francisco en opende onlangs een ander kasteel in Miami. Hij helpt ook bij het evangeliseren van crypto, één misleide vader tegelijk.

Weer een tevreden klant pic.twitter.com/r1whKUGG0E

– Jeremy Gardner (@Disruptepreneur) 12 januari 2019

Eric Meltzer

Eric, een afvaller van de Peking University heeft een lange weg afgelegd, nu een partner bij InBlockchain, China’s grootste blockchain-gerichte fonds. Zijn nieuwsbrief, proofofwork is een must geworden om u te abonneren op een nieuwsbron voor updates over cryptoprojecten en cryptoassets.

Vinay Gupta

Hij hielp bij de lancering van Ethereum in 2015 en werkte ook bij ConsenSys voordat hij vertrok om Mattereum op te richten, een protocol dat erop gericht is fysiek en intellectueel eigendom overdraagbaar te maken. Vinay heeft de titel voor de meest actieve op CryptoTwittr met bijna 150.000 tweets.

Anthony Pompliano oftewel Pomp

Pomp is een van de meest uitgesproken voorstanders van bitcoin- en blockchain-technologie geworden. Hij is de oprichter van Morgan Creek Digital en gastheer van Off the Chain, een van de meest populaire cryptopodcasts. Long bitcoin, short de bankiers is zijn gebruikelijke refrein geworden.

Luister niet naar wat Wall Street-banken in de pers zeggen.

Elk van hen is op dit moment bezig met het bouwen, kopen of investeren in cryptovaluta. Ze kunnen het zich niet veroorloven dit te missen.

Val niet voor afleiding. Let gewoon op wat ze doen.

Pomp &# 127786; (@APompliano) 30 januari 2019

Ryan Selkis, ook bekend als Twobitidiot

Ryan is in cryptovaluta geweest voordat iemand om crypto gaf. Zijn eerdere ervaring omvatte onder meer het werken als ondernemer in residentie bij ConsenSys, mede-oprichter van Digital Currency Group en algemeen directeur van Coindesk. Hij was onlangs medeoprichter van Messari, een bedrijf dat marktonderzoek naar cryptoasset levert. Een productief schrijver, Ryan schrijft de onmisbare crypto-nieuwsbrief, ironisch genoeg genoemd Goedkeurende meningen.

Jill Carlson

Jill werkte als obligatiehandelaar bij Goldman Sachs voordat ze overstapte als blockchain-protocol en cryptoasset-onderzoeker aan de universiteit van Cambridge, terwijl ze haar master in Oxford voltooide. Sindsdien is ze adviseur geworden van meerdere spraakmakende cryptobedrijven en was ze medeoprichter van het Open Money Initiative – een non-profitorganisatie die onderzoek doet en technologie bouwt om gratis en open financiële systemen te ontwikkelen..

Maak je geen zorgen over het vroeg vinden van je passie. Mijn passie was nog niet eens uitgevonden toen ik 18 was.

– Jill Carlson (@jillruthcarlson) 25 juli 2018

Trent McConaghy

Als serieel ondernemer met twee eerdere exits (ADA en Solido), twee veelgeprezen boeken over machine learning, co-auteur van meer dan 40 papers en patenten, is Trent geen onbekende in het bouwen aan de toekomst. Hij besteedt nu zijn tijd als CTO van BigchainDB aan het ontwikkelen van Ocean Protocol, wiens missie het is om gegevens op te splitsen en de toegang tot gegevens voor iedereen gelijk te maken. Volg hem voor alles wat met AI en blockchain te maken heeft.

Meltem Demirors

Benevelont onheilmaker en CSO van CoinShares, Meltem is een van de meest bekende personen op CryptoTwitter. Eerder werkte ze als VP ontwikkeling bij Digital Currency Group, waar ze een portefeuille van 110 cryptocurrencies en bedrijven beheerde. Meltem heeft ook de Forbes Ledger 40 under 40-lijst gemaakt die mensen in crypto kunnen bekijken.

het mooie van crypto is dat het een generatie ondernemers dwong om te leren hoe bankieren, geld en financiële systemen werken.

de eerste stap om het bestaande systeem te ontwikkelen en uiteindelijk te ontmantelen, is begrijpen * waarom * en * hoe * het bestaat zoals het nu is.

– Meltem Demirors (@Melt_Dem) 22 januari 2019

Jeff Coleman

Jeff is een professionele technoloog die voor het eerst begon als een onafhankelijke cryptoconsultant in 2010 voordat hij bij Decentral Consulting Services kwam als hun CTO. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op alles wat tech en blockchain is, en werd hij uiteindelijk de CTO van Ledger Labs. Meest recent was hij mede-oprichter van CounterFactual, een open-source protocol voor schaalbare blockchain-applicaties.

Brian Armstrong

Brian is de medeoprichter & CEO van crypto-unicorn, Coinbase en mede-oprichter van GiveCrypto. Brian, een van de bekendste crypto-ondernemers, heeft de groei van het ecosysteem gestimuleerd. Hij deelt vaak levenslessen en advies die hij heeft geleerd tijdens Coinbase en is een must voor iedereen die een toekomstige crypto-ondernemer wil worden. Voor verder bewijs van zijn genialiteit, vond hij een manier om het eten van donuts te laten meetellen als gebruikerstests.

Nathaniel Whittemore

Nathaniel heeft NLW opgericht & Co een crypto-adviesbureau voor bedrijven en investeringsfondsen. Hij is het meest bekend geworden door zijn leest zondag lang nieuwsbrief waarin hij ingaat op de beste twitterthreads en lange essays van elke week.

Sam Cassatt

Renegade-futurist en voormalig CSO bij ConsenSys, Sam tweets vaak over technische concepten met betrekking tot Ethereum, gedecentraliseerde financiën en een Web3-toekomst. Als je meer reden nodig hebt om Sam te volgen, is hij ook een voorstander van code = speech.

Moeten codeerders aansprakelijk zijn?

– Sam Cassatt (@samcassatt) 11 december 2018

Spencer Noon

Spencer is er om de hoek (ik durf te zeggen keten), richtte BTCity op in 2014 en richtte onlangs DTC Capital op in 2018. Hij is een investeerder die geweldige vragen stelt en zinvolle gesprekken voert op CryptoTwitter. Hij is momenteel bezig met een Miami Web3-ontwikkelaarsbijeenkomst, dus voor degenen in de omgeving, moet u deze zeker eens bekijken!

$ ETH is de programmeerbare reservevaluta voor het open financiële systeem van de wereld.

– Spencer Noon (@spencernoon) 30 januari 2019

Wil je de vaardigheden leren om een ​​Web3-ontwikkelaar te worden?

Bekijk de Ethereum-ontwikkelaarsportal.

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map