Introductie van de nieuwe AirSwap

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogAirSwap

Introductie van de nieuwe AirSwap

Vandaag is onze overgang naar fase II voltooid. Met de laatste contracten en het community governance-proces wil AirSwap ‘s werelds beste gedecentraliseerde peer-to-peer-handelssysteem zijn. Staking om te stemmen begint vandaag op Codefi Activate. Door ConsenSys 9 februari 2021 Gepost op 9 februari 2021

cover van airswap blogpost

AirSwap is een native wereldwijd project. Vanaf de eerste whitepaper tot de lancering van de token zijn zowel de belangrijkste bijdragers als de deelnemers aan de lancering over de hele wereld verspreid. De token-lancering zelf was onder 9.447 mensen uit 135 landen.

Een van de eerste doelen van AirSwap was om te opereren als een effectieve open organisatie met een transparante structuur en proces. Met brede deelname van de AirSwap-gemeenschap blijven we samen naar dat doel streven en fase II markeert onze vooruitgang.

Missie

De missie van AirSwap is om ‘s werelds beste peer-to-peer handelssysteem te zijn. Met behulp van een request-for-quote (RFQ) -protocol en atomaire swaps voor afwikkeling, worden AirSwap-handelaren beschermd tegen zowel front-running als prijsverschuivingen, waarbij ze rechtstreeks van portemonnee naar portemonnee handelen.

AirSwap werkt samen met geautomatiseerde market makers (AMM) zoals Uniswap. Dat schatten we in RFQ zal ongeveer 40% van het volume vastleggen via aggregators. Tegenwoordig is AirSwap gemiddeld  meer dan $ 2 miljoen aan dagelijks volume en dit is een opwaartse trend met nieuwe integraties.

Werkwijze

Gecentreerd op nieuw principes, netwerkontwikkeling is een continu proces van idee tot levering. AirSwap-verbeteringsvoorstellen (AIP) helpen de gemeenschap bij het vastleggen, selecteren en prioriteren van nieuwe projecten waaraan het netwerk middelen moet toewijzen.

Dit omvat beide netwerktechnologie en producten ter ondersteuning van gedecentraliseerde handel, zoals AirSwap Instant en AirSwap OTC. Via een formeel voorstelproces wordt nieuw werk geïdentificeerd, gespecificeerd en geïmplementeerd. Er zijn verschillende incentives ingebouwd.

Incentive van de indiener


Auteurs van voorstellen die door de gemeenschap worden geaccepteerd, kunnen AirSwap-tokens verdienen voor hun bijdrage. De details van de incentive voor het voorstel worden nu afgerond en zullen een van de volgende stemmen van de community zijn.​AIP 15​ 

Stimulans voor kiezers

Over voorstellen wordt gestemd door de gemeenschap in een gedecentraliseerd bestuurssysteem. Elke kiezer kan punten verdienen door deel te nemen, die vervolgens kunnen worden gebruikt om beloningen te claimen. Beloningen worden gefinancierd door protocolvergoedingen die op AirSwap-transacties worden berekend.​AIP 7

Incentive voor ontwikkelaars

Zodra een voorstel is geaccepteerd door middel van stemming door de gemeenschap, wordt het in een projectachterstand geplaatst voor selectie door bijdragers. Over het algemeen vallen projecten binnen de categorieën open source-ontwikkeling, groei en marketing en worden bijdragers gecompenseerd via de AirSwap-token-treasury.​AIP 10

Hoe u kunt deelnemen

Vanaf vandaag kunt u uw AirSwap-tokens inzetten Codefi Activeren om deel te nemen aan het beheer van voorstellen. Tot dusver zijn er 15 AIP’s gepubliceerd, waarvan er al een aantal zijn geïmplementeerd. De rest wacht op stemmen, die deze week beginnen en eeuwig doorgaan.

Bekijk de AirSwap-website en sluit je aan bij de Discord om meer te weten te komen over hoe het systeem werkt, de gemeenschap is georganiseerd en het proces is gestructureerd. Er zijn veel nieuwe kansen op zowel netwerktechnologie als productniveau.

Als u een tokenproject uitvoert, kunt u profiteren van het nieuwe Codefi Activate-beheerportaal om deelname door uw gemeenschap te stimuleren. Bekijk de Activeer website en neem online of via contact op met het Activate-team e-mail.

Doe mee en geef vorm aan de toekomst

Terwijl internet informatie democratiseert, democratiseert blockchain financiën. Door deel te nemen aan de AirSwap-missie speel je een rol. Hoewel er het afgelopen jaar veel nieuwe applicaties zijn gelanceerd, geeft de eenvoud van peer-to-peer-handel AirSwap blijvende kracht en veiligheid..

Naarmate het ecosysteem volwassener wordt en meer geavanceerde liquiditeitsaanbieders online komen, zal het RFQ-model steeds meer transacties binnenhalen vanwege de eenvoud, betere prijzen en lagere uitvoeringskosten. Op die basis zijn de mogelijkheden voor handelsnetwerken onbeperkt.

Bekijk ons ​​op Onenigheid aan boord komen. &# 128311;

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map